×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Korzeti L

Artikli 97 za 128 od 129 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Obsessive Diyosa Corset & Thong Black

    Želite li se osjećati senzualno i zadovoljno sobom? U ovom ćete korzetu doslovno procvjetati! Njegov ženstveni kroj, elegantna čipka, naramenice u dekolteu i senzualno oblikovana leđa zajedno čine seksi i ugodan komad koji ćete poželjeti nositi uvijek iznova. Jedno je sigurno, u njemu ćete izgledati božanstveno u svakom trenutku!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Obsessive Laluna Corset & Thong Black

    Kako će biti tvoja večer? Definitivno strastveni oko Laluna korzeta! Nakon što ga obučete, preplavit će vas beskrajno seksi osjećaj, a vaše će samopouzdanje porasti do nevjerojatnih visina. Jeste li spremni za ovo?

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Obsessive Serena Love Corset & Thong Black

    Želiš li biti kraljica večeri? Uđite u spavaću sobu s ovim korzetom Serena Love iz Obsessivea i uživajte u tome kako njegov romantični uzorak dočarava erotsku atmosferu i kako njegov klasični kroj stanji figuru. Osim prekrasno izrađenog korzeta, u paketu ćete pronaći i tange, pa ih ne zaboravite obući.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Taboom Bondage Couture Belt Black

    Taboomova luksuzna kolekcija modernih BDSM dodataka i igračaka oduševit će sve koji vole lijepe, sofisticirane i kvalitetne stvari. To uključuje i ovaj zadivljujući odjevni komad koji će zasigurno ostaviti dojam. To je čvrst veganski kožni remen koji će naglasiti vaše obline i privući pozornost. Nosite ga ne samo u spavaćoj sobi, već ga pokušajte kombinirati i uz outfit za izlazak!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Passion Beth Corset Black

    Korzet tako seksi da će vam se zavrtjeti u glavi! Ima prekrasne vezice i izrađena je od seksi mrežastog materijala u kombinaciji s minimalističkim naramenicama. Ova kombinacija je jednostavno neodoljiva! Osim toga, u paketu su i tange pa ih ne zaboravite obući.

    99,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Casmir Denerys Corset Beige

    Tražite li seksi i senzualno donje rublje? Ne smijete propustiti proizvode premium brenda Casmir koji se ponose kvalitetnim materijalima, zavodljivim krojevima i modernim dizajnom.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Obsessive Strapelie Corset & Thong

    Želite li isprobati nešto hrabro? Da? Trenutno gledate apsolutno idealno donje rublje u kojem će vas čekati noć puna nevjerojatnih osjećaja. Ovo je ponuda koja se ne odbija. Strapelie je vrući model koji će istaknuti vaš temperament, bit će elegantan i ujedno savršeno zavodljiv.

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Passion Lovelia Corset Black

    Slažete li se da korzeti imaju moć koja oduzima dah da probudi seksipil i naglasi ženstvenu ljepotu? Ovaj romantični steznik iz Passiona ima moderne krojeve i romantični uzorak srca. Kao što je uobičajeno kod steznika, na njega možete pričvrstiti čarape i za njega svakako nositi tange!

    87,90 €

    31,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Passion Serara Corset Beige

    Među erotskim rubljem, korzet je svakako izbor pokraj kojeg je teško proći ravnodušno. Serara korzet krem ​​boje kombinira glatki materijal, prozirnu tkaninu i crne detalje. Uz korzet dolaze i tange. Zahvaljujući remenima, na komplet možete pričvrstiti čarape i stvoriti savršen komplet za mnoge noći pune ludila i odlične zabave.

    91,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Obsessive Lacelove Corset Red

    Strastvena crvena boja, senzualna čipka i seksi krojevi, kolekcija je Lacelove koja će zapaliti vaša osjetila i garantirati nezaboravna iskustva. Ovaj set uključuje korzet izrazito zavodljivog kroja i tange uz koje savršeno pristaje. Jeste li spremni postati samouvjerena kraljica večeri?

