×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibrirajući i erekcijski prstenovi stimulirajuće glatka

Artikli 129 za 160 od 229 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • FeelzToys Thor Cockring Black

    Udobno se kombinirajte sa svojim tijelom i koristite ga za duge erekcije i snažne vibracije za vaša osjetljiva područja. Thorov vibrirajući prsten može biti kažnjen ili za klitoris ili testove, kao što je plijen za vas. Ima 3 različite brzine i 7 korisničkih vibracija. Pokreće ga mekani mekani silikon, nije omekšan, plaća se i preko USB-a i vodootporan, što više tražiti?

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sport Fucker Energy Ring Transparent

    Erekcijski prsten Energy Ring popularna marka Sport Fucker last je inovacija u području erekcijskih prstenova. Sastoji se od tri glavna prstena i dvije strane, koje nude nekoliko varijacija kako se nose.

    26,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs Sacksling-2 Cocksling Ballbag Black

    Upoznajte Sacksling 2, koji je sada još bolji od svog prethodnika. Vrlo je glatka i fleksibilna u isto vrijeme, tako da će vaši testisi biti u potpunoj udobnosti i jamčimo da ovako nešto nikada niste doživjeli! Što ćete učiniti sa svojim penisom kada nosite ovo čudo, ovisi o vama, u svakom slučaju možete biti sigurni da će on biti kao vaša druga koža i postati sastavni dio vašeg erotskog naoružanja.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Easytoys Admire Ring Vibrating Double Cock Ring Black

    Savršena igračka u kojoj će on i on uživati! Ovaj silikonski prsten za erekciju osigurat će vam dugotrajniju erekciju, a time i dužu ljubav. Njegov teksturirani dio i uklonjivi mini vibrator pobrinut će se da vaš klitoris bude dobro i da vam izleti do vrha budu uzbudljivi za oboje.
    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Love Ring

    Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje kako biste otkrili nova iskustva? Samo uz lijepe i kvalitetne alate marke Fifty Shades! Ovaj vibrirajući prsten izvrstan je dodatak vođenju ljubavi! Pomilovat će klitoris s 15 uzoraka vibracija i 5 intenziteta vibracija, a razveselit će ga i penis koji vješto uvlači prsten. Igrajte se s njim tijekom predigre ili solo igrica, ali svakako isprobajte kako je to doživjeti zajednički orgazam.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zalo Bayek Cockring Vibrator with Remote Control Green

    Želite li još više uživati u zajedničkim erotskim trenucima? Počastite se ovim luksuznim i praktičnim prstenom! Izrađena od elegantnog mekanog silikona, ergonomskog je oblika te će prodiranje učiniti još boljim i uzbudljivijim. Birajte između njegovih 8 snažnih programa vibracija i prepustite se senzualnoj stimulaciji klitorisa i G-točke.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Perfect Fit Cruiser Ring PF Blend Clear

    Nije nepotrebno mekana ili tvrda, nije prelagana ni teška. Savršen je. Fleksibilan i čvrst. Pristaje svakom muškarcu bez obzira na veličinu, dužinu ili opseg penisa. Vrlo je jednostavan za rukovanje i tako jednostavan za implementaciju da to možete učiniti naslijepo. Dok ga ne isprobate, vjerojatno nećete vjerovati koliko je Cruiser udoban i koliko je seks s njim zabavniji.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ROMP Juke Vibrating Cock Ring Blue

    Mislite li da vođenje ljubavi ne može biti bolje? Neka vas Juke Vibration Ring uvjeri u suprotno. Njegove intenzivne vibracije će stimulirati klitoris, a mekani materijal će zaokružiti vaš penis nježno podupirući i jačajući vašu erekciju i umnožavajući užitak vrhunca. Vodite ljubav još senzualnije!

