×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Lubrikanti za žene

Artikli 97 za 128 od 431 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Pjur Woman Aloe 100ml

    Gel za podmazivanje na bazi vode razvijen posebno za žene i koji sadrži prirodnu Aloe Veru. Uživajte u još većem užitku uz njega i prepustite gelu da brine o vašim osjetljivim područjima zahvaljujući sastavu koji odgovara onome što zahtijevaju ženske intimne zabave. Sadržaj Aloe vere tada osigurava još intenzivnije podmazivanje, a istovremeno njeguje kožu i pomaže da ona ne izgubi svoju elastičnost.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Creamy Lubricant 250ml

    Mliječni gel za podmazivanje sperme na bazi vode. Creamy je realističan lubrikant. Trebalo bi vam biti dopušteno i lako voljeti njezinu teksturu s toliko sperme!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Just Glide Bio 200ml

    Čista priroda! Just Glide Bio Lubricant je prirodni organski gel na bazi vode za organsko pakiranje. Neukusan je, 100% veganski, siguran u kombinaciji s kondomima od potonjeg i savršen primjer za svakodnevnu upotrebu. Koristite Just Glide prirodni organski lubrikant sa zmajevima.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • intt Like A Virgin Tightening Gel 15ml

    Tko je rekao da kako starite, vaša vagina više neće biti mlada? Lezi kao kula! Ovaj gel učinkovito vraća prirodnu vlažnost i elastičnost vagine. Vaša će vagina odjednom biti čvrsta kao djevica. Uživajte u pomlađivanju i ponovno otkrijte izgubljenu strast povezanu s vašom vitkom vaginom.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Swiss Navy Infuse 2-in-1 Arousal Gel for Him & Her 2 x 59ml

    Swiss Navy dolazi s par gelova - jedan za njega i jedan za nju. Žudite li za beskrajno intenzivnim uzbuđenjem? Konačno je nadohvat ruke! Još više ćete se zaljubiti u svoj ljubavni život.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Vince & Michaels Flavored Lubricant Fruity Strawberry Rhubarb Bliss 50ml

    Jagoda i rabarbara ukusnog mirisa na bazi vode. Njegov uravnotežen pH bit će ugodan, kao i hidratantne sposobnosti. 100% je veganski, pogodan za korištenje u kombinaciji u kondomima i u praktičnom malom pakiranju od 50 ml. Napravite svoje intimne igre i uživajte do kraja!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Stimul8 Anal Warming Lubricant Waterbased 50ml

    Analni lubrikant koji će vam, osim dugotrajnog snažnog podmazivanja, pružiti i blagi učinak zagrijavanja za još strastvenija iskustva. Njegov sastav će biti ugodan za tijelo, jer ne sadrži parabene, ftalate ili druge štetne tvari te tako djeluje potpuno prirodno.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Secret Play Sweet Love Foreplay Gel Strawberries and White Chocolate 60ml

    Želite li da vaše uvertire budu još slađe i slatkije? Poludjet ćete s Secret Play Sweet Love jestivim lubrikantima opojnih okusa. Na primjer, odaberite okus jagode u bijeloj čokoladi i njime pogladite cijelo tijelo svog kolege, uključujući erogene zone, a zatim to strastveno obećajte.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Spartan Couple Gel Virility Cream 2.0 40ml

    Želite li isprobati nešto novo sa svojim kolegom i doživjeti nešto više u krevetu? Spartan pojačava orgazme zahvaljujući sadržanim 100% prirodnim ekstraktima. Nakon prve primjene penis će probuditi nevjerojatnu snagu i energiju, a naknadna eksplozija će također biti apsolutno iznimna. I žene će također doći na svoje, jer će penis nakon korištenja Spartan gela biti neodoljiv. Sve što trebate učiniti je pokušati!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • HOT Ero Oral Optimizer Blowjob Gel Strawberry 50ml

    S ovim stimulirajućim gelom vaša će oralna iskustva dobiti novi slatki okus jagode i nećete imati drugog izbora nego pušiti, pušiti i pušiti... Ili lizati i lizati i lizati... Potaknite svog partnera na vrh uz ukusan oralni seks!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovely Lovers TightUP Gel INNOVATIVE FORMULA 150ml

    Jedinstveni gel za lakši orgazam. Učinak zadržavanja vagine kroz učvršćivanje i poboljšanje elastičnosti vagine, što rezultira povećanjem libida i većim zadovoljstvom.

