×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

California Exotics

Artikli 65 za 96 od 370 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • California Exotics Bionic Beaded Rimming Probe Black

    Želite li zajahati val ekstaze prema neistraženom teritoriju užitka? Uzmite ovu Bionic bead sondu za pomoć! Ponudit će vam 7 opojnih funkcija intenzivnih vibracija kao i 3 brzine kretanja loptica u predjelu vrata. Priuštite si nešto više od običnog čepa za guzu!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Cheap Thrills Leather Daddy

    Ostvarite svoje uzbudljive mokre snove uz ovaj Leather Daddy masturbator. Njegov zatvoreni dizajn pružit će vam seksi usisavanje, dok će vas jedinstvena stimulirajuća tekstura natjerati da poludite. Materijal masturbatora je ugodno mekan i fleksibilan te podsjeća na pravu kožu.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Vibrating Probe Medium Pink

    Uživajte u luksuzu u svom analu s ovom prekrasnom vibrirajućom iglom s prekrasnim završnim kamenom! Izrađena je od ugodnog silikona koji je prekrasno gladak i savitljiv. Ima snažan motor s 10 intenzivnih modova. Neka vam zastane dah pod utjecajem sofisticiranih vibracija koje će vas odvesti u analni raj.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Kegel Training 5 pcs

    Ojačajte svoje mišiće dna zdjelice udobno, jednostavno i stilski uz ovaj CalExotics set od pet dijelova! Njihovo jačanje ima mnoge prednosti! Uživat ćete u intenzivnijim orgazmima, a vaša će partnerica sigurno cijeniti vašu natopljenu užu vaginu. Ovaj set je prikladan za početnike i srednje, napravljen je od mekanog silikona i donijet će vam sreću i zdravlje.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Bionic Stroking Masturbator Black

    Jeste li moderan muškarac i volite tehnički napredne pogodnosti? Doživite novu razinu užitka koja oduzima dah uz snažan Bionic masturbator! Pružit će vam istinski opojno iskustvo masturbacije, a njegovu funkciju možete prilagoditi svojim potrebama. Uživajte u čvrstoj unutarnjoj teksturi, 7 funkcija intenzivnih potisaka za nenadmašan užitak pri svakom pokretu!

    259 €

    159 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Blackout Eye Mask Black

    Otkrijte nova iskustva u potpunom mraku dok ova šarmantna maska zavodljivo sjaji na vašim očima. Jednom kada ograničite vid, istaknut ćete sva ostala osjetila, a svi dodiri i poljupci dobit će sasvim novu dimenziju. Osim toga, izgledat ćete seksi s ovom maskom!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Raven Charmer Black

    Predstavljamo Raven™ Charmer, kompaktni i diskretni mini masažer dizajniran da očara i oduševi. Ovaj elegantni i baršunasto mekani masažer ima dvostruke treperave dražilice koje će vas ostaviti u stanju blažene ekstaze.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Pretty Little Wands Curvy Pink

    Uzbuđenje je ponekad tako čarobno! A čaroban je i ovaj štapić ili vibrator iz kolekcije Pretty Little Wands. Zgrabite ga i krenite prema novim visinama užitka! Nudi vam 10 brzina vibracije, tanko i fleksibilno tijelo te dizajn s dva upotrebljiva kraja. Pogodi pravo mjesto s ovom igračkom jer sve je moguće!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Kyst T.C.B. Vibe Pink

    Bez obzira na vaše namjere, ciljeve vašeg putovanja ili trenutne želje, tu je Kyst s kojim ćete uvijek uživati u ugodnom druženju za sebe! To je snažan mini vibrator s 10 funkcija vibracije, memorijskim čipom i seksi siluetom. Dopustite mu da vas opije i zahvaljujući njegovoj maloj veličini uvijek ga držite uz sebe!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Forbidden Rose Anal Plug Small Black

    Predstavljamo Forbidden™ Large Rose analni čep ukrašen šarmantnim dizajnom ruže. Ima glatku površinu bez šavova, pomno izrađenu za vrhunsku udobnost. Izrađen od silikona koji je siguran za tijelo, ovaj čep osigurava sigurno i ugodno iskustvo.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Kegel Training Purple 3 pcs

