×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

California Exotics

Artikli 97 za 128 od 370 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • California Exotics Double Diver Pink

    Volite li uzbudljivu dvostruku penetraciju? Samo s ovim prstenom ćete utrostručiti svoje zadovoljstvo! Samo ga stavite na penis i ostavite fleksibilni prsten za jačanje i podršku erekcije i izdržljivosti. Zatim dodajte vibraciju s 12 funkcija na vrh i gurnite pričvršćeni dildo u stražnja vrata za ultimativno blaženstvo. Ovo nije običan prsten, to je alat za vrhunski užitak!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Pleasure Enhancer Grey

    Kako biste svoje pile stavili u novu haubu? Ova rukavica senzualno okružuje vaš penis i podržava vas od boli. Ima otvorene regije, povećava kvalitetu i oboje održava erekciju i uspješno leglo oba partnera. Uživajte uz nove iskre!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Roll Play Naughty Dice Set

    Kocka je bačena i vaša erotska sudbina je zapečaćena! Ovaj par kockica pomoći će vam da istražite svoje pomalo čudne erotske snove i maštarije. Uz njih ćete zapaliti novu iskru i inspirirati se novim idejama. Zato bacite kockice i odlučite što ćete i gdje raditi.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Her Royal Harness The Regal Empress

    Želite li da vaš novi pojas za penis bude ne samo učinkovit, već i seksi i elegantan? Njezin kraljevski pojas to definitivno ispunjava! Izrađena je od veganske kože, lako se i brzo oblači, a mekani unutarnji materijal učinit će vam ugodnim i udobnim. Povežite svoj omiljeni dildo ili vibrator zahvaljujući prstenovima 3 različite veličine i ne zaboravite svoje strasti s otvorenim međunožjem!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Scandal Wide Open Mouth Gag Black

    Ponekad usta moraju ostati otvorena. Praktično je i ukusno. I s tim gegom će se ukusno udvostručiti! Apsolutno je elegantan i šarmantan, a ujedno ćete njime oživjeti sve svoje nestašne fantazije. Prsten za usta izrađen je od medicinskog silikona, a duljina naramenica je podesiva za maksimalnu udobnost. Uronite u svoju avanturističku želju i uživajte u svim svojim hrabrim snovima uživo.

    37,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Viceroy Reverse Endurance Ring Blue

    Od sramežljivih početnika do stručnjaka za erotiku, ovaj prsten je prikladan za svakoga! Preplavit će vas valom užitka i zaljubit ćete se u njegov mekani i plišani materijal s 2 jedinstvene teksture. Fleksibilan je, izdržljiv i dizajniran da vam pomogne povećati izdržljivost i poboljšati kvalitetu vaše erekcije. Radujte se eksplozivnim vrhuncima, s ovim prstenom sve će ići na bolje!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Her Royal Harness Me2 Thumper

    Sanjate li o savršenom obostranom zadovoljstvu? ME2 Thumper sa svojom sposobnošću za duboke pulsacije, vibracije i 2 snažna motora oduševit će sve uključene. Krajnji pulsator će svojim nježnim pokretom unijeti g-točku i prostatu u svoj raj, dok će nositelj pojasa uživati u senzualnim vibracijama na klitorisu. Koristite vibrator sam ili s pojasom i otkrijte nove mogućnosti zadirkivanja.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Petite Jack Rabbit Purple

    Petite Jack bit će savršen partner i za igru sa sobom i za zabavu s partnerom. Snažan je, vodootporan, dvostruko stimulirajući i upravlja prekrasnim rotirajućim pokretima zahvaljujući unutarnjim rotirajućim kuglicama. Izrađen je od mekog TPR-a i plastike, kompaktnih dimenzija, ergonomskog oblika i prihvatljive cijene.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Boundless Bed Restraint Black

    Pričvrstite se u krevet za duge večeri kod kuće i otkrijte svoje želje i strasti! Ova igračka za odrasle nije ništa drugo nego set za vezanje zgloba i gležnja za krevet. Opremljen je praktičnim čičak trakom za univerzalnu i udobnu upotrebu. Podesive naramenice stati će ispod gotovo bilo koje veličine madraca i donijet će vam obilje seksi užitka u erotskoj napetosti.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Bionic Thrusting Masturbator Black

    Jeste li moderan muškarac i volite tehnički napredne pogodnosti? Doživite novu razinu užitka koja oduzima dah uz snažan masturbator Bionic! Pružit će vam istinski opojno iskustvo masturbacije, a njegove funkcije možete prilagoditi svojim potrebama. Uživajte u čvrstoj unutarnjoj teksturi, 7 funkcija intenzivnih potisaka i turbo tipki za trenutni užitak.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Silicone Anal Probe Kit Black

