×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibrirajući i erekcijski prstenovi odgađanje orgazma

Artikli 97 za 128 od 209 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Zero Tolerance Vibrating Ball Cradle Black

    Volite li najviše stimulaciju testisa? Ovdje imamo igračku posebno napravljenu za zadovoljstvo vaših loptica zahvaljujući 9 vibrirajućih uzoraka. Gurnite u dvostruku petlju, ugradite i penis i testise u nju, pritisnite gumb na daljinskom upravljaču i pokrenite ga!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LoveToy Power Plus Cockring Transparent

    Jednostavan erekcijski prsten za potpune početnike i napredne ljubitelje! Izrađen je od super fleksibilnog materijala, pa se savršeno prilagođava vama. A koja je njegova zadaća? Jača i podupire erekciju i ujedno odgađa vrhunac. Zato uživajte s njim!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Weighted Lasso Ring

    Uživajte u užitku koji ćete doživjeti s ovim erekcijskim prstenom obogaćenim kuglicom od 110 g. Prsten hvata vaš penis u korijenu i tako vam pruža apsolutno uzbudljiv orgazam. Ovaj prsten spriječit će vašu erekciju! Zahvaljujući podesivoj duljini, prikladan je za sve veličine, jednostavan za korištenje i održavanje.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Tammy Vibrating Ring Violet

    Dvostruki vibrirajući prsten za ekstremni užitak vođenja ljubavi za oba partnera. Tako je poseban i tako učinkovit! Savršeno će se držati, jer okružuje penis i testise, a zatim pruža ukusnu stimulaciju klitorisa. Vibrira u 5 načina rada pri 5 brzina. Neka te otme u raj!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nexus Forge Double Adjustable Lasso Silicone Cock Ring Black

    Trebate li ojačati svoju erekciju? Nema problema, s ovom visokokvalitetnom petljom za erekciju iz Nexusa, sve će uspjeti! Podesiv je, tako da ne morate brinuti hoće li biti prevelik ili malen, a pristaje ne samo na penis, već i na testise. Pomoću "slide to fit" kuglica prilagodite preuzimanje i prepustite se dugom uzbuđenju i neponovljivom vrhuncu!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Link Up Edge Grey

    Mislite li da vaše zadovoljstvo nije toliko? Link Up Verge je tu da vam oboma donese intenzivan užitak o kojem sanjate. Ima 10 moćnih funkcija za ugodnu stimulaciju klitorisa, a paket uključuje još jedan mekani i fleksibilni prsten koji podržava erekciju. Priuštite si nešto više i uživajte zajedno u istinskom zadovoljstvu!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sport Fucker Silicone Steel Fusion Ring Boost Regular

    Revolucionaran i stvarno kvalitetan erekcijski prsten! Fusion kolekcije su erekcijski prstenovi od vrlo mekog i ugodnog tzv. tekućeg silikona i unutarnjeg metalnog dijela i za čvrst hvat. Neka vaša erekcija postane čvršća, a vrhunac intenzivniji!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Beaded Dual Silicone Maximizer Black

    Želite li otkriti još intenzivnije osjećaje nego što ste dosad poznavali? Isprobajte ovu igračku! Riječ je o silikonskom dvostrukom prstenu sa čeličnim perlicama koje će pojačati vaš zanos. Snažan je, ali u isto vrijeme i izvanredno fleksibilan, a pokretne perle oduševit će vas i vaš kolega. Podržite stajaću erekciju i povećajte užitak!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Dual Clit Flicker Enhancer Pink

    Želite li doživjeti još intenzivnije ljubavno iskustvo? Ovaj prekrasno fleksibilan i moćan prsten pričvršćuje se na penis, gdje podupire i jača erekciju, kao i na testise, tako da će se savršeno držati. Mali jezici će tada uperiti u klitoris i milovati ga snagom beskrajno ugodnih vibracija. Izrađen je od mekog silikona i također se može puniti, pa što više poželjeti?

