×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Lubrikanti za žene

Artikli 129 za 160 od 431 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Lovely Lovers AQUA EXTREME Lube 150ml

    Izuzetno učinkovit intimni lubrikant na bazi vode, ne ostavlja mrlje, ekstremno vlaži, sprječava iritacije i ogrebotine.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pharmquests CBD Cannabis Masturbation Cream for Her 50ml

    Vaš obučeni krijumčar može biti trijezan i ohrabrujući! Cannabis Masturbation je krema razvijena posebno za masturbaciju jer bi poboljšala vaše iskustvo. Čudno je zagladiti, ali ipak kažemo malo, a bez mesa. Sve što trebate učiniti je umasirati malu količinu, potrošiti ih i pustiti da uzmu snijeg od kanabisa.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Just Glide Bio 50ml

    Čista priroda! Just Glide Bio Lubricant je prirodni organski gel na bazi vode za organsko pakiranje. Neukusan je, 100% veganski, siguran u kombinaciji s kondomima od potonjeg i savršen primjer za svakodnevnu upotrebu. Koristite Just Glide prirodni organski lubrikant sa zmajevima.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Impulse Conductive Gel for E-stim Products 59ml

    Specijalni vodljivi gel bez glicerina. Povećava vodljivost, a time i intenzitet elektrostimulacijskih igara. Kompatibilan je sa silikonskim igračkama, proizvedenim u SAD-u, a pogodan je i za vegane. Ne sadrži parabene, sol ni boje.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Liquid Silk 50ml

    Tražite li nešto više od običnog lubrikanta? Tražite li nešto posebno, nešto prirodno, nešto kvalitetno? Liquid Silk jedan je od najprodavanijih maziva na bazi vode na svijetu. Njegov sastav sadrži samo najkvalitetnije sastojke, sprječava širenje infekcija i nije ga uzalud naziva Liquid Silk – tekuća svila. Probajte i više nikada nećete poželjeti još jedan lubrikant!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fist it Natural 500ml

    Birate li fisting i prirodne proizvode? Ovaj lubrikant na bazi vode napravljen je od kvalitetnih prirodnih sastojaka! Veganska je i ne sadrži sintetičke mirise, boje i konzervanse. Ambalaža je izrađena od reciklirane i biorazgradive plastike. Ne pristajte ni na što, želite najbolje i najljubaznije za planet!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • System JO Anal H2O Lubricant Warming 120ml

    Analni gel za podmazivanje na bazi vode s kojim možete uživati u super uzbudljivom toplom oklopu. Samo malo puhanja ili trljanja pojavit će se ugodna toplina koja će dodati novu dimenziju vašim backdoor igrama. Lubrikant je na bazi vode, ima dugotrajan učinak, ne lijepi se i kompatibilan je s kondomima od lateksa i silikonskim igračkama.

    22,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Vince & Michaels Flavored Lubricant Fizzy Tropical Wine Delight 50ml

    Ukusno lubrikant na bazi voća, na bazi vode. Njegov uravnotežen pH bit će ugodan, kao i hidratantne sposobnosti. 100% je veganski, pogodan za korištenje u kombinaciji u kondomima i u praktičnom malom pakiranju od 50 ml. Napravite svoje intimne igre i uživajte do kraja!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pjur BACK DOOR Super Regenerating Panthenol 250ml

    Želite li živjeti na više od jednog analnog seksa? Brendu Pjur dodajte analni gel za podmazivanje koji je na bazi vode i sadrži pantenol koji daje intenzivno hidratantno djelovanje, jer čak i kamilica koja ugodno pomiruje intimna analna područja. Otvorite djelovanje ovog jedinstvenog gela sa svojim partnerom ili u kombinaciji s erotskim pomagalima.

    57,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Gun Oil H2O Water Based Lubricant 237ml

    Dodatno zaglađivanje bez silikona, samočišćenje i mokro čišćenje. Osvajate Gun Oil H2O.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Orgie Orgasm Drops 30ml

    Ekskluzivni i pionirski proizvod luksuznog brenda Orgie. Sastoji se od sirovina prvoklasne kvalitete, ima praktičnu kapaljku i odvest će vaš klitoris na paradu. Nanesite Orgasm Drops izravno na klitoris, jedna ili dvije kapi će biti dovoljne i uživat ćete u trenutnom ekstremnom užitku i doživjeti najintenzivniji orgazam svih vremena.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shiatsu Love Lubricant Edible Strawberry 75ml

