×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibrirajuća jaja vaginalni

Artikli 97 za 128 od 149 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Maia Toys Syrene Purple

    Elegantno i moderno vibrirajuće jaje Syrene čeka da ga primijetite! Ima ugodan i udoban oblik za nošenje, a ako ne bi mogao senzualno i intenzivno vibrirati, mogli biste i zaboraviti da se krije u vašoj vagini. Ima dug i fleksibilan vrat i daljinski upravljač koji možete povjeriti svom kolegi i krenuti van, gdje počinje uzbudljiva uvertira s vibrirajućim jajetom Syrene.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Simplicity George Rechargeable Remote Control Vibrating Egg Purple

    Doživite orgazmičnu oluju! Georgeovo vibrirajuće jaje skriva se u vašoj vagini, dok njegov upravljač leži u vašoj ili ruci vašeg kolege. Nakon toga će vas maziti mekana silikonska površina i vibracije, zahvaljujući kojima će vam se koljena početi tresti. Neka vas zagrije bilo kada i bilo gdje.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Adrien Lastic Ocean Breeze 2.0 Purple

    Uživajte u prekrasnim vibracijama koje želite i gdje želite! Ova nova, nadograđena inačica Ocen Breeze flok ima lakši motor i lakše funkcije! Breeze 2.0 je vibrirajući i visokokvalitetni silikonski alat koji detektira vaše vibracije na 10 načina, što će vam omogućiti rad uz pomoć drugog kontrolera. Dodijelite ovo vozilo svom partneru i dopustite mu da preuzme kontrolu nad vašom uslugom, čekajući javnost!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Estim Remote Teaser Purple

    Volite li spajati ugodno s korisnim? Nošenjem ovog stimulatora u maternici ne samo da ćete ojačati mišiće dna zdjelice, već ćete uživati iu uzbudljivim vibracijama i elektrostimulaciji čiju razinu birate putem kontrolera. Trening dna zdjelice nikada nije bio tako zabavan i učinkovit! Ne pristajte ni na što, želite najbolje.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish Bnaughty Deluxe Unleashed Blue

    Bnaughty Deluxe Unleashed normalno vibrira jaja iz B Swisha zabavite se s oba partnera. Kad čitaš kuću, bila je kupka i bog od nje, i samo to bi vas dvoje odvojilo, pa da izaberemo tajnu! Koristite još jedan kontroler sa 6 funkcija za vibriranje ove silikonske igračke na svom tijelu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Elva Vibrating Egg Violet

    Luksuzna vibrirajuća jaja vrhunske kvalitete, ispod kojih je opisan brend Svakom! Uživajte uz 25 neugodnih šala + pametno Svima se sviđa kao bonus. Uživajte u Elva jajetu gdje je bila kupka i gdje je bila, da vam se otkriju nesretne fantazije!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oninder Nairobi Vibrating Egg Black

    Idete li u korak s vremenom i želite nešto više od obične vibrirajuće igračke? Brend Oninder dolazi s kolekcijom luksuznih i kvalitetnih gadgeta, a prije svega s aplikacijom krcatom raznim opcijama upravljanja za solo igre i igrice udvoje, a možda čak i flertovanje s nekim dosad nepoznatim. Ovo jaje sadrži super snažan motor i fokusirat će svoje vibracije na vašu G-točku. Uživajte u iznimno intenzivnim orgazmima i ne zaboravite podijeliti svoje zadovoljstvo!

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Perifit App Controlled Pelvic Floor Trainer Lime green

    Znate li koliko je škola bila popularna? A kakvu igru pravi igra kad pomiješaš dno? Perifit je alat dizajniran za treniranje dna mobilnih igrica uz pomoć mobilnih igrica. Princip je jedinstven – učitat ćete i ostaviti mikser, što će vas također izbaciti iz igre. Perifit su osmislili liječnici i preporuka je da njihove žene žele iskopati svoje dno, a ne samo radi zabave i posla.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Magic Motion Magic Sundae App Controlled Love Egg Red

    Pametno vibrirajuće jaje pune ljubavi! Prekrasna kutija i crveni dragulj od svilenkasto mekog silikona skriven u njoj, takav će biti prvi dojam uz Sundae. Drugi će biti uzbudljiv i senzualan! Vibrirajuće jaje ima vrlo snažan motor koji će vas iritirati svojim vibracijama. Preuzmite aplikaciju na svoj mobilni telefon i dopustite svom partneru da preuzme kontrolu nad vama s drugog kraja svijeta!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • XouXou Super Soft Silicone Love Ball Purple

    Ugodne vibracije za vašu maternicu! Ovo vibrirajuće jaje ima ugodne stimulativne žljebove i savršeno je za učinkovit trening mišića dna zdjelice, jer je teško 83 g. Uživajte u dodiru mekog silikona i napunite jaje putem USB kabela.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Luna Smart Bead Pink

