×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Lubrikanti 11 - 50 ml

Artikli 129 za 160 od 401 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Stimul8 Anal Cooling Lubricant Waterbased 50ml

    Analni lubrikant koji će vam, osim dugotrajnog snažnog podmazivanja, pružiti i blagi učinak hlađenja za još strastvenija iskustva. Njegov sastav će biti ugodan za tijelo, jer ne sadrži parabene, ftalate ili druge štetne tvari te tako djeluje potpuno prirodno.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pjur Aqua Panthenol 30ml

    Tražite li nešto bolje od običnog lubrikanta na bazi vode? Prestanite tražiti, Pjur Aqua Panthenol ispunit će vaše želje iznad očekivanja. Njegovo dugotrajno podmazivanje ostavlja ugodan osjećaj na koži, a dodani pantenol zatim je učinkovito hrani, regenerira i hidratizira. Uživajte u još boljem seksu!

    11,90 €

    4,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Eros Extended Love Top Level 3 30ml

    Mali, ali učinkovit sprej za produljenje ljubavnih igara. Zahvaljujući ekstra jakoj formuli, uživat ćete u dugotrajnom intenzivnom iskustvu sa svojom ljubavnicom.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cobeco Pharma ViaGel For Women 30ml

    Vaš orgazam će biti intenzivniji! Viagel stimulirajući gel za žene povećava osjetljivost intimnih područja žena. Gel poboljšava protok krvi i tu je ugodno trnci i uzbuđenje. Klitoris je osjetljiviji i vlažan.

    16,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Vince & Michaels Flavored Lubricant Warm Vanilla Gold Pear 50ml

    Ukusni lubrikant na bazi vode s mirisom kruške i vanilije. Njegov uravnotežen pH bit će ugodan, kao i hidratantne sposobnosti. 100% je veganski, pogodan za korištenje u kombinaciji u kondomima i u praktičnom malom pakiranju od 50 ml. Napravite svoje intimne igre i uživajte do kraja!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pjur Woman Aloe 30ml

    Gel za podmazivanje na bazi vode razvijen posebno za žene i koji sadrži prirodnu Aloe Veru. Uživajte u još većem užitku uz njega i prepustite gelu da brine o vašim osjetljivim područjima zahvaljujući sastavu koji odgovara onome što zahtijevaju ženske intimne zabave. Sadržaj Aloe vere tada osigurava još intenzivnije podmazivanje, a istovremeno njeguje kožu i pomaže da ona ne izgubi elastičnost.

    11,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovely Lovers DELAY Spray STRONG FORMULA 50ml

    Intimni sprej koji produžuje duljinu kontakta. Optimalna kombinacija aktivnih sastojaka donosi mogućnost kontrole ejakulacije, a jamči zadovoljstvo zahvaljujući dužem kontaktu. Dodaci guarane i kofeina potiču i stimuliraju. Idealan u slučaju problema s prijevremenom ejakulacijom.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Eros Silk 50ml

    Jedinstvena i dokazana kvaliteta 100% silikona jamči pravi užitak podmazivanja i iznimno dugotrajnu sposobnost podmazivanja bez isušivanja!

    7,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pharmquests CBD Cannabis Masturbation Cream for Her 50ml

    Vaš obučeni krijumčar može biti trijezan i ohrabrujući! Cannabis Masturbation je krema razvijena posebno za masturbaciju jer bi poboljšala vaše iskustvo. Čudno je zagladiti, ali ipak kažemo malo, a bez mesa. Sve što trebate učiniti je umasirati malu količinu, potrošiti ih i pustiti da uzmu snijeg od kanabisa.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Liquid Silk 50ml

    Tražite li nešto više od običnog lubrikanta? Tražite li nešto posebno, nešto prirodno, nešto kvalitetno? Liquid Silk jedan je od najprodavanijih maziva na bazi vode na svijetu. Njegov sastav sadrži samo najkvalitetnije sastojke, sprječava širenje infekcija i nije ga uzalud naziva Liquid Silk – tekuća svila. Probajte i više nikada nećete poželjeti još jedan lubrikant!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • System JO Silicone Lubricant Cool 30ml

    Popularni i svilenkasto glatki silikonski lubrikant JO Premium dobio je dodatnu dozu hlađenja. Nemojte si uskratiti luksuzno klizanje i isprobajte silikonski lubrikant farmaceutske kvalitete koji je dodatno obogaćen rashladnim mentolom!

