×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

California Exotics

Artikli 97 za 128 od 370 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • California Exotics Cyclone Dual Chamber Stroker Transparent

    Više detalja o ovom proizvodu uskoro Doživite neusporedivo zadovoljstvo s Cyclone™ Dual Chamber Stroker. Ovaj vrhunski masturbator dizajniran je kako bi vaše zadovoljstvo podigao na višu razinu svojim inovativnim značajkama i iznimnim dizajnom.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Nipple Suckers Black

    Uživajte u učinkovitom i uzbudljivom sisanju bradavica uz ovaj jednostavan, ali praktičan dodatak. California Exotics Nipple Suckers stimulirajuće su usisne čašice za bradavice izrađene od mekog i lako stisljivog materijala. Uživajte u intenzivnom sisanju i završnoj ekstazi sa svojim partnerom i sami.

    11,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Optimum Series Get Hard Head Pump Set

    Uživati! Optimum Get Hard set je ovdje za vaše zadovoljstvo! Zahvaljujući naprednim tehnologijama, možete uživati u automatskoj vakuum pumpi, koja vam kao bonus nudi 3 razine intenzivnog usisavanja i 5 funkcija vibracije. Radite na svojoj izdržljivosti i korak po korak postanite majstor na ugodan način.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics O-Ring Pasties Black

    Predstavljamo kolekciju Euphoria O-Ring pasties, savršen dodatak za podizanje vašeg senzualnog stila i istraživanje vaših fantazija. Ovi primamljivi kolačići imaju zadivljujući dizajn s O-prstenom i zakovicama, dodajući dašak oštre sofisticiranosti vašim intimnim trenucima.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Clit Kisser Pink

    Sočan, okretan i neumoran jezik za vaš klitoris koji će vas potresti od sreće! Realistički stimulator u obliku usta je igračka od ugodnog TPR materijala laka za korištenje. Sve što trebate učiniti je staviti poljubac na vibrator, a zatim jednostavno propustiti žičani kontroler i uživati u oralnom seksu koliko god želite.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Scandal Wide Open Mouth Gag Black

    Ponekad usta moraju ostati otvorena. Praktično je i ukusno. I s tim gegom će se ukusno udvostručiti! Apsolutno je elegantan i šarmantan, a ujedno ćete njime oživjeti sve svoje nestašne fantazije. Prsten za usta izrađen je od medicinskog silikona, a duljina naramenica je podesiva za maksimalnu udobnost. Uronite u svoju avanturističku želju i uživajte u svim svojim hrabrim snovima uživo.

    37,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Her Royal Harness The Regal Empress

    Želite li da vaš novi pojas za penis bude ne samo učinkovit, već i seksi i elegantan? Njezin kraljevski pojas to definitivno ispunjava! Izrađena je od veganske kože, lako se i brzo oblači, a mekani unutarnji materijal učinit će vam ugodnim i udobnim. Povežite svoj omiljeni dildo ili vibrator zahvaljujući prstenovima 3 različite veličine i ne zaboravite svoje strasti s otvorenim međunožjem!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Her Royal Harness Me2 Thumper

    Sanjate li o savršenom obostranom zadovoljstvu? ME2 Thumper sa svojom sposobnošću za duboke pulsacije, vibracije i 2 snažna motora oduševit će sve uključene. Krajnji pulsator će svojim nježnim pokretom unijeti g-točku i prostatu u svoj raj, dok će nositelj pojasa uživati u senzualnim vibracijama na klitorisu. Koristite vibrator sam ili s pojasom i otkrijte nove mogućnosti zadirkivanja.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Roll Play Naughty Dice Set

    Kocka je bačena i vaša erotska sudbina je zapečaćena! Ovaj par kockica pomoći će vam da istražite svoje pomalo čudne erotske snove i maštarije. Uz njih ćete zapaliti novu iskru i inspirirati se novim idejama. Zato bacite kockice i odlučite što ćete i gdje raditi.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Bionic Thrusting Masturbator Black

    Jeste li moderan muškarac i volite tehnički napredne pogodnosti? Doživite novu razinu užitka koja oduzima dah uz snažan masturbator Bionic! Pružit će vam istinski opojno iskustvo masturbacije, a njegove funkcije možete prilagoditi svojim potrebama. Uživajte u čvrstoj unutarnjoj teksturi, 7 funkcija intenzivnih potisaka i turbo tipki za trenutni užitak.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Boundless Squishy Ball Stroker Yellow