    Ojačajte mišiće dna zdjelice na ugodan, jednostavan i moderan način uz ovaj CalExotics set! Njihovo jačanje ima mnoge prednosti! Uživat ćete u intenzivnijim orgazmima, a vaša će partnerica sigurno cijeniti vašu zagrijanu usku vaginu. Ovaj set je prikladan za početnike i srednje, napravljen je od mekanog silikona i donijet će vam sreću i zdravlje.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Insatiable G Inflatable G-Flutter Purple

    Želite li samo najbolje za sebe? G-Flutter je vrući kandidat za vašeg novog poznavatelja! Ima jedinstvenu funkciju napuhavanja i, naravno, također vibrira, a vješalica će se također fokusirati na vaš klitoris. Otkrijte orgazmički zanos uz ovu modernu i kvalitetnu igračku!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Ultra Fluffy Furry Cuffs White

    Klasične čupave lisice s još mekšim i bujnijim krznom u nježno bijeloj boji! Tko će preuzeti vlast i kome će ruke biti vezane? Ove lisice idealne su za svakoga tko želi iskusiti blistavu vezu. Prepustite se čistoj ekstazi i koristite manšete s krznom ili bez njega.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Radiance Crotchless Bodystocking Black

    Želite li zablistati? Samo u ovoj čarapi pretvorit ćeš se u najsjajniju zvijezdu na noćnom nebu! Grli vaše obline prozračnom, rastezljivom mrežicom, a svjetlucavi kamenčići zaslijepit će svakim vašim pokretom. Međunožje je otvoreno za sate uzbudljive zabave.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics I Love Dick Heart Filled Dong

    Budite oprezni, nikad nije postojao tako lijep dildo! Tako je razigran i pun ljubavi jer se sastoji od svjetlucavih srca! Ima savršen realističan oblik, veličinu i čvrstu usisnu čašicu. Uživajte u njegovoj iznimnoj fleksibilnosti kao i u izgledu koji će se isticati na svakom noćnom ormariću!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Fuck Sauce Cum Hybrid Lubricant 237ml

    Sve je bolje s umakom i hibridni lubrikant Fuck Sauce Cum nije iznimka. Vrhunski hibridni lubrikant na bazi silikona i vode formuliran je za zabavu bez trenja.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Admiral Anal Training Set Blue

    Želite zaroniti duboko u neistražena carstva užitka? Uz Admiral silikonski analni set bit će to pjesma. Sadrži 2 ergonomski zakrivljena analna čepa koji vam daju čvrst i fleksibilan osjećaj. Uživajte u svemu što nudi uzbudljivi svijet iza stražnjih vrata!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics WTF Wand To Fuck

    WTF! Štapić za jebanje? Da! Možda već drhtite od iščekivanja da okusite 10 opojnih funkcija vibracije. Fleksibilna glava od nevjerojatno ugodnog silikona i snažan motor mazit će ne samo osjetljive intimne dijelove, već i umorne mišiće po cijelom tijelu. Uživajte u vrućim solo igrama i igrama za par s prekrasnim Wand to fuck!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Boundless Flickering Stroker Black

    Želite li iskusiti maksimalno uzbuđenje koje donosi žir? Ovaj pulsirajući masturbator će vam ugoditi! Opremljen je jedinstvenim jezikom i 10 funkcija vibracije. Unutarnja tekstura će vas senzualno maziti i neće vam trebati dugo da podlegnete dodatnom orgazmu!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Naughty Bits Muah Mini Vibrator Red

    Razgovarajte o onome što volite! Ovaj zabavni vibrator ima oblik crvenih usana, koje su relativno male i izrađene od mekog silikonskog materijala. Dopustite im da vas ljube tamo gdje vam se najviše sviđa i biraju između 10 funkcija vibracije.

    57,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • California Exotics Butterfly Dual Ring Pink

    Što ako su vaša ljubavna iskustva bila još intenzivnija? Što ako ste zajedno doživjeli vrhunac i koljena vam se tresla u istom ritmu? Vaša bi intima postala neusporedivo divna! Pitate kako? Kako postići? Odgovor je jednostavan - vibrirajući prsten! Uz to ćete uživati u 12 intenzivnih funkcija, dvostruki prstenovi ojačat će i podržati erekciju, a simpatični leptirić neće promašiti cilj.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics The Gripper Spiral Grip Purple

