×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Lubrikanti za muškarce

Artikli 129 za 160 od 398 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Pjur BACK DOOR Super Regenerating Panthenol 250ml

    Želite li živjeti na više od jednog analnog seksa? Brendu Pjur dodajte analni gel za podmazivanje koji je na bazi vode i sadrži pantenol koji daje intenzivno hidratantno djelovanje, jer čak i kamilica koja ugodno pomiruje intimna analna područja. Otvorite djelovanje ovog jedinstvenog gela sa svojim partnerom ili u kombinaciji s erotskim pomagalima.

    57,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shiatsu Love Lubricant Edible Strawberry 75ml

    Želite li doslovno okusiti strast? Jestivi mazivi gelovi na bazi vode kvalitetnog Shiatsu brenda bit će vaši savršeni suputnici ne samo za oralni seks. Na primjer, isprobajte ovaj svježi okus jagode i dodajte uzbudljivu aromu i okus svojim erotskim igrama.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Secret Play Kissable Lube & Hot Oil Vanilla 50ml

    Tražite li nešto što će biti prikladno za mirisni seks i ugodno toplu masažu? Isprobajte ovu vijest iz Secret Playa. Okus vanilije će vas baciti na koljena, topla masaža će vas zagrijati, a kako će se nastaviti, ovisi o vama! Ako vam nedostaje sličan proizvod na noćnom ormariću, vrijeme je da ga kupite i počnete uživati u senzualnim i strastvenim igrama.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • BUTTR Fisting Gel 500ml

    BUTTR Fisting Gel je idealan za upotrebu u fistingu i analnoj penetraciji. Gel za šaku gušći je od standardnih lubrikanata, što čini penetraciju glatkijom. Formula na bazi vode čini ovaj proizvod prikladnim za korištenje sa silikonskim seksualnim igračkama i kondomima od lateksa. Lubrikant za šaku također se može isprati vodom. Nježan je prema koži, dugo ostaje gladak i bez mirisa. Velika posuda olakšava daljnje nanošenje dodatnog lubrikanta, tako da se morate fokusirati samo na zadovoljstvo.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovely Lovers SLIDE4EVER Silicone Lube 150ml

    Izuzetno učinkovit gel za podmazivanje na bazi vode i glicerina sa svojstvima silikonskog gela. Pogodan i za podvodnu upotrebu.

    11,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Luxuria EREX Power Hard Longer Penis Cream 30ml

    Konačno, tu je i stimulirajući gel za muškarce koji će penis odvesti u izvanzemaljsku ekstazu! Erex Power je aktivna krema sa stimulativnim svojstvima, zahvaljujući kojima daje novu dimenziju erotskim igrama. Nudi trenutni učinak jer aktivira cirkulaciju krvi i time potiče erekciju. Zahvaljujući svom sastavu s prirodnim ekstraktom, ne zahtijeva nikakvu ekstra dugu masažu, počet će djelovati gotovo odmah, isprobajte!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Joydivision AQUAglide Neutral 3ml 50 pack

    Joydivision maziva su kvalitetni njemački proizvodi dokazani vremenom! Uz Aquaglide Neutral moći ćete se u potpunosti uroniti u uzbudljive igre zahvaljujući njegovoj dugotrajnoj sposobnosti podmazivanja i optimalnoj razini vlage u nekoliko kapi. Svoj užitak i zadovoljstvo povjerite najpopularnijem mazivu na europskom tržištu.

    30,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Ouch! Numbing Lubricant 100ml

    Patite li malo od preosjetljivosti? Jao! Numbing je lubrikant na bazi vode koji umrtvljuje koje možete kombinirati s kondomima od lateksa, a također se pouzdati u njegovu sigurnost, jer je dermatološki testiran. Probajte kako bi erotika bila ugodnija i duža.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • E-Stim ElectroGel Pump Bottle 250ml

    Pojačajte svoje omiljene elektrostimulacijske igre s ovim vodljivim gelom s praktičnom pumpicom. E-Stim Electrogel je posebno dizajniran da ne samo vlaži, već prije svega poboljša vodljivost i pruži vam izraženije osjećaje i doživljaje. Njegova medicinska oznaka CE znači da ga možete sigurno koristiti ne samo izvana nego i interno. Zahvaljujući vodenoj bazi, lako se pere i kompatibilan je sa svim E-Stim igračkama i lateksom.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Just Glide Waterbased 200ml

    Koristite li veganski lubrikant na vodenoj bazi za dobro erotsko stanje? Just Glide Lubricant na bazi vode medicinski je gel za blistavu kožu. Masnoća je, ne sadrži ulje, rigorozno je ispitana i certificirana za visokokvalitetne komponente. Vodite ljubav i ljubav prema sebi za svoju ljubav!

