×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

California Exotics

Artikli 129 za 160 od 370 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • California Exotics Eclipse Wristband Remote Thrusting Rotator Probe

    Senzualna silikonska igračka za apsolutni užitak u vašem analnom za vašu prostatu! Ima elegantan daljinski upravljač nalik satu i nudi vam 12 snažnih funkcija vibracije s intenzivnim sinkroniziranim rotirajućim i odgovarajućim funkcijama s 2 snažna motora.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Silicone Remote Foreplay Set Black

    Želite li uživati u senzualnoj predigri i još uzbudljivijoj ljubavi sa svojim kolegom? Ovaj set je stvoren posebno za parove i njihove svestrane užitke. Sadrži atraktivan vibrirajući stimulator s kontrolom kroz narukvicu u obliku sata i vibrirajući prsten za praktično daljinsko upravljanje. Doživite novu razinu užitka zajedno!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Crystal Chain Nipple Clamps Silver

    Uživajte u zadirkivanju bradavica s ovim prekrasnim svjetlucavim lancem iz California Exotics. Uzbuđenje će biti stvarno i možda bolno, stege su podesive i moći ćete dosegnuti razinu za kojom čeznete. Okrenite gumb i otkrijte uzbudljivu bol!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Cheeky Buttplug Pink

    Dođi igrati! Ovaj par analnih čepova će vas oboje zabaviti. Igle imaju ugodnu teksturiranu površinu i završene su sigurnosnom podlogom s vakuumskom čašom. Otkrijte svijet iza njih na stražnjim vratima sami ili sa svojim voljenim kolegom, pa će svejedno biti super!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Ribbed Gripper Tight Pussy Grip Brown

    S ovom umjetnom macom, nikad joj više neće trebati! Ona je živa! Ima anatomski oblik i realističnu unutarnju teksturu, izvana je čvrst, tako da ugodno leži u ruci, a iznutra je divno mekan i čvrst. Zato ga zgrabite i kulminirajte u šarmantnoj autentičnoj vagini!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Cyclone Triple Chamber Stroker Transparent

    Pojačajte svoj užitak uz Cyclone™ trostruku komoru. Ovaj vrhunski masturbator dizajniran je kako bi vaše iskustvo podigao na nove visine svojim inovativnim značajkama i iznimnim dizajnom.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Boundless Body Pump Kit Black

    Predstavljamo Boundless™ Body Pump Kit, moćan alat jednostavan za korištenje za prilagođeno i kontrolirano usisavanje. Ova pumpa za tijelo dizajnirana je kako bi poboljšala vaša intimna iskustva i pružila uzbudljive osjećaje.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Admiral 2 Ring Set Blue

    Predstavljamo Admiral® 2 Ring Set, svestrani set vrhunskih silikonskih pojačivača dizajniranih da poboljšaju vašu izvedbu i zadovoljstvo. Ovaj set uključuje dva prstena s postupnim povećanjem veličine izrađena od rastezljivog, udobnog i čvrstog silikona.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Scandal Trio Pleasure Wheel Black

    Kako bi bilo da isprobate nešto novo i nevjerojatno uzbudljivo? Na prvi pogled ovaj kotač djeluje strastveno i opasno u isto vrijeme! Zadirkivat će vas i oduševiti, sastoji se od 3 kotača s 22 šiljaka i s njim ćete se voziti naprijed-natrag po tijelu svog kolege. Otkrijte nova iskustva!

    34,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Her Royal Harness The Regal Queen

    Želite li da vaš novi pojas za penis bude ne samo učinkovit, već i seksi i elegantan? Njezin kraljevski pojas to definitivno ispunjava! Izrađena je od veganske kože, stražnjim dijelom dominira seksi vezica, a mekani unutarnji materijal učinit će vam ugodnim i udobnim. Povežite svoj omiljeni dildo ili vibrator zahvaljujući prstenovima 3 različite veličine i ne zaboravite svoje strasti s otvorenim međunožjem!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Magic Pump

    Neka vaše posuđe nabubri i postane veće! Ova čarobna, elegantna i učinkovita vakuum pumpa će vam pomoći, jer će povećati vaš penis i ojačati vašu erekciju na ugodan način. Jednostavan je i udoban za rukovanje, a unutarnji dio je zategnut i teksturiran, tako da se možete veseliti uzbudljivoj stimulaciji.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Weighted Lasso Ring

