×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Lubrikanti za žene

Artikli 65 za 96 od 431 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • System JO Oral Delight Arousal Gel Strawberry Sensation 30ml

    Ne volite li ponekad oralne igre ili jednostavno želite da budu malo slađe i zabavnije? Isprobajte ga sa System Jo Oral gelom s okusom jagode. Osim prekrasnog mirisa, ima i rashlađujući učinak koji će razveseliti njega i njezine genitalije. Stoga dođite i uživajte u dobrom pušaču ili lizanju!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • EasyGlide Silicone Lubricant 1000ml

    EasyGlide silikonski lubrikant. Idealno za masaže. Za razliku od lubrikanata na bazi vode, silikonski lubrikanti se ne suše brzo.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • HOT Superglide Edible Waterbased Lubricant Pineapple 75ml

    Jednostavno se ne možete zaljubiti u prekrasan miris ananasa ovog lubrikanta na bazi vode! Štoviše – ne samo da lijepo miriše, već ima i prekrasan okus. Tako vaš oralni seks može dobiti novi slatko uzbudljiv okus u kojem će uživati oba partnera! Jeste li još uvijek neodlučni? Dođi…

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pjur BACK DOOR Super Regenerating Panthenol 30ml

    Želite li živjeti na više od jednog analnog seksa? Brendu Pjur dodajte analni gel za podmazivanje koji je na bazi vode i sadrži pantenol koji daje intenzivno hidratantno djelovanje, jer čak i kamilica koja ugodno pomiruje intimna analna područja. Otvorite djelovanje ovog jedinstvenog gela sa svojim partnerom ili u kombinaciji s erotskim pomagalima.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Men Water-Based Lubricant Neutral for Smooth Light Sensation 300ml

    Neutralni gel za podmazivanje prikladan ne samo za korištenje u kombinaciji s vašim omiljenim masturbatorom Satisfyer Men. Uživajte u još intenzivnijem užitku uz ovaj lubrikant koji će podržati autentičnost vaših iskustava. Gel možete koristiti u kombinaciji s kondomima i kada vodite ljubav sa svojim kolegom. Ne sadrži ulja, izuzetno je nježan prema koži i osigurava dugotrajno podmazivanje, što znači da možete maksimalno uživati u svojim erotskim trenucima.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • EasyGlide Silicone Lubricant 150ml

    Visokokvalitetni silikonski gel za podmazivanje pogodan i za intenzivan kontakt i za masažu. Ne isušuje i pruža vam dugotrajno podmazivanje. S njime na tržište dolazi certificirani njemački proizvođač, tako da možete biti sigurni u svoju zdravstvenu sigurnost.

    11,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Control 2in1 Intimacy & Moisturizing Massage Gel Wild Berries 200ml

    Ovaj gel za masažu s opojnom aromom šumskog voća oduševit će vas s tri učinka - masažnim, hidratantnim i mazivim. Njegov sastav sadrži 98,1% prirodnih sastojaka i slatke arome šumskih jagoda i voća i jednostavno je neodoljiv. Učinite vaše zajedničke intimne trenutke prekrasnim opuštajućim užicima uz ovaj praktični gel.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Secret Play Triple X Unisex Pleasure Enhancer Gel 2ml

    Dobrodošli ekstremno zadovoljstvo! Ovaj gel je kombinacija prirodnih sastojaka, snažnog djelovanja i tri uzbudljiva učinka u jednom. Uživajte u efektu hlađenja, efektu vatrenog zagrijavanja i završnim vibracijama. Unesite novi intenzivan seksi povjetarac u svoje intimne igre i lebdite na orgazmičkom oblaku.

    7,90 €

    2,69 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Just Glide Premium Anal Lubricant 200ml

    Zamijenite svoja zaštitna vrata hijaluronskom kiselinom i pantenolom! Ovaj Just Glide Premium analni gel za podmazivanje je 100% veganski i lako se prska. Sastav pantherola koji umire kožu i barijeru. Ovo također ima regenerativni učinak. Hijaluronska kiselina je, dakle, površinski hidratantna, a silikonsko ulje je bogato obojenim ljepilom, a ipak je najskuplje željezo koje je jedna jedina želja!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Joydivision AQUAglide 2in1 Massage + Glide Lemongrass 200ml

    Tražite li univerzalni i kvalitetan lubrikant koji biste mogli koristiti i za masaže? Uz Joydivision Aquaglide 2u1 sa svježim mirisom limunske trave, moći ćete uživati u senzualnim iskustvima na svim dijelovima tijela! Idealan je ne samo za ljubavne igre zahvaljujući uravnoteženom pH, već i za masaže. Svoj užitak i zadovoljstvo povjerite popularnom i kvalitetnom njemačkom proizvodu.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Luxuria Vortex Gel Warming Effect 30ml

