×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Prstenovi za penis

Artikli 129 za 160 od 361 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • You2Toys Lust Cock Ring Trio 504297 Black

    Ne kažu uzalud da je tri magičan broj! Sjetite se samo tri praščića ili tri oraha za Pepeljugu, a zatim obratite pozornost na ovaj trio prstenova za erekciju. To je doista veseli trio za impresivnu erekciju! Sastoji se od 3 užlijebljena prstena različitih promjera (2,6 / 3 / 3,5 cm) i pogodna je ne samo za penis već i za testise. Nosite ih sve odjednom ili zasebno!

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Fantasy C-Ringz Cock Pipe With Ball-Stretcher Black

    Kada tražite ultimativni potporni prsten za svoj penis i jaja, cijev za penis s rastezačem lopte savršen je izbor koji će vam dati dodatnu prednost!

    22,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Tight Chomper Small Black

    Vrlo čvrsti erekcijski prsten od Master B. Možete ga nositi na više načina, prilagođava se, jer je izrađen od visokokvalitetnog, fleksibilnog i udobnog TPR materijala. Uživajte u čvršćoj erekciji i urednoj prirodi s ovim prstenom iza penisa i testisa. Proizveden je u Europi.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • CONTROL by Sir Richard's Pro Performance Ring Black

    Fleksibilni prstenovi za vaš penis i testise. Oni će vam dati pritisak koji će povećati i produžiti vašu izvedbu, a ujedno ćete uživati u jačem orgazmu. Nosite prstenove zajedno ili odvojeno kako biste spriječili protok krvi i produžili erekciju.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sport Fucker Fucker Ring Black

    Dođite i uživajte u još više zabave! Ovaj super fleksibilan prsten je udoban i nudi nekoliko varijacija nošenja za vaš penis i testise. Budite kreativni, pokušajte i zabavite se.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs Bonemaker 3-Pack Cockring Kit Clear

    Želiš li sve ili ništa? Kladimo se da je Bonemaker 3 upravo ono što tražite! 3 prstena za sva vaša osjetljiva mjesta! Svi prstenovi su izrađeni od predivno mekog i nevjerojatno fleksibilnog FlexTPR materijala. Udobne su za nošenje i dat će vašoj muškosti ne samo snagu već i seksi izgled.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs Bigger Ox Cockring Clear Ice

    Bigger OX je svjež i obrađen penis prsten za dugotrajnu i četvrtu erekciju. Dizajn je nemoguće nositi, a habanje je lako nositi. Izrađen je od visokokvalitetnog mekog i fleksibilnog PLUS + silikona (TPR i silikon). Stavite ga na penis ili idite i radujte se, ako volumen još uvijek impresionira!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Darkness Metallic Cock Rings Double

    Dvostruki prsten za penis izrađen od visokokvalitetnog metala bez nikla. Uz nju ćete ojačati i produžiti erekciju, a uživat ćete i u intenzivnijem vrhuncu. Uživajte u nošenju ovog elegantnog i učinkovitog gadgeta.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Penis-Ball Divider with Press Studs 7459

    Želite li nešto neobično za svoj penis? Ovaj genijalni dodatak okružuje korijen penisa, ali i testise, koje čak i cijepa. Ukrašena je srebrnim klinovima, a primijetit ćete i dvije zgodne ušice na koje možete objesiti utege. Naoružajte se!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Beaded Silicone Enhancer Cage Black

    Želite li otkriti još intenzivnije osjećaje nego što ste dosad poznavali? Isprobajte ovu igračku! Upravo će takav silikonski ključ sa čeličnim perlama pojačati vašu ekstazu. Snažan je, ali istovremeno i prekrasno fleksibilan, a pokretne perle oduševit će vas i vaš kolega. Podržite stajaću erekciju i povećajte užitak!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Ultra Soft Dual Ring Black

    Žudite za još intenzivnijim iskustvima? Ultra Soft Dual Ring je za svakoga! Poslužit će početnicima i naprednim ljubiteljima koji će voljeti njegov ugodan i fleksibilan silikonski materijal. Proširite svoju izdržljivost s njim, osjećajte se osjetljivijim i ugodite svom partneru nevjerojatno senzualno snažnom erekcijom.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ohmama Cord-Cock and Testicles Ring Black