    Predstavljamo Boundless™ Reversible Squishy Ball Stroker, vrhunski stroker dizajniran za pružanje neusporedivog užitka i prilagodljivih osjećaja. Ovaj svestrani stroker ima škakljicu vrhova i dolazi s praktičnom kutijom za diskretno i higijensko skladištenje.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Performance Maxx Life-Like Extension 7" Ivory

    Postoji li dodatna dužina? Dodajte 5 cm vrhu i uživajte u intenzivnijim iskustvima s ovim realističnim rukavom. Osim što povećava vaš penis, također potiče erekciju i povećava izdržljivost. Užitak za oba para je zagarantiran!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Boundless Bed Restraint Black

    Pričvrstite se u krevet za duge večeri kod kuće i otkrijte svoje želje i strasti! Ova igračka za odrasle nije ništa drugo nego set za vezanje zgloba i gležnja za krevet. Opremljen je praktičnim čičak trakom za univerzalnu i udobnu upotrebu. Podesive naramenice stati će ispod gotovo bilo koje veličine madraca i donijet će vam obilje seksi užitka u erotskoj napetosti.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Working Stiff The Fireman Skin

    Predstavljamo Working Stiff™ The Fireman, spremnog da rasplamsa vaše želje i ugasi vašu želju intenzivnim užitkom. Doživite vrelinu i strast svojih najluđih fantazija s ovom igračkom.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Petite Jack Rabbit Purple

    Petite Jack bit će savršen partner i za igru sa sobom i za zabavu s partnerom. Snažan je, vodootporan, dvostruko stimulirajući i upravlja prekrasnim rotirajućim pokretima zahvaljujući unutarnjim rotirajućim kuglicama. Izrađen je od mekog TPR-a i plastike, kompaktnih dimenzija, ergonomskog oblika i prihvatljive cijene.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Bionic Sucking and Vibrating Masturbator Black

    Jeste li moderan muškarac i volite tehnički napredne pogodnosti? Doživite novu razinu užitka koja oduzima dah uz snažan usisni i vibrirajući Bionic masturbator! Pružit će vam stvarno opojno iskustvo masturbacije, a njegove funkcije možete prilagoditi svojim potrebama. Uživajte u čvrstoj unutarnjoj teksturi, 4 funkcije intenzivnog usisavanja i 7 funkcija vibracije!

    299 €

    179 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Beaded Silicone Enhancer Cage Black

    Želite li otkriti još intenzivnije osjećaje nego što ste dosad poznavali? Isprobajte ovu igračku! Upravo će takav silikonski ključ sa čeličnim perlama pojačati vašu ekstazu. Snažan je, ali istovremeno i prekrasno fleksibilan, a pokretne perle oduševit će vas i vaš kolega. Podržite stajaću erekciju i povećajte užitak!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Silicone Studs 6 Inch Skin

    Žudite li za lijepim realističnim dildom cijelim tijelom? Ispunjenje vaših snova je nadohvat ruke s ovim silikonskim dildom! Pružit će vam intenzivno uzbudljivo iskustvo, jer izgleda iznimno autentično, prekrasno je fleksibilan i završen snažnom vakuumskom čašicom. Uživajte u njegovoj teksturi, raskošnim testisima i svakom seksi iskustvu koje vam pruža!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Ovation Rave Aqua

    Doživite izuzetan užitak uz Ovation™ Rave, treperavi teaser pažljivo izrađen s ergonomskim oblinama za pružanje precizne stimulacije svim vašim erogenim zonama. Uživajte u senzacionalnoj akciji treperenja, nudeći 10 okrepljujućih brzina koje će poslati valove užitka kroz vaše tijelo, omogućujući vam da otkrijete nove razine blaženog zadovoljstva.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Roll with It Sex Dice Game

    Nemate li sreće u igri? Dakle, u ovoj igri ćete ga sigurno imati! Nema pobjednika i gubitnika, uživat ćete u uzbuđenju u svim okolnostima. Eksperimentirajte i bacajte kockice kako biste odredili svoj dio tijela, aktivnost i lokaciju!

