×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Prstenovi za penis

Artikli 97 za 128 od 361 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Kiotos Silicone Penis Glans Ring Set

    Kako razoružati i ujedno ukrasiti žir? Isprobajte ove silikonske prstenove! Uljepšat će vrh penisa i izmamiti osmijeh na lice. Obožavat ćete ih nositi, a vjerujte, takvo je prstenje super i kao poklon!

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs Cocksling Air Black

    Birate li igre s loptama? Također ćete glasati za Cocksling Aira, koji je lijen volonter koji je stvorio čovjek, ili će i dalje biti odvojen odlazak. Kombinira prsten za erekciju, podizač testisa i prsten za penis. Osam toga, hoće ići i nije dobro!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Locker Black

    Osjećate li da vam još nešto nedostaje za savršeno seksualno iskustvo? Kladimo se da je to izvrsna vibrirajuća petlja za penis i testise! Posebno je dizajniran za ugodno i učinkovito poboljšanje vođenja ljubavi. Izrađen je od visokokvalitetnog silikona i super je fleksibilan za maksimalnu udobnost. Uživajte u ugodnim osjećajima stimulacije uz vibracije koje će biti tu za njega i nju!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NS Novelties Renegade Infinity Ring Black

    Otvorite intenzivniji raj s ovim duplim prstenom iz NS Novitete. Flexibilene se koristi tako da vaše količine mogu udobno sletjeti. Izrađen je od visokokvalitetnog silikona, koji je također siguran za tijelo. Stvorite svoju erekciju i recite dobro.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Laid P.2 Silicone Cock Ring 47mm Black

    Želite li uvijek najbolje za sebe? Ako je tako, onda ćete među dostupnim prstenovima za erekciju odabrati ovaj iz Laida. Izrađen je od 100% medicinskog silikona i dizajniran je za nošenje oko penisa i testisa. Što time dobivate? Jača erekcija i vrhunac u pravom trenutku. Bit će intenzivno, ukusno i opojno, uvjerite se s prstenom P.2!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Balldo Starter Set Steel Pink

    Otvorite novu novu verziju Ballda! Međutim, na testiranju je velik broj sklopova na kojima se drže četvrtinu, a vrat im je na vrhu vanjskim prstenom. A kakav je rezultat? Možete se probiti kroz loptice! Morate sami otkriti da će vaši testeri postati instrument korisnosti i korisnosti.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • TitanMen Cock Cage Clear

    Ispunjavajući istu osnovnu funkciju kao prsten za pijetla, ali širi i robusniji, TitanMen pouzdani kavez za penis omogućuje vam da duže ostanete čvrsti dok povećava opseg.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs Atomic Jock Tri-Sport Adjustable Fit Cocksling Transparent

    Kako izgleda budućnost prstenova za penis? Tko je aktualni i najpopularniji trend? To je TRI-SPORT.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Love To Love Flux Ring Cockring Black

    Flux Ring je prekrasan prsten za penis i testise, koji će vam pružiti ugodnu stimulaciju prilikom nošenja. Omogućit će vam lagani pritisak na vaš penis, što će ojačati i produžiti vašu erekciju i ujedno odgoditi vrhunac. Nevjerojatno je fleksibilan i udoban za nošenje, stoga ga isprobajte!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Latex Play Quatro Cock Ring and Ball Splitter Black

    Prsten za penis i testise koji se sastoji od 4 prstena različitih veličina! Najveći prsten (4 cm) nosite tik uz tijelo, drugi oko penisa i preostala dva mala dijela testisa. Uživajte u osjećaju ograničenog protoka krvi, što će osigurati još čvršću i tvrđu erekciju kao i intenzivniji vrhunac.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Velv'Or Rooster Ragnar Lasso Design Cock Ring Black

