×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Lubrikanti 11 - 50 ml

Artikli 65 za 96 od 401 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • System JO Hybrid Lubricant Coconut Warming 30ml

    Uživajte u ovom iznimnom mazivu kremaste hibridne konzistencije i prirodno ugodnog mirisa i okusa kokosa. Plus s učinkom zagrijavanja!

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shunga Secret Garden Clitoral Gel 30ml

    Secret Garden gel za klitoris nezaobilazan je za žene svih dobi! Koristite ga za vlastito zadovoljstvo ili za postizanje novih visina sa svojim ljubavnikom i otkrivanje novih osjećaja.

    43,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Orgie Orgasm Drops Kissable 30ml

    Kako bi bilo da dodirnete nebo? Ove kapljice odvest će vas do uzbudljivih visina. Nanose se izravno na klitoris i zahvaljujući svojim učinkovitim stimulirajućim sastojcima izazivaju u vama strastvene i iritantne osjećaje zagrijavanja. Dođi igrati!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Swiss Navy Premium Anal Lube 29.5ml

    Analni lubrikant popularnog švicarskog brenda Swiss Navy. Promicat će vaše seksualno zadovoljstvo i povećati vaše zadovoljstvo od analnog odnosa. Bez mirisa je, na bazi silikona i sadrži klinčiće koji otklanjaju nelagodu i pridonose ugodnom i osvježavajućem iskustvu.

    11,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Inverma Largo Cream 40ml

    Sanjate li o većem penisu? Largo krema će vam ga učinkovito raskrvariti, što će povećati duljinu penisa u smislu duljine i širine. Moglo bi se opisati kao čudo koje obećava vidljive rezultate nakon nekoliko tjedana redovitog korištenja. Veći penis podići će vam samopouzdanje i na kraju, ali ne i najmanje važno, zadovoljit će vašu partnericu, stoga dođite i počastite je.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • HOT Ero Backside Anal Whitening Cream 75ml

    Kralj kvalitete kada su analne kreme u pitanju! Međutim, to nije njegova jedina prednost! Ima poseban učinak izbjeljivanja, što ga čini desnom rukom porno glumaca, pratitelja, erotskih modela ili modela za chat uživo. Ako ga redovito koristite, postići ćete impresivno izbjeljivanje anusa i ruke na srcu: nije li to baš ono što svi želimo?

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • intt Deep Throat Spray 12ml

    Sanjate li o dubokom grlu, ali tijelo vam ne dopušta da uđete? Pokušajte mu pomoći da se opusti ovim praktičnim sprejom. Ugodnog je okusa mente i pružit će vam udobnost i zadovoljstvo tijekom oralnih igara. To je prikladno za njega i za nju.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lick-it Cherry 50ml

    Žene vole slatkiše, a sada vaš penis može postati i slatka poslastica s okusom trešnje. Koristite ovo ulje za oralne igre ili za seks, oboje će s njim biti ukusno, mirisno i uzbudljivo.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Swiss Navy Sensual Arousal Lubricant 29.5ml

    Švicarsko mazivo marke Navy, idealno za sve parove. Odlikuje se jedinstvenom formulom i ima sposobnost stimulirati i muškarce i žene, pobuditi strast u njima i istovremeno zadovoljiti njihove potrebe. Uživajte u užitku za oboje u jednoj bočici.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • JoyDrops Silicone Personal Lubricant Gel 50ml

    JoyDrops® Silicone Personal Lubricant Gel učinkovit je pod vodom i može se nanositi u okruženjima poput kupaonica, bazena, mora itd.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Just Glide Premium Anal Lubricant 50ml

    Nahranite svoja stražnja vrata hijaluronskom kiselinom i pantenolom! Ovaj Just Glide Premium analni gel za podmazivanje je 100% veganski i lako se ispire. Sadrži pantenol koji umiruje kožu i stvara barijeru. Također ima regenerativni učinak. Hijaluronska kiselina je, pak, izvrsno hidratantno, a silikonsko ulje jamči nevjerojatnu glatkoću i također se brine za najugodnija iskustva koja jednostavno želite!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Stimul8 Deep Throat Spray 30ml

    Smeta li vam što nemate duboko grlo i kude vas kad pokušate ići dublje? Ovaj sprej bit će vaše tajno oružje! Na bazi je vode, ima osvježavajući okus mente i posebno je osmišljen kako bi poboljšao vaše oralno iskustvo. Neka vam utrne grlo i dajte vašem ljubimcu dublji i zadovoljavajući dim.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Eros Delay 100% Power Concentrate 30ml

    Mjesto za spavanje duge noći pune strasti? Gel na bazi vode koji odgađa vrhunac omogućit će vam da ostvarite ovu želju.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • JoyDrops Erection Personal Lubricant Gel 50ml

    JoyDrops® Erection Personal Lubricant Gel povećava protok krvi u naneseno područje i omogućuje više krvi da ide do stanica muškog organa.
    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Eros Aqua 50ml

    Gel za podmazivanje na bazi vode, dizajniran za dodatnu vlagu i pojačan ljubavni okus. Proizvod je bez smirne, masnoća ne iritira i, što je najvažnije, ne tretira kondome.