    LUNA Smart Bead™ mjeri vaš potencijal orgazma i prilagođava vaše treninge. Napredovat ćete kroz 5 razina vibracija i uživati u dužim i jačim orgazmima nego ikada prije.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tardenoche Shove Thrusting and Vibrating Egg with Remote Control Black

    Želite li promijeniti svoj seksualni život na bolje? Isprobajte ovo Shove vibrirajuće jaje napravljeno od najkvalitetnijeg silikona sa zadivljujućom završnom obradom. Osim klasičnih vibracija, razveselit će vas i udarna funkcija, što je jako vau! Ovaj pokret gore-dolje pokazat će vam super uzbudljivu razinu stimulacije, a na vama je hoćete li zadržati daljinski upravljač u ruci ili ga dati partneru!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • GoGasm Vibrating Pussy & Ass Balls Purple

    Je li vaš anal često ljubomoran na jaje u vašoj vagini? Sad je gotovo! Postoje 2 GoGasm loptice povezane fleksibilnim silikonom. Veća kuglica će se smjestiti u rodnicu i, ako želite, moći ćete probuditi senzualne vibracije u pomoćnim kontrolama. Manja se pak zaljubljuje u analni jer njezina unutarnja teža lopta koja se kreće uzbudljivo udara o zidove. Nosite lopte bilo kada i bilo gdje i uživajte čak i u najdosadnijim radnim danima!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FeelzToys Remote Controlled Motion Love Balls Twisty

    Želite li se malo igrati sami sa sobom ili uopće želite da se vaš partner igra s vama, BILO GDJE? Ove lopte plesat će u vama na naredbu kontrolora i iskušavat će vas, stimulirati i uzbuđivati. Regulator ima domet od 15 m i njihove vibracije su diskretno tihe, pa što to znači? Izađi s njima!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots Toys 10 Speed Remote Vibrating Egg Medium Black

    Jeste li u iskušenju bilo gdje uživati u uzbuđenju? Ovo vibrirajuće jaje srednje veličine smjestilo se u rodnicu i kontroler možete povjeriti svom partneru. Zatim će birati između 10 načina vibracija i pripremiti vas za eksplozivno strastvenu večer!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Magic Motion Vini Orange

    Uživajte u uzbuđenju svog ljubimca, bilo da je s vama ili na drugom kraju svijeta putem aplikacije Magic Motion. Vibracije kontrolirane na daljinu ili iz neposredne blizine tada mogu udovoljiti vašoj vagini i klitorisu, ovisi o vama kako ćete koristiti jaje. Još više ćete se zaljubiti u jake vibracije i naknadne orgazme, pa što čekate?

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Slay SpinMe Pink

    Želite li nešto više od samo vibrirajućeg jajeta? Ova igračka senzualne teksture oduševit će vas svojom jedinstvenom funkcijom okretanja! Izvrstan je za solo i korištenje u paru, jer se funkcijama kontrolira preko kontrolera s dometom od 10 m. Zato dajte na slobodu svoju maštu!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy I'm so Eggcited Remote Egg Turquoise

    Jeste li spremni za orgazmički užitak? I'm So Egg-cited miluje vaše erogene zone ne samo snažnim vibracijama, već i pulsirajućim značajkama u trenucima špica. Jaje se može pohvaliti visokom kvalitetom, 7 načina stimulacije i pulsiranja uz jednostavan rad. Svidjet će vam se dodir mekog silikona, a daljinski upravljač će vam ponuditi nove mogućnosti. Priuštite si uzbudljivo zadovoljstvo i vrhunsku zgodnu igračku!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish Bnaughty Deluxe Unleashed Purple

    Bnaughty Deluxe Unleashed bežično vibrirajuće jaje iz B Swisha zabavljat će oba partnera. Uživat ćete u uzbuđenju s njim bilo kada i bilo gdje i to će biti samo između vas dvoje, da, svi volimo tajne! Koristite daljinski upravljač za odabir između 6 moćnih funkcija koje vibriraju ovu silikonsku igračku u vašem tijelu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Leshy Purple

    Želite li običan dan učiniti posebnim? To neće biti problem s ovim vibrirajućim jajetom. Nudi vam nevjerojatnih 12 funkcija vibracije koje možete birati pomoću daljinskog upravljača. Želite li ga zadržati ili povjeriti svom kolegi? Senzualna predigra može započeti i u javnosti!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Wristband Remote Curve Black

    Sanjate li o strastvenoj avanturi? Ova domišljato oblikovana crna vibrirajuća stvar bit će skrivena u vagini, gdje će juriti za vama u ritmu koji odredite diskretnim satom. Ili stavljate ovaj sat na ruku svog partnera? Otvaraju se vrata senzualne zabave, korak desno!

