×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Korzeti L

Artikli 65 za 96 od 129 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Passion Amanda Corset Black

    Senzualni erotski korzet europskog brenda Passion. Sastoji se od kombinacije umjetne kože i zavodljive mreže, koja graciozno podupire ženske oblike. Donje rublje ukrašeno je zlatnim prstenovima koji stvaraju seksi efekt križanja, a ujedno su i lijep ukras. Obucite ovaj seksi korzet i podržite svoj seksipil!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Avanua Rayen Chemise Red

    Štetno ili elegantno? Budite elegantni u ovoj čipkastoj košulji popularnog brenda Avanua.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Avanua Rayen Chemise Black

    Zavodljiva ili elegantna? Budite elegantno zavodljivi u ovoj čipkastoj košulji popularnog brenda Avanua.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Passion Mirajane Corset Black

    Originalnog kroja i neodoljive kombinacije tila, mekane tkanine i gume s logom Passion, takav je i ovaj korzet. Moderna je i klasična u isto vrijeme. Zakopčava se kukama, naramenice imaju podesivu duljinu i savršeno ističu vaše prednosti. Budite beskrajno seksi i zavodljivi!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Obsessive Stormea Corset & Thong Black

    Želite li na prvi pogled biti malo dominantni? Nema više traženja, upravo ste pronašli pravog! Gledate u korzet Storme, u kojem ćete odrediti pravila ljubavnih igara. Dopustite da vas ponese trenutak i probudite u sebi erotsku energiju koja ne poznaje granice!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Avanua Hessa Corset Black

    Korzet od rajčice brenda Avanua za sve strastvene princeze! Kombinira zavodljivi sjajni materijal, romantičnu čipku i genijalno postavljene izreze tako da ćete u njemu izgledati uistinu neodoljivo. Osim korzeta, koji graciozno otkriva leđa, paket sadrži i prekrasne gaćice. Odaberite odjeću koja će istaknuti vaš šarm!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Casmir Blanchet Corset Black

    Elegantan satenski korzet ukrašen zavodljivom čipkom popularnog brenda Casmir.

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Passion Floris Corset Black

    Prekrasan korzet koji nećete htjeti skinuti! Od europskog je brenda Passion koji jamči kvalitetu proizvoda, a materijal je ugodno elastičan pa će vam pristajati kao druga koža. Bezvremenski kroj oduševit će sve tipove figura, a elegantna čipka koja čini grudnjak i tangi će vas osvojiti na prvi pogled.

    61,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Beauty Night Peyton Corset

    Ekskluzivan i iznimno senzualan steznik iz najprodavanije serije Peyton. Izrađene su od prekrasne čipke i elastičnog tila koji je vrlo ugodan za nošenje. Kopča se straga kukicama, a paket uključuje seksi čipkaste tange.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Black Level Vinyl Basque 2840731 Black

    Provokativan sjajni stil koji ističe vašu osobnost! Ovaj komad iz Black Level privlači pozornost i ne pušta ga. Njegov duboki izrez s podesivim vezicama savršeno pristaje uz haltere i otkrivena leđa. Zatvarač sa strane olakšava obuvanje i izuvanje, a 4 podesive elastične trake za podvezice omogućuju pričvršćivanje omiljenih čarapa.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Passion Angelica Corset Black

    Korzet tako seksi da će vam se zavrtjeti u glavi! Ima prekrasne vezice i također šarmantan uzorak u kombinaciji s umjetnom kožom. Ova kombinacija je jednostavno neodoljiva! Osim toga, u paketu su i tange pa ih ne zaboravite obući.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Noir Handmade Exclusive Strapless Stretch Lace Corset 2611473 Black

    Ekskluzivan stil od nježne rastezljive čipke!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Casmir Meredith Corset Black

    Elegantna i kvalitetna posteljina za svaku priliku! Korzet Meredit je hrabar i zanimljivog asimetričnog kroja obogaćenog prekrasnom čipkom i klasičnim crnim tilom. Šav je izrađen od crnog elastičnog satena koji se prilagođava vašoj figuri i ugodno je oblikuje. Poprsje je ukrašeno seksi modernim naramenicama koje naglašavaju erotski karakter korzeta u koji ćete se jednostavno zaljubiti!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Beauty Night Ravenna Corset Black