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bathmate Control 7ml

    Nije važno muči li vas prijevremeni vrhunac ili samo želite duže ostati u krevetu, Bathmate Control će usporiti dolazak vašeg orgazma i pomoći vama i vašem kolegi da uživate u dužem i ugodnijem seksu od početka do kraja.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • intt Lumiere Intimus Skin Lightening Cream 15ml

    Posebna krema brenda intt koja će vam pomoći da ujednačite razlike u tonovima kože ne samo na osjetljivim područjima. Pogodan je za nanošenje na kožu pazuha, prepona, ali i po cijelom tijelu. Njegova ekskluzivna receptura jamči brz i dugotrajan učinak, zahvaljujući kojem će koža biti blistava, šarmantna i jarkih boja te prije svega ujednačena.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Joydivision BIOglide Neutral 3ml 20 pack

    BIOglide gel za podmazivanje na bazi vode prvi je 100% prirodni lubrikant na svijetu. Sve komponente BIO glide proizvedene su na prirodnoj ili biotehnološkoj osnovi. Gel se vrlo dobro podnosi, nježan je za kožu i podržava uravnotežen pH prirodnog vaginalnog okruženja.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • System JO H2O Lubricant Cool 120ml

    Visokokvalitetno i učinkovito mazivo na bazi vode za brand System JO. Obogaćen je francuskim mentolom nakon što će vam pružiti prosvjetljenje i uzbudljivu rundu za intenzivniju iskru. Važno je cijeniti njegove dugotrajne učinke, zaglađivanje i kompatibilnost s erotskom pomoći i kondomima.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Joydivision Penisex XXL Extreme Cream 100ml

    Sanjate li o većem i dobro prokrvljenom penisu? U nju umasirajte ovu kremu punu kvalitetnih sastojaka! Potaknut će krvavi ručak i učiniti vas snažnim muškarcem s jakom erekcijom. Samo trljajte, masirajte i koristite ne samo sebe, već i svog partnera s većim penisom!

    26,90 €

    15,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovely Lovers LollyPop Tasty Lube 150ml

    Intimni gel za podmazivanje s aromom lizalice trešnje, pogodan za intimne/erotske masaže ili klasični snošaj. Na bazi vode - ne ostavlja mrlje. Povećava doživljaj blagim zagrijavanjem.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Creamy Lubricant 70ml

    Mliječni gel za podmazivanje na bazi vode nalik spermi. Creamy je realističan lubrikant, svilenkast je i ekstra sklizak pa je pogodan ne samo za vaginalnu već i analnu upotrebu. Malo će biti dovoljno i jednostavno ćete se zaljubiti u njegovu teksturu nalik spermi!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • System JO Gelato Decadent Double Chocolate Lubricant Water-Based 30ml

    Smatrate li da postavljate previsoke zahtjeve za gelove za podmazivanje? Ne odustaj od njih! Sustav JO će ih čuti. Ovaj lubrikant na bazi vode bit će prekrasan pratilac za predigru i vođenje ljubavi. Sadrži samo glicerin biljnog podrijetla i druge visokokvalitetne sastojke koji osiguravaju dugotrajno podmazivanje. A okus? Dvostruka čokoladna torta, oh!

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Eros Masturbation Creme 100ml

    Vrijeme je za ljubav prema sebi! Ova Eros krema je posebno razvijena za masturbaciju i iznenadit će vas svojom pahuljastom i kremastom konzistencijom koja jamči još bolji užitak. Naravno, možete ga koristiti i umjesto lubrikanta. Eros krema je tu samo za vas i vašu sretniju masturbaciju!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Secret Play Sweet Love Foreplay Gel Cherry Lollipop 60ml

    Želite li da vaše uvertire budu još slađe i slatkije? Poludjet ćete s Secret Play Sweet Love jestivim lubrikantima opojnih okusa. Na primjer, odaberite okus lizalice od trešnje i pogladite cijelo tijelo svog kolege, uključujući erogene zone, a zatim to strastveno obećajte.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Boners Erection Cream 100ml

    Podržite svoju erekciju ovom posebnom kremom brenda Boners, koja točno razumije potrebe i patnje muškaraca. Redovitim korištenjem ove kreme vaše kožno tkivo na penisu postaje mekše, što potiče protok krvi u penisu. Rezultat će biti lakša i brža erekcija, koja će također biti značajno duža zahvaljujući Boners Erection Creation.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Joydivision AQUAglide Neutral 75ml

