×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori

Artikli 129 za 160 od 299 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Bodywand Aqua Mini Rechargeable Wand Massager Purple

    Snažna mini masažna glava marke Bodywand. Nudi vam nekoliko senzualnih načina masaže, između kojih ćete se prebacivati dodirnom tipkom. Izrađena je od visokokvalitetnog silikona, tako da je svilenkasto mekana i vaša će koža biti savršeno ugodna. Zahvaljujući manjoj veličini, idealan je za putovanja, a zahvaljujući vodonepropusnosti i za igranje u kadi ili pod tušem. Motor ove glave je diskretno tih i puni se USB kabelom. Dakle, konačno neka bude dobro!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pillow Talk Sultry Luxurious Dual-Ended Warming Massager Teal

    Imate li više erotskih želja i žudite li za stimulacijom klitorisa snažnim vibracijama i za genijalnom stimulacijom unutarnje strane vagine? Elegantan i veličanstven Sultry from Pillow Talk ispunit će obje vaše želje! S jedne strane djeluje kao vibrirajuća glava, a s druge strane, njegova se sužava ručka može senzualno rotirati i zagrijavati. Uživajte u vrhuncima užitka uz jedno od najljepših erotskih pomagala.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics California Dreaming Surf City Centerfold Pink

    Dopustite da vas ponesu valovi užitka uz California Dreaming vibrator. Uređuje vašu G-točku do najluđeg orgazma! 3 razine pulsiranja bit će nevjerojatno ugodne, kao i 10 vibrirajućih uzoraka. Poseban lepršav kraj ove igračke tu je samo za beskrajnu strast vaše G-točke.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rocks-Off Every Girl Rabbit Vibrator Burgundy

    Kao i svaka žena ili djevojka, imate svoje potrebe i želje. Kako bi vaš život bio sretniji potrebno je zadovoljiti te želje, zbog čega će vam u tome rado pomoći Every Girl Rabbit Vibrator! Prekrasna je elegantna izrađena od mekog silikona i skriva dva motora, prvi za unutarnju stranu vagine i drugi za klitoris. Uživajte u maksimalnom zadovoljstvu.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Dinky Curved Wand Jacky 0. Purple

    Osjećate li se snažno i neovisno, ali ponekad trebate pomoć? Elegantne erotske igračke iz kolekcije Dinky pomoći će vam da zadovoljite svoje želje. Lijepe su na pogled, a njihove karakteristike bacit će vas na koljena. Na primjer, zaljubite se u ovu vibrirajuću glavu Jacky O. Ima robusnu glavu s valovitom teksturom na fleksibilnom fleksibilnom vratu, tako da je možete nabaviti gdje god vam zatreba.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Maia Toys Harmonie Teal

    Tražite li višenamjenski vibrator koji se može savijati? Harmony vibrator iz Maia Toysa je upravo takav! Graciozno je nebesko plave boje, ima nevjerojatno mekanu silikonsku površinu i lako ga možete saviti kako bi odgovarao vašim potrebama. Osim vibracija, opremljena je i pokretnom kuglicom za stimulaciju klitorisa i uz nju ćete uživati u puno orgazmičkih iskustava čak i u paru.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nalone Jane Double Vibrator Light Pink

    Zadivljujući vibrator sa dva upotrebljiva kraja! S jedne strane, okrugla glava će zadovoljiti vaša vanjska osjetljiva područja, kao i opustiti ili napeti mišiće cijelog tijela. Druga strana će vas voljeti iznutra točno tamo gdje vam je G-točka. Obje regije imaju vlastiti motor i obje vam nude 7 načina vibracije.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ibiza Rotating Rabbit Vibrator Black

    Odmor na Ibizi može imati različite oblike, ali najbolje je zamisliti ga kao uzbudljivo putovanje s ovim rotirajućim vibratorom! Ugodnog je oblika koji će se fokusirati i na G-točku i na klitoris i tamo vam pružiti opojni dvostruki užitak. Zgrabite elegantnu zlatnu bazu i ostvarite svoje erotske snove.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Irresistible Kissable Black

    Elegantni crnac je tu samo za tebe i tvoj klitoris! Stavite ga kroz otvor na klitorisu i pustite da ga lagano ili intenzivno usisava pomoću valova pritiska. Jedan, dva, tri i tu je najbolji orgazam svih vremena! Beskontaktna stimulacija odvest će svaku ženu u raj, ali budite oprezni, stvara ovisnost!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Vibe Couture Rabbit Skater purple

    Sanjate li nakon prvoklasnog zadovoljstva? Povjerite svoje želje ovom zecu, koji će ih rado čuti. Opijat će vas intenzivnom stimulacijom g-točke kroz uzbudljivu 3-brzinu, a također i vibracijama koje će namjerno iritirati klitoris. Vaš novi ljubavnik oduševit će vas ne samo svojim značajkama, već i luksuznom izradom i svilenkasto mekim silikonom. Uživajte s njim u opojnim orgazmima koji će lako postati ovisni!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Good Vibes Only Lici G-Spot Vibrator Purple

    Toliko je rečeno o G-točki! Nije važno imate li ga već ili ga još tražite, vibrator Lici će vam u oba slučaja biti savršen. Njegovo graciozno tijelo izravno dodiruje čudesnu G-točku i svojom stimulacijom mu daje neobuzdani orgazam!