    Želite otkriti uzbudljive osjećaje iza stražnjih vrata? Pogledajte ih s ovim pribadačama! Trenutno gledate set koji sadrži 3 komada stupnjevanih veličina. Svaka igla ima praktičan završni prsten i ugodno stimulirajuću teksturiranu površinu. Oslonite se na sigurno korištenje i potpuno zadovoljstvo!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Cat Mask Black

    Oslobodite svoju unutarnju zavodnicu s maskom za mačke Euphoria Collection. Ovaj zadivljujući dodatak osmišljen je da rasplamsa vašu maštu i podigne vaše intimne susrete. Maska ima sigurno zatvaranje kopčom, što osigurava udobno i podesivo pristajanje za sate razigranog istraživanja.

    37,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Performance Maxx Life-Like Extension 7" Ivory

    Postoji li dodatna dužina? Dodajte 5 cm vrhu i uživajte u intenzivnijim iskustvima s ovim realističnim rukavom. Osim što povećava vaš penis, također potiče erekciju i povećava izdržljivost. Užitak za oba para je zagarantiran!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Her Royal Harness The Regal Duchess

    Želite li da vaš novi pojas za penis bude ne samo učinkovit, već i seksi i elegantan? Njezin kraljevski pojas to definitivno ispunjava! Izrađena je od veganske kože, slabo pristaje uz tijelo, a mekani unutarnji materijal učinit će vam ugodnim i udobnim. Povežite svoj omiljeni dildo ili vibrator zahvaljujući prstenovima 3 različite veličine i ne zaboravite svoje strasti s otvorenim međunožjem!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Boundless Squishy Ball Stroker Yellow

    Predstavljamo Boundless™ Reversible Squishy Ball Stroker, vrhunski stroker dizajniran za pružanje neusporedivog užitka i prilagodljivih osjećaja. Ovaj svestrani stroker ima škakljicu vrhova i dolazi s praktičnom kutijom za diskretno i higijensko skladištenje.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Stroke It Thight Pussy Transparent

    Stroke It kolekcija masturbacije jednostavno će vas zabaviti. Ovaj prozirni komad nudi vam anus i stimulirajuću unutarnju teksturu. Uživajte u realističnim iskustvima s ovim ultra laganim i ugodnim masturbatorom, kojemu običan drkač teško može konkurirati.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Ultra Soft Dual Ring Black

    Žudite za još intenzivnijim iskustvima? Ultra Soft Dual Ring je za svakoga! Poslužit će početnicima i naprednim ljubiteljima koji će voljeti njegov ugodan i fleksibilan silikonski materijal. Proširite svoju izdržljivost s njim, osjećajte se osjetljivijim i ugodite svom partneru nevjerojatno senzualno snažnom erekcijom.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Roll with It Sex Dice Game

    Nemate li sreće u igri? Dakle, u ovoj igri ćete ga sigurno imati! Nema pobjednika i gubitnika, uživat ćete u uzbuđenju u svim okolnostima. Eksperimentirajte i bacajte kockice kako biste odredili svoj dio tijela, aktivnost i lokaciju!

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Large Silicone Inflatable Plug Black

    CalExotics Large Silicone Inflatable Plug je jedinstvena analna sonda s tijelom na napuhavanje, mehurićem koji se lako stiska i odvojivim crijevom. Opako uzbudljiva sonda ostaje napuhana čak i kad se crijevo odvoji! Kako biste napuhali svoj ecstasy, jednostavno pričvrstite crijevo i pritisnite mjehurić koji se lako stiska.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Empowered Smart Pleasure Queen

    Oraspoloži se! Ovaj dragulj prvenstveno povećava protok krvi u vašem cvijetu kroz usisavanje, čime se povećava njegova osjetljivost. I što onda? Tada ćete dobiti senzualni jezik koji se može kretati i vibrirati u 6 načina. Uživajte u seksi sretnim trenucima sa sobom i s Emrowed Smart Pleasure Queen svaki dan!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Eclipse Thrusting Probe Black

    Uđite u svijet čuda divljeg analnog užitka! Nije važno jeste li početnik ili iskusan analni ljubitelj, ovaj stimulator će vas jednostavno oduševiti sa svojih 12 funkcija. Uživajte u snažnim vibracijama u kombinaciji s rotacijama i prenaponom iznad glave dvaju moćnih motora.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Eclipse Wristband Remote Thrusting Rotator Probe