    99,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Shots Toys Vibrating G-spot Egg Medium Black

    Neka se ovo jaje nježno izlije na vašu g-točku kad god i posebno gdje god želite! Super je diskretan i njime se upravlja putem bežičnog daljinskog upravljača s dometom do 20 metara. Njegova površina je svilenkasto meka i daje jajetu luksuzan izgled. Daljinski upravljač tada ima elemente od nehrđajućeg čelika, a mali karabin izravno potiče pričvršćivanje na ključeve. Igra može početi, idite u uzbudljivu šetnju!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Inflatable + Remote Controlled Love Balls Black

    Praktična i kvalitetna igračka za senzualno punjenje, užitak i trening mišića dna zdjelice. Ove kuglice imaju jaku stimulativnu teksturu i mogu se napuhati tako da ćete ih doslovno biti puni! Predstavljaju učinkovit trening dna zdjelice i također vam nude 7 načina vibracija. Uzbudite se i ojačajte u isto vrijeme!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Romance Daisy Red

    Luksuzan izgled, prepoznatljiva rubin crvena boja i performanse koje oduzimaju dah, ovo je kolekcija Romance. To uključuje ovo elegantno i romantično vibrirajuće jaje sa snažnim motorom s 3 brzine i 7 načina vibracija. Njegov oblik pružit će vam uzbudljivu stimulaciju, jačinu vibracija ćete birati putem daljinskog upravljača i na prvi dodir ćete se zaljubiti u mekani silikonski materijal. Dobro se složite s modernim jajetom s neodoljivim karakteristikama.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bang! Remote Control 28X Silicone Plush Egg Purple

    Jeste li spremni za uzbudljiv užitak i zadovoljstvo bilo kada i bilo gdje? Ovo zgodno vibrirajuće jaje postat će vaša omiljena igračka i u krevetu i u šetnji. Ima baršunasto mekanu površinu i snažne vibracijske funkcije. Zgrabite daljinski upravljač ili ga povjerite svom kolegi i krenite na senzualno putovanje uzbuđenja s jajetom u vagini.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Lechies Purple

    Želite li običan dan učiniti posebnim? To neće biti problem s ovim vibrirajućim jajetom. Nudi vam nevjerojatnih 12 funkcija vibracije koje možete birati pomoću daljinskog upravljača. Želite li ga zadržati ili povjeriti svom kolegi? Senzualna predigra može započeti i u javnosti!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Anne's Desire Egg Watchme Wireless Technology Black-Gold

    Ovo jaje će vas više iznenaditi od Kinder jajeta! Diskretan je, moćan, mekan i praktičan. Oblikovan je točno po obrisima vašeg tijela i zaljubit ćete se u njegovu baršunasto meku silikonsku površinu na prvi dodir. Također ima WATCHME tehnologiju koja omogućuje jednostavnu i udobnu kontrolu vibracija kroz sat i uživat ćete u vibratoru kao takvom, i kada iritirate klitoris. Dođite saznati više!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Javida Rotating Love Ball Purple

    Trening za zdjelično dno i puno uzbuđenja i zabave! Ova uzbudljiva sreća krije kuglice s mogućnošću rotacije u 8 načina. Uključuje i kontroler s dometom od 5 metara, s kojim ćete sami birati intenzitet ili ga povjeriti svom ljubimcu i pustiti ga da preuzme kontrolu nad vama.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Ivy Lily Remote Egg Pink

    Tako lijepa i tako zgodna! Vibrirajuće jaje za daljinski upravljač IVJ iz ToyJoy je predivno mekano i ugodno na dodir. Spreman je ispuniti vaše želje i potaknuti vašu strast do maksimuma, bilo gdje i bilo kada! Njegovi bujni oblici razumjet će proporcije vašeg tijela, a odluka o tome tko će imati kontrolor u ruci bit će na vama.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Javida RC Knocking Love Ball Purple

    Trening za zdjelično dno i puno uzbuđenja i zabave! Ovu uzbudljivu sreću odlikuje funkcija "kucanja" pokretnog dijela, koji će vas maziti na nevjerojatan način. Uključuje i kontroler s dometom od 5 metara, s kojim ćete sami birati intenzitet ili ga povjeriti svom ljubimcu i pustiti ga da preuzme kontrolu nad vama.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Phoenix Neo 2 Red

    Voliš li biti pametan? S igračkom Pleonix Neo 2 i vašim pametnim telefonom, to je samo vožnja! Možete njime upravljati putem aplikacije s drugog kraja svijeta, sinkronizirati ga s omiljenim 2D interaktivnim video zapisima ili web kamerom. Dopustite da vas ponesu ugodne vibracije i vinite se s Phoenixom u rajske orgazmičke visine.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Love Distance Range Vibrating Egg App Controlled

    Jeste li spremni za senzualna i uzbudljiva iskustva? Ovo vibrirajuće jaje Love Distance Range savršena je igračka za strastvene parove. Izrađena je od udobnog i sigurnog silikona, ugodnog je ergonomskog oblika, tako da stane u rodnicu poput rukavice, a kontrolira se putem aplikacije na telefonu. Diskretno se zabavljajte bilo kada i bilo gdje!

    259 €

    159 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 97 za 128 od 149 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.