×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Lubrikanti za muškarce

Artikli 97 za 128 od 398 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • HOT Ero Oral Optimizer Blowjob Gel Strawberry 50ml

    S ovim stimulirajućim gelom vaša će oralna iskustva dobiti novi slatki okus jagode i nećete imati drugog izbora nego pušiti, pušiti i pušiti... Ili lizati i lizati i lizati... Potaknite svog partnera na vrh uz ukusan oralni seks!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovely Lovers DELAY Gel STRONG FORMULA 150ml

    Intimni gel koji produžuje duljinu kontakta. Optimalna kombinacija aktivnih sastojaka donosi mogućnost kontrole ejakulacije, a jamči zadovoljstvo zahvaljujući dužem kontaktu. Dodaci guarane i kofeina potiču i stimuliraju. Idealan u slučaju problema s prijevremenom ejakulacijom ili nedovoljnim vlaženjem intimnih dijelova. Srdačan je i svilenkasto gladak. Na bazi je vode, tako da ne ostavlja mrlje. Jamči optimalnu skliskost, čime se sprječava habanje i iritacija.

    26,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Orgie Time Lag Delay Spray 25ml

    Mislite li da ćete malo izdržati? Ne brinite, niste sami i postoji način da produžite svoju ljubav! Ovaj sprej ima jedinstvenu formulu i sadrži prirodne sastojke umjesto kemikalija, tako da ne morate brinuti da će vam penis trajno utrnuti. Zadovoljite sebe i voljenu osobu!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Stimul8 Prolong Penis Gel Long-Lasting 30ml

    Čeznete za dužom i intenzivnijom ljubavlju, a da pritom ne izgubite sva ugodna iskustva povezana s njom i da svoju erekciju održite tvrdom poput kamena? S8 Prolong Penis Gel podržat će vašu erekciju, pomoći vam da odgodite ejakulaciju, a zahvaljujući vrhunskom sastavu i dermatološki testiranim sastojcima nećete izgubiti osjetljivost. Dođite i uživajte u dugom i kvalitetnom seksu o kojem sanjate!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Vince & Michaels Flavored Lubricant Intense Chocolate Fudge Dream 50ml

    Ukusni lubrikant na bazi čokolade na bazi vode. Njegov uravnotežen pH bit će ugodan, kao i hidratantne sposobnosti. 100% je veganski, pogodan za korištenje u kombinaciji u kondomima i u praktičnom malom pakiranju od 50 ml. Napravite svoje intimne igre i uživajte do kraja!

    7,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Luxuria Rear Pleasure Anal Relaxing Spray 20ml

    Jesu li vaše analne igre ponekad malo bolne? To nije nenormalno i ovaj analni sprej, na primjer, može vam pomoći kod bolova. Ne samo da hidratizira, već i ugodno opušta, pa pazi da analni mišići ne budu napeti i da možete uživati u savršenom analnom užitku. Uništite sve što vas sprječava da u potpunosti uživate u analnoj igri.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Joydivision BIOglide 500ml

    BIOglide gel za podmazivanje na bazi vode prvi je 100% prirodno mazivo u svijetu.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fleshlight Fleshlube Slide Water-Based Anal Lubricant 100ml

    Želite li još intenzivnije i ugodnije uživati u analnim igrama? Ovaj lubrikant na bazi vode posebno je formuliran za analni seks te je ugodan i nježan za osjetljivu kožu. Učinkovito je, snažno i izdržljivo, pa će izvrsno produžiti vaša uzbudljiva iskustva. Uživajte u potpuno novim iskustvima i visinama užitka.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fist It Latex Short Gloves Black

    Želite li da vaše fisting igre budu seksi, autentične i higijenske? Ove rukavice od lateksa osnova su fistinga! Snažni su, ali u isto vrijeme tanki, dodir im je ugodan i strastven. Neka se raspadnu!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Stimul8 Anal Cooling Lubricant Waterbased 50ml

    Analni lubrikant koji će vam, osim dugotrajnog snažnog podmazivanja, pružiti i blagi učinak hlađenja za još strastvenija iskustva. Njegov sastav će biti ugodan za tijelo, jer ne sadrži parabene, ftalate ili druge štetne tvari te tako djeluje potpuno prirodno.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pjur Aqua Panthenol 30ml

    Tražite li nešto bolje od običnog lubrikanta na bazi vode? Prestanite tražiti, Pjur Aqua Panthenol ispunit će vaše želje iznad očekivanja. Njegovo dugotrajno podmazivanje ostavlja ugodan osjećaj na koži, a dodani pantenol zatim je učinkovito hrani, regenerira i hidratizira. Uživajte u još boljem seksu!

