×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Lubrikanti 11 - 50 ml

Artikli 97 za 128 od 401 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • System JO Oral Delight Arousal Gel Strawberry Sensation 30ml

    Ne volite li ponekad oralne igre ili jednostavno želite da budu malo slađe i zabavnije? Isprobajte ga sa System Jo Oral gelom s okusom jagode. Osim prekrasnog mirisa, ima i rashlađujući učinak koji će razveseliti njega i njezine genitalije. Stoga dođite i uživajte u dobrom pušaču ili lizanju!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pjur BACK DOOR Super Regenerating Panthenol 30ml

    Želite li živjeti na više od jednog analnog seksa? Brendu Pjur dodajte analni gel za podmazivanje koji je na bazi vode i sadrži pantenol koji daje intenzivno hidratantno djelovanje, jer čak i kamilica koja ugodno pomiruje intimna analna područja. Otvorite djelovanje ovog jedinstvenog gela sa svojim partnerom ili u kombinaciji s erotskim pomagalima.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • System JO Gelato Salted Caramel 30ml

    Aromatizirani lubrikant na vodenoj bazi JO Gelato poboljšava kondiciju i intimne igre te im daje opijeni mir. Njegov jedinstveni sustav sadrži prirodni glicerin opskrbljen ekološkim metodama, kao i druge visokokvalitetne komponente koje osiguravaju privremeno podmazivanje. No, ukusni okusi Jo Gelato lubrikanta ogledaju se u njegovoj opremi koja ne prelazi nijansu niti parabene.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • intt Inflate XXL Massage Gel 15ml

    Kaže se da većina muškaraca nije zadovoljna veličinom ili debljinom svog penisa. Jeste li jedan od njih? Ako ne, INTT je za vas razvio ovaj jedinstveni gel koji pomaže povećati penis. To uzrokuje širenje krvnih žila i time povećava protok krvi u penisu, što povećava veličinu. Uživajte u uzbuđenju i veličini o kojoj uvijek sanjate!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Eros Intimate & Toy Cleaner 50ml

    Vodite brigu o svojim intimnim dijelovima i svojim erotskim pomagalima u isto vrijeme. Ovo sredstvo za čišćenje je vrlo nježno i pogodno za korištenje i na osjetljivoj koži i na igračkama od svih materijala. Samo ga poprskajte i nakon nekog vremena obrišite krpom ili ubrusom. Prvo se pobrinite za higijenu i nabavite ovo sredstvo za čišćenje prvoklasne marke Eros.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B DELAY 30ml

    Intimni sprej popularnog brenda Mister B koji produžuje užitak spolnog odnosa.
    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • RUF Virgin Tight Vagina Cream 30ml

    Francuska krema za vaginalnu masažu za žene koje vole bliži kontakt tijekom spolnog odnosa. Kako biste postigli željeni učinak, umasirajte malu količinu kreme oko stidnih usana.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cobeco Pharma Viagel For Men 30ml

    Stimulirajući gel za muške intimne zabave. Ovaj gel ugodno povećava želju i požudu i tako jamči najintenzivnije trenutke strasti koje želite.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Luxuria Vortex Gel Warming Effect 30ml

    Nešto seksi za tvoj klitoris? Da! Isprobajte Vortex gel s učinkom zagrijavanja, koji je posebno razvijen za povećanje užitka u vezi s većom osjetljivošću intimnih dijelova, povećanom željom i učestalošću orgazama. Dame, život je prekratak da ne biste uživali u najsmješnijim događajima.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dr. Müller Ty&Já Lubricant Non-perfumed 50ml

    Ty & Já® Unscented Lubricating Gel je proizvod za održavanje prirodne vlažnosti vaginalnog suncokreta i pružanje intimnog života.

    5,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalihi

  • HOT Rhino Long Power Cream 30ml

    RHINO Delay Cream djeluje preventivno i učinkovito tijekom prijevremene kulminacije. Više seksualne ustrajnosti, više uživanja. Krema je napravljena od posebne mješavine kineskih biljaka.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pjur Woman Nude 30ml

    Lubrikant na bazi vode s ugodnim učinkom podmazivanja, posebno za intenzivan analni seks.