    Malo je stvari bolje od stvarno dobrog orgazma, slažete li se? Seksualno zdravlje je važno i dobro je o njemu voditi računa. Ova erektilna petlja može biti i alat za njegu. Omogućit će vam stisak na penis, te tako podržati i ojačati erekciju, odgoditi i umnožiti vrhunac! Samo puno zabave za malo novca!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sport Fucker Trainer Ring Neon Glow Glowing

    Trainer Ring popularnog brenda Sport Fucker je prsten za erekciju i istezač testisa u isto vrijeme.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Velv'Or Rooster Jason Size Adjustable Firm Strap Design Cock Ring Red

    Želite li uživati u četvrtoj erekciji? U ovom trenutku, Jason će vam pomoći. S njim možete započeti svoj dom svojim zahtjevima, jer je prsten zastrašujući na 5 različitih veličina. Šipka je jedinstvena u rukovanju, a hvaleći kvalitetu materijala, vrlo je prikladna za nošenje. Otvorena dinamička iskra!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Fun Bag Vibrating Cockring and Testicle Stimulator Black

    Fun Bag je stimulator testisa i penisa koji jača erekciju i odgađa vrhunac! Ugodno je fleksibilan i ugodan za nošenje. Nevjerojatno senzualno stimulira testise, penis i branu, ali ne zvuči li to primamljivo? Stavite Fun Bag na penis, neka vam se omota oko testisa i izludite!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • COLT Weighted Ring Large

    Uživajte u senzualnom užitku uz ovu genijalnu igračku marke Colt. Stavite prsten oko penisa, gdje će vam ojačati erekciju, a zatim sakrijete lopticu na mjestima gdje ne sja sunce. Zahvaljujući fleksibilnosti i ugodnom, neopasnom materijalu, igračka je vrlo ugodna za nošenje, bilo da s njom izlazite van ili cijeli stan.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bathmate Barbarian Power Ring

    Učinkoviti erekcijski prsten marke Bathmate jedan je od najtvrđih i ujedno najfleksibilnijih erekcijskih prstenova na tržištu. On je spreman ojačati vašu erekciju i tako povećati vašu izvedbu. Izrađen je od elastomeksa koji je potpuno jedinstvena kombinacija TPE i TPR materijala, ne sadrži ftalate i siguran je za tijelo. S njim postanite prava legenda.

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sport Fucker Liquid Silicone Switch Hitter Black

    Mekani i svilenkasto elastični silikonski prsten za penis i testise učinit će vašu muškost pravim draguljem. Možete ga nositi na mnogo načina i uvijek će vam biti udoban, ne samo zahvaljujući svom obliku i materijalu, već i dugogodišnjem iskustvu brenda Sport Fucker. Probajte i vi!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Perfect Fit SilaSkin Ball Stretcher Black

    Jeste li ikada probali rastezač testisa? Ili ste još uvijek lišeni jedinstvenog i intenzivnog iskustva koje ovaj alat jamči? Bez obzira jeste li iskusni ili početnik, nova Perfect Fit Ball Stretcher definitivno ne bi smjela izmaći vašoj pozornosti, jer uz njih možete doživjeti puno jedinstvenih užitaka.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Admiral 2 Ring Set Blue

    Predstavljamo Admiral® 2 Ring Set, svestrani set vrhunskih silikonskih pojačivača dizajniranih da poboljšaju vašu izvedbu i zadovoljstvo. Ovaj set uključuje dva prstena s postupnim povećanjem veličine izrađena od rastezljivog, udobnog i čvrstog silikona.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Weighted Lasso Ring

    Uživajte u užitku koji ćete doživjeti s ovim erekcijskim prstenom obogaćenim kuglicom od 110 g. Prsten hvata vaš penis u korijenu i tako vam pruža apsolutno uzbudljiv orgazam. Ovaj prsten spriječit će vašu erekciju! Zahvaljujući podesivoj duljini, prikladan je za sve veličine, jednostavan za korištenje i održavanje.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Cock & Ball Loop 514675 Black

    Znate li koji je najlakši recept za snažnu erekciju? Radimo! Upravo ta petlja erekcije ne samo da jača erekciju, već i stimulira testise i povećava izdržljivost. Prozirna kuglica ga dijeli na 2 dijela, od kojih jedan pripada penisu, a drugi testisima. Pomoću klizača podešava kontrakciju koja ograničava protok krvi, čime se učinkovito pojačava rekcija.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LoveToy Power Plus Cockring Transparent