    11,90 €

    4,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Vince & Michaels Flavored Lubricant Warm Vanilla Gold Pear 50ml

    Ukusni lubrikant na bazi vode s mirisom kruške i vanilije. Njegov uravnotežen pH bit će ugodan, kao i hidratantne sposobnosti. 100% je veganski, pogodan za korištenje u kombinaciji u kondomima i u praktičnom malom pakiranju od 50 ml. Napravite svoje intimne igre i uživajte do kraja!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovely Lovers Chocoral Tasty Lube 150ml

    Intimni gel za podmazivanje s aromom čokolade, pogodan za intimne/erotske masaže ili klasični snošaj. Na bazi vode - ne ostavlja mrlje. Povećava doživljaj zahvaljujući laganom zagrijavanju.

    14,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Lovely Lovers POTENCY Gel STRONG FORMULA + ENERGY 150ml

    Intimni gel za podmazivanje s aktivnim prirodnim tvarima za potporu erekcije. Svilenkasto glatki gel za podmazivanje na bazi vode, ne ostavlja mrlje.

    22,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovely Lovers DELAY Spray STRONG FORMULA 50ml

    Intimni sprej koji produžuje duljinu kontakta. Optimalna kombinacija aktivnih sastojaka donosi mogućnost kontrole ejakulacije, a jamči zadovoljstvo zahvaljujući dužem kontaktu. Dodaci guarane i kofeina potiču i stimuliraju. Idealan u slučaju problema s prijevremenom ejakulacijom.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pjur BACK DOOR Super Regenerating Panthenol 100ml

    Želite li doživjeti još više iskustava analnog seksa? Donesite ovaj analni lubricing gel marke Pjur, koji je na bazi vode i sadrži pantenol koji mu daje intenzivne hidratantne učinke, kao i kamilicu koja ugodno smiruje intimno analno područje. Otkrijte djelovanje ovog jedinstvenog gela sa svojim partnerom ili u kombinaciji s erotskim pomagalima.

    26,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cobeco Pharma Super Penis 75ml

    Sanjate li o jačoj i čvršćoj erekciji koja dugo traje? Isprobajte ovu kremu koja sadrži ekskluzivne sastojke koji učinkovito potiču krvotok i čine vašu erekciju jačom i čvršćom! Nanesite malu količinu i temeljito umasirajte.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pjur superhero Concentrated Delay Serum 1,5ml 50 pack

    Smanjuje osjetljivost - nema osjećaja! Inovativni super koncentrirani serum za odgodu za muškarce.

    26,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Eros Toy Silicone Glide 100ml

    Prvi silikonski lubrikant koji možete kombinirati sa silikonskim erotskim pomagalima. Svjetski popularni brend Eros razvio je ovaj lubrikant posebno kako bi ljubitelji silikonskih igračaka i silikonskih maziva konačno bili sretni! Zato ostavite svoj strah iza glave i uživajte u dugotrajnim učincima gela na bazi silikona zajedno sa svojim omiljenim alatima.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • HOT Massage & Glide Gel 2in1 Strawberry 200ml

    Kako zamišljate idealnu romantičnu večer? Što kažete na romantičnu masažu cijelog tijela i intimnih mjesta u jagodama? A onda duga ljubav puna "oh" i "jo" i također "još". Da biste to učinili, morat ćete se opremiti kvalitetnim gelom za masažu i podmazivanje. Odaberite ovo iz VRUĆEG, divnog je mirisa na jagode, ugodno sklizak i pogodan za masažu i seks!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovense Water-Based Lubricant 100ml

    Što je potrebno za bilo kakve intimne igre? Visokokvalitetno mazivo! Kao što je ova na bazi vode iz Lovensa. Napravljen je od najkvalitetnijih sastojaka i bit će izvrstan partner ne samo za Lovens igračke, već i za vođenje ljubavi ili masažu.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Just Glide Bio Anal 200ml