    49,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Label The-O C-Ring 50mm

    Drži i drži svoju tvrdoću! Najkvalitetniji erekcijski prsten iz neuništive čeljusti može biti vaša smrtonosna erotska pomoć za cijeli život. Drži vaš penis u korijenu i dobivate erekciju i intenzivno grlo, jer ga možete koristiti za pretrage. Također, trebali bi imati prsten da bi vam mogli dati posao, ili ako ga želite upotrijebiti po drugi put probajte svoju mast.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Sono No.48 Cockring with Ball Strap Transparent

    Žudite za ekstremnim užicima? U tom slučaju morate isprobati ovaj prsten za erekciju penisa s remenom koji se koristi za držanje testisa.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs WILLY RINGS 3-pack Cockrings Hot Pink

    Tri super elastična prstena za penis za korištenje unikat ili sve zajedno! Svaki prsten je visoke kvalitete i fleksibilan jer će zadovoljiti vaše potrebe. S njima možete dobiti penis u korijenu i zašiti pulpu i četvrtu erekciju.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Hueman Neptune Vibrating Cock Ring + Remote

    Sanjate li o tvrđoj i dugotrajnijoj erekciji? Neptun će vam ga dati jer će zategnuti penis u korijenu i tako spriječiti protok krvi. Osim toga, ili vi ili vaš partner također ćete uživati u vibracijama. Uhvatite daljinski upravljač za odabir između 4 brzine i 6 uzoraka vibracija.
    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Perfect Fit Armour Tug Standard Clear

    Kakvu erekciju, intenzivnije orgazme i optičke stvari testirati, ako je to ono što najviše želiš? Armor Tug što učiniti umjesto tebe! Ovo je najprodavanija verzija Cock Armor. Ima revolucionarni anatomski oblik koji precizno brusi penis i testira i impresionira impresivan život. Stoga pokušajte!

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Silicon Cock Lasso Black

    Mala petlja za puno zabave! Ovaj laso od Master B pomoći će vam prilagoditi hvat penisa prema vašim potrebama. Udoban je i tako lagan da zaboravite da ga nosite. Neka vaš penis pulsira i ponosno se pohvalite dugotrajnom erekcijom!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zizi Plasma 2x Ballstretchers ZZ07BK Black

    Dva prstena za erekciju svjetski poznatog brenda Zizi koje možete koristiti i kao stretchers testisa.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Sniper Black

    Satisfyer Sniper izrađen od silikona ugodnog za kožu i s 2 petlje, od kojih se jedna može podesiti po veličini, osigurava pojačan učinak cirkulacije krvi i produljuje ljubavnu igru. Dodatne vibracije stimuliraju oba partnera.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sport Fucker Silicone Steel Fusion Ring Boost Xlarge

    Revolucionarni i zvjezdani erekcijski prsten! Fusion kolekcije su erekcijski prsten od visokog i mekog tzv. tekućeg silikona i neutralnih metalnih dijelova za četvrto tromjesečje. Ne vaša erekcija će postati četvrtina, a bacač će se pojačati!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Happy Rabbit Rechargeable Vibrating Rabbit Cock Ring Purple

    Ako želite napraviti nešto novo sa svojim kolegama, želite li spavati? Prsten za erekciju je odličan za sve! A kako se radi o prstenu, Sretni Zec će sa svojim meko zarađenim ušima zadržati klitoris i moliti da sustigne ljubav ljubavi. Na isti način lagani prsten gura penis, čime se održava njegova erekcija i umnožava grlo. Nema potrebe da se klonite!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sport Fucker Energy Ring Neon Glow Glowing

    Erekcijski prsten Energy Ring popularni brend Sport Fucker last je inovacija u području erekcijskih prstenova. Sastoji se od tri glavna prstena i dvije strane, koje nude nekoliko varijacija kako se nose.

    26,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Anal Adventures Platinum Anal Plug with Vibrating C-Ring Black

    Tražite li nove mogućnosti za analni užitak? Isprobajte jedan od proizvoda iz kolekcije Anal Adventures! Ova igla za igre u paru i solo igre genijalno je povezana s vibrirajućim prstenom za penis jednom snažnom brzinom vibracije. Uživajte u kombinaciji osjećaja gdje se igla opušta u guzici, a prsten jača i produžuje erekciju!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sport Fucker Ergo Ball Stretcher Kit Black

    Prva ergonomski oblikovana nosila za testise u koja će se vaša jaja zaljubiti.