    26,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Orgie Sexy Vibe! Liquid Vibrator High Voltage 15ml

    Ekstra snažno vibrirajuće mazivo! Ekskluzivna i pionirska formula ovog lubrikanta, koju je osmislio brend Orgie, puna je vrhunskih sastojaka i budi najtoplije osjećaje. Tajna ovog gela su aktivne biljke iz Amazone, koje su uzročnici izuzetno jakog vibriranja i efekta trnaca. Uživajte u beskrajnom uzbuđenju, nevjerojatnim orgazmima i neviđenom užitku! Pogodno za njega i nju.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Vince & Michaels Flavored Lubricant Intense Chocolate Fudge Dream 50ml

    Ukusni lubrikant na bazi čokolade na bazi vode. Njegov uravnotežen pH bit će ugodan, kao i hidratantne sposobnosti. 100% je veganski, pogodan za korištenje u kombinaciji u kondomima i u praktičnom malom pakiranju od 50 ml. Napravite svoje intimne igre i uživajte do kraja!

    7,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Luxuria Rear Pleasure Anal Relaxing Spray 20ml

    Jesu li vaše analne igre ponekad malo bolne? To nije nenormalno i ovaj analni sprej, na primjer, može vam pomoći kod bolova. Ne samo da hidratizira, već i ugodno opušta, pa pazi da analni mišići ne budu napeti i da možete uživati u savršenom analnom užitku. Uništite sve što vas sprječava da u potpunosti uživate u analnoj igri.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Joydivision BIOglide 500ml

    BIOglide gel za podmazivanje na bazi vode prvi je 100% prirodno mazivo u svijetu.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Just Glide Premium Lubricant 200ml

    Umjesto toga, kupite lubrikant na bazi vode na bazi građana gdje možete dobiti Just Glide Premium! Obogaćen je hijaluronskom kiselinom i pantenolom. Potičući one koji su zainteresirani uskratiti vam hidrataciju i umirati vašu kožu. Uživajte u lijepoj vodi uz Just Glide Premium lubrikant za stelje!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fleshlight Fleshlube Slide Water-Based Anal Lubricant 100ml

    Želite li još intenzivnije i ugodnije uživati u analnim igrama? Ovaj lubrikant na bazi vode posebno je formuliran za analni seks te je ugodan i nježan za osjetljivu kožu. Učinkovito je, snažno i izdržljivo, pa će izvrsno produžiti vaša uzbudljiva iskustva. Uživajte u potpuno novim iskustvima i visinama užitka.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fist It Latex Short Gloves Black

    Želite li da vaše fisting igre budu seksi, autentične i higijenske? Ove rukavice od lateksa osnova su fistinga! Snažni su, ali u isto vrijeme tanki, dodir im je ugodan i strastven. Neka se raspadnu!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pjur Woman Vegan 2ml 10 pack

    100% veganski lubrikant ugrađen je samo od prirodnog spoja i nije testiran na životinjama. Koristi se u obliku lubrikanta, posebno razvijen za žene, tako da pH prilagođava ženskom suncu. Ne sadrži parabene, parafine, glicerin, sintetičke parfeme niti bore. Poboljšajte kvalitetu svog seksualnog života!

    7,90 €

    2,69 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Stimul8 Anal Cooling Lubricant Waterbased 50ml

    Analni lubrikant koji će vam, osim dugotrajnog snažnog podmazivanja, pružiti i blagi učinak hlađenja za još strastvenija iskustva. Njegov sastav će biti ugodan za tijelo, jer ne sadrži parabene, ftalate ili druge štetne tvari te tako djeluje potpuno prirodno.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pjur Aqua Panthenol 30ml

    Tražite li nešto bolje od običnog lubrikanta na bazi vode? Prestanite tražiti, Pjur Aqua Panthenol ispunit će vaše želje iznad očekivanja. Njegovo dugotrajno podmazivanje ostavlja ugodan osjećaj na koži, a dodani pantenol zatim je učinkovito hrani, regenerira i hidratizira. Uživajte u još boljem seksu!

    11,90 €

    4,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Vince & Michaels Flavored Lubricant Warm Vanilla Gold Pear 50ml

    Ukusni lubrikant na bazi vode s mirisom kruške i vanilije. Njegov uravnotežen pH bit će ugodan, kao i hidratantne sposobnosti. 100% je veganski, pogodan za korištenje u kombinaciji u kondomima i u praktičnom malom pakiranju od 50 ml. Napravite svoje intimne igre i uživajte do kraja!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovely Lovers Chocoral Tasty Lube 150ml

    Intimni gel za podmazivanje s aromom čokolade, pogodan za intimne/erotske masaže ili klasični snošaj. Na bazi vode - ne ostavlja mrlje. Povećava doživljaj zahvaljujući laganom zagrijavanju.

