×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Lubrikanti za muškarce

Artikli 65 za 96 od 398 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Secret Play Triple X Unisex Pleasure Enhancer Gel 2ml

    Dobrodošli ekstremno zadovoljstvo! Ovaj gel je kombinacija prirodnih sastojaka, snažnog djelovanja i tri uzbudljiva učinka u jednom. Uživajte u efektu hlađenja, efektu vatrenog zagrijavanja i završnim vibracijama. Unesite novi intenzivan seksi povjetarac u svoje intimne igre i lebdite na orgazmičkom oblaku.

    7,90 €

    2,69 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Just Glide Premium Anal Lubricant 200ml

    Zamijenite svoja zaštitna vrata hijaluronskom kiselinom i pantenolom! Ovaj Just Glide Premium analni gel za podmazivanje je 100% veganski i lako se prska. Sastav pantherola koji umire kožu i barijeru. Ovo također ima regenerativni učinak. Hijaluronska kiselina je, dakle, površinski hidratantna, a silikonsko ulje je bogato obojenim ljepilom, a ipak je najskuplje željezo koje je jedna jedina želja!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Joydivision AQUAglide 2in1 Massage + Glide Lemongrass 200ml

    Tražite li univerzalni i kvalitetan lubrikant koji biste mogli koristiti i za masaže? Uz Joydivision Aquaglide 2u1 sa svježim mirisom limunske trave, moći ćete uživati u senzualnim iskustvima na svim dijelovima tijela! Idealan je ne samo za ljubavne igre zahvaljujući uravnoteženom pH, već i za masaže. Svoj užitak i zadovoljstvo povjerite popularnom i kvalitetnom njemačkom proizvodu.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Intimate Earth Mojo Niacin and Yohimbe Prostate Stimulating Gel 3ml

    Želite li izložiti stimulaciju prostate? Keep this fun Mojo gel se koristi u niacinu i johimbeu, čija kombinacija veže dotok krvi u prostatu i na taj način povećava vitalnost ovog tijela i tijela. Iskoristite svoje kolege ili sami u kombinaciji s voljenom osobom i otvorite orgazmički potencijal svoje prostate.

    4,59 €

    3,39 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Joydivision AQUAglide Liquid 250ml

    Jedinstvena tekuća konzistencija Joy Division AquaGlidea učinit će vašu ljubav još ugodnijom. Učinkovito ublažava suhoću rodnice i na taj način smanjuje intimnu nelagodu. Osim toga, proizvod je kristalno čist i vrlo ljubazan čak i prema osjetljivoj koži. Dopustite da vas ponese ugodan vodopad užitka.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pharmquests Cumface Tasty Sperm Banana 80ml

    Što bi bilo da sperma koja se nalazi na vašem licu ima prekrasan okus banane? Na ovo pitanje možete odgovoriti sada! Cumface Tasty Sperm je posebna tekućina s okusom banane koja je prikladna za korištenje s vašom omiljenom Cumface igrom. Jedna boca dovoljna je za do 20 igara. Dopustite da vas poprskaju spermom banane!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovely Lovers MAXILONG Spray INNOVATIVE FORMULA 50ml

    Intimni sprej s učinkom trenutnog povećanja penisa kroz bolju cirkulaciju krvi. Diskretno korištenje prije spolnog odnosa.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oh! Holy Mary Cannabis Pleasure Oil 6ml

    Stimulativno ulje iz sjemenki marihuane, koje se smatra najučinkovitijim stimulansom na tržištu s najduljim djelovanjem! Samo jedna kap po klitorisu ili iza žira i odmah ćete osjetiti intenzivan i vrlo uzbudljiv oklop. Drugačije je, bolje je, jedinstveno je!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bijoux Indiscrets Slow Sex Oral Sex Strips 7 pack

    Žudite za savršenom uvertirom? Isprobajte jedan od nevjerojatnih proizvoda iz luksuzne kolekcije Slow Sex koji će vam pokazati nove načine stimulacije. Primjerice, ove tanke trakice koje se tope na jeziku i svojom senzualno mentavom svježinom maksimalno podržavaju poljupce ili oralnu stilizaciju. Pripremite se da vas potrese uzbuđenje!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shiatsu Massage & Glide Gel 2in1 Silky Touch 200ml

    Visokokvalitetni gel za masažu i podmazivanje u jednom. Ima nevjerojatno dugotrajna svojstva podmazivanja, a ujedno je vrlo ugodna i ostavlja kožu baršunasto mekom i hidratiziranom. Osim toga, ne lijepi se i ne ostavlja mrlje. A vi jednostavno ne možete odoljeti njegovom svilenkastom dodiru!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pjur Aqua Panthenol 100ml

    Tražite li nešto bolje od običnog lubrikanta na bazi vode? Prestanite tražiti, Pjur Aqua Panthenol ispunit će vaše želje iznad očekivanja. Njegovo dugotrajno podmazivanje ostavlja ugodan osjećaj na koži, a dodani pantenol zatim je učinkovito hrani, regenerira i hidratizira. Uživajte u još boljem seksu!