    6,90 €

    2,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Vince & Michaels Flavored Lubricant Juicy Peach Sweet Mango 50ml

    Ukusni lubrikant na bazi vode s mirisom manga i breskve. Njegov uravnotežen pH bit će ugodan, kao i hidratantne sposobnosti. 100% je veganski, pogodan za korištenje u kombinaciji u kondomima i u praktičnom malom pakiranju od 50 ml. Napravite svoje intimne igre i uživajte do kraja!

    7,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • HOT Ero Prorino Black Line Clitoris Cream for Women 50ml

    Krema za klitoris koja sadrži formulu s vrlo snažnom cirkulacijom i stimulirajućim djelovanjem. Snažno promiče ljubavno iskustvo s eksplozivnim vrhuncem.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bijoux Indiscrets Slow Sex Mouthwatering Spray 13ml

    Žudite za savršenom uvertirom? Isprobajte jedan od nevjerojatnih proizvoda iz luksuzne kolekcije Slow Sex koji će vam pokazati nove načine stimulacije. Na primjer, ovaj sprej za stvaranje sline, uz koji možete uživati u još seksi oralnim igrama, jer je slina najneugodniji lubrikant! Okus i okus…

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sensuva Deeply Love You Spearment Throat Relaxing Spray 30ml

    Želiš li mu pokazati koliko ti je duboko grlo? Imamo tajno oružje za vas koje će vas učiniti drugom Lindom Lovelace! Upravo ovaj sprej ugodnog okusa čija je misija utrnuti vaš vrat i opustiti mišiće. Produbite svoju ljubav!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • intt Vibration! Bubble Gum Tingling Effect Gel 15ml

    Sada je dostupan najpotpuniji tekući vibrator. Donosi valove zagrijavanja, pulsiranja i vibriranja tijekom više od 30 minuta. Proizvod je uniseks i može se koristiti za penetraciju, masturbaciju, poljupce i također oralni seks zbog svog ukusnog okusa žvakaće gume.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • System JO Hybrid Lubricant Coconut Cooling 30ml

    Uživajte u ovom iznimnom mazivu kremaste hibridne konzistencije i prirodno ugodnog mirisa i okusa kokosa. Plus s efektom hlađenja!

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • RUF Nymphorgasmic Cream 15ml

    Posebna krema za žene za povećanje seksualne osjetljivosti. Zahvaljujući tvarima iz koje je napravljeno, on podržava protok krvi u klitorisu i daje mu ugodno uzbudljiv iritantni osjećaj.

    9,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Intome Anal Whitening Cream 30ml

    Muči li vas tamna koža oko anusa i u posljednje vrijeme ne razmišljate ni o čemu drugom osim o tome kako posvijetliti ovo mjesto? Vaš problem je skoro riješen! Ova posebna krema ima učinkovit učinak posvjetljivanja, a također njeguje kožu. Priuštite si analnu rupu na kojoj će vam svi pozavidjeti!

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lick-it White Chocolate 50ml

    Žene vole slatkiše, a sada im vaš penis može postati slatka poslastica s okusom čokolade. Koristite ovo ulje za oralne igre ili za seks, oboje će s njim biti ukusno, mirisno i uzbudljivo.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Joydivision AQUAglide Stimulating Gel 25ml

    Samo jedna kap po klitorisu i tlo će pasti pod vama! AquaGlide Stimulating Gel brenda Joy Division je stimulirajući gel posebno razvijen za povećanje zadovoljstva kod žena. Donosi trenutne rezultate u slično intenzivno uzbudljivim osjećajima. Na bazi je vode, ne ostavlja mrlje, nema masnoće i ima uravnotežen PH pogodan za ženske intimne zabave.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lick-it Strawberry 50ml

    Žene vole slatkiše, a sada čak i vaš penis za njih može postati slatka poslastica s okusom jagode. Koristite ovo ulje za oralne igre ili za seks, oboje će s njim biti ukusno, mirisno i uzbudljivo.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Intimate Organics DISCOVER G-Spot Stimulating Gel 30ml

    Kanadska tvrtka Intimate Earth ™ lansira beskompromisni stimulacijski gel za žene, koji povećava veličinu G-točke i povećava njezinu osjetljivost, što olakšava pronalaženje.

    34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pjur Analyse Me! Anal Comfort Serum 20ml

    Želite li uživati u analnom seksu bez boli i istovremeno bez straha od utrnulosti? Isprobajte ovaj poseban serum za ugodan analni odnos! Stvara nevidljivi zaštitni film koji smanjuje osjetljivost, ali ne stvara neželjenu anesteziju. Uživajte u ugodnim i opuštenim analnim igrama!

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Durex Sensilube Intimate Gel 40ml

    Durex Sensilube vaginalna hidratantna krema druga je nakon prirode kada osjećate potrebu za dodatnim vaginalnim podmazivanjem kako biste ublažili svoju nelagodu.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Joydivision Slick'n'Slide 20ml

    Samo najbolje za njegovu muškost.

    6,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • System JO Hybrid Lubricant Coconut 30ml

    Novost među lubrikantima kombinira gel za podmazivanje s prirodnim kokosovim uljem kako bi se postigao izniman proizvod koji spaja najbolje iz oba svijeta.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cobeco Pharma Male Delay Spray 15ml

    Osvježavajući sprej za svu gospodu koja ima problem s prijevremenom ejakulacijom. Sadrži učinkovite anestetičke sastojke koji će vam pomoći povećati izdržljivost. Za temeljitu kontrolu vašeg penisa i bezbrižan maksimalan užitak.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 401 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.