    76,90 €

    69,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Naomi Wand New Super Strong Massager Black

    Želite da vaša nova masažna glava bude stvarno moćna? Igrajte na sigurno i odaberite ovu traku za glavu od Naomi. Njegov snažan motor pružit će vam nježne i intenzivne vibracije od 4000 RPM do 8000 RPM. Otkrijte njegovu prekrasno fleksibilnu glavu, mekani silikon i dodatnu snagu!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Erica Wearable Vibrator with App Control Dusty Blue

    Uživajte u pokretu. Erica ima dva snažna motora za unutarnju i vanjsku stimulaciju. Uz potpunu APP kontrolu, koristite SVAKOM APP kako biste pobudili zadovoljstvo gdje god se nalazili – ili prepustite kontrolu.

    91,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • The Screaming O My Secret Screaming O 4T Panty Vibe Black

    Vaša mala vibrirajuća tajna u gaćicama pretvorit će svaki dan u uzbudljivo iskustvo. Seksi crne gaćice s posebnim džepićem za mini-vibrator mogu se vibrirati "čarobnim" prstenom na kojem bi joj Arabela pozavidjela. Jednostavno stavite vibrator u džep gaćica i pomoću prstena možete kontrolirati 10 funkcija vibracije mini-vibratora.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Amy 2 Violet

    Sanjate li o lijepom i kvalitetnom užitku koji će se pobrinuti za vašu g-točku? Vibrator Amy 2 luksuznog brenda Svakom sigurno će biti pravi! Na prvi pogled je lijep i moderan, na prvi dodir nevjerojatno mekan i ugodan, jer je napravljen od silikona. Dopustite da vas zaslijepi 5 strastvenih modusa 5 intenziteta!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Lock-N-Play Remote Panty Teaser

    Tražite li način da začinite svoju radnu večer? Isprobajte revolucionarnu igračku obogaćenu Lock-N-Play tehnologijom. Bio je diskretno dizajniran da tiho klizi tamo gdje je potrebno i da učinkovito izvršava svoju misiju. Radi se o savršeno dimenzioniranom stimulatoru koji će se svidjeti svim gaćicama.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Hueman Intergalactic Anal Vibrator

    Elegantan vibrator iz Hueman kolekcije za sve ljubitelje stimulacije prostate! Genijalno je zakrivljen i optimalno oblikovan tako da možete udobno doći do prostate. Izrađena je od mekog silikonskog materijala koji je vrlo udoban i higijenski. Birajte između 4 brzine vibracije i 6 načina rada pomoću daljinskog upravljača!

    76,90 €

    69,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rosy Gold New G-spot Vibrator

    Jeste li zahtjevni i čeznete za nečim lijepim i elegantnim? Zaljubit ćete se u novu kolekciju prekrasnih erotskih igračaka Rosy Gold sa savršenim funkcijama! Ovaj šarmantni i genijalno oblikovan vibrator zaljubit će se u vašu G-točku, jer će lako pronaći, milovati i oduševiti se. Radujte se i napravite sebi prekrasnu luksuznu igračku!

    76,90 €

    69,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Glam XL Wand Vibrator Green

    Doživite svijet glamurozne čarolije s velikim Glam Wand vibratorom. Dizajniran imajući na umu vaše zadovoljstvo, ovaj vibrator sa štapićem ima XL veličinu, osiguravajući potpunu pokrivenost i maksimalno zadovoljstvo. Njegov fleksibilni vrat omogućuje manevriranje bez napora, s lakoćom se prilagođava oblinama vašeg tijela. Pripremite se da vas očara 5 osnažujućih ritmova vibracija. S 3 podesive jačine, imate moć prilagoditi svoje iskustvo, pojačavajući svoj užitak do savršenstva.

    91,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Panthra Nila G-spot Vibrator

    Točna stimulacija G-točke nikada nije bila lakša! Nila vibrator je posebno dizajniran da iritira ovo osjetljivo područje, a zahvaljujući čvrstoj okrugloj glavi lako možete doći do njega. U paketu ćete pronaći i šarmantnu leopard torbu u koju možete pohraniti vibrator ili je nositi kao vrećicu za bubrege. Uživajte u 7 uzoraka vibracija i 3 brzine i uživajte u G-točki uvijek iznova zahvaljujući opciji punjenja.
    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NU Sensuelle Ace Pro Prostate + G-Spot Vibe Purple