    Želite li doslovno okusiti strast? Jestivi mazivi gelovi na bazi vode kvalitetnog Shiatsu brenda bit će vaši savršeni suputnici ne samo za oralni seks. Na primjer, isprobajte ovaj svježi okus jagode i dodajte uzbudljivu aromu i okus svojim erotskim igrama.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Secret Play Kissable Lube & Hot Oil Vanilla 50ml

    Tražite li nešto što će biti prikladno za mirisni seks i ugodno toplu masažu? Isprobajte ovu vijest iz Secret Playa. Okus vanilije će vas baciti na koljena, topla masaža će vas zagrijati, a kako će se nastaviti, ovisi o vama! Ako vam nedostaje sličan proizvod na noćnom ormariću, vrijeme je da ga kupite i počnete uživati u senzualnim i strastvenim igrama.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • BUTTR Fisting Gel 500ml

    BUTTR Fisting Gel je idealan za upotrebu u fistingu i analnoj penetraciji. Gel za šaku gušći je od standardnih lubrikanata, što čini penetraciju glatkijom. Formula na bazi vode čini ovaj proizvod prikladnim za korištenje sa silikonskim seksualnim igračkama i kondomima od lateksa. Lubrikant za šaku također se može isprati vodom. Nježan je prema koži, dugo ostaje gladak i bez mirisa. Velika posuda olakšava daljnje nanošenje dodatnog lubrikanta, tako da se morate fokusirati samo na zadovoljstvo.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bijoux Indiscrets Clitherapy Balm Bad Day Killer 8g

    Osjećate li da vam je danas najgori dan ikada? To se svakome ponekad dogodi, ali ne brinite, imamo rješenje za vas! Ovaj balzam za dušu i klitoris će vas ohladiti. Meke je teksture na bazi kokosovog i bademovog ulja, pojačava protok krvi u klitorisu, a time i njegovu osjetljivost. Nježno ga umasirajte i uživajte u ugodno uzbudljivoj toplini koja struji u cijelo vaše tijelo i um. Vi jednostavno zaslužujete ovaj opuštajući trenutak, pa zašto ne biste danas učinili nešto senzualno i smisleno za sebe?

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovely Lovers SLIDE4EVER Silicone Lube 150ml

    Izuzetno učinkovit gel za podmazivanje na bazi vode i glicerina sa svojstvima silikonskog gela. Pogodan i za podvodnu upotrebu.

    11,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Joydivision AQUAglide Neutral 3ml 50 pack

    Joydivision maziva su kvalitetni njemački proizvodi dokazani vremenom! Uz Aquaglide Neutral moći ćete se u potpunosti uroniti u uzbudljive igre zahvaljujući njegovoj dugotrajnoj sposobnosti podmazivanja i optimalnoj razini vlage u nekoliko kapi. Svoj užitak i zadovoljstvo povjerite najpopularnijem mazivu na europskom tržištu.

    30,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Ouch! Numbing Lubricant 100ml

    Patite li malo od preosjetljivosti? Jao! Numbing je lubrikant na bazi vode koji umrtvljuje koje možete kombinirati s kondomima od lateksa, a također se pouzdati u njegovu sigurnost, jer je dermatološki testiran. Probajte kako bi erotika bila ugodnija i duža.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • E-Stim ElectroGel Pump Bottle 250ml

    Pojačajte svoje omiljene elektrostimulacijske igre s ovim vodljivim gelom s praktičnom pumpicom. E-Stim Electrogel je posebno dizajniran da ne samo vlaži, već prije svega poboljša vodljivost i pruži vam izraženije osjećaje i doživljaje. Njegova medicinska oznaka CE znači da ga možete sigurno koristiti ne samo izvana nego i interno. Zahvaljujući vodenoj bazi, lako se pere i kompatibilan je sa svim E-Stim igračkama i lateksom.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Just Glide Waterbased 200ml

    Koristite li veganski lubrikant na vodenoj bazi za dobro erotsko stanje? Just Glide Lubricant na bazi vode medicinski je gel za blistavu kožu. Masnoća je, ne sadrži ulje, rigorozno je ispitana i certificirana za visokokvalitetne komponente. Vodite ljubav i ljubav prema sebi za svoju ljubav!

