×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibrirajući i erekcijski prstenovi stimulirajuće glatka

Artikli 161 za 192 od 229 ukupno

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
  • Doc Johnson Optimale Rechargeable Vibrating C-Ring

    Začinite svoj seksualni život i podlegnite vibrirajućem C-prstenu sa 7 mogućnosti podešavanja popularnog brenda Doc Johnson.

    109 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Malesation Vibro Spanning Ring Black

    Sanjate li o boljoj erekciji i dužem i intenzivnijem vođenju ljubavi? Ovaj vibrirajući prsten za erekciju dat će život vašim snovima! Uvlači penis, što jača i produžuje erekciju, a istovremeno će njegova 2 unutarnja motora s 10 vibrirajućih funkcija milovati ili klitoris ili testise tijekom seksa. Uživajte u svojoj strasti do kraja!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sport Fucker Revolution Ring Stretch Combo Set Clear

    Dva revolucionarna prstena za penis i testa dizajnirani da nadahnu vaše tijelo. Prekrivaju obline ovih intimnih mjesta, povećavajući vašu održivost i korisnost. Nosite samo jedan ili oba i učinite dobro sebi i svojim kolegama, gledajući svoje ocjene s ovim komadićima za prsten, provjerite da nisu otporni.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zalo Bayek Cockring Vibrator with Remote Control Purple

    Želite li uživati u još više zajedničkih erotskih trenutaka? Počastite se ovim luksuznim i praktičnim prstenom! Izrađena od elegantnog mekanog silikona, ergonomski oblikovana kako bi penetracija bila još bolja i uzbudljivija. Birajte između 8 snažnih programa vibracija i prepustite se senzualnoj stimulaciji klitorisa i G-točke.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics French Kiss Enhancer Mint

    Želite li diverzificirati svoje erotske trenutke u dvoje? Ovaj silikonski francuski poljubac može biti pravi dodatak. Obećava dvostruko iskustvo za njega i za nju. Sastoji se od silikonskih prstenova koji podržavaju erekciju i uzbuđenje te također povećavaju osjetljivost cijelog penisa. 12 funkcija vibracije kroz male jezike dovest će klitoris do orgazmičkog blaženstva. Sve je također ergonomski oblikovano.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Love To Love Hero Ring Adjustable Cock Ring Black

    Trebate malu pomoć oko izdržljivosti i snage erekcije? Ring Hero učinit će vas seks herojem! Pričvršćuje se na penis ili testise i pruža blagi pritisak kako bi vaša erekcija bila jača. Ugodno je mekana na dodir i ugodna za nošenje. Osim toga, podesiv je, tako da vam odlično stoji!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Vibrant Penis Ring III Purple

    Tražite li prsten za erekciju kojem nećete moći odoljeti? Onaj sa zečjim stilom je pravi! Učinkovito grli penis, a produljuje i erekciju od koje je još teže pobijediti. Svilenkasto mekani silikon trljat će se o klitoris i voditi ljubav s njim intenzivnim vibracijama. Odaberite između 10 načina vibracije i uživajte u zadovoljstvu zajedno!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Smart Vibe Ring Plus Black

    Minimalistički vibrirajući Tenga prsten je za užitak obojice. Kombinira snažne uzbudljive vibracije s fleksibilnim silikonskim prstenom za jačanje erekcije. Uživajte u 5 vibracijskih intenziteta koji će ciljati klitoris i milovati ga tako da uobičajeni orgazami više neće biti san, već stvarnost.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Steel Beaded Silicone Ring Set

    Sanjate li o čvršćoj erekciji i intenzivnijoj ekstazi? Ovaj par prstenova će vam ostvariti san! Izrađene su od robusnog silikona, koji je nadopunjen zrncima od nehrđajućeg čelika, koji još više pridonose stimulaciji. Povećajte svoju izdržljivost, osjetljivost i snagu i uživajte u zadivljujućem putovanju u orgazmičnu zemlju čuda.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Coup!es Choice Two Motors Couple's Ring Purple

    Mala, ali zgodna igračka za razne zabave! Ovaj upareni vibrator je prstenastog oblika, a njegove su naramenice prekrasno fleksibilne, pa će uživati u vama iznutra i izvana, baš onako kako želite. Uživajte u snazi 2 motora kao i u 10 različitih funkcija vibracija.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sport Fucker MOTOVibe Sling Black