    Želite li biti ponosni na svoju čvrstu erekciju? U tome će vam pomoći Rooster Ragnar petlja. Zahvaljujući kliznom dijelu, držač možete podesiti prema vašim zahtjevima. Vrlo je jednostavan za rukovanje, a zahvaljujući kvalitetnim materijalima bit će vrlo udoban za nošenje. Otkrijte dinamična iskustva!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Rubber Cockring Set 7373 30 + 35mm

    Pojačajte svoju erekciju i orgazam s Rimba erekcijskim prstenovima. Izrađene su od gume, zahvaljujući kojoj savršeno pristaju. Odaberite veličinu koja vam najviše odgovara!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Viceroy Reverse Endurance Ring Blue

    Od sramežljivih početnika do stručnjaka za erotiku, ovaj prsten je prikladan za svakoga! Preplavit će vas valom užitka i zaljubit ćete se u njegov mekani i plišani materijal s 2 jedinstvene teksture. Fleksibilan je, izdržljiv i dizajniran da vam pomogne povećati izdržljivost i poboljšati kvalitetu vaše erekcije. Radujte se eksplozivnim vrhuncima, s ovim prstenom sve će ići na bolje!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sport Fucker Cockring Transparent

    Popularni Brand Sport Fucker se miri sa svojim najpopularnijim proizvodima!

    26,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Power Stretchy Rings Transparent 2 pcs

    Set od 2 elastična prstena dizajnirana za njegovo zadovoljstvo marke ToyJoy. Svaki od prstenova ima drugačiji oblik i teksturu, što znači da će vam svaki od njih pružiti različite osjećaje. Izrađene su od visokokvalitetnog TPE materijala, koji je siguran za tijelo, ne sadrži ftalate i vodootporan. Istražite svoje uzbuđenje i umnožite ga s Manpower ToyJoy prstenovima.

    3,79 €

    2,69 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rebel 3 Heavy Silicone Cock Rings Black

    Za dužu izdržljivost i nevjerojatne orgazme! Ova 3 silikonska prstena brenda Rebel očarat će vas baršunasto mekanim silikonskim materijalom, a uz to i laganom fleksibilnošću, zahvaljujući kojoj možete lako staviti i skinuti prstenje. Uživajte u nevjerojatno čvrstim erekcijama, kao i stimulaciji zahvaljujući perli i žljebovima.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sport Fucker Cockring Black

    Popularni brend Sport Fucker dolazi sa svojim najsvestranijim proizvodom!

    26,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Performance VS6 Silicone Cock & Ball Strap

    Ovaj ukusni dodatak vašem će penisu dodati ne samo šarm, već prije svega izdržljivost! Lako se oblači i, naravno, lako se skida. Zaokružit će ne samo korijen vašeg penisa, već i testise! Izrađena je od prekrasno udobnog silikona, koji je također siguran za tijelo i ne navlači kožu.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots Toys Double Ring Booster Black

    Zašto je erekcijska petlja zajamčeno udobna za sve? Zato što je podesiv i prilagođava se svakoj veličini. Ova petlja je čak dvostruka! Izrađen je od visokokvalitetnog crnog silikona i podržat će vašu erekciju do maksimalne tvrdoće. Brzo se i jednostavno oblači i skida te je savršen za dugotrajno nošenje.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Velvets Ring & Plug 516724

    Prekrasan duo kojem nećete odoljeti! Ova igračka prvo će vam prstenom učvrstiti i poduprijeti erekciju, a s druge strane će vam užlijebiti anus, posebice prostatu. Uživajte u ovoj savršenoj stimulaciji koja uključuje snažnu erekciju i analnu stimulaciju u isto vrijeme!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Glow in the Dark Butt Plug with Cockring & Ball Strap

    Malo vam je dosadno u posljednje vrijeme? Stavite tome na kraj uz proizvode iz jedinstvene kolekcije Glow in the Dark by Ouch!. S njima ćete sve dane pretvoriti u posebne jer ćete doslovno zablistati. Samo uključite, isključite i uživajte u onome što želite s ovim analnim čepom koji se spaja na penis i prsten za testise. Otkrijte uzbudljive osjećaje iza stražnjih vrata i na penisu u isto vrijeme!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Perfect Fit Play Zone Kit - Cock Rings Set

