×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

California Exotics

Artikli 65 za 96 od 370 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • California Exotics Optimum Power Vibro Thruster Stroker Black

    Doživite vrhunski užitak s Optimum Power® Vibrating and Thrusting Stroker, potpuno samostalnim punjivim masturbatorom koji nudi i vibracije i mogućnosti potiskivanja. S 10 intenzivnih funkcija vibracije, pulsiranja i eskalacije, kao i 10 neovisnih funkcija glađenja, ovaj uređaj pruža širok raspon osjeta za prilagođeni užitak.

    189 €

    139 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Bliss Liquid Silicone Bendie G Pink

    Predstavljamo Bliss™ Liquid Silicone Bendie G, ultimativnu igračku za užitak koja nudi i fleksibilnost i intenzivnu stimulaciju. Dizajniran sa savitljivom glavom i vratom, omogućuje vam da ga savršeno postavite kako biste ciljali svoja najosjetljivija područja i maksimizirali kontakt za nevjerojatan užitak.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Optimum Power Vibro Air Pump Black

    Predstavljamo Optimum Series® Vibro Air Pump, prvu vibrirajuću pumpu na svijetu koja se aktivira pritiskom, dizajniranu da podigne vaš užitak i pruži neusporedivo iskustvo.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Executive Automatic Douche

    Najbolji analni doživljaji nužno idu ruku pod ruku s potrebnom higijenom. Pripremite se uz Automatic Douche kako bi vaša analna avantura bila što učinkovitija! To je potpuno automatski pomoćnik modernog dizajna koji sprječava povratni tok za potpunu čistoću, sigurnost i zadovoljstvo.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Maximum Results Pump Set

    Set pumpi Optimum Series® Maximum Results™ uključuje 2 snažne usisne pumpe, odvojivo crijevo i jednoručnu Master Grip™ ručku pumpe za postizanje maksimalnih rezultata sa svakom pumpom. Sa svakim stiskom jednoručne pumpe Master-Grip™ možete se radovati snažnom povećanju obujma i dužine.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Sensation Enhancer Transparent

    Kako bi bilo da svoj kurac obučeš u novi kaput? Ovaj rukav senzualno okružuje vaš penis i opremi ga strastvenim grebenima. Ima otvorene krajeve, povećava opseg i ujedno podržava erekciju i pojačan vrhunac oba partnera. Uživajte u novim iskustvima!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Boundless Vulva Caramel

    Jedan od najpopularnijih masturbatora konačno kod nas! To je prekrasna replika vulve sa zatvorenim krajem i predivnom unutarnjom stimulirajućom teksturom. Udobno leži u ruci, a također se lako čisti. Volite realistične osjećaje o kojima sanjate.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Kyst Flicker Red

    Bez obzira na vaše namjere, ciljeve vašeg putovanja ili trenutne želje, tu je Kyst s kojim ćete uvijek uživati u ugodnom druženju za sebe! To je snažan mini vibrator s 10 funkcija vibracije, memorijskim čipom i malim uzbudljivim jezikom. Dopustite mu da vas opije i zahvaljujući njegovoj maloj veličini uvijek ga držite uz sebe!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Performance Maxx Life-Like Extension 7" Brown

    Ima li viška pulpe? Dodajte 5 cm stelje i uživajte u intenzivnijim iskustvima s ovom realističnom navlakom. Osim povećanja penisa, također potiče erekciju i povećava izdržljivost. Dobrobit za oba para je zajamčena!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Stroke It Thight Pussy/Ass Transparent

    Stroke It kolekcija masturbacije jednostavno će vas zabaviti. Ovaj prozirni komad vam ne nudi i vaginalni i analni otvor i stimulira unutarnju teksturu. Uživajte u realističnim iskustvima s ovim ultra laganim i ugodnim masturbatorom, kojemu običan drkač teško može konkurirati.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Lube Tube Blue 2 pack

    Ovaj ulagač maziva je praktičniji. Možete koristiti svoje lisice, kolut se može ponovno bušiti vašim omiljenim lubrikantom, a čistač se lako čisti. Omogućuje vam da preciznije pohvalite zaobljeno leglo. Držite dozer s dva prsta za umak i namažite po želji!