    Kako jednostavno, elegantno i snažno! Najprodavaniji Cockring sada je obogaćen motorom s 10 načina vibracije! Ovi stimulirajući trnci će vas apsolutno napaliti! Bateriju jednostavno punite pomoću priloženog USB kabela, a gadget je dovoljno tanak i lagan da ga nosite ispod odjeće i kontrolirate vibracije bežičnim daljinskim upravljačem.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sport Fucker Muscle Ball Stretcher Black

    Najudobnija nosila za testise popularnog brenda Sport Fucker. Izrađena je od prvoklasnog silikona koji je lijep, čvrst, svilenkasto mekan i nadasve savitljiv pa odgovara svim veličinama.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Happy Rabbit Stimulating USB Rechargeable Rabbit Love Ring

    Mislite li da nema boljeg seksa? Ovaj vibrirajući prsten poput zeca uvjerit će vas u suprotno. Sastoji se od zečjih ušiju i 2 prstena koji zatežu testise i penis te tako produljuju i jačaju erekciju. Uši će tada senzualno stimulirati klitoris intenzivnim vibracijama do nevjerojatnog orgazma. Istražite, uživajte i eksplodirajte!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Trinity Vibes Power Taint 7X Silicone Cock and Ball Ring with Remote

    Ovo nije bilo kakav prsten, to je svilenkasto glatki silikonski dragulj s dodanim dijelom za stimulaciju. Pomoći će vam da imate jaču i dugotrajniju erekciju, a uživat ćete u snažnim vibracijama usmjerenim izravno na međicu. Dopustite da vas iskušaju 3 brzine vibracije i 4 uzorka vibracije.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Vibrating Cock Ring Blue

    Ugodne su jače i dulje erekcije, a ona poludi od intenzivnih vibracija na klitorisu! Zvuči li kao san? Ovaj vibrirajući prsten će vam to ispuniti. Nudi vam 10 uzbudljivih načina vibracije i također uvlači penis u korijenu, čime se sprječava protok krvi i jača erekcija. Otkrijte još više ljubavnih iskustava!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Magic Motion Dante Smart Wearable Ring

    Pritisnite tipku Magic Cell i nenadmašni Dante iznenada oživi. Svijetli i veseli se uparivanju s vašim pametnim telefonom. Dante ima uklonjivi mini vibrator kojim ćete upravljati putem aplikacije. Ovaj mini vibrator dizajniran je s najvećom elegancijom i sadrži ugrađeni motor, punjivu bateriju i, naravno, Bluetooth čip za uparivanje s telefonom.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Rianne S Soiree Pussy & The Knight Couple Ring

    Precizno, elegantno i luksuzno! Vibrirajući prsten Soiree oduševit će njega i nju. Savršeno je dizajniran da stimulira klitoris na najugodniji način dok vodi ljubav, a ujedno podržava erekciju i, zahvaljujući kontrakciji penisa, također pojačava klimaks. Uživajte u još boljem vođenju ljubavi, više iskustava, više strasti i više ljubavi za oboje!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FeelzToys RRRING One Nighter Cock Ring

    Tako uzbudljivo, avanturističko i zabavno u isto vrijeme! Ovo je Prring - igračka s kojom ćete izaći iz svoje zone udobnosti i otkriti novi svijet užitaka. Uronite u svoje ozbiljno i zabavite se!

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Dream Toys Romance Ivy Ruby Red

    Luksuzan izgled, prepoznatljiva rubin crvena boja i performanse koje oduzimaju dah, ovo je kolekcija Romance. To uključuje ovaj elegantan i romantičan vibrirajući prsten za zadovoljstvo oba partnera. Fleksibilan je pa će dobro pristajati na penis, a njegova dijamantna tekstura, uz vibracije, iritirati će klitoris tijekom vođenja ljubavi. Uživajte u vođenju ljubavi još malo i povećajte svoje iskustvo!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Rabbit Love Ring

    Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje kako biste otkrili nova iskustva? Samo uz lijepe i kvalitetne alate marke Fifty Shades! Ovaj vibrirajući prsten sa zečjim ušima izvrstan je dodatak za vođenje ljubavi! Pomilovat će klitoris s 15 uzoraka vibracija i 5 intenziteta vibracija, a razveselit će ga i penis koji vješto uvlači prsten. Igrajte se s njim tijekom predigre ili solo igrica, ali svakako isprobajte kako je to doživjeti zajednički orgazam.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sport Fucker Cock Harness Black

    Tanak, elegantan i povezuje tri prstena u jedan efektni proizvod.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nexus Forge Single Adjustable Lasso Silicone Cock Ring Black

