×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibrirajući i erekcijski prstenovi odgađanje orgazma

Artikli 65 za 96 od 209 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Love To Love Flux Ring Cockring Black

    Flux Ring je prekrasan prsten za penis i testise, koji će vam pružiti ugodnu stimulaciju prilikom nošenja. Omogućit će vam lagani pritisak na vaš penis, što će ojačati i produžiti vašu erekciju i ujedno odgoditi vrhunac. Nevjerojatno je fleksibilan i udoban za nošenje, stoga ga isprobajte!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Welded Metal Cockring Set 7370 30 + 35mm

    Čvrsto zavareni metalni prstenovi na penisu, koji su dizajnirani za održavanje i intenziviranje erekcije.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Latex Play Quatro Cock Ring and Ball Splitter Black

    Prsten za penis i testise koji se sastoji od 4 prstena različitih veličina! Najveći prsten (4 cm) nosite tik uz tijelo, drugi oko penisa i preostala dva mala dijela testisa. Uživajte u osjećaju ograničenog protoka krvi, što će osigurati još čvršću i tvrđu erekciju kao i intenzivniji vrhunac.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Velv'Or Rooster Ragnar Lasso Design Cock Ring Black

    Želite li biti ponosni na svoju čvrstu erekciju? U tome će vam pomoći Rooster Ragnar petlja. Zahvaljujući kliznom dijelu, držač možete podesiti prema vašim zahtjevima. Vrlo je jednostavan za rukovanje, a zahvaljujući kvalitetnim materijalima bit će vrlo udoban za nošenje. Otkrijte dinamična iskustva!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Rubber Cockring Set 7373 30 + 35mm

    Pojačajte svoju erekciju i orgazam s Rimba erekcijskim prstenovima. Izrađene su od gume, zahvaljujući kojoj savršeno pristaju. Odaberite veličinu koja vam najviše odgovara!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Welded Metal Cockring Set 7370 50 + 55mm

    Četvrti zavareni metalni prstenovi na penisu, koji su dizajnirani za održavanje i intenziviranje erekcije.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots Toys Double Ring Booster Black

    Zašto je erekcijska petlja zajamčeno udobna za sve? Zato što je podesiv i prilagođava se svakoj veličini. Ova petlja je čak dvostruka! Izrađen je od visokokvalitetnog crnog silikona i podržat će vašu erekciju do maksimalne tvrdoće. Brzo se i jednostavno oblači i skida te je savršen za dugotrajno nošenje.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zero Tolerance Ultimate Silicone Lasso

    "Kupite čips, čeka vas produžena vožnja !!!" Kupite erekcijsku petlju za produženo jahanje! Njime povucite penis u korijenu i osigurajte čvršću i dužu erekciju te intenzivniji orgazam.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Power Stretchy Rings Transparent 2 pcs

    Set od 2 elastična prstena dizajnirana za njegovo zadovoljstvo marke ToyJoy. Svaki od prstenova ima drugačiji oblik i teksturu, što znači da će vam svaki od njih pružiti različite osjećaje. Izrađene su od visokokvalitetnog TPE materijala, koji je siguran za tijelo, ne sadrži ftalate i vodootporan. Istražite svoje uzbuđenje i umnožite ga s Manpower ToyJoy prstenovima.

    3,79 €

    2,69 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Maximize Ring

    Patite li od preuranjene erekcije ili jednostavno želite potrajati još malo? Nudimo vam jednostavno, ali učinkovito rješenje, a to je ovaj erekcijski prsten, zahvaljujući kojem ćete svoje performanse podići na maksimalnu razinu.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs Ringer Cockring Clear 3 Pack

    Jedinstveni ili uklonjeni prsten za erekciju popularne marke Oxballs u setu od 3 seta za izvrsne treninge.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Pleasure Overload Wicked Weekend

    Doživite snagu uzbuđenja kao i junake strastvenog romana Pedeset nijansi sive! Priča puna BDSM-a inspirirala je i ovaj trio erotskih igračaka koje će poboljšati vaše ljubavne igre. Silikonski vibrator miluje G-točku, podesiva erekcijska petlja odgađa vrhunac i golica klitoris, a prozirni masturbator s 2 kraja ugađa kitu. Doživite kako je započeti savršenu predigru i voditi ljubav!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NS Novelties Renegade Dyno Rings Black