    10,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovely Lovers MAXILONG Spray INNOVATIVE FORMULA 50ml

    Intimni sprej s učinkom trenutnog povećanja penisa kroz bolju cirkulaciju krvi. Diskretno korištenje prije spolnog odnosa.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • HOT Ero Oral Optimizer Blowjob Gel Peppermint 50ml

    Stimulirajući gel oralni užitak! Blowjob Gel daje osvježavajući osjećaj u okusu paprene metvice. Razmazite svog partnera intenzivnim, stimulirajućim oralnim užitkom.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pjur Woman 30ml

    pjur® Woman dizajniran je posebno za žene, prilagođen njihovoj udobnosti, užitku i senzualnosti.

    7,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B LOAD 50ml

    Hibridni gel za podmazivanje koji predstavlja savršenu mješavinu vode i silikona. Dobijte svilenkasto gladak i dugotrajan učinak, ali se vrlo lako ispire. Kompatibilan je s kondomima i erotskim pomagalima od svih materijala, uključujući silikon, lateks, staklo, metal, gumu i drugo. Uživajte u svestranom osobnom mazivu za sve prilike!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oh! Holy Mary Cannabis Anal Gel 50ml

    Analni dodatak Cannabisu Oh! Svete Marijine obitelji! To je novi inovativni lubrikant posebno dizajniran za analni seks. Ove igre zahtijevaju posebno podmazivanje kako bi se izbjegla bilo kakva nelagoda, a ovaj gel je izvrsno dugotrajan, pomaže vam da se opustite i sadrži prirodne sastojke bez nepotrebnih silikona.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • IntimateLine Lady Gel for Her Pleasure Stimulating Gel for Women Warming Effect 30ml

    Znate li da bi vaše zadovoljstvo moglo biti još intenzivnije? Samo podržite iritaciju Lady Gel, koja razumije što žene žele. Posebno je razvijen za povećanje seksualnog užitka i osjetljivosti. Potiče dotok krvi u klitoralno i vaginalno područje, donosi ugodne efekte zagrijavanja i vodi vas do rajskih orgazama. Ne treba oklijevati!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Vince & Michaels Flavored Lubricant Fruity Strawberry Rhubarb Bliss 50ml

    Jagoda i rabarbara ukusnog mirisa na bazi vode. Njegov uravnotežen pH bit će ugodan, kao i hidratantne sposobnosti. 100% je veganski, pogodan za korištenje u kombinaciji u kondomima i u praktičnom malom pakiranju od 50 ml. Napravite svoje intimne igre i uživajte do kraja!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Orgie Dual Vibe! Kissable Liquid Vibrator Pina Colada 15ml

    Volite li koktel Pinã Colada? Sada će vam se svidjeti ovaj koktel! Predstavljam vam moj "tekući vibrator" iz Orgieja koji iritira ne samo osjetljiva područja, već i okusne pupoljke. Donosi stimulirajući vibracijski učinak i ne samo da daje oralnom seksu novu razinu uzbuđenja.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • intt Like A Virgin Tightening Gel 15ml

    Tko je rekao da kako starite, vaša vagina više neće biti mlada? Lezi kao kula! Ovaj gel učinkovito vraća prirodnu vlažnost i elastičnost vagine. Vaša će vagina odjednom biti čvrsta kao djevica. Uživajte u pomlađivanju i ponovno otkrijte izgubljenu strast povezanu s vašom vitkom vaginom.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sensuva Lic-o-licious Blueberry Muffin Oral Delight Cream 50ml

    Vaša će popustljivost nadmašiti vaše prepuštanje, ako su vam usta i jezik pod krinkom slatkog okusa, koji će vam omogućiti dvostruki i intenzivan oralni seks.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Stimul8 Anal Warming Lubricant Waterbased 50ml

    Analni lubrikant koji će vam, osim dugotrajnog snažnog podmazivanja, pružiti i blagi učinak zagrijavanja za još strastvenija iskustva. Njegov sastav će biti ugodan za tijelo, jer ne sadrži parabene, ftalate ili druge štetne tvari te tako djeluje potpuno prirodno.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sensuva Lic-o-licious Salted Caramel Oral Delight Cream 50ml

