×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori

Artikli 129 za 160 od 2587 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Adrien Lastic Symphony Polyvalent and ULTRA Powerful Wand Massager

    Dizajn i stvarno snažna masažna glava brenda Adrien ispunit će sve vaše želje. Posebno je dizajniran da bude diskretno tiho i ujedno snažno pomagalo dizajnirano ne samo za intimni užitak, već i za masažu cijelog tijela. Precizan je ergonomski oblik, jednostavan je za rukovanje i izrađen je od sigurnog i kvalitetnog silikona.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Rrrolling Explosion Black

    Naša Rrolling Explosion kombinira snažne vibracije s inovativnom kuglicom za stimulaciju. Inovativna tehnologija u kombinaciji s elegantnim dizajnom stimulira G-točku preciznom ergonomijom i stvara orgazme koji oduzimaju dah.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Irresistible Desirable Black

    Desirable ima super snažan F1 motor nove generacije s 10 načina vibracije i vibratorom sa fleksibilnim vrhom koji se prilagođava obliku bilo koje žene i savršeno je oblikovan za pogađanje vaše g-točke za stvaranje najintenzivnijeg unutarnjeg i vanjskog orgazma ikada doživljenog! Desirable ima punjivu bateriju s magnetskim USB priključkom za punjenje i uključenim punjačem. Kada je potpuno napunjen, trajat će 60 minuta. Mekan je na dodir, gladak i vodootporan dizajn izrađen je od medicinskog silikona, što Desirable čini lakim za čišćenje.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rocks-Off RO-80mm 7-Speed Color Me Orgasmic - Strong 7-Speed Mini Vibrator

    Ovo je nova upotreba električne energije iz ograničene serije Rocks-Off kako bi se osiguralo da je vaš čisti stop 7 puta jači! Originalni RO-80mm svijet je bestseler Rocks-Off suočen s intenzivnim vibracijama kože koja vas udara po koljenima.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rocks-Off The-Vibe 2 Prostate Vibrator with Remote Control

    Otkrijte The Vibe 2, prsten za penis i stimulator prostate u jednom! Vibe 2 idealan je za solo avanturu ili s partnerom. Jednostavno postavite rastezljivi silikonski prsten preko skrotuma i penisa i uživajte u 10 divnih vibracija oko perineuma dok vibrator istovremeno pruža analnu stimulaciju. Ovaj svestrani vibrator dolazi s bežičnim daljinskim upravljačem tako da vi ili vaš partner možete preuzeti kontrolu.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rocks-Off Quest Black

    Quest je Vaš vodič u svijetu senzualnih otkrića. Pronađite samopouzdanje i kontrolu na putu do novih užitaka.

    41,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Arthur - Wave Vibrator

    Bilo da ste već raspoloženi ili tražite nešto što će Vas raspoložiti, Pretty Love Arthur je prekrasna, svilenkasto glatka igračka koja je uvijek spremna za zadirkivanje ili ugađanje.

    53,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Sona Black

    SONA stimulira cijeli klitoris - čak i dijelove koje ne vidite - nježnim zvučnim valovima umjesto konvencionalnih vibracija. Ovaj zvučni masažer koji tiho šaputa nudi potpuno novi orgazam, produženi vrhunac nakon senzualnog nakupljanja. Njegov gladak, vodootporan dizajn izrađen je od jednog komada vrhunskog silikona, što SONU čini nevjerojatno jednostavnom za čišćenje i mekom na dodir. A budući da ne dolazi u izravan kontakt s klitorisom, može se koristiti za stvaranje višestrukih orgazama uvijek iznova bez ikakve nelagode.

    229 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots GC Mini G-spotter Black

    Ovaj elegantni i čvrsti masažer G-točke izrađen je od visokokvalitetnog ABS-a i pogodit će pravo mjesto za nesputane orgazme! Korištenje ove 13 cm duge "ljubavne rakete" vrlo je jednostavno, samo ga okrenite za pokretanje, zaustavljanje ili otvaranje za zamjenu jedne AA baterije.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • InToYou Ünihörn Clitoris Sucker Gumrose

    Kao i svi oni, Gumrose ima elegantan oblik i svijetle, uzbudljive boje. Gumrose je sisaljka klitorisa s ni više ni manje od 10 funkcija usisavanja, uživat ćete u njoj dok vam se ne prohtije.

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Doxy Wand Massager White

    Doxy je najjednostavnija masaža glave do glave na svijetu koju je osmislio radnik u Cornwallu i Engleskoj.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Endless Fun Black

    Ovaj senzualni uređaj koji nije povezan s rodom omogućuje kreativnu igru u trenutku, posebno za parove koji žele razviti svoju maštu. Sa svojom glavom od mekanog silikona koja se okreće za 180°, ova višenamjenska igračka udobno se prilagođava svim položajima.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer Wave Chrome

    Je li masturbacija povezana s tuširanjem i kupanjem? Jeste li počeli otkrivati svoje zadovoljstvo u kupaonici? Womanizer dolazi s novitetom koji će vaše tuširanje pretvoriti u neponovljive uzbudljive trenutke. Wave je glava za tintu koju su razvili stručnjaci za kupaonicu i užitak u Womanizeru. I evo ga - glava od tinte za zadovoljstvo žena.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream King Cock Elite 6" Vibrating Silicone Dual Density Cock Light

    Želite li okusiti stvarnost? Ovaj prekrasni dildo je savršena kopija penisa, a možda je čak i bolji jer može vibrirati! Ima Dual Density, što znači da je iznutra čvrst kao kamena erekcija, a na površini svilenkasto mekan i mekan. Uživajte u njegovom hiperrealističkom izgledu penisa i ispunite svoje tajne fantazije.