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Full Coverage Pump Pink

    Moderna i moćna vakuum pumpa za stimulaciju vašeg cvijeta. Uživajte ne samo u 3 razine usisavanja, već i u 12 prekrasnih razina vibracija, sve uz prisutnost uzbudljivih podražaja. Pumpa je ugodno fleksibilna i mekana, jer je izrađena od higijenskog i kvalitetnog silikona. Povećajte svoju osjetljivost i otkrijte potpuno novi val orgazmičkog užitka.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics French Kiss Elite Romeo Black

    Krenite na putovanje intimnog užitka s French Kiss™ Elite Romeo. Ova zavodljiva treperava kombinacija zadirkivanja i zabadajućeg metka osmišljena je kako bi rasplamsala vaše strasti i ostavila vas bez daha. Istražite 10 primamljivih funkcija vibracije, pulsiranja i eskalacije koje će vas podivljati od želje.

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Vibrating Crystal Probe Black

    Uživajte u luksuzu u svom analu s ovom vibrirajućom iglom s prekrasnim završnim kamenom! Izrađen je od ugodnog silikona koji je divno gladak i savitljiv. Skriva dva snažna motora s 10 intenzivnih načina rada. Neka vam dah sakrije zahvaljujući genijalnim vibracijama koje će vas odvesti do analnog neba.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Performance Maxx Rechargeable Dual Penetrator Ivory

    Kako bi bilo da se ostvari tvoj san o erotskoj dvostrukoj penetraciji? Želite saznati, ali ne želite pozvati drugog muškarca u svoju spavaću sobu? Prihvatite ovaj senzualno oblikovan vibrirajući penis dizajniran za analnu ekstazu. Može vibrirati u 10 načina, a zahvaljujući 2 potporna prstena za penis i testise, uvijek će biti na mjestu. Dvostruki užitak za oboje u paru!

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Let's Get Kinky Dice

    Nestašna igra s kockicama za sve ljubitelje BDSM igrica! Zapalite novu iskru i otkrijte nove ideje za uzbudljive igre. Samo bacite kockice da vam pokažem što trebate učiniti, gdje to učiniti i što koristiti. Nitko neće biti ni pobjednik ni poražen, jer je cilj igre zajednička strast i orgazmično iskustvo!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Double Diver Pink

    Volite li uzbudljivu dvostruku penetraciju? Samo s ovim prstenom ćete utrostručiti svoje zadovoljstvo! Samo ga stavite na penis i ostavite fleksibilni prsten za jačanje i podršku erekcije i izdržljivosti. Zatim dodajte vibraciju s 12 funkcija na vrh i gurnite pričvršćeni dildo u stražnja vrata za ultimativno blaženstvo. Ovo nije običan prsten, to je alat za vrhunski užitak!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics 3 Piece Extension Kit

    Set od 3 navlake za penis marke California Exotics. Preobrazite svoj penis u savršeno stimulativnog zgodnog muškarca i iznenadite svog kolegu! Rukavom možete jednostavno i brzo povećati obujam i duljinu. Cipele su izrađene od fleksibilnog TPR materijala koji je ugodan i siguran za tijelo, jer ne sadrži ftalate.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Ultimate Stud Extender Transparent

    Što kažete na pretvaranje vašeg penisa u savršeno oruđe zadivljujućeg užitka? Ovaj rukav ne samo da će vašem rukavu dodati duljinu i opseg, već će i opremiti vaš tim poticajnim izbočinama, izbočinama i genijalno oblikovanim vrhom. Također će biti ugodan za svog nositelja, jer je super fleksibilan, a završni prsten rukava također će podržati i ojačati erekciju. Pojačajte zadovoljstvo oboma!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Boundless 2X Teardrop Plug Black

    Jeste li dovoljno hrabri za ovaj čep? Ako je tako, radujte se beskrajnom užitku! To je strastvena igla s lukovičastim dizajnom, savitljivim tijelom i praktičnom bazom. Pogodan je za početnike i stručnjake i pružit će vam stvarno uzbudljive osjećaje iza leđa.

