×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibrirajuća jaja vaginalni

Artikli 129 za 149 od 149 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Bang! Remote Control 28X Silicone Plush Egg Black

    Ako je došlo do promjene u neposrednoj upotrebi i sadržaju, gdje je to bilo i gdje je bilo? Vaš omiljeni vibrator je da se pobrinete da se vaša voljena osoba igra i sa škampima i sa masnoćom. Ima svijetlu površinu i jednostavne funkcije vibriranja. Možete raditi sa svojim kolegama ili ih dati svojim kolegama i držati ih na senzualnom putovanju s vaginom.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Herrules Nami Vibrating Egg Remote Control Black

    Vremena se mijenjaju, o seksualnosti se počinje otvoreno pričati, stoga nema što čekati, krenite sami ili s partnerom u istraživanje novih uzbudljivih užitaka! Nami je praktično vibrirajuće jaje na daljinsko upravljanje zaobljenog i zakrivljenog oblika te dugačkog silikonskog repa. Zgrabite upravljač sami ili ga povjerite svom dvojniku, vaša propast neće imati granica!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FeelzToys Anna Vibrating Egg Remote Deep Pink

    Imate li hrabrosti preuzeti kontrolu nad partnerovim uzbuđenjem, čak i u javnosti? Ili se ne bojite povjeriti vozača ovom izvoru užitka u rukama svog partnera i otići u šetnju ili zabavu? Znamo da imate i da se volite igrati! Možete se igrati s ovim jajetom iz Freelztoysa bilo gdje i bilo kada.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tardenoche Zigzag Vibrating and Zigzagging Egg with Remote Control Black

    Želite li promijeniti svoj seksualni život na bolje? Isprobajte ovo cik-cak vibrirajuće jaje izrađeno od najkvalitetnijeg silikona sa zadivljujućom završnom obradom. Osim klasičnih vibracija, oduševit će vas funkcija kretanja od 360º, što je jako vau! Zahvaljujući ovom rotirajućem pokretu zaplesat će direktno u Vašoj vagini, a na Vama je hoćete li zadržati daljinski upravljač u ruci ili ga povjeriti svom dvojniku!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys The Candy Shop Sweet Apple

    Candy Shop je nova kolekcija slatkih erotskih dodataka Dream Toysa, koji će privući vašu pažnju svojim nježnim pastelnim bojama! Ovo vibrirajuće jaje Sweet Apple ima daljinski upravljač i tako nudi mogućnost igranja čak i na mjestima gdje biste se sramili normalnog okruženja. Uživajte u 7 ritmova vibracije i 3 brzine i dođite do vrenja!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cala Azul Elena Vibrating Egg With Remote Control

    Jačanje dna zdjelice ili uzbudljive igre za dvoje? Oboje je moguće s ovim ljupkim plavim vibrirajućim jajetom iz Cala Azula. Zahvaljujući zaobljenom obliku i fleksibilnoj završnoj užeti, lako se postavlja i uklanja. Može vibrirati u 10 snažnih načina rada i možete se prebacivati između njih pomoću daljinskog upravljača. Uživajte u dodiru mekog silikona i jednostavno napunite jaje putem USB kabela.

    68,90 €

    59,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LUV EGG XL Purple

    Pastelne boje su tako nježne i nevine! Ali ovo XL vibrirajuće jaje nije tako nevino. Senzualno je ekstra velik i potiče vas da ga izvadite i gurnete kontrolu u partnerovu ruku, koja će diktirati intenzitet i snagu vibracija. Zvuči li to primamljivo i uzbudljivo? Ove beskrajne noći uz vibrirajuće jaje jednostavno nećete zaboraviti, vjerujte nam!

    61,90 €

    59,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Realov Serena Smart Mini Vibe Red

    Želite li uživati u senzacionalno uzbudljivom trenutku bilo kada i bilo gdje? Zaljubite se u Serenu, vibrirajuće jaje koje uparite s aplikacijom na svom telefonu! To onda možete povjeriti svom partneru i dopustiti mu da vas zeza vibracijama dok ste zajedno na spoju ili pak na drugom kraju svijeta!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sweet Smile Shaking Love Balls Pink

    Trening zdjeličnog dna uz uzbudljive vibracije! Ove vibrirajuće lopte koje se mogu puniti sadrže pulsirajući magnet koji se pomiče gore-dolje u 9 različitih načina vibracije. Zahvaljujući težini od 136 g, pogodan je za dame koje su na naprednoj razini kada je u pitanju jačanje dna zdjelice.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sweet Smile RC Shaking & Vibrating Love Egg Duo Red

    Hoćete li uživati u dubokim vibracijama i drhtajima sami ili ćete ih dijeliti? RC Shaking & Vibrating Love Egg Duo tvrtke Sweet Smile ugodno će vas iznenaditi s 2 moćna jajeta povezana oko 31 cm dugom fleksibilnom silikonskom trakom. Jedan od njih se trese i pulsira, a drugi može vibrirati. Uživajte s njima u istovremenoj vaginalnoj i analnoj stimulaciji, unutarnjoj i vanjskoj stimulaciji istovremeno ili se igrajte u paru.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Vega Rotating & Vibrating Egg Purple