    Prekrasan korzet iz serije Ravenna od čipke i tila u boji trešnje. Košice grudnjaka imaju umetke za pojačanje, a struk je ukrašen sjajnim aplikacijama sa kopčanjem na leđima. Steznik se kopča na kukice na stražnjoj strani, au pakiranju su i tange.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Obsessive 810-COR Corset & Thong Black

    Elegantan crni korzet koji simbolizira romantičnu strast! Šarmantan je kroj i svidjet će vam se njegov ugodan materijal na prvi dodir. Bogato je ukrašena cvjetnom čipkom, a mekani podstavljeni cupcakes graciozno će naglasiti vaše poprsje. Uživajte u osjećaju kada su vaša ženstvenost i seksipil naglašeni u potpunosti!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Avanua Valentine Corset Red

    Senzualni crveni korzet brenda Avanua bit će vaš omiljeni erotski komad. Šijte ih od vrlo ugodnog i istovremeno elastičnog materijala, koji će razmaziti vašu kožu i u njoj ćete se osjećati apsolutno sjajno. Kombinacija crvene i crne je divlja i potiče želje na prvi pogled. A što je šlag na tortu? Šarmantne tange!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Beauty Night Marilyn Corset

    Izuzetno elegantan, ali i jako seksi korzet iz serije Marilyn. Sašijte ih od elastičnog i sjajnog materijala, tila i čipke. Podvezice daju pikantnost, a okomiti pojasevi - kosti lijepo oblikuju figuru. Šalice su malo ojačane i imaju umetke (ne vadi se), imaju zavodljive izreze. Cijeli se kopča na kukice na stražnjoj strani, au paketu su i tange.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Passion Hima Corset Black

    Bezvremenski seksi korzet europskog brenda Passion. Šivanje je izrađeno od ugodne umjetne kože i u kombinaciji s modernim uzorkom čini šarmantan klasični komad erotskog karaktera. Također je ukrašena metalnim prstenovima koji stvaraju zavodljiv kroj i križanje remena. Istaknite svoj šarm sa svih strana!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Obsessive 810-COR Corset & Thong White

    Senzualni bijeli korzet koji simbolizira romantičnu strast! Šarmantan je kroj i svidjet će vam se njegov ugodan materijal na prvi dodir. Bogato je ukrašena cvjetnom čipkom, a mekani podstavljeni cupcakes graciozno će naglasiti vaše poprsje. Uživajte u osjećaju kada su vaša ženstvenost i seksipil naglašeni u potpunosti!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Avanua Coline Corset Red

    Opasno zavodljiv korzet za sve strastvene dame! Kombinira ugodan crveni materijal i crnu mrežicu koja također čini seksi dio oko vrata. Korzet je opremljen kostima za isticanje poprsja, au paketu ćete pronaći i tange, oba komada se divno slažu. Nosite donje rublje koje će istaknuti ljepotu vaše figure!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cottelli Bondage Set 2632977 Black

    Tražite li odjeću kojom ćete bez riječi izraziti svoje strasti? Ovaj seksi komad iz Cottelli Bondage govorit će sam za sebe! Izrađena je od ugodnog i fleksibilnog prozirnog materijala u kombinaciji s naramenicama od mat materijala. Detalji u srebrnoj boji dodatno će pojačati cjelokupni efekt, a sigurno ćete rado i rado staviti ruke u lisice s lančićima.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Casmir Lauren Corset Black

    Želite li se osjećati senzualno i seksi? Vrijeme je da kupite odjeću u kojoj ćete biti neodoljivi! Ovaj Casmir korzet izrađen je od elastičnog crnog satena koji se slaže s prekrasnom elegantnom crnom čipkom. Istovremeno, saten se prilagođava vašoj figuri i ugodno je oblikuje te tako ističe prednosti. Obucite ovaj klasični korzet s modernim dodirom i osjetite svoj seksipil!