    Jednostavan erekcijski prsten za potpune početnike i napredne ljubitelje! Izrađen je od super fleksibilnog materijala, pa se savršeno prilagođava vama. A koja je njegova zadaća? Jača i podupire erekciju i ujedno odgađa vrhunac. Zato uživajte s njim!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Beaded Dual Silicone Maximizer Black

    Želite li otkriti još intenzivnije osjećaje nego što ste dosad poznavali? Isprobajte ovu igračku! Riječ je o silikonskom dvostrukom prstenu sa čeličnim perlicama koje će pojačati vaš zanos. Snažan je, ali u isto vrijeme i izvanredno fleksibilan, a pokretne perle oduševit će vas i vaš kolega. Podržite stajaću erekciju i povećajte užitak!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nexus Forge Double Adjustable Lasso Silicone Cock Ring Black

    Trebate li ojačati svoju erekciju? Nema problema, s ovom visokokvalitetnom petljom za erekciju iz Nexusa, sve će uspjeti! Podesiv je, tako da ne morate brinuti hoće li biti prevelik ili malen, a pristaje ne samo na penis, već i na testise. Pomoću "slide to fit" kuglica prilagodite preuzimanje i prepustite se dugom uzbuđenju i neponovljivom vrhuncu!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sport Fucker Half Guard Cockring Transparent

    Produžite svoju erekciju i doživite beskrajno ugodne osjećaje s ovim erekcijskim prstenom, koji također djeluje kao razdjelnik testisa.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sport Fucker Silicone Steel Fusion Ring Boost Regular

    Revolucionaran i stvarno kvalitetan erekcijski prsten! Fusion kolekcije su erekcijski prstenovi od vrlo mekog i ugodnog tzv. tekućeg silikona i unutarnjeg metalnog dijela i za čvrst hvat. Neka vaša erekcija postane čvršća, a vrhunac intenzivniji!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bathmate Spartan Power Ring

    Erekcijski prstenovi su novost u asortimanu brenda Bathmate. Kao i ostali njihovi proizvodi, Spartan prsten je kvalitetan i učinkovit. On je spreman ojačati vašu erekciju i tako povećati vašu izvedbu. Izrađen je od elastomeksa koji je potpuno jedinstvena kombinacija TPE i TPR materijala, ne sadrži ftalate i siguran je za tijelo. S njim postanite prava legenda.

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs Sacksling-2 Cocksling Ballbag Clear

    Upoznajte Sackslinga 2, koji je sada bolji od vašeg konkurenta. Vrlo je glatka i fleksibilna, tako da će vaši testeri biti u dobrom stanju, a unatoč tome nikada neće preživjeti! Kada čitate svoj penis, nosite ovo čudo, o sebi, u svakom trenutku možete biti sigurni da vidite da je kao vaša druga koža i da postane stanje vašeg erotskog tretmana.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs Ultraballs 2 Pack Cockring Black-Clear

    Upoznajte se s poboljšanim modelom najprodavanijeg erekcionog prstena iz Oxballsa. Zove se Ultraballs i ima sve što vam se svidjelo u njegovom prethodniku, ali je još fleksibilniji i jači. Izrađena je od jedinstvenog Flex-TPR materijala, au donjem dijelu nalaze se dvije kuglice koje djeluju kao točke pritiska, tako da je vaš penis zaista krut i spreman za akciju.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Classix Performance Cock Ring Set Smoke

    Želite li maksimalno povećati svoje zadovoljstvo i savršeno zadovoljiti svog partnera nevjerojatno dugom ljubavlju? Ovaj set prstenja će biti idealan za to! Prstenovi zatežu vaš penis u korijenu, produžujući tako vašu erekciju i intenzivan vrhunac. Nosite ih odvojeno ili odvojeno i uživajte u još ugodnijim iskustvima!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Darkness Adjustable Leather Penis and Testicles Ring

    Noć puna beskrajne strasti također treba beskrajno dugu erekciju. U tome će vam pomoći ovaj podesivi erekcijski prsten od visokokvalitetne umjetne kože, koji će također šarmantno podijeliti testise. Uživajte u dugom seksu i nezemaljskom vrhuncu!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 129 za 160 od 361 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.