    Nešto seksi za tvoj klitoris? Da! Isprobajte Vortex gel s učinkom zagrijavanja, koji je posebno razvijen za povećanje užitka u vezi s većom osjetljivošću intimnih dijelova, povećanom željom i učestalošću orgazama. Dame, život je prekratak da ne biste uživali u najsmješnijim događajima.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • SuperLove Natural Waterbased Lubricant 4ml 10 pack

    Trebate li univerzalno i kvalitetno mazivo koje vas neće ometati? Ako vas razumijemo, ispoštovali smo nas, jer smo stvorili svoj dan i vaša zadovoljstva na kraju. Predstavljamo SuperLove Natural Waterbased Lubricant, sudsko mazivo e-trgovine e-kondomy.cz, javite nam se i saznajte više o tome!

    5,90 €

    2,69 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Joydivision AQUAglide Liquid 250ml

    Jedinstvena tekuća konzistencija Joy Division AquaGlidea učinit će vašu ljubav još ugodnijom. Učinkovito ublažava suhoću rodnice i na taj način smanjuje intimnu nelagodu. Osim toga, proizvod je kristalno čist i vrlo ljubazan čak i prema osjetljivoj koži. Dopustite da vas ponese ugodan vodopad užitka.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • SuperLove Natural Waterbased Lubricant 4ml

    Tražite li univerzalno i kvalitetno mazivo koje vas nikada neće razočarati? U potpunosti vas razumijemo, tražili smo i njega, ali smo na kraju stvorili svoje da i vama olakšamo. Predstavljamo SuperLove Natural Waterbased Lubricant, sudsko mazivo e-trgovine e-kondomy.cz, upoznajte ga i saznajte više o njemu!

    1,49 €

    0,69 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pharmquests Cumface Tasty Sperm Banana 80ml

    Što bi bilo da sperma koja se nalazi na vašem licu ima prekrasan okus banane? Na ovo pitanje možete odgovoriti sada! Cumface Tasty Sperm je posebna tekućina s okusom banane koja je prikladna za korištenje s vašom omiljenom Cumface igrom. Jedna boca dovoljna je za do 20 igara. Dopustite da vas poprskaju spermom banane!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oh! Holy Mary Cannabis Pleasure Oil 6ml

    Stimulativno ulje iz sjemenki marihuane, koje se smatra najučinkovitijim stimulansom na tržištu s najduljim djelovanjem! Samo jedna kap po klitorisu ili iza žira i odmah ćete osjetiti intenzivan i vrlo uzbudljiv oklop. Drugačije je, bolje je, jedinstveno je!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bijoux Indiscrets Slow Sex Oral Sex Strips 7 pack

    Žudite za savršenom uvertirom? Isprobajte jedan od nevjerojatnih proizvoda iz luksuzne kolekcije Slow Sex koji će vam pokazati nove načine stimulacije. Primjerice, ove tanke trakice koje se tope na jeziku i svojom senzualno mentavom svježinom maksimalno podržavaju poljupce ili oralnu stilizaciju. Pripremite se da vas potrese uzbuđenje!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shiatsu Massage & Glide Gel 2in1 Silky Touch 200ml

    Visokokvalitetni gel za masažu i podmazivanje u jednom. Ima nevjerojatno dugotrajna svojstva podmazivanja, a ujedno je vrlo ugodna i ostavlja kožu baršunasto mekom i hidratiziranom. Osim toga, ne lijepi se i ne ostavlja mrlje. A vi jednostavno ne možete odoljeti njegovom svilenkastom dodiru!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Intome Breast Enlarging Cream 75ml

    Imate li kompleks malih grudi i žudite za većim? Ne očajavajte i isprobajte kremu koja nakon redovitog korištenja obećava prirodno povećanje grudi. Pogodan je za sve tipove kože, a ima i njegujući učinak. Priuštite si veće grudi bez operacije.

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pjur Aqua Panthenol 100ml

    Tražite li nešto bolje od običnog lubrikanta na bazi vode? Prestanite tražiti, Pjur Aqua Panthenol ispunit će vaše želje iznad očekivanja. Njegovo dugotrajno podmazivanje ostavlja ugodan osjećaj na koži, a dodani pantenol zatim je učinkovito hrani, regenerira i hidratizira. Uživajte u još boljem seksu!

