×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori

Artikli 65 za 96 od 299 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • PalmPower Recharge Wand Massager

    Najpopularnije masažne glave na svijetu! A ovo je njegova najnovija verzija, koja se od prethodne razlikuje po mogućnosti punjenja putem USB kabela, tako da ga prilikom korištenja ne morate imati spojen na mrežu.

    103,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Realov Adoramar Magic Tongue Pleasure 2 Cups Red

    Sisanje, lizanje i vibracija - najbolja kombinacija! Otkrijte nova iskustva s ovom praktičnom i elegantnom igračkom sa savitljivim jezikom. Njegova inovativna tehnologija pokazat će vam nove senzualne vrhunce koji vas nikada neće prestati zabavljati!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics French Kiss Elite Romeo Black

    Krenite na putovanje intimnog užitka s French Kiss™ Elite Romeo. Ova zavodljiva treperava kombinacija zadirkivanja i zabadajućeg metka osmišljena je kako bi rasplamsala vaše strasti i ostavila vas bez daha. Istražite 10 primamljivih funkcija vibracije, pulsiranja i eskalacije koje će vas podivljati od želje.

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • OhMiBod Freestyle :G Music Vibrator Purple

    Uživaj u glazbi. Da, dobro ste čuli, na ovaj način igračka vibrira u ritmu glazbe i vaših omiljenih pjesama, a njihovo slušanje daje potpuno novu i što je najvažnije uzbudljivu dimenziju. Samo spojite kabel na player ili mobilni telefon. Ili uživajte bez glazbe ili birajte između 7 unaprijed postavljenih uzoraka vibracije.

    179 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Blush Impressions N5 Crimson Red

    Ova crvenokosa će vam slomiti koljena zahvaljujući snažnim vibracijama, svilenkasto glatkoj površini i mogućnosti spajanja na remen. Njegov snažan motor opremljen je s 5 postavki vibracije od 5 ritmova i može se puniti. Snažna usisna čašica zalijepit će se za svaku glatku površinu, u čemu ćete posebno uživati u kupaonici, jer je igračka vodootporna.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Prostatic Play Pro-Digger 7x Silicone Stimulating Beaded P-Spot Vibe

    Želite li samo najbolje za sebe? Takvu masažu prostate jednostavno nećete doživjeti! Digger 7x ima inovativnu tehnologiju koja će vam pokazati istinsko blaženstvo, snažne vibracije ciljaju na prostatu i branu, a najbolje od svega, pokretna perla je najpreciznije milovanje. Prepustite se svojim strastima i povjerite svoje zadovoljstvo jedinstvenom Diggeru!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nu Sensuelle Aluminium 60SX AMP Bullet

    Zamislite savršenu kombinaciju intenzivnih vibracija i nježne topline. Sviđa ti se? Uz ovaj super lijep vibrator svidjet će vam se u svakom trenutku! Pružit će vam rajska iskustva, a njegov ombre dizajn oduševit će vas na prvi pogled. Uživajte u 12 brzina vibracije i toplini od aluminijskog materijala!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Goddess Collection Zephyros

    Prekrasan vibrator iz zaista božanstvene Goddess kolekcije! Ovaj frajer je napravljen od takozvanog tekućeg silikona, koji je najbolji, i što je najvažnije, najmekši materijal koji je siguran za tijelo koji je svijet ikada vidio. Skriva 2 snažna motora, od kojih jedan misli i na klitoris. Birajte između 3 razine stalnih vibracija i 7 ritmova i priuštite si luksuzni užitak.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Impulse Intimate E-Stimulator Wand

    Kolekcija erotičnih igračaka Impulse Intimate je tu da vas demontira, ne samo provjerene vibracije, već i vaše popularne marke elektrostimulacija. Moguće je da će vam ovaj vibrator ponuditi 5 ekscitacijskih metoda električne stimulacije i 7 vibracija s dvostrukom kontrolom. Razmislite o vijeku trajanja električnog grijanja!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Adam & Eve The Dual End Twirling Wand Purple

    Tražite nešto slatko i pametno u isto vrijeme? Ovo nije samo vibrirajuća glava, to je igračka zapanjujuće kvalitete s 2 upotrebljiva kraja. Uživat ćete u snažnim vibracijama s jedne strane i uzbudljivim toplim vrtnjama s druge strane. Glatka glava zadovoljit će ne samo osjetljiva područja, već i ukočene mišiće bilo gdje na tijelu. Drugi kraj brine o vagini, ugodno se grije, vibrira i okreće se, što obećava potpuno blaženstvo.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Love To Love Bunny & Clyde Rabbit Vibrator Mauve

    Tražite li onu pravu? Lijepa nježna i zgodna? Ovaj snažni vibrator za kuniće dijeli vas na 10 načina tapkanja i 10 načina vibracije. Funkcija tapkanja uzrokuje pokrete s lijeva na desno i njima značajno stimulira točku G. Manja ruka tada vibrira na klitorisu i dopire do sedmog neba. Upravljajte motorima neovisno i dodirnite orgazmično nebo.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Alpha-Pro 10X P-MASSAGE Prostate Stimulator with Stroking Bead Black