    Play Zone Kit - 9 Xact-Fit prstenova sa čvrstim konusom za pohranu

    61,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Maximize Ring

    Patite li od preuranjene erekcije ili jednostavno želite potrajati još malo? Nudimo vam jednostavno, ali učinkovito rješenje, a to je ovaj erekcijski prsten, zahvaljujući kojem ćete svoje performanse podići na maksimalnu razinu.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs Fat Willy 3-Pack Cockrings Clear

    Tri petlinske burme koje su još bolje od one zadnje koju ste probali! Oni će odgovarati vašim potrebama, povući će vas meko ili čvrsto i neće se kotrljati. Nema štipanja, nema povlačenja, jer su izrađene od najmekšeg i nevjerojatno fleksibilnog FlexTPR materijala. Uzimate li samo jedan ili ih sve natrpate na penis? Tvoj izbor!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Tight Grabber Black

    Fleksibilan i udoban TPR prsten iz radionice Mister B. Možete ga koristiti na različite načine, noseći ga na penisu ili na testisima. Proizveden je u Europi i voli se prilagođavati vašim potrebama zahvaljujući svojoj fleksibilnosti.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs Powersling Cocksling & Ballstretcher Black

    Ograničeno izdavanje ograničenog iznosa za vaše procjene! FlexTPR mehanika, tkanine i flexibilane su sve vaše prednosti, dajući im dobre oscilacije i seksi poglede. Uživajte u kvalitetnom dodatku Oxballs i radujte se sebi i svojim kolegama!

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Perfect Fit Ball Stretcher PF Blend Clear

    Ima li probali rastezač testisa? Jeste li ikada imali razliku između jednog i intenzivnog poremećaja kože? Bilo da ste iskusni ili medicinska sestra, nova Perfect Fit Ball Stretcher definitivno vam neće dopustiti da privučete vašu pažnju, jer već sada možete živjeti puno pojedinačnih korisnika.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NS Novelties Renegade Dyno Rings Black

    Tri oraha za Pepeljugu, tri zlatne dlake djeda Vševede, Tri veterana i također 3 erekcijska prstena za vašu erekciju, do tri puta jaču, jaču i dužu! Pojačajte svoja iskustva i vrhunce i priuštite sebi i svojoj voljenoj princezi nevjerojatno dugi seks.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Darkness Flexible Cock Rings Double

    Dvostruki prsten za penis izrađen od visokokvalitetne kože i gume. Uz nju ćete ojačati i produžiti erekciju, a uživat ćete i u intenzivnijem vrhuncu. Uživajte u nošenju ovog elegantnog i učinkovitog gadgeta i prekrasno dugog seksa.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs Ringer Cockring Clear 3 Pack

    Jedinstveni ili uklonjeni prsten za erekciju popularne marke Oxballs u setu od 3 seta za izvrsne treninge.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Cockring Black Aluminium 50mm

    Tražite učinkovit i ujedno sjajan prsten za erekciju? Ovaj crni dragulj izrađen je od visokokvalitetnog aluminija i ugodan je za nošenje. Ravnog je oblika i ugodnih zaobljenih rubova te će vam pružiti dužu i jaču erekciju koja će zadovoljiti vas i vašeg kolege. Isprobajte, bilo da ste početnik ili iskusan nositelj prstena za penis!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Latex Play Triple Cock Ring Black

    Jedinstveni tri prstena za penis i testise! Sva tri prstena koja ga čine čvrsto su pričvršćena jedan za drugi i imaju različite promjere. Najveći (4 cm) nosi se tik uz tijelo, drugi (3 cm) stavlja se oko testisa, a najmanji (2 cm) na penis. Uživajte u osjećaju ograničenog protoka krvi, što će osigurati još čvršću i tvrđu erekciju kao i intenzivniji vrhunac.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 97 za 128 od 361 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.