    Birate li analni seks i pripadate prirodnim proizvodima? Ovaj prirodni analni lubrikant u organskom pakiranju ne treba vas ometati. Gel je na bazi vode i posebno je razvijen za nadraženu analnu igru. Bezukusna je, bez mirisa i 100% veganska. Koristite prirodni organski lubrikant Just Glide u analnom seksu!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Just Glide Performance Water + Silicone 200ml

    Sanjate li o dugoj ljubavnoj vezi? Just Glide Performance će vam u tome pomoći! Ovo je medicinski lubrikant na bazi vode sa silikonom, što znači da ima nevjerojatno sklisku teksturu i pruža dugotrajnu mazivost. Zahvaljujući njemu, koža će biti prekrasno meka i glatka. Dajte mu priliku i seksajte se s njim koliko god želite!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fist It Natural 100ml

    Volite li fisting i prirodne proizvode? Ovaj lubrikant na bazi vode napravljen je od kvalitetnih prirodnih sastojaka! Veganska je i ne sadrži sintetičke mirise, boje i konzervanse. Ambalaža je izrađena od reciklirane i biorazgradive plastike. Nemojte se zadovoljiti bilo čime, želite najbolje i najljubaznije za planet!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pharmquests CBD Cannabis Masturbation Cream for Her 50ml

    Vaš obučeni krijumčar može biti trijezan i ohrabrujući! Cannabis Masturbation je krema razvijena posebno za masturbaciju jer bi poboljšala vaše iskustvo. Čudno je zagladiti, ali ipak kažemo malo, a bez mesa. Sve što trebate učiniti je umasirati malu količinu, potrošiti ih i pustiti da uzmu snijeg od kanabisa.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Just Glide Bio 50ml

    Čista priroda! Just Glide Bio Lubricant je prirodni organski gel na bazi vode za organsko pakiranje. Neukusan je, 100% veganski, siguran u kombinaciji s kondomima od potonjeg i savršen primjer za svakodnevnu upotrebu. Koristite Just Glide prirodni organski lubrikant sa zmajevima.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Impulse Conductive Gel for E-stim Products 59ml

    Specijalni vodljivi gel bez glicerina. Povećava vodljivost, a time i intenzitet elektrostimulacijskih igara. Kompatibilan je sa silikonskim igračkama, proizvedenim u SAD-u, a pogodan je i za vegane. Ne sadrži parabene, sol ni boje.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • System JO Anal H2O Lubricant Warming 120ml

    Analni gel za podmazivanje na bazi vode s kojim možete uživati u super uzbudljivom toplom oklopu. Samo malo puhanja ili trljanja pojavit će se ugodna toplina koja će dodati novu dimenziju vašim backdoor igrama. Lubrikant je na bazi vode, ima dugotrajan učinak, ne lijepi se i kompatibilan je s kondomima od lateksa i silikonskim igračkama.

    22,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fist it Natural 500ml

    Birate li fisting i prirodne proizvode? Ovaj lubrikant na bazi vode napravljen je od kvalitetnih prirodnih sastojaka! Veganska je i ne sadrži sintetičke mirise, boje i konzervanse. Ambalaža je izrađena od reciklirane i biorazgradive plastike. Ne pristajte ni na što, želite najbolje i najljubaznije za planet!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Liquid Silk 50ml

    Tražite li nešto više od običnog lubrikanta? Tražite li nešto posebno, nešto prirodno, nešto kvalitetno? Liquid Silk jedan je od najprodavanijih maziva na bazi vode na svijetu. Njegov sastav sadrži samo najkvalitetnije sastojke, sprječava širenje infekcija i nije ga uzalud naziva Liquid Silk – tekuća svila. Probajte i više nikada nećete poželjeti još jedan lubrikant!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Vince & Michaels Flavored Lubricant Fizzy Tropical Wine Delight 50ml

    Ukusno lubrikant na bazi voća, na bazi vode. Njegov uravnotežen pH bit će ugodan, kao i hidratantne sposobnosti. 100% je veganski, pogodan za korištenje u kombinaciji u kondomima i u praktičnom malom pakiranju od 50 ml. Napravite svoje intimne igre i uživajte do kraja!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Gun Oil H2O Water Based Lubricant 237ml

    Dodatno zaglađivanje bez silikona, samočišćenje i mokro čišćenje. Osvajate Gun Oil H2O.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 97 za 128 od 398 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.