×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibrirajući i erekcijski prstenovi vibrirajuće

Artikli 33 za 64 od 284 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Oxballs Glowdick Cockring with LED Clear Ice

    Što ako se vaš penis pretvori u sjajni instrument užitka? Vaš pandan bi poludio od veselja a i vi! Ostvarite to i opremite se ovim ergonomski oblikovanim erekcijskim prstenom od baršunasto mekanog plus silikona s LED svjetlom.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • The Screaming O 4B DoubleO 6 Grape

    Tražite nešto više od jednostavnog vibrirajućeg prstena! Ovaj će vas iznenaditi svojom izvedbom koja oduzima dah! Ugodno je savitljiv i udoban za nošenje, dvostran je i lijepo stoji na mjestu. Drži se, najbolji seks tvog života je pred vratima.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • The Screaming O 4T Ohare Black

    Jeste li spremni na promjenu spola do neprepoznatljivosti? Ako je tako, nemojte više čekati i opremite se ovim učinkovitim vibrirajućim prstenom za penis. Ima meke savitljive uši koje će se fokusirati na klitoris i dražiti ga do točke orgazmičkog ludila. Istovremeno, zahvaljujući svojoj elastičnosti, prsten je ugodan za nošenje, a zahvaljujući dvostrukom dizajnu lijepo stoji na mjestu. Držite se, najbolji seks vašeg života je pred vratima!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • The Screaming O 4T DoubleO 6 Grape

    Tražite nešto više od jednostavnog vibracijskog prstena! Ovaj će vas iznenaditi svojom izvedbom koja oduzima dah! Ugodno je fleksibilan i udoban za nošenje, dvostran je i lijepo stoji na mjestu. Držite se, najbolji seks vašeg života je pred vratima!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Gender X Workout Ring Black

    Želite li malo istrenirati penis? Samo uz ovaj jedinstveni prsten s utezima! Ima zaobljeno krilo koje drži tri mala čelična utega. Svaki od ovih utega težak je 57 g i može se ukloniti, ali potpuno sigurno stoji na mjestu. Prsten je kao takav ugodan za nošenje, izrađen je od visokokvalitetnog silikona, a njegov dizajn jamči jednostavno rukovanje i vježbanje.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Ramrod Strong Vibrating Cockring Black

    Vodite ljubav uz ovaj vibrirajući prsten i uživajte u uzbudljivim vibracijama i snažnijim i dužim erekcijama! Ima vibrirajuće trake koje su opremljene snažnim vibracijskim motorima i pružaju 10 učinkovitih uzoraka vibracija njemu i njoj. Uživajte, bit će poticajno.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • The Screaming O 4B Skooch Grape

    Uživajte u teksturiranoj stimulaciji s Charged Skooch™, punjivim vibrirajućim prstenom za penis opremljenim s četiri čvrsta, ali fleksibilna nastavka nalik na peraje koji podrhtavaju od duboke, tutnjave Vooom® vibracije. Čistite, trljajte ili brusite na svom putu do dublje stimulacije i uživajte u 10 snažnih FUNKCIJA koje teku kroz glatke silikonske peraje Charged Skoocha za najzadovoljavajući osjećaj

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • The Screaming O 4B Ohare XL Grape

    Uskočite na Screaming O's 4B Ohare XL! Zasigurno će pretvoriti na kojoj god da ga nosite u vašu omiljenu zečju atmosferu.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga SVR One Blue

    Želite li uživati u ljubavnom uzbuđenju još više nego inače? Opremite se ovim luksuznim vibrirajućim prstenom prestižne marke Tenga i nikada nećete poželjeti ostati bez njega. Na prvi pogled je vrlo elegantan i moderan a na prvu upotrebu je izuzetno moćan. Vaše vođenje ljubavi i svi osjećaji koji ga prate poprimaju novu razinu!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • The Screaming O 4B Bullet Strawberry

    Tražite li mali, praktični i svestrani mini vibrator s višestrukim prednostima? Ovaj iz Screaming O sigurno će vas iznenaditi svojom snagom! Ima 5 različitih brzina vibracije i 1 uzorak pulsa. Pogodan je za putovanja, kućnu upotrebu i sve druge prilike. Svi će voljeti njegovu svilenkasto meku površinu i ekološki prihvatljivu ambalažu!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bathmate Vibrating Ring Maximus 55 Vibe Black

    Isprobajte granice svog užitka s ovim vibrirajućim prstenom iz Bathmatea! Ponudit će vam 10 uzoraka vibracija za najbolje uzbudljive osjećaje. Stavite ga ispod testisa i razvucite preko penisa uz pomoć lubrikantnog gela na bazi vode. Uživajte u njegovom pritisku i zadovoljstvu koje će vam donijeti!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LateToBed Horizon Vibrating Penis Ring with Rabbit Clear