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Performance Maxx Life-Like Extension 8" Brown

    Ima li viška pulpe? Dodajte 5 cm stelje i uživajte u intenzivnijim iskustvima s ovom realističnom navlakom. Osim povećanja penisa, također potiče erekciju i povećava izdržljivost. Dobrobit za oba para je zajamčena!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Admiral Beaded Extension Blue

    Sanjate li o većem užitku, doslovno? Rukav čvrsto grli vaš penis, povećavajući obujam i maksimizirajući uzbuđenje. Njegova globularna tekstura u kombinaciji sa senzualnim stiskom koji povećava erekciju pripremit će zapanjujuće iskustvo za njega i nju. U izuzetno fleksibilan materijal zaljubit ćete se na prvi dodir, a završni prsten pružit će dovoljnu potporu i potporu.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Sure Thing Love Doll

    Ništa u životu nije sigurno, pa zašto si ne biste priuštili uzbudljive užitke kada za njima žudite? Pozovite ovu seksi Sure Thing Love Doll ljepoticu na napuhavanje u svoj dom. Zaronite duboko u nju, a ujedno i u svoje najzločestije fantazije. Njezin dizajn u prirodnoj veličini zajedno s 3 zločeste ljubavne rupice obećava vjernu ljubav i seksi tijelo koje nećete moći voljeti!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Performance Maxx Rechargeable Dual Penetrator Brown

    Kako bi bilo da se ostvari tvoj san o erotskoj dvostrukoj penetraciji? Želite saznati, ali ne želite pozvati drugog muškarca u svoju spavaću sobu? Zgrabite ovaj senzualno oblikovan vibrirajući penis dizajniran za analnu ekstazu. Može vibrirati do 10 puta, a zahvaljujući 2 potporna prstena za penis i testise, uvijek će kucati na mjestu. Dvostruki užitak za oboje u pari!

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Boundless Vulva Transparent

    Samo od najpopularnijih masturbatora konačno dođite k nama! Ovo je prekrasna replika zatvorene vulve i predivne međusobno stimulirajuće teksture. Udobno leži u rukama, a također se lako čisti. Odaberite realistična svjetla o svojim sinovima.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Impulse Conductive Gel for E-stim Products 59ml

    Specijalni vodljivi gel bez glicerina. Povećava vodljivost, a time i intenzitet elektrostimulacijskih igara. Kompatibilan je sa silikonskim igračkama, proizvedenim u SAD-u, a pogodan je i za vegane. Ne sadrži parabene, sol ni boje.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Swirl Pleasure Beads Purple

    Trenirajte svoje analne mišiće i uživajte u ugodnom zadovoljstvu uz Swirl Pleasure Beads. Šarmantne su ljubičaste boje i povezani su vrlo fleksibilnim i izdržljivim kabelom. Njihova veličina je stupnjevana za jednostavnu instalaciju i istovremeno intenzivniji orgazmički užitak. Koristite ih u solo igrama ili s partnerom i otkrijte tajne analne avanture.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics XL Lube Tube Transparent

    Aplikator Lube Tube je izrađen od ABS plastike koja je sigurna za tijelo i TPE koji je ugodan na dodir. Ovalnog je oblika za praktičnu i izravnu primjenu. Možete ga jednostavno napuniti svojim omiljenim lubrikantom u nekoliko sekundi, a zatim ga praktično usmjeriti na točno mjesto koje u tom trenutku treba podmazati.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Viceroy Reverse Endurance Ring Blue

    Od sramežljivih početnika do stručnjaka za erotiku, ovaj prsten je prikladan za svakoga! Preplavit će vas valom užitka i zaljubit ćete se u njegov mekani i plišani materijal s 2 jedinstvene teksture. Fleksibilan je, izdržljiv i dizajniran da vam pomogne povećati izdržljivost i poboljšati kvalitetu vaše erekcije. Radujte se eksplozivnim vrhuncima, s ovim prstenom sve će ići na bolje!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Impulse Intimate E-Stimulator Wand

    Kolekcija erotičnih igračaka Impulse Intimate je tu da vas demontira, ne samo provjerene vibracije, već i vaše popularne marke elektrostimulacija. Moguće je da će vam ovaj vibrator ponuditi 5 ekscitacijskih metoda električne stimulacije i 7 vibracija s dvostrukom kontrolom. Razmislite o vijeku trajanja električnog grijanja!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Silicone Anal Probe Kit Black

    Želite otkriti uzbudljive osjećaje iza stražnjih vrata? Pogledajte ih s ovim pribadačama! Trenutno gledate set koji sadrži 3 komada stupnjevanih veličina. Svaka igla ima praktičan završni prsten i ugodno stimulirajuću teksturiranu površinu. Oslonite se na sigurno korištenje i potpuno zadovoljstvo!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Pleasure Enhancer Grey

    Kako biste svoje pile stavili u novu haubu? Ova rukavica senzualno okružuje vaš penis i podržava vas od boli. Ima otvorene regije, povećava kvalitetu i oboje održava erekciju i uspješno leglo oba partnera. Uživajte uz nove iskre!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 370 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.