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Intimate Earth Mojo Peruvian Ginseng Silicone Performance Glide 3ml

    Trebate li povećati svoju održivost? Moj peruanski blagotic ginseng je tu da vam pomogne da zadržite snijeg i postignete održivost. Osam toga, bez parabena, tu je i veganska, zbog čega je potrebno označiti i utješiti intimne dijelove tijela. Uživajte u ljubavi ljubavi!

    4,59 €

    3,39 €

    +

    -

    Na zalihi

  • EuroPharma E-Ph+ Sterile Lubricating Jelly 82g

    Trebate li da više klizi i da u isto vrijeme bude potpuno siguran za vaša osjetljiva područja? Odaberite sterilni gel za podmazivanje bez masti i drugih štetnih tvari. Europharma E-Ph + je prozirne boje i apsolutno ne iritira. Uživajte u svim igrama bez brige sa sterilnim lubrikantom.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • EasyGlide Natural Waterbased 150ml

    Tražite li lubrikant na prirodnoj bazi koji neće iritirati ni najosjetljivija intimna mjesta? EasyGlide Natural apsolutno je nježan za kožu te je također dermatološki i klinički ispitan i istražen. Baza mu je vodena, nemasna, ne smrdi, neutralna je i ima optimalnu pH vrijednost.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • KinkLab The Lube Shooter

    Od sada će mazivo biti samo tamo gdje treba, ne na jastucima, ne na plahtama, samo u guzici.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Conceive Plus Fertility Lubricant Pre-Filled Applicators 8x4g

    Korištenje Conceive Plus kada pokušavate začeti može povećati šanse za začeće, prirodnim putem. Conceive Plus Fertility Lubricant je JEDINI lubrikant koji sadrži esencijalne ione kalcija i magnezija za podršku procesu oplodnje. Dodatno podmazivanje koje pruža Conceive Plus može pomoći povećati šanse da spermiji dođu do jajašca.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Boners Masturbation Cream 100ml

    Ovaj jedinstveni lubrikant je tu da vašu masturbaciju učini ugodnijom! Njegova silikonska baza je svilenkasto mekana, tako da će penis ugodno kliziti u vašoj ruci i neće koštati vaše zapešće nepotrebnog napora. Uživajte u svojoj novoj i nadasve boljoj masturbaciji uz ovu kremu brenda Boners koja maksimalno razumije potrebe muškaraca.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bathmate Max Out Jelqing 100ml

    Jelging je bezbolna tehnika povećanja penisa i kada se izvodi u kombinaciji s Bathmete pumpama, rezultati su gotovo zajamčeni. Međutim, kako biste ubrzali njihovo postizanje, preporučujemo dodavanje ovog posebnog seruma.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Swiss Navy Sensual Arousal Gel 10ml

    Uzbudljiva stimulacija i još bolja iskustva za oboje? Da! Swiss Navy Sensual Arousal Lubricant zapalit će vatru strasti u vama, jer ima jedinstvenu sposobnost da probudi osjetljivost, stimulira i, na kraju, ali ne i najmanje važno, zadovolji i njega i nju. Uživajte u ovom jedinstvenom gelu za oboje u isto vrijeme!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oh! Holy Mary Cannabis Anal Gel 50ml

    Analni dodatak Cannabisu Oh! Svete Marijine obitelji! To je novi inovativni lubrikant posebno dizajniran za analni seks. Ove igre zahtijevaju posebno podmazivanje kako bi se izbjegla bilo kakva nelagoda, a ovaj gel je izvrsno dugotrajan, pomaže vam da se opustite i sadrži prirodne sastojke bez nepotrebnih silikona.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Me You Us Silk Slix Water-Based Lubricant White 250ml

    Gel za podmazivanje na bazi vode kao dodatak prirodnom mazivu. Uz njega ćete uživati u intenzivnijim iskustvima koja se nikada neće utrljati, jer gel povećava udobnost tijekom seksa i čini intimnost puno ugodnijom. Njegov sastav idealan je za korištenje u kombinaciji s erotskim igračkama te je prikladan za solo i igre u paru. Praktična pumpica je šlag na torti za jednostavnu upotrebu.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pharmquests Cumface Tasty Sperm Vanilla 80ml