    Uživajte u užitku koji ćete doživjeti s ovim erekcijskim prstenom obogaćenim kuglicom od 110 g. Prsten hvata vaš penis u korijenu i tako vam pruža apsolutno uzbudljiv orgazam. Ovaj prsten spriječit će vašu erekciju! Zahvaljujući podesivoj duljini, prikladan je za sve veličine, jednostavan za korištenje i održavanje.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Silicone Finger Swirls 4 pack

    Dajte običnoj stimulaciji novu dimenziju i isprobajte ove svilenkasto meke silikonske navlake za prste. Njihova površina je ugodne teksture i svidjet će se vašem klitorisu i G-točki. Paket sadrži 4 različite boje rukava za 4 različita raspoloženja! Uživajte sami ili s partnerom i povećajte svoje iskustvo stimulacije!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Naughty Neighbor Love Doll

    Uvijek vas najviše privlači ono što ne možete imati? Možda susjeda? Imamo jedan i za vas, onaj na napuhavanje! Samo joj raširi noge i zaroni duboko u nju, a istovremeno i u svoje najluđe maštarije. Njezin dizajn u prirodnoj veličini zajedno s 3 zločeste ljubavne rupice obećava vjernu ljubav i seksi tijelo koje nećete moći voljeti!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Butterfly Kiss Pink

    Uživajte u beskrajnim senzualnim užicima uz Butterfly Kiss. Riječ je o višebrzinskom vibratoru koji će vam zahvaljujući svom promišljenom obliku pružiti genijalnu stimulaciju koja će pogoditi sva osjetljiva mjesta. Prepustite se mašti, ostvarite svoje erotske snove i idite stazom kojom ne vlada drveće, već orgazmi, jedan za drugim!

    22,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Performance Maxx Life-Like Extension 8" Ivory

    Ima li viška pulpe? Dodajte 5 cm stelje i uživajte u intenzivnijim iskustvima s ovom realističnom navlakom. Osim povećanja penisa, također potiče erekciju i povećava izdržljivost. Dobrobit za oba para je zajamčena!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Cat Mask Black

    Oslobodite svoju unutarnju zavodnicu s maskom za mačke Euphoria Collection. Ovaj zadivljujući dodatak osmišljen je da rasplamsa vašu maštu i podigne vaše intimne susrete. Maska ima sigurno zatvaranje kopčom, što osigurava udobno i podesivo pristajanje za sate razigranog istraživanja.

    37,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Ultimate Stroker Beads

    Možete li zamisliti kako bi bilo seksi doživjeti nešto novo? Trebate dodirnuti male kuglice u 5 redova na svom ponosu? Ova igračka je mala, ali učinkovita i pokazat će vam orgazmički zanos! Udvostručuje vaše zadovoljstvo jer potiče erekciju, a nevjerojatne loptice daju vam intenzivnu stimulaciju. Osjetite kako vam koljena lome svaki pokret!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Empowered Smart Pleasure Idol

    Dopustite da vas užitak kontrolira, podlegnite mu i pomiješajte se s blaženstvom! Emrowed Smart Pleasure Idol revolucionarna je igračka s kojom ćemo voljeti svoje vrijeme za sebe. Nudi vam 36 različitih načina užitka kroz usisavanje i vibracije. Isprobajte 6 jedinstvenih funkcija usisavanja i dodajte 6 razina vibracija i dođite do neba.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Eclipse Roller Ball Probe Black

    Doživite pravu orgazmičku eksploziju uz Eclipse Roller Ball Probe Stimulator prostate Ne samo da vam daje 12 intenzivnih vibracijskih funkcija, već vas iznenađuje i snažnom loptom skrivenom neposredno ispod površine. Uživajte u orgazmičkim iskustvima sami ili u društvu svog kolege!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Beaded Dual Silicone Maximizer Black

    Želite li otkriti još intenzivnije osjećaje nego što ste dosad poznavali? Isprobajte ovu igračku! Riječ je o silikonskom dvostrukom prstenu sa čeličnim perlicama koje će pojačati vaš zanos. Snažan je, ali u isto vrijeme i izvanredno fleksibilan, a pokretne perle oduševit će vas i vaš kolega. Podržite stajaću erekciju i povećajte užitak!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Naughty Bits Yum Bum Ice Cone Butt Plug Pink

    Predstavljamo Naughty Bits® Yum Bum™ Ice Cream Cone Butt Plug, vrhunsku poslasticu za vaše fantazije pune užitka. Ovaj primamljivi čep za guzu dizajniran je da donese potpuno novu razinu zadovoljstva u vašu intimnu igru.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Rechargable Kegel Ball Starter Purple

    Silikonsko jaje dizajnirano za jednostavnu upotrebu i u najmračnijim noćima. Uz njega uživajte u savršenom užitku i istovremeno ojačajte mišiće dna zdjelice. Punjiva Kegal Ball Starter idealna je za sve početnike koji tek počinju otkrivati svoje uzbudljive tajne. Za vas vibrira u 12 načina rada i nikada se nećete morati baviti zamjenom istrošenih baterija, jer se može puniti preko USB-a. Jeste li spremni za senzualnu stimulaciju i radosne orgazme?