    Tražite li način da još više intenzivirate svoja ljubavna iskustva i možda postignete zajedničke vrhunce? Mnogi parovi su se kladili na vibrirajući prsten, a mi od srca možemo reći da je to čudo koje će vam promijeniti ljubavni život. Horizon prsten je izuzetan svojom elastičnošću i stimulirajućim jezicima koji njeguju klitoris. Prepustite se njegovim vibracijama i dopustite da ojača vašu erekciju!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Triple Orgasm Enhancer Purple

    Želite maksimalno povećati svoje zadovoljstvo? Pa, u tom slučaju, treba vam ovaj vibrirajući prsten s dva motora! Čvrsto prianja uz penis i pruža kontaktnu stimulaciju na više mjesta nego obični prstenovi. Izrađen od visokokvalitetnog i savitljivog silikona, koji će zategnuti penis i povećati njegovu izdržljivost, a nudi vam izbor od 12 funkcija vibracije u kojima će uživati i on i ona!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • The Screaming O 4B Double Wammy Grape

    Snažan, duboko tutnjajući 4B Double Wammy vibrirajući prsten udvostručuje zabavu parova s dva odvojena motora jedinstveno oblikovana za intenzivnu stimulaciju za oba partnera. Napravljena od laboratorijski testiranog SEBS-a koji je siguran za tijelo, rastezljiva, udobna traka i dvostruki učinak wammy nude neusporedivu stimulaciju za njegovo i njezino zadovoljstvo.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • The Screaming O 4T OWow Grape

    Snažan motor i punjenje putem USB kabela samo su neke od mnogih značajki kojima se može pohvaliti ovaj zapanjujući vibrirajući prsten! I on i ona osjetit će njegove snažne vibracije, a na izbor ima 10 načina vibracije. Ugodno je rastezljiva, lijepo pristaje i tu je za vas i vaš bolji seksualni život.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • The Screaming O 4T Bullet Grape

    Tražite li mali, praktični i svestrani mini vibrator za višestruke užitke? Ovaj od Screaming O će vas sigurno iznenaditi svojom snagom! Ima 5 različitih brzina vibracije i 1 uzorak pulsa. Pogodan je za putovanja, kućnu upotrebu i sve druge prilike. Svi će voljeti njegovu svilenkasto meku površinu, a ekološko pakiranje čuva okoliš!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bathmate Vibe Edge Black

    Pretvorite radnu noć u noć koju nikada nećete zaboraviti. Vibe Edge ponudit će vama i vašem partneru još više uzbuđenja. Zahvaljujući Vibe Bullet tehnologiji, moći ćete odabrati između 10 nevjerojatnih načina vibracije onaj pravi koji će odgovarati intenzitetu i vašem raspoloženju. Stavite prsten na penis i uživajte kako postaje još tvrđi, zatim dodajte vibracije i prepustite se strasti!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nexus Enhance Vibrating Cock and Ball Toy

    Čvrst, ali fleksibilan prsten za penis i testise produljit će i pojačati vaše uzbuđenje! Ujedno će vam ponuditi 6 jakih načina vibracije koji će oduševiti i vas i vašeg partnera, ovisno o tome kako stavite prsten. Kvalitetna je, svestrana i prikladna kako za početnike tako i za poznavatelje erotskih pomagala.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Loveline Pointed Vibrating Cock Ring Licorice Black

    Ovaj šiljasti vibrirajući prsten je dizajniran za poboljšanje i produljenje erekcije za veću veličinu, tvrdoću i izdržljivost. Otkrijte beskrajne trenutke radosti i iznenađenja s ovim Loveline predmetom.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doc Johnson Vibrating C-Ring Black

    Ovaj snažni vibrirajući C-prsten stvoren je za užitak. Ima mekani, rastezljivi silikonski prsten za jednostavnu upotrebu i uklonjivi metak za udobnu stimulaciju. Metak s gumbom dolazi s baterijama i može se ukloniti. Nosite prsten na vrhu tijela za ciljanu stimulaciju klitorisa ili ispod tijela ili testisa za samostimulaciju.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Ufo Super Powerfull Couples Vibrating Ring

    Predstavljamo prsten za penis našeg para, posebno dizajniran za položaj kaubojke. Ovaj inovativni proizvod savršen je za parove koji žele poboljšati svoje intimne trenutke i istražiti nove razine užitka.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Boners Cockring & Ball Stimulator Blue

    Uz Boners Cockring & Ball Stimulator zajamčena vam je duža i čvršća erekcija! Postavite prsten oko baze penisa kada je u mlohavom stanju, postavljajući dva izbočena dijela prema skrotumu. Tijekom erekcije, prsten će čvrsto pristajati oko penisa, smanjujući protok krvi.
    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zero Tolerance The Big Bang Black

    Predstavljamo jedinstveni prsten za penis! Super je udoban, ali i vrlo iritantan! Podesive silikonske naramenice možete zategnuti prema svojim trenutnim potrebama, a dvije kuglice od nehrđajućeg čelika će se njihati s vašim pokretima nježno vas masirajući. U robusnom središnjem dijelu nalazi se snažan motor s 10 brzina vibracija, stoga dođite i raspalite!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Nubby Lover's Delight Aqua