    Trebate li ojačati svoju erekciju? Nema problema, s ovom visokokvalitetnom petljom za erekciju iz Nexusa, sve će uspjeti! Podesiv je, tako da ne morate brinuti hoće li biti prevelik ili mali. Pomoću "slide to fit" kuglica prilagodite preuzimanje i prepustite se dugom uzbuđenju i neponovljivom vrhuncu!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Happy Rabbit Remote Control Cock Ring Purple

    Elegantan, fleksibilan, moćan, živahan, pun ljubavi i sretan, upravo je to ovaj vibrirajući prsten sa stimulirajućim zecom na klitorisu. A znate li što je najbolje? Voljet ćete ih oboje, jer će vas oboje oduševiti. Jača erekciju i istovremeno fleksibilnim ušima miluje pri vođenju ljubavi s klitorisom. Osim toga, vi ćete diktirati jačinu vibracija putem kontrolera. Vodite ljubav još intenzivnije!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots Toys Rabbit Cockring Black

    Želite li ljubav učiniti ugodnijom? Isprobajte s vibrirajućim prstenom! Ovaj Rabiit ima praktičan mini vibrator s jednom opojnom brzinom vibracije. Izrađen je od silikona koji je ugodno fleksibilan, mekan na dodir i ugodan za nošenje. Neka slušalica dotakne tvoj klitoris i izludi te vibracijama!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Adam & Eve Triple Ball Bangin Vibrating Ring Pink

    Želite li otkriti još uzbudljivija iskustva vođenja ljubavi? Donesite ovaj prsten, koji osim mogućnosti vibriranja ima i seksi ljuljačke kuglice. Vrlo je fleksibilan, tako da udobno pristaje, a ipak lagano zateže penis i tako jača erekciju. Uživajte u senzualnim vibracijama u 10 zahvaljujući mini vibratoru koji se može ukloniti!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sport Fucker Half Guard Cockring Black

    Half Guard je baš kao naš originalni Sport Fucker Sport prsten koji ima dodani razdjelnik koji će izbaciti vaše orahe i produljiti vašu erekciju.

    30,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Halo Halo C-Ring Sleeve Purple

    Tražite li zajedničku utakmicu? Već imate jedan prsten koji koji misli na sve, morate se uhvatiti za ruke. Vaša erekcija s njezinim ugrizom je preteška. Njegove vibracije će opustiti klitoris i penis. Ovaj zabavni komad je senzualan i lijep! Znate li završiti? Dosta je štednje na leglu, oh!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Emerald Love Luxurious Cock Ring

    Želite li uživati u ukusnoj i kvalitetnoj erotskoj igrački? Ne propustite šarmantnu kolekciju Emerald Love koja sadrži seksi gadgete prekrasnog dizajna koji će vam se svidjeti! Ovaj lagano fleksibilan vibrirajući prsten podržat će erekciju i istovremeno stimulirati klitoris ili testise tijekom seksa zahvaljujući 10 vibrirajućih funkcija za uzbudljivu raznolikost.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Metallic Silicone Cock and Ball Ring

    Cool izgled i savršena podrška tijekom seksa! Ovaj vrlo fleksibilni silikonski dvostruki prsten stavite na penis i testise i uživat ćete u njegovom metalnom izgledu. Zahvaljujući svojoj elastičnosti izuzetno je ugodan za nošenje te savršeno učvršćuje i produljuje erekciju. Isprobajte sve načine nošenja!

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Tickle Brush C-Ring Blue

    Tražite li zajedničku sreću? Uz ovaj jedinstveni prsten koji misli na sve, imate ga na dohvat ruke. Vaša erekcija s njim bit će duža i čvršća. Njegove vibracije će zadovoljiti klitoris, koji će nazubljeni dio savršeno ciljati. Ova zabava bit će senzualna i beskrajna! Znate li kako će završiti? Uobičajeni uspon na vrh, oh!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Vibrant Penis Ring III Black

    Tražite li prsten za erekciju kojem nećete moći odoljeti? Ovaj u stilu zeca je pravi! Učinkovito grli penis, jača i produljuje erekciju koja će biti još teža. Svilenkasto mekani silikon trljat će se o klitoris i milovati ga intenzivnim vibracijama. Birajte između 10 načina vibracije i uživajte u zadovoljstvu zajedno!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs Big Ox Cockring Eggplant Ice

    Tražite li nešto što će vam ne samo pomoći u podizanju samopouzdanja, već će vam pružiti i najbolje osjećaje? Veliki OX je ovdje! Njegova genijalna širina zaista će držati vaše posuđe, a materijal PLUS + SILIKON jednostavno će vas uhvatiti jer je fleksibilan, gladak i mekan. Uživajte u udobnosti i seksi izgledu!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 161 za 192 od 229 ukupno

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.