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Classix Performance Cock Ring Set Smoke

    Želite li maksimalno povećati svoje zadovoljstvo i savršeno zadovoljiti svog partnera nevjerojatno dugom ljubavlju? Ovaj set prstenja će biti idealan za to! Prstenovi zatežu vaš penis u korijenu, produžujući tako vašu erekciju i intenzivan vrhunac. Nosite ih odvojeno ili odvojeno i uživajte u još ugodnijim iskustvima!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs WILLY RINGS 3-pack Cockrings Clear

    Tri super elastična prstena za penis za korištenje pojedinačno ili sve odjednom! Svaki od prstenova je visoke kvalitete i također fleksibilan kako bi odgovarao vašim potrebama. S njima povucite penis u korijenu i osigurajte dužu i čvršću erekciju.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zero Tolerance The Rechargeable Torpedo

    Prepustite se senzualnim vibracijama partnerovog penisa, testisa i klitorisa. Ova luksuzna igračka ima 2 prstena koji su predivno elastični i izrađeni od visokokvalitetnog silikona, ojačat će vašu erekciju, a orgazam će biti intenzivniji nego ikada prije. Istodobno, klitoris je preplavljen divnim vibracijama i partnerov vrhunac tijekom penetracije bit će bliže nego na dohvat ruke.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Darkness Adjustable Leather Penis and Testicles Ring

    Noć puna beskrajne strasti također treba beskrajno dugu erekciju. U tome će vam pomoći ovaj podesivi erekcijski prsten od visokokvalitetne umjetne kože, koji će također šarmantno podijeliti testise. Uživajte u dugom seksu i nezemaljskom vrhuncu!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sport Fucker Revolution Ring Stretch Combo Set Red

    Dva revolucionarna prstena za penis i testa dizajnirani da nadahnu vaše tijelo. Prekrivaju obline ovih intimnih mjesta, povećavajući vašu održivost i korisnost. Nosite samo jedan ili oba i učinite dobro sebi i svojim kolegama, gledajući svoje ocjene s ovim komadićima za prsten, provjerite da nisu otporni.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish bcharmed Basic Plus Sea Foam

    Želite li ga koristiti? Donesite ovaj dvostrani vibrirajući prsten od 100% silikona svojoj ljubavi. Također je teško opteretiti svoj penis u korijenu ove erekcije. Drugi prsten tada škljocne s testera i vibrira rezonator natrag do klitorisa. Testirajte kako prsten može držati na mjestu i koliko može zadržati ubijanje i patnju.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Velv'Or JBoa 304 Adjustable Cock Ring

    Patite li od dizajnerskih dodataka, čak i kada su u pitanju erotska pomagala? JBoa je podesiva erekcijska petlja koja zateže penis u korijenu i tako učinkovito podupire erekciju. U isto vrijeme, ova petlja je jednostavno elegantna! Tražite erotski, ali istovremeno i ukusan poklon za muškarce? JBoa u poklon kutiji oduševit će vas oboje!

    41,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Power Clit Phospho

    Brend Dorcel je najdalje od svih kada je u pitanju zadovoljavanje raznih strastvenih potreba. Trenutno je na tržištu predstavljena nova kolekcija erotskih uređaja koji su izrađeni od silikona koji svijetli u mraku.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Hueman Saturn Vibrating Cock/Ball Ring

    Sanjate li o tvrđoj i dugotrajnijoj erekciji? Saturn će vam ga dati jer uvlači penis u korijenu, sprječavajući protok krvi. Možete ga staviti na penis ili testise i prepustiti se vibracijama koje će vam se nuditi u 3 brzine i 7 uzoraka. Prsten je iznutra jak i ugodno mekan na površini te također vodootporan. Ne oklijevajte i radujte se!
    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Trinity Vibes Power Performance Ring 7x Silicone Cock & Ball Ring with Remote

    Naoružajte se ovim vibrirajućim silikonskim prstenom, koji će zabaviti vas i vašeg kolege! Ima snažnu vibrirajuću jezgru, koja je prekrivena svilenkasto mekanim silikonom i donosi luksuzne osjećaje. Osim toga, produljuje erekciju, jača je i pojačava vrhunac. Začinite svoje ljubavne igre u paru!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Boners V-shape Ball Splitter

    Ovaj silikonski dodatak graciozno dijeli vaše testise i zateže penis u korijenu, čime potiče erekciju. Dajte svojim testisima iritantan osjećaj povlačenja i stiskanja i udobno prilagodite veličinu točno svojim zahtjevima. Na vama je hoćete li penis i testise stegnuti jače ili samo lagano, u svakom slučaju silikonski materijal će vam biti apsolutno ugodan jer je fleksibilan, mekan i podatan.
    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey A Perfect O Silicone Love Ring

    Uživajte u jačoj erekciji i duljem vođenju ljubavi uz jednostavan, ali vrlo učinkovit erekcijski prsten od ugodnog medicinskog silikona.