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Vince & Michaels Flavored Lubricant Fizzy Tropical Wine Delight 50ml

    Ukusno lubrikant na bazi voća, na bazi vode. Njegov uravnotežen pH bit će ugodan, kao i hidratantne sposobnosti. 100% je veganski, pogodan za korištenje u kombinaciji u kondomima i u praktičnom malom pakiranju od 50 ml. Napravite svoje intimne igre i uživajte do kraja!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dragon Spray Super Dooz 34000 Spray 45ml

    Bi li vam se život promijenio nabolje da možete duže izdržati u krevetu? Ako je vaš odgovor sasvim potvrdan, onda obratite pažnju na ovaj jedinstveni sprej! Jer može utrnuti vrh penisa, koji se smatra najosjetljivijim mjestom, te tako odgoditi vaš vrhunac i produžiti vođenje ljubavi. Uživajte u dugom vođenju ljubavi i priuštite si odgovarajuće samopouzdanje koje će vam promijeniti život!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Orgie Orgasm Drops 30ml

    Ekskluzivni i pionirski proizvod luksuznog brenda Orgie. Sastoji se od sirovina prvoklasne kvalitete, ima praktičnu kapaljku i odvest će vaš klitoris na paradu. Nanesite Orgasm Drops izravno na klitoris, jedna ili dvije kapi će biti dovoljne i uživat ćete u trenutnom ekstremnom užitku i doživjeti najintenzivniji orgazam svih vremena.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Secret Play Kissable Lube & Hot Oil Vanilla 50ml

    Tražite li nešto što će biti prikladno za mirisni seks i ugodno toplu masažu? Isprobajte ovu vijest iz Secret Playa. Okus vanilije će vas baciti na koljena, topla masaža će vas zagrijati, a kako će se nastaviti, ovisi o vama! Ako vam nedostaje sličan proizvod na noćnom ormariću, vrijeme je da ga kupite i počnete uživati u senzualnim i strastvenim igrama.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Eros All Purpose Toy Cleaner without Alcohol 50ml

    Vaša voljena erotska pomagala zaslužuju vašu brigu, kao što vi zaslužujete njihove uzbudljive funkcije. Ovo higijensko sredstvo za čišćenje u spreju izvrsno je nježno i prikladno čak i za osjetljive površine. Ne sadrži alkohol i redovitom upotrebom značajno će produžiti život vašim ljubimcima.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pjur Woman Vegan 30ml

    100% veganski lubrikant sastavljen samo od prirodnih sastojaka i nije testiran na životinjama. Uživajte u savršenom užitku uz lubrikant posebno razvijen za žene, čija se pH vrijednost prilagođava ženskoj sluznici. Ne sadrži parabene, parafine, glicerin, sintetičke parfeme ili boje. Poboljšajte kvalitetu svog seksualnog života!

    11,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Luxuria EREX Power Hard Longer Penis Cream 30ml

    Konačno, tu je i stimulirajući gel za muškarce koji će penis odvesti u izvanzemaljsku ekstazu! Erex Power je aktivna krema sa stimulativnim svojstvima, zahvaljujući kojima daje novu dimenziju erotskim igrama. Nudi trenutni učinak jer aktivira cirkulaciju krvi i time potiče erekciju. Zahvaljujući svom sastavu s prirodnim ekstraktom, ne zahtijeva nikakvu ekstra dugu masažu, počet će djelovati gotovo odmah, isprobajte!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cobeco Pharma Penimax Penis Massage Cream 50ml

    Osvježavajuća rashladna krema za penis koji podržava erekciju.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Orgie Tighten Vaginal Adstringent 15ml

    Ovaj gel će vam pomoći da stegnete vaginalne mišiće i time imate malo užu rodnicu, što ne samo da će vaš partner osjetiti tijekom spolnog odnosa, već se možete veseliti uzbudljivijim i intenzivnijim iskustvima. Orgie Tighten Vaginalni adstringent sadrži prirodne aktivne sastojke i također je prirodni lubrikant.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • intt Lumiere Intimus Skin Lightening Cream 15ml

    Posebna krema brenda intt koja će vam pomoći da ujednačite razlike u tonovima kože ne samo na osjetljivim područjima. Pogodan je za nanošenje na kožu pazuha, prepona, ali i po cijelom tijelu. Njegova ekskluzivna receptura jamči brz i dugotrajan učinak, zahvaljujući kojem će koža biti blistava, šarmantna i jarkih boja te prije svega ujednačena.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Just Glide Toy Lube 20ml

    Just Glide pruža savršenu količinu podmazivanja, bez obzira koristite li ga sa ili bez seksualne igračke!