    Što ako su vaša ljubavna iskustva bila još intenzivnija? Što ako ste zajedno doživjeli vrhunac i koljena vam se tresla u istom ritmu? Vaša bi intima postala neusporedivo divna! Pitate kako? Kako postići? Odgovor je jednostavan - vibrirajući prsten! Uz to ćete uživati u 12 intenzivnih funkcija i strateški postavljenoj teksturiranoj površini za savršeni užitak.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cala Azul Jose Vibrating Cockring

    Želite li diverzificirati svoje vođenje ljubavi? S ovim prstenom bit će još bolje nego ikada prije. Postavlja se na penis i pomoću gumba možete aktivirati jedan od 10 načina vibracije. Prsten će poduprijeti i ojačati erekciju onoga tko ga nosi te će vibracijama stimulirati i penis i klitoris. Uživajte u dodiru mekog silikona i jednostavno napunite jaje putem USB kabela.

    61,90 €

    49,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Vibrating Cock Ring 564346 Transparent

    Za učinkovite erekcije i uzbudljive osjećaje! Ovaj praktični prsten za erekciju ima mini vibrator koji se može skinuti i koji će tijekom seksa dodirivati klitoris i milovati ga vibracijama, možete li zamisliti užitak? Učinite to stvarnošću!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • The Screaming O 4B Ohare Grape

    Jeste li spremni promijeniti se zajedno do neprepoznatljivosti? Kako jest, nemojte više čekati i opremite se ovim učinkovitim vibrirajućim prstenom za penis. Imam mekane savitljive uši koje se fokusiraju na klitoris i stimuliraju ga do točke orgazmičkog ludila. Istovremeno, zahvaljujući svojoj elastičnosti, prsten je ugodan za nošenje, a zahvaljujući dvostrukom dizajnu lijepo stoji na mjestu. Drži se, najbolji seks tvog života je pred vratima.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • CoverMe Dylan Cock Ring Rechageable 10 Speed Waterproof Purple

    Ovaj vibrirajući prsten odmah će postati vaš omiljeni erotski dodatak! U sebi krije vibracijski motor s mogućnošću 10 načina vibracije, koji će milovati klitoris i tako dodati željenu vanjsku stimulaciju vođenju ljubavi. Osim toga, grli penis i podržava njegovu erekciju. Uživajte u dodiru kvalitetnog mekog silikona i uživajte u najboljem vođenju ljubavi.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Magic Motion Rise Smart Wearable Cockring Black

    Ne postoji vibracijski prsten poput vibracijskog prstena. Sada gledate kralja među vibrirajućim prstenovima za koje niste ni znali da postoje. Dijeljenje ljubavi s njim bit će još strastvenije jer je super fleksibilan i udoban. Postavlja se ne samo oko penisa, već i oko testisa, tako da savršeno stoji na mjestu, a također će podržati i ojačati erekciju, dok će vibrirajući dio nevjerojatno ugodno milovati klitoris. I to nije sve! Možete ga upariti s aplikacijom koja će pratiti i ocjenjivati vašu seksualnu izvedbu. Koristite aplikaciju i postavke vibracije i uživajte u savršenim zajedničkim trenucima!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics 5 Bead Maximus Ring Purple

    Obično prstenje nije za vas i sanjate li o nečemu višem? Isprobajte Maximus prsten s njegovim jedinstvenim oblikom i teksturom! S njom možete učinkovito višestruko povećati svoje zadovoljstvo, predivno je fleksibilna i obrubljena hrabrim perlicama. Stavlja se na penis koji ga ugodno povlači prema dolje, čime se jača njegova izdržljivost i erekcija. Uključite vibracije i birajte između 12 funkcija koje su spremne svaku damu poslati u raj kroz orgazmičku stimulaciju klitorisa!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Trinity Vibes 7X Vibrating Silicone Ball Sack

    Volite li stimulaciju testisa najviše od svega? Ova silikonska "torbica" za testise će vas maziti baš onako kako vi volite! Nevjerojatno je fleksibilan, svilenkasto gladak i vaša jaja udobno kliznu u njega, samo dodajte malo gela. Uživajte u 3 brzine i 4 uzorka vibracije!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Vertical Dual Enhancer Red

    Što ako su vaša ljubavna iskustva bila još intenzivnija? Što ako ste zajedno doživjeli vrhunac i koljena vam se tresla u istom ritmu? Vaša bi intima postala neusporedivo divna! Pitate kako? Kako postići? Odgovor je jednostavan - vibrirajući prsten! Uz to ćete uživati u 12 intenzivnih funkcija, dvostruki prstenovi ojačat će i podržati erekciju, a produženi dio iritantne teksture neće izmaći svom cilju.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 33 za 64 od 284 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.