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Obsessive Heartia Corset Black

    Tražite li komad pun ljubavi koji bi vam podržao seksipil? Obratite pažnju na ovaj senzualni korzet koji se sastoji od poluotvorenog grudnjaka s čipkastim vrpcama na dekolteu i romantičnim reljefom na dnu. Zaljubite se u slatki uzorak srca i pokažite svoju ljupku prirodu.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Casmir Sidra Corset Minty

    Tražite li seksi i senzualno donje rublje? Ne smijete propustiti proizvode premium brenda Casmir koji se ponose kvalitetnim materijalima, zavodljivim krojevima i modernim dizajnom.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Obsessive Diyosa Corset & Panties Red

    Želite li se osjećati senzualno i zadovoljno sobom? Doslovno ćete procvjetati u ovom korzetu! Njegov ženstveni kroj, elegantna čipka, naramenice oko dekoltea i senzualno dizajnirana leđa zajedno čine seksi i ugodan komad koji ćete poželjeti nositi uvijek iznova. Jedno je sigurno, u njemu ćete izgledati božanstveno u svakom trenutku!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bombshell Boudoir V Vire Corset and G Set Black

    S ovim steznikom otključat ćete svoju unutarnju seksi bombu, probuditi beskrajno samopouzdanje i postati boginja koja zna što želi i ne boji se to reći. Uzmite svoju sudbinu u svoje ruke i doživite bajku punu romantike, strasti i uzbuđenja. Ovaj prekrasan korzet od ugodnih materijala u njemu će imati sporednu ulogu, a vi glavnu!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Avanua Adelina Corset White

    Šarmantan korzet od nježnog, bijelog tila. Neobičan kroj, savršeno uklopljena čipka čine komplet nevjerojatnim. Podesive naramenice imaju veliki učinak na dobrobit i udobnost.

    76,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Beauty Night Charlize Corset

    Ovo je vjerojatno najljepši steznik u cijeloj našoj ponudi! Izuzetno je elegantan, ima okomita ojačanja i izrađen je od fine čipke u kombinaciji s tilom. Senzualno prianja uz tijelo, a elementi od sjajnog materijala doprinose joj privlačnosti. Košarice su ojačane podstavom (ne mogu se ukloniti) i imaju zavodljive izreze.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Beauty Night Ravenna Corset Black/Beige

    Prekrasan korzet iz serije Ravenna od čipke i tila u boji mesa. Košice grudnjaka imaju umetke za pojačanje, a struk je ukrašen sjajnim aplikacijama sa kopčanjem na leđima. Steznik se kopča na kukice na stražnjoj strani, au pakiranju su i tange.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Obsessive Sharlotte Corset & Thong Black

    Iznimno ženstvena i nevjerojatno privlačna, takva je Sharlotte. Ovaj korzet kombinira klasičnu crnu boju s originalnim uzorkom čipke, stvarajući vrlo ukusan komad koji će vam se svidjeti. Čipka krasi poprsje, trbuh, a također i leđa, gdje korzet također ima nezaboravnu vezicu. Hoćete li se u njemu osjećati iznimno, samouvjereno i senzualno, pa kako se nositi s tim?

    68,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Obsessive Romanesa Corset & Thong Black

    Kako zamišljate posebnu večer s voljenom osobom? Zasigurno veliku ulogu u vašim idejama imaju i različiti dodaci, uključujući odjeću. Usuđujemo se reći da postoji i korzet i tange Remanesa u kojima se osjećate ženstveno i seksi. Naglašava ljepotu vašeg karaktera i sugerira strastveni scenarij koji će zasigurno uslijediti.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Passion Viena Corset Beige

    Zavodljiv korzet savršeno modelira struk i poprsje. Izuzetno romantični umetci u obliku mašni i nježnog tila. Savršena kombinacija koja će zapaliti vaša osjetila.

    80,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Demoniq Elvire Corset Black

    U kompletu Elvire osjećat ćete se elegantno, profinjeno i puni strasti. Elvire spaja originalan dizajn, kvalitetni materijali i precizno odabrani detalji u srebrnoj boji.

    49,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Anais Jade Corset Black

    Anais Jade luksuzni korzet na pola grudi i odgovarajućim setom tanga. Mekana ukrasna crna čipkasta tkanina s kontrastnim crvenim obrubom, crvenim mašnama od satenske vrpce, pričvršćenim trakama za podvezice i detaljima na vezivanje.