    3,79 €

    2,29 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Secret Play Always Virgin 15ml

    Žudite li za istim iskustvom kao kad vam je to bilo prvi put? Gel Always Virgin ispunit će vaše želje. Razvijen je od prirodnih sastojaka i pridonosi željenoj snazi vagine i pojačava užitak njemu i njoj.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cobeco Pharma Oral Joy Strawberry 30ml

    Želite diverzificirati oralne igre i uživati u još većoj zabavi i užitku? Isprobajte senzualni Oral Joy Strawberry gel! Ima nevjerojatan miris jagode u koji ćete se jednostavno zaljubiti, lako se širi i povećava erotski užitak za oba partnera. Namirišite svoje omiljene oralne zabave za jagode!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • System JO Gelato Decadent Double Chocolate Lubricant Water-Based 30ml

    Smatrate li da postavljate previsoke zahtjeve za gelove za podmazivanje? Ne odustaj od njih! Sustav JO će ih čuti. Ovaj lubrikant na bazi vode bit će prekrasan pratilac za predigru i vođenje ljubavi. Sadrži samo glicerin biljnog podrijetla i druge visokokvalitetne sastojke koji osiguravaju dugotrajno podmazivanje. A okus? Dvostruka čokoladna torta, oh!

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Eros Double Action Deep Throat Spray 50ml

    Želite li glumiti u spavaćoj sobi kao iz popularnog filma Deap Throat? Ovaj sprej bit će vaše tajno oružje koje će vam pomoći u svim okolnostima. Blagog je okusa mente, istovremeno umrtvljuje i osvježava grlo. Za dublji užitak, čiji davatelj odjednom postajete!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • intt Vibration! Strawberry Tingling Gel 15ml

    Imamo nešto za ljubitelje jagoda, ali i uzbudljivih i intenzivnih osjećaja. Ovaj stimulirajući gel će se svidjeti njemu i njoj. Zove se tekući vibrator, izaziva senzualno zagrijavanje i pulsiranje i radi više od 30 minuta. Uz njega uživajte u novoj dimenziji vodeći ljubav, masturbirajući ili oralni seks!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • HOT Ero Prorino XXL Cream for Men Strong 50ml

    Krema dizajnirana za masažu i stimulaciju penisa. Obogaćen je učinkovitim ekstraktima drveta, taruina i prirodnim uljima. Očarat će vas svojim ugodnim osvježavajućim mirisom, a možete biti sigurni i u higijensku sigurnost. Međutim, njegova glavna prednost je što može podržati i poboljšati vašu erekciju.

    26,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Secret Play Liquid Vibrator Hot Stimulator 15ml

    Jedinstveni gel s mirisom jagoda, koji se ponaša upravo onako kako ga i zove - tekući vibrator. Uživajte u ugodnoj stimulaciji, toplom oklopu, valovima uzbuđenja i orgazmičkim eksplozijama. Gel Liquid Vibrator Hot zadovoljit će i žene i muškarce, a njegov učinak traje nevjerojatnih 20 minuta.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • System JO Gelato Mint Chocolate 30ml

    Aromatizirani lubrikant na vodenoj bazi JO Gelato poboljšava kondiciju i intimne igre te im daje opijeni mir. Njegov jedinstveni sustav sadrži prirodni glicerin opskrbljen ekološkim materijalom i druge visokokvalitetne komponente koje osiguravaju privremeno podmazivanje. No, ukusni okusi Jo Gelato lubrikanta ogledaju se u njihovoj opremi, ali ne čitajte nijansu ili parabene.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • SKYN® Excite Orgasmic for Him 15ml

    Otkrijte ovaj SKYN Excite stimulirajući gel za muškarce, vrhunsku inovaciju u užitku! Ova kreacija postat će tajna koju svaki muškarac želi imati na dohvat ruke. Ovaj eliksir užitka posebno je dizajniran za muškarce, a posebno za područje penisa. Povećava uzbuđenje dok intenzivira orgazme za neviđenu eksploziju ekstaze.

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Just Glide Performance Water + Silicone 20ml

    Sanjate li o dugoj ljubavnoj vezi? Just Glide Performance pomoći će vam u tome! To je medicinski lubrikant na bazi vode sa silikonom, što znači da ima nevjerojatno sklisku teksturu i pruža dugotrajno podmazivanje. Zahvaljujući njemu, koža će biti prekrasno meka i glatka. Dajte mu priliku i vodite ljubav s njim koliko god želite!

    3,79 €

    1,89 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 129 za 160 od 401 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.