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Secret Play Always Virgin 15ml

    Žudite li za istim iskustvom kao kad vam je to bilo prvi put? Gel Always Virgin ispunit će vaše želje. Razvijen je od prirodnih sastojaka i pridonosi željenoj snazi vagine i pojačava užitak njemu i njoj.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • intt Lumiere Intimus Skin Lightening Cream 15ml

    Posebna krema brenda intt koja će vam pomoći da ujednačite razlike u tonovima kože ne samo na osjetljivim područjima. Pogodan je za nanošenje na kožu pazuha, prepona, ali i po cijelom tijelu. Njegova ekskluzivna receptura jamči brz i dugotrajan učinak, zahvaljujući kojem će koža biti blistava, šarmantna i jarkih boja te prije svega ujednačena.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Orgie Tighten Vaginal Adstringent 15ml

    Ovaj gel će vam pomoći da stegnete vaginalne mišiće i time imate malo užu rodnicu, što ne samo da će vaš partner osjetiti tijekom spolnog odnosa, već se možete veseliti uzbudljivijim i intenzivnijim iskustvima. Orgie Tighten Vaginalni adstringent sadrži prirodne aktivne sastojke i također je prirodni lubrikant.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Joydivision BIOglide Neutral 3ml 20 pack

    BIOglide gel za podmazivanje na bazi vode prvi je 100% prirodni lubrikant na svijetu. Sve komponente BIO glide proizvedene su na prirodnoj ili biotehnološkoj osnovi. Gel se vrlo dobro podnosi, nježan je za kožu i podržava uravnotežen pH prirodnog vaginalnog okruženja.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • System JO H2O Lubricant Cool 120ml

    Visokokvalitetno i učinkovito mazivo na bazi vode za brand System JO. Obogaćen je francuskim mentolom nakon što će vam pružiti prosvjetljenje i uzbudljivu rundu za intenzivniju iskru. Važno je cijeniti njegove dugotrajne učinke, zaglađivanje i kompatibilnost s erotskom pomoći i kondomima.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Creamy Lubricant 70ml

    Mliječni gel za podmazivanje na bazi vode nalik spermi. Creamy je realističan lubrikant, svilenkast je i ekstra sklizak pa je pogodan ne samo za vaginalnu već i analnu upotrebu. Malo će biti dovoljno i jednostavno ćete se zaljubiti u njegovu teksturu nalik spermi!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovely Lovers LollyPop Tasty Lube 150ml

    Intimni gel za podmazivanje s aromom lizalice trešnje, pogodan za intimne/erotske masaže ili klasični snošaj. Na bazi vode - ne ostavlja mrlje. Povećava doživljaj blagim zagrijavanjem.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Eros Masturbation Creme 100ml

    Vrijeme je za ljubav prema sebi! Ova Eros krema je posebno razvijena za masturbaciju i iznenadit će vas svojom pahuljastom i kremastom konzistencijom koja jamči još bolji užitak. Naravno, možete ga koristiti i umjesto lubrikanta. Eros krema je tu samo za vas i vašu sretniju masturbaciju!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovely Lovers LibidoUP GEL INNOVATIVE FORMULA 150ml

    Intimni lubrikant za povećanje libida kod žena, veće iskustvo i lakši orgazam. Ekskluzivni gel za podmazivanje.

    22,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • System JO Gelato Decadent Double Chocolate Lubricant Water-Based 30ml

    Smatrate li da postavljate previsoke zahtjeve za gelove za podmazivanje? Ne odustaj od njih! Sustav JO će ih čuti. Ovaj lubrikant na bazi vode bit će prekrasan pratilac za predigru i vođenje ljubavi. Sadrži samo glicerin biljnog podrijetla i druge visokokvalitetne sastojke koji osiguravaju dugotrajno podmazivanje. A okus? Dvostruka čokoladna torta, oh!

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Secret Play Sweet Love Foreplay Gel Cherry Lollipop 60ml

    Želite li da vaše uvertire budu još slađe i slatkije? Poludjet ćete s Secret Play Sweet Love jestivim lubrikantima opojnih okusa. Na primjer, odaberite okus lizalice od trešnje i pogladite cijelo tijelo svog kolege, uključujući erogene zone, a zatim to strastveno obećajte.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovely Lovers TightUP Spray INNOVATIVE FORMULA 50ml

    Intimni sprej za lakši orgazam. Učinak sužavanja rodnice zbog jačanja i poboljšanja fleksibilnosti rodnice, što dovodi do povećanja libida i većeg užitka.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 129 za 160 od 431 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.