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Link Up Edge Grey

    Mislite li da vaše zadovoljstvo nije toliko? Link Up Verge je tu da vam oboma donese intenzivan užitak o kojem sanjate. Ima 10 moćnih funkcija za ugodnu stimulaciju klitorisa, a paket uključuje još jedan mekani i fleksibilni prsten koji podržava erekciju. Priuštite si nešto više i uživajte zajedno u istinskom zadovoljstvu!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Dual Clit Flicker Enhancer Pink

    Želite li doživjeti još intenzivnije ljubavno iskustvo? Ovaj prekrasno fleksibilan i moćan prsten pričvršćuje se na penis, gdje podupire i jača erekciju, kao i na testise, tako da će se savršeno držati. Mali jezici će tada uperiti u klitoris i milovati ga snagom beskrajno ugodnih vibracija. Izrađen je od mekog silikona i također se može puniti, pa što više poželjeti?

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Remote Pinpoint Pleaser Purple

    Doživite pravu orgazmičku eksploziju s daljinskim ugađačem za stimulaciju prostate. Ne samo da vam daje 12 funkcija intenzivnih vibracija, već vas iznenađuje i snažnom loptom skrivenom neposredno ispod površine. Uživajte u orgazmičkim iskustvima i udobno upravljajte svojim novim pomagačem putem bežičnog daljinskog upravljača.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Silicone Remote G-Spot Arouser Pink

    Snažne vibracije raznih intenziteta skrivene u ružičastom užitku na daljinskom upravljaču! Upoznajte CalExotics G Spout Arouser oblika koji razumije vaše potrebe. Uživajte u savršenom zadirkivanju bilo kada i bilo gdje pritiskom na gumb. Birajte između 12 funkcija vibracija s različitim intenzitetom i uzorcima.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Waterproof Gyrating Bullet Pink

    Vodootporno vibrirajuće jaje za igre koje pozovete. Izrađen je od plastike glatke površine i povezan je s kontrolerom kabelom. Vibrira pomoću 3 AA baterije koje nisu uključene u paket. Materijal je siguran za tijelo i ne sadrži ftalate.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics French Kiss Casanova Red

    Želite li pustiti da se vaš klitoris otopi pod snagom francuskog poljupca samog Casanove i nečeg više? Ova genijalna crvena igračka ima senzualno okretan jezik na jednom kraju i zgodno vibrirajuće jaje s 12 funkcija na drugom kraju. Koristite oba kraja zajedno ili odvojeno i svaki dan mirno dodirujte orgazmično nebo!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Hot Rod Xtreme Enhancer Transparent

    Želite li intenzivnije erotsko istraživanje i donijeti razumnije koristi? Nabavite Hot Rod Enhancer i učinite svog partnera što lakšim. Korištenjem dobrobiti i orgazmičke stimulacije moguće je dodati erekciju, pojačati podražaj i dodatno održati stimulaciju. Olakšajte to uskoro i pustite da se vaše divlje erotske fantazije počnu igrati!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Optimum Power Masturball Black

    Želite li da vaša masturbacija bude savršena i savršena? Masturball je vrući novi proizvod na tržištu i ponudit će vam ne samo vibraciju, već i funkciju kompresije, što znači da će masturbator uzbuđeno komprimirati vaš penis. Unutarnji senzori osiguravaju osjećaj pri svakom pokretu, a Masturball se prilagođava gotovo svim veličinama. Dopustite da vas ponese moderni alat!

    119 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Packer Gear Boxer Brief with Packing Pouch Black

    Nedostaje li vam za maksimalno zadovoljstvo donje rublje u koje biste udobno pospremili ono što će vam napraviti savršenu izbočinu između nogu? Iako ove bokserice na prvi pogled izgledaju obično, dovoljno je samo pogledati unutra i vidjet ćete praktičan džep u koji umetnete svog omiljenog realističnog mekušaca i dočarate neodoljiv izgled.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 129 za 160 od 370 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.