    80,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Passion Gracia Corset Black

    Budite romantični, ali u isto vrijeme beskrajno seksi u Gracia korzetu europskog brenda Passion. Gracia kombinira mekanu čipku, prozirni kvalitetni til i šarmantne mašne na prednjoj strani korzeta. Ima naramenice i naramenice za čarape s podesivom duljinom za udobno pristajanje. Hoćete li danas biti kraljica zavođenja?

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Casmir Denerys Corset Black

    Tražite li seksi i senzualno donje rublje? Ne smijete propustiti proizvode premium brenda Casmir koji se ponose kvalitetnim materijalima, zavodljivim krojevima i modernim dizajnom.

    99,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Passion Hera Corset Black

    Zavodljivi korzet europskog brenda Passion. U paketu ćete pronaći ne samo korzet sa senzualno dizajniranim dijelom preko grudi, već i šarmantne tange u kombinaciji crne i crvene. Oba komada ukrašena su modernim seksualnim naramenicama s nevjerojatnim efektom rajčice! S ovim donjim rubljem maksimalno ćete zagrijati svoj erotski život!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Passion Lovelia Corset White

    Možete li pogledati svoje tijelo i pogledati spol i žensku kosu? Ova romantična staza iz Passiona ima moderan krajolik i romantičan otkucaj srca. Što se staze staze nalazi, na njoj možete nositi rodu i nositi tange za svakoga!

    87,90 €

    31,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Casmir Clarisse Corset Black

    Tražite donje rublje koje će govoriti umjesto vas? Ovaj korzet predstavlja eleganciju i senzualnost! Šivanje je izrađeno od finog elastičnog satena, tila i prekrasne čipke, što je kombinacija koja će istaknuti Vaše adute. Korzet izvrsno ističe vašu figuru i privlači pažnju svojim jedinstvenim i iznimno seksi izgledom.

    61,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Obsessive Amor Blanco Corset White

    Klasična čipka, zavodljiv uvez i profinjeni kroj – evo šarma i seksipila, nevjerojatno ženstvenog i koketnog korzeta iz kolekcije Amor Blanco. Ugodno će prigrliti vaše tijelo, naglasiti sve njegove adute i dati vam samopouzdanje. Ovaj korzet Amor Blanco idealan je prijedlog za buduću mladenku. Neće biti razočarane niti ljubiteljice nježne bijele u kombinaciji s odvažnim krojem.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Beauty Night Shaquila Corset

    Vrlo senzualan i provokativan komplet iz serije Shaquila koji će na divan način istaknuti figuru svake žene. Korzet bez okomite kosti ima vezice na stražnjoj strani zahvaljujući kojima savršeno prianja uz tijelo. Dvije trake oblažu donji dio, a druge dvije služe za stezanje čarapa. Komplet je izrađen od mekanog materijala nalik lateksu i prekrasne čipke. Na bočnim stranama korzeta čak je ušivena i satenska kravata. U pakiranju ćete pronaći i tange.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Passion Melania Corset Black

    Zavodljivi steznik koji ispunjava očekivanja i najzahtjevnijih žena. Kombinira prozirni materijal od tila koji ugodno okružuje tijelo, šarmantni ukras od čipke i klasičan kroj. Naglašava ljepotu vašeg tijela na najatraktivniji način, a mašna na leđima korzetu daje šarmantan ženstveni karakter.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Passion Praline Corset Black

    Sladak i istovremeno nevjerojatno zavodljiv korzet europskog brenda Passion. Njegov dizajn crno-ružičaste boje je sladak na prvi pogled, ali kada ga pogledate na drugi pogled, primijetit ćete kako je korzet savršeno seksi!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Obsessive Meshlove Corset & Thong

    Kombinacija čipke i vezica neodoljiv je dragulj koji ćete poželjeti nositi uvijek iznova. Ovaj korzet je izuzetno seksi! Njegov prozirni materijal bit će ugodan za tijelo, a zahvaljujući stražnjoj vezici savršeno će vam pristajati. Pokažite svoje tijelo u svoj njegovoj ljepoti!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 129 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.