×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibrirajuća jaja

Artikli 33 za 64 od 204 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • California Exotics Impulse Intimate E-Stimulator Remote Kegel Exerciser

    Impulse Intimate E-Stimulator Remote Kegel Exerciser koristi jastučiće stimulatora od legure cinka za automatsko toniranje i jačanje mišića zdjelice odgovornih za uzbuđenje i vrhunac. Naš Kegelov uteg ima 7 funkcija vibracije, 5 jastučića za elektrostimulaciju i fleksibilnu vrpcu za vraćanje. Tonirajte, ojačajte i zategnite mišiće dna zdjelice dok Vi ili Vaš ljubavnik koristite praktični daljinski upravljač za kretanje kroz snažne osjećaje s udaljenosti do 32,5' (10 m).

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Magic Motion Vini

    Budite kontrolirani bez obzira gdje se nalazite, uz našu aplikaciju Magic Motion.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Evolved The Butterfly Effect

    Zamahnite krilima do dosade i poletite u nebo uzbuđenja. Ovaj leptir će letjeti s vama, pružiti vam dvostruku stimulaciju klitorisa i G-točke u isto vrijeme, lepršati s ljubavlju za vas će biti na razini koju odaberete putem kontrolera. Letite u raj na kopnu ili u vodi, u spavaćoj sobi ili u gradu, iznad zemlje ili ravno na nebu!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Hula Beads Blue

    HULA Beads™ prve su perle za užitak na daljinsko upravljanje koje se istovremeno okreću i vibriraju. Pruža potpuno nove osjećaje.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish Bnaughty Classic Unleashed Wireless Vibrating Egg Pink

    Podijelite svoje intimne tajne sa svojom ljubavlju u kući ili u javnosti. Znate nešto o problemu ove špilje trešnje koja vibrira! Zajamčena je njegova jednostruka montaža, uključujući poremećaj ovih linija motora i raznih predmeta, tijekom kojih osam vaginalnih stimulacija također može uzrokovati iritaciju klitorisa, bradavica ili drugih erogenih zona tijela.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Alive Magic Egg 3.0 Black

    Ergonomsko, kompaktno i tiho ljubavno jaje s bežičnim daljinskim upravljačem.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Adrien Lastic Smart Dream III + App Purple

    Upoznajte aplikaciju Smart Dream 3 + Vibrirajuće jaje u obliku slova U koje vam daje potpunu kontrolu putem svoje cool aplikacije! Zamislite igračku koja ne samo da ima super-udoban dizajn, već nudi i dvostruku dozu užitka, jedan unutarnji za G-točku i jedan vanjski za klitoris.

    72,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Lyla 2 Cerise Red

    Vibrator Bullet s najboljim performansama na svijetu na daljinsko upravljanje.

    149 €

    139 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Adrien Lastic Palpitation Vibrating Egg Pink

    Jaje je ergonomsko i njegov pažljivi dizajn stimulira G-točku u isto vrijeme sa svojom funkcijom ultra-vaginalne vibracije.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fluid Lasso Egg Vibrator Rose

    Tražite vibrirajuće jaje na daljinski upravljač po povoljnoj cijeni? Lasso je idealan i kao prva vibrirajuća igračka! Ima nekoliko razina vibracije, koje možete birati pomoću kotačića. Počnite s blagim i napredujte do najveće i možda najugodnije snage!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Bloom Coral

    Zabavite se, otkrijte i što je najvažnije ojačajte mišiće dna zdjelice uz Bloom iz We-Vibea. Zahvaljujući vibracijama, ovo jačanje neće biti samo učinkovito, već i ugodno i uzbudljivo. Osim toga, uz We-Connect razina vibracije može biti u rukama vašeg partnera, koji lako može biti na drugom kraju svijeta. Jeste li spremni za jače orgazme?