    129 €

    80,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Chica App-Controlled Warming G-spot & Clitoris Vibrator Turquoise

    Neka vaš intimni užitak svaki put poprimi novi oblik uz Chiku, SVAKOM-ov fleksibilni vibrator za zeca koji se kontrolira pomoću aplikacije. Chika ima podstavljenu glavu oblikovanu tako da pritišće vašu G-točku i neovisni stimulator klitorisa, a sve je izrađeno od tekućeg silikona mekanog na dodir.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish Bgood Deluxe Pink

    Podijelite intimnu tajnu sa svojim ljubavnikom kod kuće ili u javnosti kada uključite Bnaughty Classic Unleashed. Biti zločest nikada nije bio tako dobar osjećaj!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cloneboy Personal Vibrator

    Nakon uspjeha prve serije, Cloneboy tim razvio je kompletnu novu Cloneboy seriju, koja uključuje prsten i dodatni materijal za oblikovanje za dodatnu reprodukciju koja Vam jamči visokokvalitetnu silikonsku 3D-replikaciju Vašeg penisa.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Remote Tri-Pleasurer

    Stimulator za tri točke s bežičnim daljinskim upravljačem.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl

    Greedy Girl punjivi Rabbit vibrator kombinira svilenkasti silikon s 36 mogućih kombinacija načina vibracije za pružanje nevjerojatnih orgazama.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Martinella Clitoris Stimulator with Point Vibrator Hot Red

    Martinella, ženski stimulator s kojim se osjećate kao kraljica, a da ne ovisite ni o kome da biste uživali u svojoj seksualnosti i najdubljim osjećajima.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer Wand-er Woman White

    Ogledalce ogledalce, zašto se ne mogu uopće opustiti? Vaš novi masažer iz Satisfyera nudi lijek: konačno suputnik koji se ne žali što vas izdašno masira! Zahvaljujući impresivnoj XXL veličini i skrivenoj snazi iza svoje zavodljive silikonske glave, Wand-er Woman rješava probleme, ublažava napetost i češe svaki orgazmički svrbež.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Evolved Joy Ride With Power Boost Blue

    Debeli, fleksibilni i dovoljno jaki da ćete od ove silikonske igračke vrištati od radosti. Nudi vam 8 funkcija vibracije, uključujući 10 sekundi intenzivne turbo vibracije. Kako bi vaše uzbuđenje bilo doista neograničeno, Joy Ride With Power Boost može se puniti.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • GP Alkaline Battery LR44 1.5V 1 pc

    GP alkalna baterija LR44 1,5 V.

    1,09 €

    0,69 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Vibe Therapy Sutra Pink

    Vibrator Vibe Therapy Sutra Pink je nevjerojatan izuzetno tih vibrator za žene s tri iritantne izbočine smještene na tijelu vibratora. Njegov zakrivljeni vrh udobno će dosegnuti G-točku i nevjerojatno će je stimulirati sve dok ne postignete eksplozivni orgazam.

    59,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • SilexD Model 1 Vibrating Premium Silicone Dual Density Dildo 8" Pink

    SilexD nudi niz dilda s ekstra mekanom silikonskom kožom visoke kvalitete sa SILEXPLAN punjenjem dvostruke gustoće i unutarnjom tvrdom jezgrom, za iznimno realističan osjećaj i neusporedivo iskustvo užitka. Revolucionarna patentirana formula materijala SILEXPLAN koji se koristi za punjenje naših proizvoda omogućuje bolju gustoću i veću fleksibilnost dilda.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Adrien Lastic Trigger with Come Hither Motion Purple

    Zečji vibrator koji izaziva oscilirajuće kretanje popularno poznato kao "dođi ovamo". Trigger je oscilirajući masažer prepoznat kao jedan od najinovativnijih, ne samo u pogledu dizajna, već i njegove funkcionalnosti, svestranosti i snage.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Multi P-Joy Prostate Massager with Remote Control Black

    Gospodo, dođite i doživite istinski užitak! Ovaj stimulator prostate će vam ga dati. Ima fleksibilnu glavu i jedan od njegovih motora pokreće masažne kuglice pomicanjem gore-dolje. Drugi motor je zadužen za rotirajuće kuglice, a treći je posvećen brani. Bolni oblik obećava lako i ugodno prodiranje.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Bliss Mini Wand Pink

    Predstavljamo Bliss™ Liquid Silicone Mini Wand, snažnu i kompaktnu igračku za uživanje dizajniranu za pružanje maksimalnog kontakta i stimulacije. Njegova mekana i fleksibilna glava daje ciljane vibracije na vaša najosjetljivija područja, nudeći raspon od 10 inkrementalnih brzina prema vašim željama.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Vibe Therapy Quantum Black

    Snažna džepna vibracija. Prijatan za kožu, ergonomski dizajn, tih. 7 vibracija na pritisak gumba. Duljina cca. 9 cm, Ø 2 cm. Materijal: ABS. Baterija uklj.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • HiSmith WDA025-M Wildolo Silicone Vibrating Monster Dildo with App 24cm Blue-Purple

    Sanjate li o monstruoznom seksualnom užitku? Osigurajte si vječno zadovoljstvo uz vrhunski Hismith vibrating Monster Dildo, koji omogućuje i kontrolu putem aplikacije za pametni telefon. Ovo je komad pametnog dizajna koji će poslušati vaše želje i odmah ih ispuniti, dođite i saznajte više o njemu!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Unite Purple

    Istražite novi We-Vibe II Plus! Kultni vibrator za parove. Fleksibilan i svestran, We-Vibe II Plus vodi parove na nove visine užitka.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lybaile Rockin Dong 21,5cm Flesh

    Realistični vibrator od TPR materijala. Jednostavan je za rukovanje i brzo se zagrijava na temperaturu tijela.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 129 za 160 od 2587 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.