    Vaša će popustljivost nadmašiti vaše uživanje, ako su vam usta i jezik pod krinkom slatkog okusa, koji će vam omogućiti dvostruki i intenzivan oralni seks.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Orgie Sexy Vibe! Liquid Vibrator High Voltage 15ml

    Ekstra snažno vibrirajuće mazivo! Ekskluzivna i pionirska formula ovog lubrikanta, koju je osmislio brend Orgie, puna je vrhunskih sastojaka i budi najtoplije osjećaje. Tajna ovog gela su aktivne biljke iz Amazone, koje su uzročnici izuzetno jakog vibriranja i efekta trnaca. Uživajte u beskrajnom uzbuđenju, nevjerojatnim orgazmima i neviđenom užitku! Pogodno za njega i nju.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Orgie Time Lag Delay Spray 25ml

    Mislite li da ćete malo izdržati? Ne brinite, niste sami i postoji način da produžite svoju ljubav! Ovaj sprej ima jedinstvenu formulu i sadrži prirodne sastojke umjesto kemikalija, tako da ne morate brinuti da će vam penis trajno utrnuti. Zadovoljite sebe i voljenu osobu!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • HOT Ero Oral Optimizer Blowjob Gel Strawberry 50ml

    S ovim stimulirajućim gelom vaša će oralna iskustva dobiti novi slatki okus jagode i nećete imati drugog izbora nego pušiti, pušiti i pušiti... Ili lizati i lizati i lizati... Potaknite svog partnera na vrh uz ukusan oralni seks!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Spartan Couple Gel Virility Cream 2.0 40ml

    Želite li isprobati nešto novo sa svojim kolegom i doživjeti nešto više u krevetu? Spartan pojačava orgazme zahvaljujući sadržanim 100% prirodnim ekstraktima. Nakon prve primjene penis će probuditi nevjerojatnu snagu i energiju, a naknadna eksplozija će također biti apsolutno iznimna. I žene će također doći na svoje, jer će penis nakon korištenja Spartan gela biti neodoljiv. Sve što trebate učiniti je pokušati!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Stimul8 Prolong Penis Gel Long-Lasting 30ml

    Čeznete za dužom i intenzivnijom ljubavlju, a da pritom ne izgubite sva ugodna iskustva povezana s njom i da svoju erekciju održite tvrdom poput kamena? S8 Prolong Penis Gel podržat će vašu erekciju, pomoći vam da odgodite ejakulaciju, a zahvaljujući vrhunskom sastavu i dermatološki testiranim sastojcima nećete izgubiti osjetljivost. Dođite i uživajte u dugom i kvalitetnom seksu o kojem sanjate!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Luxuria Rear Pleasure Anal Relaxing Spray 20ml

    Jesu li vaše analne igre ponekad malo bolne? To nije nenormalno i ovaj analni sprej, na primjer, može vam pomoći kod bolova. Ne samo da hidratizira, već i ugodno opušta, pa pazi da analni mišići ne budu napeti i da možete uživati u savršenom analnom užitku. Uništite sve što vas sprječava da u potpunosti uživate u analnoj igri.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Vince & Michaels Flavored Lubricant Intense Chocolate Fudge Dream 50ml

    Ukusni lubrikant na bazi čokolade na bazi vode. Njegov uravnotežen pH bit će ugodan, kao i hidratantne sposobnosti. 100% je veganski, pogodan za korištenje u kombinaciji u kondomima i u praktičnom malom pakiranju od 50 ml. Napravite svoje intimne igre i uživajte do kraja!

    7,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Cobeco Pharma Black Stone Spray For Men 15ml

    Prijevremeni klimaks je problem koji muči muškarce i njihove partnerice. Zato brend Cobeco Pharma dolazi sa Black Stone sprejom koji sprječava ovu patnju i jamči dugotrajan i intenzivan spolni odnos.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 97 za 128 od 401 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.