    Dopustite da se ispunite i uživajte u osjećaju kada je vaša prostata intenzivno zaglađena apsolutno preciznim pokretom male kuglice. A želiš li nešto više? Za 10x P, također senzualno vibrira za vas brzinom koju odaberete putem daljinskog upravljača. Stoga nemojte tjerati svoju prostatu da dugo čeka.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Secret Clit Pink

    SECRET CLIT, nova vrsta stimulatora G točke koji će također stimulirati Vaš klitoris i perineum!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Velvets Silicone Anal Thruster

    Tražite li odgovarajuću igračku? Analni Thruster zna kako vam to učiniti! Može oduševiti, ali i vibrirati, a njegov oblik okrugle glave idealan je izbor za analnu stimulaciju. Birajte između 7 načina rada vibracije i 3 načina rada preko daljinskog upravljača i uživajte u funkcijama zahvaljujući vodonepropusnosti čak i pod tušem ili kadom!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Chisa Kissen Glitz Vibration + Thrusting Dual Orgasm Vibrator Red

    Tražite kvalitetnu seks igračku sa značajkama koje oduzimaju dah? Zadovoljstvo nam je predstaviti vam Glitz vibrator koji će vas očarati ne samo sa svojih 10 načina vibriranja i 9 načina udara. Uživajte u senzualnom dodiru mekog silikona i genijalnom obliku s kontrolama na kraju fleksibilnog "repa".

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sweet Smile Powerful Vibrator Pink

    Ekstra jake vibracije za vanjski i unutarnji užitak! Ovaj nepogrešivi snažni ružičasti vibrator iz Sweet Smilea impresionirat će vas svojim realističnim dizajnom koji izravno potiče ugodne erotske igre. Glavić će mu se posvetiti G-točki, a testisi će zadovoljiti klitoris. Pričvrstite vakuumsku čašicu na glatku površinu i uživajte u užitku bez ruku.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Prestige Monica Black

    Luksuzni užitak? Da! Masažna glava Monica iz kolekcije Prestige isticat će se na vašem noćnom ormariću zahvaljujući kombinaciji crnog mekog silikona i svjetlucavih kamenčića sa zlatnim rubovima, s kojima ćete se prebacivati između 7 načina rada vibracije i 3 brzine. Monica svojom fleksibilnom glavom može zadovoljiti ne samo vaša intimna mjesta, već i umorne mišiće po cijelom tijelu. Učinite to luksuzno, zaslužili ste!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Slimline Rabbit Vibrator

    Doživite snagu uzbuđenja kao i junake strastvenog romana Pedeset nijansi sive! Priča puna BDSM-a inspirirala je i ovaj luksuzni vibrator koji će vas stimulirati iznutra i izvana, a zahvaljujući svom obliku savršeno će ciljati sve erogene zone. Prepustite se njemu i dajte sve od sebe!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics French Kiss Elite Lover Black

    Prepustite se očaravajućim užicima French Kiss™ Elite Lover i prepustite se prijenosu u svijet vrhunske ekstaze. Ovaj zavodljivi treptavi teaser osmišljen je da zapali vaše želje i probudi vaša osjetila. Sa svojim vibrirajućim i rotirajućim metkom, nudi 10 primamljivih funkcija vibracije, pulsiranja i eskalacije, omogućujući vam otkrivanje novih razina užitka.

    80,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Anne's Desire Dual Pleasure Watchme Wireless Technology Black-Gold

    Tražite li igračku koja bi se svidjela obojici? Anne's Desire par vibrator će biti savršen! Elegantan je, senzualan i nadasve uzbudljiv. Ima WATCHME tehnologiju koja omogućuje jednostavnu i udobnu kontrolu vibracija kroz sat i vibrator kao takav u kojem ćete najviše uživati kada vodite ljubav, jer će stimulirati i rodnicu i penis. Dođite saznati više!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • OhMiBod Freestyle :G Music Vibrator Pink

    Uživaj u glazbi. Da, dobro ste čuli, ovako igračka vibrira u ritmu glazbe i time vašim omiljenim pjesmama i slušanju istih daje potpuno novu i što je najvažnije uzbudljivu dimenziju. Samo spojite kabel na player ili mobilni telefon. Ili uživajte bez glazbe i birajte između 7 unaprijed postavljenih uzoraka vibracije.