    Joydivision maziva su kvalitetni njemački proizvodi dokazani vremenom! Uz Aquaglide Neutral moći ćete se u potpunosti uroniti u uzbudljive igre zahvaljujući njegovoj dugotrajnoj sposobnosti podmazivanja i optimalnoj razini vlage u nekoliko kapi. Svoj užitak i zadovoljstvo povjerite najpopularnijem mazivu na europskom tržištu.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • intt Vibration! Strawberry Tingling Gel 15ml

    Imamo nešto za ljubitelje jagoda, ali i uzbudljivih i intenzivnih osjećaja. Ovaj stimulirajući gel će se svidjeti njemu i njoj. Zove se tekući vibrator, izaziva senzualno zagrijavanje i pulsiranje i radi više od 30 minuta. Uz njega uživajte u novoj dimenziji vodeći ljubav, masturbirajući ili oralni seks!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cobeco Pharma Oral Joy Strawberry 30ml

    Želite diverzificirati oralne igre i uživati u još većoj zabavi i užitku? Isprobajte senzualni Oral Joy Strawberry gel! Ima nevjerojatan miris jagode u koji ćete se jednostavno zaljubiti, lako se širi i povećava erotski užitak za oba partnera. Namirišite svoje omiljene oralne zabave za jagode!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Secret Play Liquid Vibrator Hot Stimulator 15ml

    Jedinstveni gel s mirisom jagoda, koji se ponaša upravo onako kako ga i zove - tekući vibrator. Uživajte u ugodnoj stimulaciji, toplom oklopu, valovima uzbuđenja i orgazmičkim eksplozijama. Gel Liquid Vibrator Hot zadovoljit će i žene i muškarce, a njegov učinak traje nevjerojatnih 20 minuta.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fist It Anal Relaxer 500ml

    Lubrikant na bazi vode posebno dizajniran za fisting igre koje će biti udobnije nego ikad prije. Njegov sastav pomoći će vam da se riješite neugodne boli koja često prati ove užitke. Idealan je za iskusnije pojedince ili barem za one koji su već navikli na "par prstiju".

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fleshlight Fleshlube Slide Water-Based Anal Lubricant 250ml

    Želite li biti intenzivniji i praktičniji za korištenje u analgramu? Ovaj lubrikant na bazi vode je formuliran za analni dio i koristi se za kožu. Učinkovito je, tvrdo i održivo, da izazove vašu uzbudljivu štetu. Koristite u loncima s novim okusima i blagodatima.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • EasyGlide Massage 2 in 1 Waterbased Lubricant 150ml

    Tražite li lubrikant na bazi vode koji biste koristili i za masaže? EasyGlide 2u1 pogodan je za senzualne masaže, kao i za erotske igrice i vođenje ljubavi! Prozirna je, nemasna i dat će vam nevjerojatno dugotrajne učinke. Neutralnog je okusa i mirisa, a zahvaljujući pečatu lako se dozira. Uživajte u masaži i seksu s njim!

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • HOT Ero Prorino XXXL Cream for Men 65ml

    Sanjate li o većem penisu? Vaš san se konačno može ostvariti s ovim gelom za masažu jedinstvenog sastava, koji sadrži takozvano potentno drvo i taurin, a uz to izvrsno njeguje kožu zahvaljujući biljnim uljima. Počnite ga koristiti što je prije moguće i uživajte u ranim rezultatima.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • EasyGlide Cooling Lubricant 150ml

    Sanjate li o senzualnim iskustvima? EasyGlide Cooling počastit će vas oboje! Riječ je o visokokvalitetnom gelu za podmazivanje na bazi vode certificiranog njemačkog proizvođača (bez zeca u vrećici). Njegov poseban nemasni sastav ne ostavlja mrlje i lako se uklanja. Konzistencija je ugodna za kožu, a ne smijemo propustiti ono najbolje - uzbudljiv efekt hlađenja koji će vas jako zagrijati!

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pjur Mini Collection 4 x 10ml

    Tko kaže da ono što ne može biti malo ne može biti veliko? Četiri maziva Pjur od 10 ml u poklon kutiji idealna su ne samo za isprobavanje najpopularnijih gelova ikada, već i za putovanja. Upoznajte njihovu učinkovitost i kvalitetu ili ih poklonite nekome, veselje je zagarantirano!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shiatsu Love Lubricant Edible Mango & Green Tea 75ml

    Želite li doslovno okusiti strast? Jestivi gelovi za podmazivanje na bazi vode kvalitetnog Shiatsu brenda bit će vaši savršeni suputnici ne samo za oralni seks. Isprobajte, na primjer, ovaj senzualni okus manga i zelenog čaja i dodajte uzbudljivu aromu i okus svojim erotskim igrama.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 129 za 160 od 398 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.