    Što bi bilo da sperma koja se nalazi na vašem licu ima prekrasan okus vanilije? Na ovo pitanje možete odgovoriti sada! Cumface Tasty Sperm je posebna tekućina s okusom vanilije koja je prikladna za korištenje s vašom omiljenom Cumface igrom. Jedna boca dovoljna je za do 20 igara. Pošpricajte se spermom od vanilije!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cobeco Pharma Clove Delay Gel 60ml

    Patite li od preuranjene ejakulacije? Niste sami i ima pomoći! Ovaj specijalni gel sadrži ulje klinčića koje ima ugodan učinak hlađenja i pomaže u sprječavanju preuranjene ejakulacije. Također ima hranjive učinke i konačno ćete uživati u dugom seksu iz snova s njim!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Intimate Earth Mojo Horny Goat Weed Libido Warming Glide 3ml

    Želite li se zagrijati? Mojo Horny gel održava apstrakt bijele tvari koja djeluje na libido muha i ostaje. Osam komada, gel je bez parabena i vegana, što ga čini pogodnim za oba intimna dijela tijela. Koristite ga za intimnu masažu ili u kombinaciji s lijepom igračkom i uživajte uz intenzivne osvježavajuće blagodati.

    4,59 €

    3,39 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Intimate Earth Mojo Clove Oil Anal Relaxing Gel 3ml

    Ako vam se analni seks veže za nepismenog ili je možda čekao na vas? Mojo Clove je koncentrirani gel koji sadrži ulje klinčića, koje učinkovito napušta analno područje i pruža prikladnu analnu igru bez tvrdoglavosti. Odustani čak i ako se zabavljaš, uživaj u dobroj analgetskoj boli.

    4,59 €

    3,39 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Creamy Lubricant 250ml

    Mliječni gel za podmazivanje sperme na bazi vode. Creamy je realističan lubrikant. Trebalo bi vam biti dopušteno i lako voljeti njezinu teksturu s toliko sperme!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Just Glide Bio 200ml

    Čista priroda! Just Glide Bio Lubricant je prirodni organski gel na bazi vode za organsko pakiranje. Neukusan je, 100% veganski, siguran u kombinaciji s kondomima od potonjeg i savršen primjer za svakodnevnu upotrebu. Koristite Just Glide prirodni organski lubrikant sa zmajevima.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Swiss Navy Infuse 2-in-1 Arousal Gel for Him & Her 2 x 59ml

    Swiss Navy dolazi s par gelova - jedan za njega i jedan za nju. Žudite li za beskrajno intenzivnim uzbuđenjem? Konačno je nadohvat ruke! Još više ćete se zaljubiti u svoj ljubavni život.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Vince & Michaels Flavored Lubricant Fruity Strawberry Rhubarb Bliss 50ml

    Jagoda i rabarbara ukusnog mirisa na bazi vode. Njegov uravnotežen pH bit će ugodan, kao i hidratantne sposobnosti. 100% je veganski, pogodan za korištenje u kombinaciji u kondomima i u praktičnom malom pakiranju od 50 ml. Napravite svoje intimne igre i uživajte do kraja!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Stimul8 Anal Warming Lubricant Waterbased 50ml

    Analni lubrikant koji će vam, osim dugotrajnog snažnog podmazivanja, pružiti i blagi učinak zagrijavanja za još strastvenija iskustva. Njegov sastav će biti ugodan za tijelo, jer ne sadrži parabene, ftalate ili druge štetne tvari te tako djeluje potpuno prirodno.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Secret Play Sweet Love Foreplay Gel Strawberries and White Chocolate 60ml

    Želite li da vaše uvertire budu još slađe i slatkije? Poludjet ćete s Secret Play Sweet Love jestivim lubrikantima opojnih okusa. Na primjer, odaberite okus jagode u bijeloj čokoladi i njime pogladite cijelo tijelo svog kolege, uključujući erogene zone, a zatim to strastveno obećajte.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Spartan Couple Gel Virility Cream 2.0 40ml

    Želite li isprobati nešto novo sa svojim kolegom i doživjeti nešto više u krevetu? Spartan pojačava orgazme zahvaljujući sadržanim 100% prirodnim ekstraktima. Nakon prve primjene penis će probuditi nevjerojatnu snagu i energiju, a naknadna eksplozija će također biti apsolutno iznimna. I žene će također doći na svoje, jer će penis nakon korištenja Spartan gela biti neodoljiv. Sve što trebate učiniti je pokušati!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 398 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.