    Čini li se da vaš erotski život u posljednje vrijeme gubi iskru? Pozovi vibrirajuće i rotirajuće jaje Vega iz Pretty Love u spavaću sobu. Ima praktičnu rotirajuću glavu i neće vas zaboraviti zadirkivati vibracijama. Bit će prekrasan suputnik u trenucima samozaljubljenosti i tijekom predigre, nudeći vam 12 načina vibracije i rotacije, žičani daljinski upravljač i svilenkasto mekanu silikonsku površinu. Prepustite se moći ove praktične igračke!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Ella Neo Pink

    Moderna tehnologija je u današnje vrijeme daleko odmakla, a ovo Svakom Ella vibro jaje to dokazuje. Samo preuzmite pametnu aplikaciju na svoj mobitel i ili povjerite kontrolu nad jajetom svom dvojniku, koji može biti na drugom kraju svijeta, ili sinkronizirajte Ellu sa svojim omiljenim interaktivnim 2D videima i, na kraju, ali ne manje važno, uživajte u brčkanju Internet stranica. Dođi igrati, bit će zabavno i seksi s Ellom!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ROMP Cello Vibrating Egg Light Teal

    Uživajte u vibracijama koje odaberete putem daljinskog upravljača! Romp Cello je vibrirajuća igračka na daljinsko upravljanje s mekanom silikonskom površinom. Njegov oblik mazit će vaše osjetljive intimne dijelove, a zahvaljujući USB punjenju uvijek će biti spreman za zabavu. Dakle, kome povjeriti kontrolora?

    76,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bang! Platinum Series Plush Egg with Remote Control Black

    Jedno od najvibrirajućih jaja u našoj ponudi! Apsolutno je izniman po tome koliko je mekan poput oblaka. Izrađen je od posebnog mekanog silikona koji je vrlo ugodan i udoban za tijelo. Odaberite između 5 uzoraka vibracija i 5 intenziteta vibracija, do 25 različitih kombinacija čeka vas!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Niya N1 Vibrating Kegel Massager with Remote Control Light Blue

    Žudite za kvalitetnom erotskom igračkom? Jedinstvena kolekcija Niya na tržište dolazi s luksuznim i modernim pomoćnicima koji će vaš intimni život učiniti ugodnijim. Odaberete li ovo vibrirajuće jaje, osjetit ćete orgazmično zadovoljstvo mekim prvoklasnim silikonom sa senzualnim izbočinama. Pogodan je za treniranje i jačanje mišića dna zdjelice kao i za uzbudljivu unutarnju stimulaciju bilo kada i bilo gdje. Zgrabite kontroler i istražujte na svoje zadovoljstvo!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Kirk Turquoise

    Etiketu pripremamo. Želite li običan svakodnevni dan učiniti posebnim? To neće biti problem s ovim vibrirajućim jajetom. Pogodan je za sve prilike i idealan je kako za preciznu stimulaciju tako i za senzualnu predigru u bilo koje doba dana. Uživajte u novoj razini svog ljubavnog života!

    45,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Realov Serena Smart Mini Vibe Purple

    Želite li uživati u senzacionalno uzbudljivom trenutku bilo gdje i bilo gdje? Zaljubite se u Serenu, vibrirajuća jaja koja kuhate na pari pomoću aplikacije na telefonu! Onda to možete povjeriti svom partneru i dopustiti mu da vam šalje vibracije dok ste zajedno na vezi ili na drugom kraju svijeta!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish Bnaughty Classic Vibrating Egg Black

    Želite li isprobati igre s vibrirajućim jajima? Dajte priliku Bswishu Bnaughty Classicu! Ima žičani kontroler s kojim možete birati između 5 funkcija vibracije i izrađen je od kvalitetnog i udobnog materijala bez lateksa i bez ftalata. Budite iritirani, igrajte se i uživajte u uzbuđenju uzrokovanom senzualnim vibracijama.

    30,90 €

    22,90 €

    Nema na skladištu

  • Bswish bnear Classic Purple

    Volite li multifunkcionalnost? U tom slučaju, ova igračka je prava za vas. Oni su zapravo dva vibrirajuća jaja povezana s kontrolerom. Za vas vibriraju u 5 različitih brzina i na vama će biti da li ćete oba jaja zadržati za sebe ili ih podijeliti sa svojim kolegom. Jaja su mekana na dodir i izravno potiču uzbudljivu igru, stoga se nemojte ohrabrivati.

    45,90 €

    26,90 €

    Nema na skladištu

  • Bswish Bnaughty Deluxe Purple

    Bnaughty Deluxe vibrirajuće jaje dizajnirano je da udovolji vašim najdubljim hirovima i oduševi vas svojim kompaktnim ovalnim oblikom, glatkom površinom, dubokim vibracijama i vodootpornošću. Dajte vozača svom partneru i pustite ga da se igra s vama, ili to učinite sami, jer tko bolje zna što vas može odvesti u raj?

    49,90 €

    30,90 €

    Nema na skladištu

  • Bswish Bnaughty Deluxe Unleashed Black

    Bnaughty Deluxe Unleashed normalno vibrira jaja iz B Swisha zabavite se s oba partnera. Kad čitaš sobu, bilo je mjesta i bilo je mjesta koje bi samo vas dvoje, pa da mi krišom biramo svoje! Koristite još jedan kontroler sa 6 funkcija za vibriranje ove silikonske igračke na svom tijelu.

    61,90 €

    37,90 €

    Nema na skladištu

Artikli 129 za 149 od 149 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.