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Happiness Sunny Side Up and Down Pink

    Jeste li spremni za orgazmički užitak? Happiness Sunny intenzivnim vibracijama i pulsiranjem miluje vaše erogene zone. Jaje se može pohvaliti visokom kvalitetom i 8 načina stimulacije i pulsiranja uz jednostavan rad. Svidjet će vam se dodir mekog silikona, a daljinski upravljač će vam ponuditi nove mogućnosti. Priuštite si uzbudljivo zadovoljstvo i vrhunsku zgodnu igračku!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fun Toys Gballs 2 Pink

    Gballs 2 je zabavan način za treniranje mišića dna zdjelice. Vaš osobni trener ima 6 tečajeva, daje glasovne upute, postavlja ciljeve i nagrade. Gballs 2 s integriranim senzorima osigurava reakciju mišića.

    129 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • InToYou App Series Vibrating Egg with App Double Layer Silicone Blue-Pink

    Serija aplikacija Intoyou® predstavlja avangardnu i suvremenu liniju koja besprijekorno spaja dizajn i tehnologiju na izniman način. Uronite u jedinstveno iskustvo dok otkrivate našu ponudu naprednih tehnoloških igrača.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish Bnaughty Classic Unleashed Wireless Vibrating Egg Purple

    Podijelite svoje intimne tajne sa svojom ljubavlju kod kuće ili u javnosti. Ovo više neće biti problem s ovim višenamjenskim vibrirajućim jajetom! Zajamčena je njegova jednostavna montaža, vrlo diskretan tih rad motora i razne namjene, pri čemu osim vaginalne stimulacije možete izvesti i blagu iritaciju klitorisa, bradavica ili drugih erogenih zona bilo gdje na tijelu.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sweet Smile Remote Controlled Love Balls Purple

    Uzbudljiv trening mišića dna zdjelice! Ove vibrirajuće kuglice skrivaju tihi motor s 10 načina vibracija za intenzivnu stimulaciju i jačanje dna zdjelice. Upravljaju se putem daljinskog upravljača s dometom od 5 metara i na vama je da li ćete daljinski upravljač povjeriti svom kolegi ili ćete svoje zadovoljstvo zadržati samo za sebe.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Ella Vibrating Egg Red

    Moderne tehnologije su danas daleko, a to dokazuje i ovo vibrirajuće jaje Svakom Ella. Upravlja se preko aplikacije koju preuzmete na svoj telefon i zatim putem Bluetootha vibrirate jaje po želji. Prepustite se zabavi modernog vremena i isprobajte potpuno novo uzbuđenje.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Training Pleasure Balls RC Love Ball Purple

    Spojite ugodno s korisnim i ojačajte svoje zdjelično dno na uzbudljiv način. Ova punjiva RC Love Ball ima 10 različitih načina vibracije, između kojih ćete se prebacivati ili na krajnjem repu ili pomoću daljinskog upravljača s dometom od 5 metara. Pokušajte to povjeriti svom kolegi i dopustite mu da odabere intenzitet vibracije.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Alive Magic Egg 2.0 Wireless Vibrating Egg 10 functions Pink

    Ergonomsko, kompaktno i tiho ljubavno jaje s bežičnim daljinskim upravljačem.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Magic Motion Fugu Red

    Budite kontrolirani bez obzira gdje se nalazite uz našu aplikaciju Magic Motion. Praktičan džepni vibrator za klitorisnu i vaginalnu stimulaciju kojim se lako upravlja jednim pritiskom na tipku. Ovaj mini vibrator može se puniti putem USB-a i pruža Vam snažne vibracije u nizu od 7 uzoraka.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Realov Irena Smart Egg Pink

    Tražite nešto čime ćete začiniti vezu na daljinu? Aplikacija za pametne telefone Irena 1 omogućuje Vašem partneru kontrolu nad Vašom igračkom bez obzira koliko je udaljen!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Electric Shock & Vibro Bullets Pink

    Neka vaša vagina i bradavice trnu od uzbudljivog užitka uz ove stezaljke za bradavice i vibrirajuće jaje iz Pretty Love! Udoban kroj i graciozna izrada, karakteristike su koje će vas u potpunosti osvojiti. A kada dodate 7 funkcija vibracije i 1 funkciju i 3 razine elektrostimulacije, koljena će vam klecati od uzbuđenja!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Butterfly Remote Rocking Penis Purple

    Snažan, puni kontakt Venus Butterfly Rocking Penis je mini stimulator koji pruža maksimalnu pokrivenost vaših erogenih zona.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LateToBed Ecoblack Vibrating Egg with Remote Control Black