    14,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Pjur BACK DOOR Super Regenerating Panthenol 100ml

    Želite li doživjeti još više iskustava analnog seksa? Donesite ovaj analni lubricing gel marke Pjur, koji je na bazi vode i sadrži pantenol koji mu daje intenzivne hidratantne učinke, kao i kamilicu koja ugodno smiruje intimno analno područje. Otkrijte djelovanje ovog jedinstvenog gela sa svojim partnerom ili u kombinaciji s erotskim pomagalima.

    26,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pjur Woman Aloe 30ml

    Gel za podmazivanje na bazi vode razvijen posebno za žene i koji sadrži prirodnu Aloe Veru. Uživajte u još većem užitku uz njega i prepustite gelu da brine o vašim osjetljivim područjima zahvaljujući sastavu koji odgovara onome što zahtijevaju ženske intimne zabave. Sadržaj Aloe vere tada osigurava još intenzivnije podmazivanje, a istovremeno njeguje kožu i pomaže da ona ne izgubi elastičnost.

    11,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Eros Toy Silicone Glide 100ml

    Prvi silikonski lubrikant koji možete kombinirati sa silikonskim erotskim pomagalima. Svjetski popularni brend Eros razvio je ovaj lubrikant posebno kako bi ljubitelji silikonskih igračaka i silikonskih maziva konačno bili sretni! Zato ostavite svoj strah iza glave i uživajte u dugotrajnim učincima gela na bazi silikona zajedno sa svojim omiljenim alatima.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • HOT Massage & Glide Gel 2in1 Strawberry 200ml

    Kako zamišljate idealnu romantičnu večer? Što kažete na romantičnu masažu cijelog tijela i intimnih mjesta u jagodama? A onda duga ljubav puna "oh" i "jo" i također "još". Da biste to učinili, morat ćete se opremiti kvalitetnim gelom za masažu i podmazivanje. Odaberite ovo iz VRUĆEG, divnog je mirisa na jagode, ugodno sklizak i pogodan za masažu i seks!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovense Water-Based Lubricant 100ml

    Što je potrebno za bilo kakve intimne igre? Visokokvalitetno mazivo! Kao što je ova na bazi vode iz Lovensa. Napravljen je od najkvalitetnijih sastojaka i bit će izvrstan partner ne samo za Lovens igračke, već i za vođenje ljubavi ili masažu.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Just Glide Bio Anal 200ml

    Birate li analni seks i pripadate prirodnim proizvodima? Ovaj prirodni analni lubrikant u organskom pakiranju ne treba vas ometati. Gel je na bazi vode i posebno je razvijen za nadraženu analnu igru. Bezukusna je, bez mirisa i 100% veganska. Koristite prirodni organski lubrikant Just Glide u analnom seksu!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sensuva ON Ultra-Stimulating Insane Ice Personal Moisturizer 57ml

    Znate li što u prijevodu znači "lud"? “Jako” je i upravo takav je ovaj stimulirajući gel luksuznog brenda Sensuva. To je najintenzivniji uzbudljiv gel na tržištu! Ne samo da će izazvati ugodne hladne osjećaje u vašem klitorisu, već će se osjećati i kao da vam živčani završeci na tim mjestima počinju plesati. Da, bit će tako divlje, pa dođite i uživajte u strastveno rashladnom plesu.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Just Glide Performance Water + Silicone 200ml

    Sanjate li o dugoj ljubavnoj vezi? Just Glide Performance će vam u tome pomoći! Ovo je medicinski lubrikant na bazi vode sa silikonom, što znači da ima nevjerojatno sklisku teksturu i pruža dugotrajnu mazivost. Zahvaljujući njemu, koža će biti prekrasno meka i glatka. Dajte mu priliku i seksajte se s njim koliko god želite!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fist It Natural 100ml

    Volite li fisting i prirodne proizvode? Ovaj lubrikant na bazi vode napravljen je od kvalitetnih prirodnih sastojaka! Veganska je i ne sadrži sintetičke mirise, boje i konzervanse. Ambalaža je izrađena od reciklirane i biorazgradive plastike. Nemojte se zadovoljiti bilo čime, želite najbolje i najljubaznije za planet!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 97 za 128 od 431 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.