    Senzualna silikonska igračka za apsolutni užitak u vašem analnom za vašu prostatu! Ima elegantan daljinski upravljač nalik satu i nudi vam 12 snažnih funkcija vibracije s intenzivnim sinkroniziranim rotirajućim i odgovarajućim funkcijama s 2 snažna motora.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Bionic Sucking and Vibrating Masturbator Black

    Jeste li moderan muškarac i volite tehnički napredne pogodnosti? Doživite novu razinu užitka koja oduzima dah uz snažan usisni i vibrirajući Bionic masturbator! Pružit će vam stvarno opojno iskustvo masturbacije, a njegove funkcije možete prilagoditi svojim potrebama. Uživajte u čvrstoj unutarnjoj teksturi, 4 funkcije intenzivnog usisavanja i 7 funkcija vibracije!

    299 €

    179 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Magic Pump

    Neka vaše posuđe nabubri i postane veće! Ova čarobna, elegantna i učinkovita vakuum pumpa će vam pomoći, jer će povećati vaš penis i ojačati vašu erekciju na ugodan način. Jednostavan je i udoban za rukovanje, a unutarnji dio je zategnut i teksturiran, tako da se možete veseliti uzbudljivoj stimulaciji.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Crystal Chain Nipple Clamps Silver

    Uživajte u zadirkivanju bradavica s ovim prekrasnim svjetlucavim lancem iz California Exotics. Uzbuđenje će biti stvarno i možda bolno, stege su podesive i moći ćete dosegnuti razinu za kojom čeznete. Okrenite gumb i otkrijte uzbudljivu bol!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Personal Trainer Love Doll

    Sanjate li o tome da imate svog osobnog trenera koji će vas trenirati kada je u pitanju seks? Ovaj ljepotan na napuhavanje trenirat će vas svojim tvrdim penisom od jutra do mraka! Osim toga, ponudit će vam i usku stražnju ljubavnu rupu, gdje ćete otkriti carstvo uzbudljivih čuda. Pripremite se za strastvenu vožnju!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Silicone Studs 6 Inch Skin

    Žudite li za lijepim realističnim dildom cijelim tijelom? Ispunjenje vaših snova je nadohvat ruke s ovim silikonskim dildom! Pružit će vam intenzivno uzbudljivo iskustvo, jer izgleda iznimno autentično, prekrasno je fleksibilan i završen snažnom vakuumskom čašicom. Uživajte u njegovoj teksturi, raskošnim testisima i svakom seksi iskustvu koje vam pruža!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Performance Maxx Life-Like Extension with Harness Brown

    Ima li viška pulpe? Dodajte 5 cm stelje i uživajte u intenzivnijim iskustvima s ovim realističnim rukavom na praktičnom remenu. Remen vam pomaže da zadržite šuplji rukav na mjestu, a cijela stvar je pričvršćena metalnim prstenom na dnu. Prepustite se dodiru vrhunskog tekućeg silikona i povećajte svoje zadovoljstvo!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Dual Rider Remote Control Bump and Grind Blue

    Želite li otkriti svoju seksualnost i produbiti ljubav prema sebi? Ovaj Dual Rider savršen je za to! To je snažan masažer s 2 snažna motora za daljinsko upravljanje. Povjerite svoj užitak njegovom sofisticiranom dizajnu i posebno 12 funkcija vibracije.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Scandal Trio Pleasure Wheel Black

    Kako bi bilo da isprobate nešto novo i nevjerojatno uzbudljivo? Na prvi pogled ovaj kotač djeluje strastveno i opasno u isto vrijeme! Zadirkivat će vas i oduševiti, sastoji se od 3 kotača s 22 šiljaka i s njim ćete se voziti naprijed-natrag po tijelu svog kolege. Otkrijte nova iskustva!

    34,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Silicone Finger Swirls 4 pack

    Dajte običnoj stimulaciji novu dimenziju i isprobajte ove svilenkasto meke silikonske navlake za prste. Njihova površina je ugodne teksture i svidjet će se vašem klitorisu i G-točki. Paket sadrži 4 različite boje rukava za 4 različita raspoloženja! Uživajte sami ili s partnerom i povećajte svoje iskustvo stimulacije!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Performance Maxx Life-Like Extension 8" Ivory

    Ima li viška pulpe? Dodajte 5 cm stelje i uživajte u intenzivnijim iskustvima s ovom realističnom navlakom. Osim povećanja penisa, također potiče erekciju i povećava izdržljivost. Dobrobit za oba para je zajamčena!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 97 za 128 od 370 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.