    Tri oraha za Pepeljugu, tri zlatne dlake djeda Vševede, Tri veterana i također 3 erekcijska prstena za vašu erekciju, do tri puta jaču, jaču i dužu! Pojačajte svoja iskustva i vrhunce i priuštite sebi i svojoj voljenoj princezi nevjerojatno dugi seks.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Darkness Flexible Cock Rings Double

    Dvostruki prsten za penis izrađen od visokokvalitetne kože i gume. Uz nju ćete ojačati i produžiti erekciju, a uživat ćete i u intenzivnijem vrhuncu. Uživajte u nošenju ovog elegantnog i učinkovitog gadgeta i prekrasno dugog seksa.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Latex Play Triple Cock Ring Black

    Jedinstveni tri prstena za penis i testise! Sva tri prstena koja ga čine čvrsto su pričvršćena jedan za drugi i imaju različite promjere. Najveći (4 cm) nosi se tik uz tijelo, drugi (3 cm) stavlja se oko testisa, a najmanji (2 cm) na penis. Uživajte u osjećaju ograničenog protoka krvi, što će osigurati još čvršću i tvrđu erekciju kao i intenzivniji vrhunac.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Cockring Black Aluminium 50mm

    Tražite učinkovit i ujedno sjajan prsten za erekciju? Ovaj crni dragulj izrađen je od visokokvalitetnog aluminija i ugodan je za nošenje. Ravnog je oblika i ugodnih zaobljenih rubova te će vam pružiti dužu i jaču erekciju koja će zadovoljiti vas i vašeg kolege. Isprobajte, bilo da ste početnik ili iskusan nositelj prstena za penis!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Elite Joel Black

    Elegancija i izvedba zajedno? Da! Joel vibrirajući prsten iz kolekcije Prestige isticat će se na vašem noćnom ormariću zahvaljujući luksuznoj kombinaciji crnog mekog silikona i zlatnih detalja. Nudi vam 7 vibrirajućih uzoraka i 3 brzine u kojima će klitoris uživati dok vodite ljubav. Penis se tada povlači u korijenu i oko testisa, pa će se zalijepiti čak i tijekom divljeg djelovanja. Svi će voljeti Elite igračke!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Adrien Lastic Lingus Max Powerfull & Irresistible Cockring Violet

    Snažni Lingus vibrirajući prsten brenda Adrien Lastic učinit će erotska iskustva ugodnijima svim strastvenim parovima. Ima snažan motor koji za vas vibrira u 3 različita načina rada, izrađen je od super mekog, udobnog i fleksibilnog silikona, ergonomskog je oblika i diskretno je tih. Zato ga obucite i dopustite da vaše svakodnevno vođenje ljubavi učini izvanrednim iskustvima!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish bcharmed Basic Wave Black

    Poboljšajte svoje vođenje ljubavi! Ovaj mekani i fleksibilni vibrirajući prsten dizajniran je tako da savršeno odgovara muškoj prirodi, dok uzbudljivo iritira partnerov klitoris prilikom vođenja ljubavi. Izrađen je od visokokvalitetnog silikona koji je ugodan i za osjetljiva područja. Birajte između 5 značajki vibracije i zajedno uživajte u blaženim vrhovima!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Darkness Metallic Cock Rings Double

    Dvostruki prsten za penis izrađen od visokokvalitetnog metala bez nikla. Uz nju ćete ojačati i produžiti erekciju, a uživat ćete i u intenzivnijem vrhuncu. Uživajte u nošenju ovog elegantnog i učinkovitog gadgeta.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zero Tolerance Cockstars

    Set od 6 različitih prstenova za erekciju za beskrajno eksperimentiranje. Omogućite svom penisu stvarno tvrdu i dugu erekciju, koju postižete samo korištenjem erekcijskog prstena. Pronađite svoju omiljenu teksturu i ne želite da vas lijepi TPE materijal zadivi svojom fleksibilnošću. Hoće li više voljeti cvijet ili sunce?