    13,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Cockring Black Aluminium 40mm

    Imate li dobar prsten za erekciju? Ovo crno lijevano željezo izrađeno je od visokokvalitetnog aluminija i nosi se za vrijeme nošenja. Dobra je ideja učiniti da se osjećate kao vi i vaš kolega. Provjerite jeste li konobar ili insajder koji nosi prsten za penis!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • The Screaming O Charged Big O Purple

    Za sve one koji pate od kvalitete i učinkovitosti po razumnoj cijeni, evo ovog šarmantnog vibrirajućeg prstena. Snažan je, ali u isto vrijeme i izvanredno fleksibilan, pa odgovara svim veličinama. Ima snažan vibrirajući motor koji se udobno puni i usmjeren je izravno na klitoris. Neka BigO prsten postane neizostavan dio vaše ljubavi!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Cockring Black Aluminium 45mm

    Imate li dobar prsten za erekciju? Ovo crno lijevano željezo izrađeno je od visokokvalitetnog aluminija i nosi se za vrijeme nošenja. Dobra je ideja učiniti da se osjećate kao vi i vaš fakultet. Provjerite jeste li konobar ili insajder koji nosi prsten za penis!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Love Ring

    Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje kako biste otkrili nova iskustva? Samo uz lijepe i kvalitetne alate marke Fifty Shades! Ovaj vibrirajući prsten izvrstan je dodatak vođenju ljubavi! Pomilovat će klitoris s 15 uzoraka vibracija i 5 intenziteta vibracija, a razveselit će ga i penis koji vješto uvlači prsten. Igrajte se s njim tijekom predigre ili solo igrica, ali svakako isprobajte kako je to doživjeti zajednički orgazam.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots Toys Double Booster Black

    Šivaći prsten od ukrasnog silikona za tvrdu i beskrajno dugu erekciju. Čudi se, boji se, boji se. Što drugi mogu poželjeti?

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Hueman Neptune Vibrating Cock Ring + Remote

    Sanjate li o tvrđoj i dugotrajnijoj erekciji? Neptun će vam ga dati jer će zategnuti penis u korijenu i tako spriječiti protok krvi. Osim toga, ili vi ili vaš partner također ćete uživati u vibracijama. Uhvatite daljinski upravljač za odabir između 4 brzine i 6 uzoraka vibracija.
    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Rubber Cockring Set 7373 50 + 55mm

    Povežite svoju erekciju i orgazam s Rimba erekcijskim prstenovima. Izrađene su od gume, što hvali njihovu zemlju. Pretplatite se na iznos vašeg odgovora!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Label The-O C-Ring 50mm

    Drži i drži svoju tvrdoću! Najkvalitetniji erekcijski prsten iz neuništive čeljusti može biti vaša smrtonosna erotska pomoć za cijeli život. Drži vaš penis u korijenu i dobivate erekciju i intenzivno grlo, jer ga možete koristiti za pretrage. Također, trebali bi imati prsten da bi vam mogli dati posao, ili ako ga želite upotrijebiti po drugi put probajte svoju mast.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Oxballs WILLY RINGS 3-pack Cockrings Hot Pink

    Tri super elastična prstena za penis za korištenje unikat ili sve zajedno! Svaki prsten je visoke kvalitete i fleksibilan jer će zadovoljiti vaše potrebe. S njima možete dobiti penis u korijenu i zašiti pulpu i četvrtu erekciju.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Cockring Gold Aluminium 50mm

    Tražite učinkovit i ujedno sjajan prsten za erekciju? Ovaj zlatni dragulj izrađen je od visokokvalitetnog aluminija i ugodan je za nošenje. Ravnog je oblika i ugodnih zaobljenih rubova te će vam pružiti dužu i jaču erekciju koja će zadovoljiti vas i vašeg kolege. Isprobajte, bilo da ste početnik ili iskusan nositelj prstena za penis!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Silicon Cock Lasso Black

    Mala petlja za puno zabave! Ovaj laso od Master B pomoći će vam prilagoditi hvat penisa prema vašim potrebama. Udoban je i tako lagan da zaboravite da ga nosite. Neka vaš penis pulsira i ponosno se pohvalite dugotrajnom erekcijom!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 97 za 128 od 209 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.