    34,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Passion Gisele Corset Black

    Neusiljena elegancija u obliku lijepog i kvalitetnog korzeta europskog brenda Passion. Plava čipka je nevjerojatno ženstvena i promiče prirodnu ljepotu. Bijeli detalji i prednji izrez tada stvaraju zavodljiv dojam koji se ne može zanemariti.

    76,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Passion Polina Corset Red

    Kombinacija crne nježne čipke i crvenog satena je na prvi pogled strastvena i zavodljiva! I pričekajte dok ne nosite ovaj korzet europskog brenda Passion. Vaše će samopouzdanje narasti do maksimuma, a vaš će sekspil biti gotovo opipljiv. Na figuri izgleda vrlo senzualno i čini lijepu siluetu.

    61,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Casmir Alina Corset Black

    Pripremamo etiketu Alina korzet namijenjen je svim hrabrim ženama koje žele podržati svoju ljepotu. Sprijeda je ukrašena modernom i zavodljivom čipkom, a straga ima potrebne vezice, što korzet čini korzetom. Korzet je elegantan, skladan i senzualno podržava seksipil.

    61,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Obsessive Felisita Corset & Skirt Black

    Jesi li uvijek bila dobra djevojka? Tvoja nestašna i provokativna ja se probija u ovom korzetu i suknji! Oba komada kombiniraju elegantan materijal s izgledom od kože i vrlo ženstvene cvjetne čipke. Vaša ljubavna igra počet će u ovoj odjeći stvarno maestralno!

    87,90 €

    53,90 €

    Nema na skladištu

  • Obsessive Ivetta Corset & Thong Red

    Senzualna ploča borbi, elegantni kostimi i detalji od ovih prikladnih materijala, jer je Ivetta rublja. Pronaći ćete tajne, samouvjerene ili čak prikladne za nošenje. Lijepo je biti popustljiv s kolegom, ili boli biti bolji, a Ivetta je tu!

    57,90 €

    33,90 €

    Nema na skladištu

  • Obsessive Laurise Corset & Thong Black

    Volite li crnu? A i elegantna čipka? U tom slučaju će vam se svidjeti ovaj korzet! Sastoji se od prozirne čipke i seksi vezice sa stražnje strane. Paket uključuje i čipkaste tange koje ćete rado nositi. Aaaah u ovom setu ćete se jednostavno osjećati svojom i zavodljivom, a tako i treba biti!

    91,90 €

    57,90 €

    Nema na skladištu

  • Passion Leticia Corset Black

    Seksi korzet ne samo za sve hrabre dame kojima je klasika već dosadila! Riječ je o zavodljivoj kombinaciji lijepe čipke i udobne gume s logom brenda. Elastična guma ne pecka, ugodna je za nošenje i jednostavno ćete se u njoj osjećati odlično. Istaknite svoju izuzetnu ljepotu u ovom izvanrednom korzetu!

    61,90 €

    22,90 €

    Nema na skladištu

    Rasprodaja
  • Passion Tonya Corset Black

    Postoji li ljubav na prvi pogled? Tonya je dokaz da da! Riječ je o kvalitetnom i beskrajno zavodljivom korzetu europskog brenda Passion u koji ćete se zaljubiti. Izrađena je od crnog satena i čipke, pristaje vam kao druga koža i predstavlja klasičnu eleganciju koja nikada neće izaći iz mode.

    61,90 €

    22,90 €

    Nema na skladištu

    Rasprodaja
  • Noir Handmade Basque 2632276

    Seksi korzet koji otkriva grudi sa seksi ovratnikom. Na leđima dominira vezica zahvaljujući kojoj ćete istaknuti struk i osjećat ćete se još samopouzdanije. Materijal će genijalno prianjati uz vašu kožu i bit će vam beskrajno ugodan.

    119 €

    43,90 €

    Nema na skladištu

    Rasprodaja
  • Obsessive 820-COR-1 Corset & Panties Black

    Znate li kamo to vodi do srca vašeg dragog? Ovaj korzet će vam pokazati i jamčiti da će vam biti ugodno. Jeste li spremni za ovo? Crni mekani materijal, prekrasna čipka i zavodljiv kroj, ovo je prekrasna kombinacija koja stvara jedinstveni korzet u kojem ćete se osjećati apsolutno neodoljivo!

    49,90 €

    30,90 €

    Nema na skladištu

    Rasprodaja

Artikli 97 za 128 od 129 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.