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Optimum Power Head Exciter

    Doživite najbolju solo vožnju u svom životu uz Optimum Power Head Exciter mastrubber. Ova kompaktna igračka može se pohvaliti intenzivnim potezima i senzualnom rotacijom za temeljite orgazme! Umetnite penis unutra i uđite u raj. Unutrašnjost masturbatora izrađena je od fleksibilnog TPR materijala i može se ukloniti radi lakšeg čišćenja.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Ultra Soft Dual Ring Black

    Žudite za još intenzivnijim iskustvima? Ultra Soft Dual Ring je za svakoga! Poslužit će početnicima i naprednim ljubiteljima koji će voljeti njegov ugodan i fleksibilan silikonski materijal. Proširite svoju izdržljivost s njim, osjećajte se osjetljivijim i ugodite svom partneru nevjerojatno senzualno snažnom erekcijom.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Her Royal Harness The Regal Duchess

    Želite li da vaš novi pojas za penis bude ne samo učinkovit, već i seksi i elegantan? Njezin kraljevski pojas to definitivno ispunjava! Izrađena je od veganske kože, slabo pristaje uz tijelo, a mekani unutarnji materijal učinit će vam ugodnim i udobnim. Povežite svoj omiljeni dildo ili vibrator zahvaljujući prstenovima 3 različite veličine i ne zaboravite svoje strasti s otvorenim međunožjem!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Stroke It Thight Pussy Transparent

    Stroke It kolekcija masturbacije jednostavno će vas zabaviti. Ovaj prozirni komad nudi vam anus i stimulirajuću unutarnju teksturu. Uživajte u realističnim iskustvima s ovim ultra laganim i ugodnim masturbatorom, kojemu običan drkač teško može konkurirati.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Large Silicone Inflatable Plug Black

    CalExotics Large Silicone Inflatable Plug je jedinstvena analna sonda s tijelom na napuhavanje, mehurićem koji se lako stiska i odvojivim crijevom. Opako uzbudljiva sonda ostaje napuhana čak i kad se crijevo odvoji! Kako biste napuhali svoj ecstasy, jednostavno pričvrstite crijevo i pritisnite mjehurić koji se lako stiska.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Tempt and Tease Kiss Pink

    Tražite li užitak koji vas nikada neće razočarati? Ovaj zgodan ružičasti zgodan muškarac ima obje korisne strane i točno zna što želite. Uz njega ćete osjetiti porast strasti, jer će ga voljeti 7 funkcija vibracije u dva motora. Postignite željene vrhunske visine zahvaljujući njegovom svestranom obliku!

    119 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • California Exotics Performance Maxx Life-Like Extension with Harness Brown

    Ima li viška pulpe? Dodajte 5 cm stelje i uživajte u intenzivnijim iskustvima s ovim realističnim rukavom na praktičnom remenu. Remen vam pomaže da zadržite šuplji rukav na mjestu, a cijela stvar je pričvršćena metalnim prstenom na dnu. Prepustite se dodiru vrhunskog tekućeg silikona i povećajte svoje zadovoljstvo!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Personal Trainer Love Doll

    Sanjate li o tome da imate svog osobnog trenera koji će vas trenirati kada je u pitanju seks? Ovaj ljepotan na napuhavanje trenirat će vas svojim tvrdim penisom od jutra do mraka! Osim toga, ponudit će vam i usku stražnju ljubavnu rupu, gdje ćete otkriti carstvo uzbudljivih čuda. Pripremite se za strastvenu vožnju!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Dual Rider Remote Control Bump and Grind Blue

    Želite li otkriti svoju seksualnost i produbiti ljubav prema sebi? Ovaj Dual Rider savršen je za to! To je snažan masažer s 2 snažna motora za daljinsko upravljanje. Povjerite svoj užitak njegovom sofisticiranom dizajnu i posebno 12 funkcija vibracije.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics French Kiss Elite Lover Black

    Prepustite se očaravajućim užicima French Kiss™ Elite Lover i prepustite se prijenosu u svijet vrhunske ekstaze. Ovaj zavodljivi treptavi teaser osmišljen je da zapali vaše želje i probudi vaša osjetila. Sa svojim vibrirajućim i rotirajućim metkom, nudi 10 primamljivih funkcija vibracije, pulsiranja i eskalacije, omogućujući vam otkrivanje novih razina užitka.

    80,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Eclipse Thrusting Probe Black

    Uđite u svijet čuda divljeg analnog užitka! Nije važno jeste li početnik ili iskusan analni ljubitelj, ovaj stimulator će vas jednostavno oduševiti sa svojih 12 funkcija. Uživajte u snažnim vibracijama u kombinaciji s rotacijama i prenaponom iznad glave dvaju moćnih motora.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Empowered Smart Pleasure Queen

    Oraspoloži se! Ovaj dragulj prvenstveno povećava protok krvi u vašem cvijetu kroz usisavanje, čime se povećava njegova osjetljivost. I što onda? Tada ćete dobiti senzualni jezik koji se može kretati i vibrirati u 6 načina. Uživajte u seksi sretnim trenucima sa sobom i s Emrowed Smart Pleasure Queen svaki dan!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 97 za 128 od 370 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.