    Želite li se prepustiti uzbudljivim vibracijama apsolutno bilo gdje? Ovo vibrirajuće jaje s 10 nevjerojatnih funkcija super je diskretno i može vam praviti društvo posvuda. Njegove funkcije ćete mijenjati pomoću daljinskog upravljača, a na vama je hoćete li ga držati na dlanu ili povjeriti svom dvojniku.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LUV EGG Pink

    Izazovite sebe i svog partnera uz LUV EGG! Ovo vibrirajuće jaje s daljinskim upravljačem savršeno je za partnere koji traže uzbudljivu seksualnu igračku. Vibrirajuće jaje omotano je mekim silikonom koji je siguran za tijelo, ugodan je na koži i može se temeljito očistiti. LUV EGG ima posebno snažan motor s 12 postavki vibracije. Jaje je vodootporno, može se puniti i može se koristiti u kombinaciji s lubrikantom na bazi vode.
    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Dark Desires Virginia Thrusting Egg Black

    Znate li kako zadovoljiti ženu? Kolekcija igračaka Dark Desires će vam reći. Senzualne erotske igračke koje su dio toga najbolje su za istraživanje fantazija i traženje blaga u zemlji samoljublja. Zaljubite se u ovo vibrirajuće jaje sa funkcijom iznenađenja, uz koje ćete otkriti intenzivno uzbuđenje u paru i sami, kod kuće i u javnosti.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots Toys 10 Speed Remote Vibrating Egg Big Purple

    Ovo veliko bežično vibrirajuće jaje ima 10 različitih, vrlo uzbudljivih postavki, sve podesive bežičnim daljinskim upravljačem. Od udobnog, nježnog položaja do izuzetno snažnog vibrirajućeg položaja; njime upravljajte bežičnim daljinskim upravljačem s udaljenosti do 20 metara.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LateToBed Ecopink Vibrating Egg with Remote Control Pink

    Želite li se prepustiti uzbudljivim vibracijama apsolutno bilo gdje? Ovo vibrirajuće jaje s 10 nevjerojatnih funkcija super je diskretno i može vam praviti društvo posvuda. Njegove funkcije ćete mijenjati pomoću daljinskog upravljača, a na vama je hoćete li ga držati na dlanu ili povjeriti svom dvojniku.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Butterfly Remote Venus G Pink

    Pripremite se da budete gurnuti u svijet stimulacije punim kontaktom s Venus Butterfly silikonskim daljinskim upravljačem Venus “G”™. Sada već svjetski poznata kolekcija Venus p​o​t​e​n​t​i Butterfly ponovno je to učinila s intimnim oblikom, savitljivim masažerom G-točke i 12 intenzivnih funkcija vibracije. Raširite krila i zadirkujte u pokretu sa zadivljujućim dometom daljinskog upravljača do 32,5 stopa (10 m)!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Jive Electric Pink

    Uživajte u zabavi i uzbuđenju Jivea, vijesti iz We-Vibea. Riječ je o vibratoru koji se kontrolira aplikacijom, tako da se možete prepustiti solo igri bez ruku ili povjeriti kontrolu svom partneru koji je možda na drugom kraju svijeta, a i dalje je strastveno iritantan. Dodajte malo avanture svom intimnom životu i ne dopustite da upadne u dosadnu rutinu, u tome će vam pomoći Jive.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • GoGasm Pussy & Ass Vibrator Black

    Može li postojati nešto više od trostruke stimulacije, bilo kada i bilo gdje? Ova GoGasm igračka je vibrator pogodan za hodanje za sve 3 vaše osjetljive točke. Loptica će se smjestiti u anus, vibrator će veselo šaputati u vaginu, a ravni stimulator će šaptati klitorisu. Zato zgrabite kontroler i odaberite što vam se sviđa!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Abner Pink

    Želite se puno uzbudljivo zabaviti? Uz vibrirajuće jaje s kontrolom primjene, to će biti jednostavno. Diskretan je, gladak i obećava točnu stimulaciju bilo kada i bilo gdje. Dajte svom ljubavnom životu novu dimenziju i uživajte u vibracijama kontroliranim putem pametnog telefona.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 33 za 64 od 204 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.