    179 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Hueman Tapping Buttplug

    Doživite optimalnu stimulaciju s ovim elegantnim čepom za guranje iz kolekcije Hueman. Čep je izrađen od mekanog silikona i ima 10 različitih načina vibracije, uključujući 3 brzine i 7 uzoraka. Drška utikača je zakrivljena kako bi stimulirala prostatu i pružila ugodne osjećaje tijekom umetanja i uklanjanja utikača
    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series P-Spot Plugger Anal Plug with Harness & Remote Control

    Želite li se počastiti nevjerojatnom dugom stimulacijom? S ovim stimulatorom prostate na praktičnom pojasu, moći ćete uživati u zadirkivanju na stražnjim vratima danima! Stimulator kao takav izrađen je od vrhunskog silikona i pogodan je i za potpune početnike. Zakrivljeni oblik ugodno doseže prostatu i vrši uzbudljiv pritisak na nju. Osim toga, zahvaljujući tankom vrhu, lako se stavlja i kada dodate kap gela za podmazivanje, ide kao po maslu.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Ya Clit's Gonna Love it Wand Vibrator Super Strong with 2 Attachments

    Ponekad trebate izmasirati cijelo tijelo, a ponekad sanjate orgazmičku intimnu stimulaciju? Ova ekskluzivna glava za masažu nudi vam ne samo svoju meku okruglu glavu s 8 načina vibracije i 3 brzine, već i 2 praktična nastavka. Počastite se, zaslužili ste!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NU Sensuelle Ace Pro Prostate + G-Spot Vibe Black

    NU Sensuelle Homme Ace 15-funkcijski fleksibilni punjivi silikonski vibrator za prostatu s dva motora u crnoj boji ima 2 snažno snažna motora i 15 primamljivih funkcija dubokog lupanja i pulsiranja umjesto zujavih vibracija koje imaju drugi.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zero Tolerance Strapped & Tapped Black

    Ništa nije tako seksi kao trenutna stimulacija penisa i prostate. A upravo to će vam donijeti ova igračka! Bit ćete zadovoljni kombinacijom vibracije i topline, a njegov je oblik dizajniran tako da precizno dopire do vaše prostate i stimulira P-točku zagrijanim vrhom. Vibracija također uživa penis kroz teksturirani prsten i sve ćete kontrolirati putem kontrolera. Ili to povjeravate svom kolegi?

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Goddes Collection Nereos Blue

    Patite od luksuznog i elegantnog izgleda? Prekrasne i ujedno funkcionalne erotske igračke iz kolekcije Goddless izrađene su od tamnoplavog silikona vrhunske kvalitete i ukrašene su šarmantnim zlatnim detaljima. Ovaj Nereos vibrator oduševit će vas svojom ekstra stimulirajućom teksturom i zakrivljenim oblikom. Neka vam pokaže svoju spretnost!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Happy Rabbit G-Spot Pink

    Ovaj šarmantni zeko mazit će vašu g-točku svojim domišljato zaobljenim i zaobljenim krajem dok mu se uši lijepe za klitoris i igraju se s njim kako biste konačno mogli okusiti beskrajno blaženstvo. Vibrator Happy Rabbit sada je veći, bolji i sretniji! Programeri su poslušali želje svojih kupaca i opremili ga s 2 snažna motora, što ga čini vodootpornim i punim putem USB-a. Jeste li spremni za ugodnu dvostruku stimulaciju i naknadne orgazme bez premca?

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Evolved Wild Ride With Power Booster

    Jarko ružičasti vibrator svjetski popularnog brenda Evolved. Sadrži jedinstvenu funkciju "pojačanja snage", što znači da vam daje 10-sekundni nalet maksimalne vibracije u trenutku kada sami o tome pričate. Osim toga, ima savršeno poticajan, realistično oblikovan žir i 8 jedinstvenih brzina. Završava učinkovitim usisnom čašom, zahvaljujući kojoj možete uživati i u omiljenim igrama bez ruku.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nalone Jane Double Vibrator Black

    Zadivljujući vibrator sa dva upotrebljiva kraja! S jedne strane, okrugla glava će zadovoljiti vaša vanjska osjetljiva područja, kao i opustiti ili napeti mišiće cijelog tijela. Druga strana će vas voljeti iznutra točno tamo gdje vam je G-točka. Obje regije imaju vlastiti motor i obje vam nude 7 načina vibracije.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Evolved Chick Flick Mint

    Dva sretna završetka u jednom nezaboravnom Chick Flicku! Ovo iskustvo s dvostrukom glavom nudi nježno zakrivljenu rebrastu osovinu na jednom kraju dizajniranu da s lakoćom dosegne G-točku, dok drugi kraj pruža uzbudljiv osjećaj trzanja gdje god to najviše želite. Pojačajte vibracije i brzine trzanja s neovisno kontroliranim motorima i otkrijte duboko zadovoljstvo dobro izrađene dvostruke značajke.

    91,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Vush Myth Pink

    Želite samo najbolje za svoju G-točku? Ovaj luksuzni ljepotan iz Vusha definitivno spada u sam vrh vibratora za G-točku! Pomoći će vam otkriti istinu o legendi o G-točki, čak i ako je još niste uspjeli pronaći. Njegove obline, tekstura i funkcija osmišljeni su kako bi vam pomogli otkriti svoju G-točku i nevjerojatno intenzivne orgazme koji dolaze s njom. Pa zašto još čekati? Postanite protagonist vlastite priče o putovanju do orgazmičke sreće!

    169 €

    63,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja

Artikli 65 za 96 od 299 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.