    NU Sensuelle Homme Ace 15-funkcionalni punjivi silikonski vibrator za prostatu s dva motora u crnoj boji ima 2 snažna snažna motora i 15 primamljivih funkcija dubokog lupanja i fleksibiliranja umjesto zujavih vibracija koje imaju drugi.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics California Dreaming Orange County Cutie Orange

    Ovaj razigrani vibrator iz kolekcije California Dreaming osvojit će vas svojom prekrasnom funkcijom dodavanja! Osim toga, pokazat će vaš klitoris koji će stimulirati vibracije toliko intenzivno da će vam orgazmično nebo na kojem ćete se uskoro naći biti beskrajno ovisno. Izrađen je od visokokvalitetnog silikona i puni se preko USB-a.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Action High-Tech Powerful Wand Body Massager Graphity

    Nova snažna masažna glava koju ste čekali! Grafičnost ima moć ostaviti vas bez riječi! Njegova elegantna ručka je šarmantna na pogled, a mekana silikonska glava ugodna je na dodir. Odaberite između 20 načina vibracije od nježne do iznimno snažne i uživajte u uzbuđenju ili opuštanju mišića cijelog tijela!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Vibe Couture Rabbit Euphoria Pink

    Sofisticirane vibracije + prekrasno sisanje klitorisa = savršen orgazam! Ovaj vibrator nije samo lijep za gledanje zahvaljujući detaljima koji oduzimaju dah, već će vas zadovoljiti i svojim funkcijama. Vibrira za vas u 7 načina, zadovoljava G-točku i funkciju usisavanja u 6 načina, a zatim vam pokazuje vrh kroz klitoris.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Empowered Palm Pleasure Goddess

    Ova božica po imenu Palm Pleasure će stati u vaš dlan poput rukavice i odvesti vas u drugu dimenziju zahvaljujući 36 mogućih kombinacija užitka usisavanja klitorisa i vibracija. Ima poklopac koji se može skinuti, koji omogućuje higijensko i diskretno pohranjivanje, a prikladan je i za putovanja. Otkrijte uzbuđenje sofisticirane stimulacije klitorisa!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Magic Motion Nyx Smart Panty Vibrator Green

    Pametni sat vibrator za gaćice.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rocks-Off Every Girl Rabbit Vibrator Teal

    Kao i svaka žena ili djevojka, imate svoje potrebe i želje. Kako bi vam život bio sretniji potrebno je zadovoljiti te želje, zbog čega će vam u tome rado pomoći Every Girl Rabbit Vibrator! Prekrasna je elegantna izrađena od mekog silikona i skriva dva motora, prvi za unutarnju stranu vagine, a drugi za klitoris. Uživajte u maksimalnom zadovoljstvu.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Dark Desires Regina Squirming Vibrator Black

    Znate li kako zadovoljiti ženu? Kolekcija igračaka Dark Desires će vam reći. Senzualna erotska pomagala koja su dio toga najbolja su za istraživanje fantazija i traženje blaga u zemlji samoljublja. Na primjer, zaljubite se u ovaj uvijajući analni vibrator, koji će vas duboko iznutra oduševiti i zadovoljiti želje za koje možda niste ni znali.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ibiza Wand Luxury Massager Gold

    Želite da vaša nova masažna glava bude stvarno moćna? Igrajte na sigurno i odaberite ovu prekrasnu zlatnu glavu Ibiza. Njegov snažan motor pružit će vam nježne i intenzivne vibracije od 4000 RPM do 8000 RPM. Otkrijte njegovu prekrasno fleksibilnu glavu, mekani silikon i dodatnu snagu!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Love To Love Please Me Multi Toy

    Tražite nove načine za igru kao par? Ova igračka iznenadit će vas svojom multifunkcionalnošću, koja ne postavlja granice vašoj mašti! Masturbator, vibrator, dvostruka penetracija, sada je sve što možete učiniti moguće. Mekano silikonsko tijelo i tri motora skrivena u njemu savršeni su dodatak za sve pare nezasitne nakon uzbuđenja. Uživajte u osjećaju kada je sve moguće!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Love To Love Please Me Multi Vibrator Indigo

    Tražite nove načine za igru udvoje? Ova igračka iznenadit će vas svojom multifunkcionalnošću koja ne ograničava vašu maštu! Masturbator, vibrator, dvostruka penetracija, sve što možete zamisliti sada je moguće. Mekano silikonsko tijelo i tri motora skrivena u njemu zajedno čine savršen dodatak za sve parove željne uzbuđenja. Uživajte u osjećaju kada je apsolutno sve moguće!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Adam & Eve Eve's Ravishing Clit Flicking Rose Pink

    Neka vaše zadovoljstvo procvjeta uz ovu prekrasnu ružičastu ružu. Iznenadit će vas svojim ugodno savitljivim laticama i okretnim jezikom koji će vas milovati uz 9 načina vibracije od nježne do divlje. Okrenite ga i koristite dršku za prodiranje, fleksibilan je, pa se lijepo prilagođava vašem tijelu i također vas omamljuje s 9 načina vibracije.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 129 za 160 od 299 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.