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sport Fucker Fucker Ring Black

    Dođite i uživajte u još više zabave! Ovaj super fleksibilan prsten je udoban i nudi nekoliko varijacija nošenja za vaš penis i testise. Budite kreativni, pokušajte i zabavite se.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Bullseye Blue

    Satisfyer Bullseye s podesivom veličinom od silikona osigurava trajno uživanje tijekom ljubavi zahvaljujući učinku zagušenja. Snažne vibracije na suženom stimulatoru klitorisa također se mogu kontrolirati pomoću besplatne aplikacije Satisfyer Connect.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Penis-Ball Divider with Press Studs 7459

    Želite li nešto neobično za svoj penis? Ovaj genijalni dodatak okružuje korijen penisa, ali i testise, koje čak i cijepa. Ukrašena je srebrnim klinovima, a primijetit ćete i dvije zgodne ušice na koje možete objesiti utege. Naoružajte se!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Ultra Soft Dual Ring Black

    Žudite za još intenzivnijim iskustvima? Ultra Soft Dual Ring je za svakoga! Poslužit će početnicima i naprednim ljubiteljima koji će voljeti njegov ugodan i fleksibilan silikonski materijal. Proširite svoju izdržljivost s njim, osjećajte se osjetljivijim i ugodite svom partneru nevjerojatno senzualno snažnom erekcijom.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Beaded Silicone Enhancer Cage Black

    Želite li otkriti još intenzivnije osjećaje nego što ste dosad poznavali? Isprobajte ovu igračku! Upravo će takav silikonski ključ sa čeličnim perlama pojačati vašu ekstazu. Snažan je, ali istovremeno i prekrasno fleksibilan, a pokretne perle oduševit će vas i vaš kolega. Podržite stajaću erekciju i povećajte užitak!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Velv'Or Rooster Jason Size Adjustable Firm Strap Design Cock Ring Red

    Želite li uživati u četvrtoj erekciji? U ovom trenutku, Jason će vam pomoći. S njim možete započeti svoj dom svojim zahtjevima, jer je prsten zastrašujući na 5 različitih veličina. Šipka je jedinstvena u rukovanju, a hvaleći kvalitetu materijala, vrlo je prikladna za nošenje. Otvorena dinamička iskra!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Bullseye Dark Blue

    Satisfyer Bullseye, sa svojom prirodom s ožiljcima od silikona, pruža dugotrajnu primjenu bilo kakvog meliorativnog učinka. Učinkovite vibracije na zahvaćenom stimulatoru klitorisa također se mogu kontrolirati uz pomoć besplatnih aplikacija Satisfyer Connect.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bathmate Barbarian Power Ring

    Učinkoviti erekcijski prsten marke Bathmate jedan je od najtvrđih i ujedno najfleksibilnijih erekcijskih prstenova na tržištu. On je spreman ojačati vašu erekciju i tako povećati vašu izvedbu. Izrađen je od elastomeksa koji je potpuno jedinstvena kombinacija TPE i TPR materijala, ne sadrži ftalate i siguran je za tijelo. S njim postanite prava legenda.

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Fun Bag Vibrating Cockring and Testicle Stimulator Black

    Fun Bag je stimulator testisa i penisa koji jača erekciju i odgađa vrhunac! Ugodno je fleksibilan i ugodan za nošenje. Nevjerojatno senzualno stimulira testise, penis i branu, ali ne zvuči li to primamljivo? Stavite Fun Bag na penis, neka vam se omota oko testisa i izludite!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • COLT Weighted Ring Large

    Uživajte u senzualnom užitku uz ovu genijalnu igračku marke Colt. Stavite prsten oko penisa, gdje će vam ojačati erekciju, a zatim sakrijete lopticu na mjestima gdje ne sja sunce. Zahvaljujući fleksibilnosti i ugodnom, neopasnom materijalu, igračka je vrlo ugodna za nošenje, bilo da s njom izlazite van ili cijeli stan.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations Remote Control Love Ring

    Doživite snagu uzbuđenja kao i junake strastvenog romana Pedeset nijansi sive! Priča puna BDSM-a također je inspirirala ovaj dvostruki vibrirajući prsten na daljinskom upravljaču. Žudite za intenzivnijim vođenjem ljubavi? S ovim prstenom vaše će se želje čuti!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja

Artikli 65 za 96 od 209 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.