    Ako želite povećati svoju prašumu, tko je više kao mornar iz istog novinara? Otvoren je za sve praktične i izdržljive masturbatore iz obje regije. Želi da vaš penis bude samo četvrtina koliko želite. Stisnite, ostavite i učinite to s ovom igrom kako je možete dobiti!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Colt Dual Power Probe Black

    Želite li uživati u profesionalnom uzbuđenju? Isprobajte Colt, dobro osmišljen stimulator prostate koji kombinira udobnost i intenzivnu stimulaciju. Ima ugodan čvrsti lukočasti dizajn i nudi vam 10 opojnih načina vibracije, pa se prepustite pozivu u svijet analnog užitka.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics First Time Crystal Booty Duo Pink

    Hoćeš li otvoriti svoja stražnja vrata da otkriješ što se krije iza njih? Što ljepše gadgete odaberete, to ćete mu se više veseliti! Što kažete na ove igle? Nama su oni apsolutno preslatki i prekrasni! Savršenog su oblika, nježne boje i ljubavnog kamena u obliku srca na kraju. Izrađene su od mekanog silikona koji je ugodan na dodir i siguran za tijelo. Ugodite svojim nestašnim fantazijama s njima!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Hype Dual Wand

    Uživajte u prekrasnoj dvostrukoj stimulaciji s ovim modernim i elegantnim prijateljem iz California Exotics. Intenzivno će vas stimulirati unutar i izvan vagine, očarati će vas snagom od 2 motora i ponuditi vam 10 različitih načina vibracija. Izrađen je od ugodno mekog i fleksibilnog silikona, puni se preko USB-a, jednostavan je za rukovanje i vodootporan.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Endless Desires Enhancer Blue

    Što ako su vaša ljubavna iskustva bila još intenzivnija? Što ako ste zajedno doživjeli vrhunac i koljena vam se tresla u istom ritmu? Vaša bi intima postala neusporedivo divna! Pitate kako? Kako postići? Odgovor je jednostavan - vibrirajući prsten! S njim ćete uživati u 12 intenzivnih funkcija, a pogodan je i za početnike i za erotske stručnjake!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics 10 Bead Maximus Ring Blue

    Obično prstenje nije za vas i sanjate o maksimalnom blaženstvu? Isprobajte Maximus prsten s njegovim jedinstvenim oblikom i teksturom! S njom možete učinkovito višestruko povećati svoje zadovoljstvo, predivno je fleksibilna i obrubljena hrabrim perlicama. Postavlja se iza testisa i na penis te ga ugodno zateže, jačajući njegovu izdržljivost i erekciju. Uključite vibracije i birajte između 12 funkcija koje su spremne svaku damu poslati u raj kroz orgazmičku stimulaciju klitorisa!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Bionic Pressure Rimming Probe Black

    Želite li zajahati val ekstaze prema neistraženom teritoriju užitka? Uzmite ovu Bionic bead sondu za pomoć! Nudi vam 7 opojnih funkcija intenzivne vibracije kao i način pritiska - što jače pritisnete, to je izvedba jača.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Rechargeable Nipplettes Purple

    Želite li zabrisati granicu između užitka i boli? Ove vibrirajuće stezaljke za bradavice dizajnirane su za to! Imaju 12 funkcija vibracije i potpuno su podesivi. Uživajte u naletu stimulacije i otkrijte nova iskustva pritiskom na gumb!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Jewel Plug Small Rose

    Predstavljamo Jewel Small Rose Plug, luksuzan i primamljiv dodatak vašoj intimnoj kolekciji. Ovaj glatki i bešavni metalni čep dizajniran je da pruži senzacionalnu stimulaciju i nezaboravan užitak.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Rechargeable Butterfly Kiss Purple

    Prepustite se naelektriziranom užitku punjivog Butterfly Kiss®. Ova senzacionalna igračka kombinira privlačnost lepršavog leptira sa stimulatorom G-točke, pružajući dvostruku stimulaciju koja će vas ostaviti da žudite za još. Sa svojim zamamnim lepršanjem krila i primamljivim antenama, pruža optimalno uzbuđenje i titranje.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Ultra Fluffy Furry Cuffs Black

    Klasične krznene lisice s još mekšim i bujnijim krznom u elegantnoj crnoj boji! Tko će preuzeti vlast i kome će ruke biti vezane? Ove lisice idealne su za svakoga tko želi iskusiti blistavu vezu. Prepustite se čistoj ekstazi i koristite manšete s krznom ili bez njega.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 370 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.