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • IntimateLine Lady Gel for Her Pleasure Stimulating Gel for Women Warming Effect 30ml

    Znate li da bi vaše zadovoljstvo moglo biti još intenzivnije? Samo podržite iritaciju Lady Gel, koja razumije što žene žele. Posebno je razvijen za povećanje seksualnog užitka i osjetljivosti. Potiče dotok krvi u klitoralno i vaginalno područje, donosi ugodne efekte zagrijavanja i vodi vas do rajskih orgazama. Ne treba oklijevati!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • EuroPharma E-Ph+ Sterile Lubricating Jelly 82g

    Trebate li da više klizi i da u isto vrijeme bude potpuno siguran za vaša osjetljiva područja? Odaberite sterilni gel za podmazivanje bez masti i drugih štetnih tvari. Europharma E-Ph + je prozirne boje i apsolutno ne iritira. Uživajte u svim igrama bez brige sa sterilnim lubrikantom.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • EasyGlide Natural Waterbased 150ml

    Tražite li lubrikant na prirodnoj bazi koji neće iritirati ni najosjetljivija intimna mjesta? EasyGlide Natural apsolutno je nježan za kožu te je također dermatološki i klinički ispitan i istražen. Baza mu je vodena, nemasna, ne smrdi, neutralna je i ima optimalnu pH vrijednost.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • KinkLab The Lube Shooter

    Od sada će mazivo biti samo tamo gdje treba, ne na jastucima, ne na plahtama, samo u guzici.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Conceive Plus Fertility Lubricant Pre-Filled Applicators 8x4g

    Korištenje Conceive Plus kada pokušavate začeti može povećati šanse za začeće, prirodnim putem. Conceive Plus Fertility Lubricant je JEDINI lubrikant koji sadrži esencijalne ione kalcija i magnezija za podršku procesu oplodnje. Dodatno podmazivanje koje pruža Conceive Plus može pomoći povećati šanse da spermiji dođu do jajašca.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Swiss Navy Sensual Arousal Gel 10ml

    Uzbudljiva stimulacija i još bolja iskustva za oboje? Da! Swiss Navy Sensual Arousal Lubricant zapalit će vatru strasti u vama, jer ima jedinstvenu sposobnost da probudi osjetljivost, stimulira i, na kraju, ali ne i najmanje važno, zadovolji i njega i nju. Uživajte u ovom jedinstvenom gelu za oboje u isto vrijeme!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Secret Play Vibrant Kiss Lip Gloss Strawberry Gum 6g

    Zaljubit ćete se u ovo sjajilo za usne! Beskonačno je mirisna, a istovremeno ima i lagani vibrirajući učinak. Hoćeš li ga poljubiti ili koristiti za oralne igre? Tvoj izbor! Ono što je sigurno, međutim, jest da će i ljubljenje i oralni seks biti blistavo uzbudljivi, ugodno trnci i beskrajno uzbudljivi.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oh! Holy Mary Cannabis Anal Gel 50ml

    Analni dodatak Cannabisu Oh! Svete Marijine obitelji! To je novi inovativni lubrikant posebno dizajniran za analni seks. Ove igre zahtijevaju posebno podmazivanje kako bi se izbjegla bilo kakva nelagoda, a ovaj gel je izvrsno dugotrajan, pomaže vam da se opustite i sadrži prirodne sastojke bez nepotrebnih silikona.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Me You Us Silk Slix Water-Based Lubricant White 250ml

    Gel za podmazivanje na bazi vode kao dodatak prirodnom mazivu. Uz njega ćete uživati u intenzivnijim iskustvima koja se nikada neće utrljati, jer gel povećava udobnost tijekom seksa i čini intimnost puno ugodnijom. Njegov sastav idealan je za korištenje u kombinaciji s erotskim igračkama te je prikladan za solo i igre u paru. Praktična pumpica je šlag na torti za jednostavnu upotrebu.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pharmquests Cumface Tasty Sperm Vanilla 80ml

    Što bi bilo da sperma koja se nalazi na vašem licu ima prekrasan okus vanilije? Na ovo pitanje možete odgovoriti sada! Cumface Tasty Sperm je posebna tekućina s okusom vanilije koja je prikladna za korištenje s vašom omiljenom Cumface igrom. Jedna boca dovoljna je za do 20 igara. Pošpricajte se spermom od vanilije!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cobeco Pharma Body Lube Tasty Passion Fruit 100ml

    Uživajte u dodatnoj strasti tijekom svojih intimnih trenutaka uz ukusan miris marakuje! Uz ovaj lubrikant na bazi vode poželjet ćete kušati jedno drugo, a pobudit ćete još veću želju jedno za drugim! Lubrikant ima hidratantni i hidratantni učinak koji će nadopuniti prirodnu vlažnost tijela tijekom vođenja ljubavi. Uživajte u savršenoj skliskosti i senzualnom intenzivnom užitku.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Intimate Earth Mojo Clove Oil Anal Relaxing Gel 3ml

    Ako vam se analni seks veže za nepismenog ili je možda čekao na vas? Mojo Clove je koncentrirani gel koji sadrži ulje klinčića, koje učinkovito napušta analno područje i pruža prikladnu analnu igru bez tvrdoglavosti. Odustani čak i ako se zabavljaš, uživaj u dobroj analgetskoj boli.

    4,59 €

    3,39 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 431 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.