    41,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sport Fucker Revolution Ring Stretch Combo Set Black

    Dva revolucionarna prstena za penis i testise dizajnirana upravo da oduševljavaju vaše tijelo. Poklapaju se s oblinama ovih intimnih mjesta, rastezljive su i spremne povećati vašu izdržljivost i užitak. Nosite samo jedno ili oboje istovremeno i učinite dobro sebi i svom kolegi, pogled na vaše posuđe s ovim prstenovima bit će uistinu neodoljiv.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Trap Black

    Elegantan vibrirajući prsten za još intenzivnija iskustva vođenja ljubavi! Ugodno je fleksibilan, jer je izrađen od visokokvalitetnog mekanog silikona, te će zategnuti vaš penis i time ojačati njegovu erekciju. Vibracije će zadovoljiti i nositelja i klitoris njegove partnerice. Osim toga, mini vibrator možete skinuti s prstena i njime milovati svoje bradavice kao dio predigre.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Darkness Flexible Cock Rings Triple

    Želite li uživati u nezaboravnoj noći punoj strasti? Potrebno je opremiti se čvrstom i dugotrajnom erekcijom! U tome će vam pomoći ovaj trostruki prsten od visokokvalitetnog TPR-a i gume. Ostvarite nevjerojatne osjećaje s njim i nosite ga oko dna penisa i testisa.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sport Fucker MOTOVibe APEX Cockring

    MOTOVibe u obliku suze lako izaziva suze zadovoljstva. Super je učinkovit jer ima nevjerojatne vibracije koje će oduševiti vaš penis i testise. Čvrsta je i pristaje kao školjka, nije pretjerano savitljiva, već naprotiv, lijepo drži oblik. Materijal je visoke kvalitete, a 10 načina vibracije su narkotični. Dođite i budite zadovoljni.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Alpha Dual Magnum Ring Black

    Za sve, od početnika do (s)stručnjaka! Dobro promišljeni Magnum prsten za penis i testise čvrsto i ugodno steže te tako podupire erekciju i povećava osjetljivost. Izrađena je od visokokvalitetnog ultraelastičnog tekućeg silikona koji je ugodan na dodir i još je izdržljiviji od klasičnog silikona. Uživajte u eksplozivnim vrhuncima!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sport Fucker Silicone Steel Fusion Ring Boost Large

    Revolucionarni i zvjezdani erekcijski prsten! Fusion kolekcije su erekcijski prsten od visokog i mekog tzv. tekućeg silikona i neutralnih metalnih dijelova za četvrto tromjesečje. Ne vaša erekcija će postati četvrtina, a bacač će se pojačati!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Tease & Arouse C-Ring Purple

    Tražite sreću, zajedno? Onda vam ovaj C-prsten donosi vrhunsko zadovoljstvo. Happiness C-prsten čini erekciju jačom i duljom. Uživajte u dobrim vibracijama ovog C-prstena. Stimulirajte klitoris i istovremeno pošaljite vibracije na tijelo penisa. Uživajte u dvostrukoj zabavi!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Je Joue Mio Purple

    Mio je vibrirajući prsten za partnerske igre i pomoć. Može se pohvaliti čime god jede, ne može odoljeti.

    103,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Brutus Squeezer Liquid Silicone Ball Tugger 40x34mm

    Tražite li nešto jednostavno, a istovremeno zgodno za svoje testise? Ova visokokvalitetna nosiljka marke Brutus ima dimenzije 40 x 34 mm i izrađena je od visokokvalitetnog silikona koji je ugodan za nošenje. Priuštite si ono o čemu sanjate!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics French Kiss Enhancer Mint

    Želite li diverzificirati svoje erotske trenutke u dvoje? Ovaj silikonski francuski poljubac može biti pravi dodatak. Obećava dvostruko iskustvo za njega i za nju. Sastoji se od silikonskih prstenova koji podržavaju erekciju i uzbuđenje te također povećavaju osjetljivost cijelog penisa. 12 funkcija vibracije kroz male jezike dovest će klitoris do orgazmičkog blaženstva. Sve je također ergonomski oblikovano.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Hünkyjunk BUZZFUCK Vibrating Cocksling Clear Ice

    Vibrirajte svoj penis ovim nevjerojatnim prstenom jedinstvenog oblika! Stavlja se na penis i testise, tako da savršeno drži. Podržat će i ojačati vašu erekciju, a istovremeno će vam, zahvaljujući mini vibratoru, dati vibracije u kojima će uživati i vaš kolega. Zaljubite se u ugodan, fleksibilan materijal i otkrijte nova iskustva.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 129 za 160 od 229 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.