×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Masažna ulja

Artikli 97 za 128 od 653 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Pipedream Mini Wanachi Massager Black

    Uživajte u umirujućim vibracijama gdje god da krenete s ovom mini vibrirajućom glavom. Ima manje raspone i idealan je ne samo za putovanja! Pokreće ga tihi motor i zadovoljit će ne samo vaša intimna mjesta, već i mišiće po cijelom tijelu.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Saloos Ricin Oil 250ml

    Osigurava suhu kožu, poboljšanu regeneraciju i zaglađivanje kože konačno ciljanih životinja.

    9,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Swede Senze Massage Candle Tranquility Spearmint Rose Orange 50ml

    Uživajte u senzualnosti! Ova nevjerojatna svijeća za masažu iz Šveđana podržat će romantičnu atmosferu i pomoći vam da pripremite najbolju predigru. Sastoji se od afrodizijačke biljne baze na bazi prirodnih voskova, maslaca, ulja i ekstrakata. Tu su i blago mirisna čista eterična ulja. Zapalite svijeću, prepustite se opojnom mirisu i, kada se pretvori u ulje, priuštite svojoj dragoj polovici jedinstvenu masažu zagrijavanja.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doc Johnson Kink Power Wand Attachment Cock Stroker Transparent

    Uživajte u masturbaciji malo drugačije i puno intenzivnije s ovim nastavkom na masažnoj glavi Kink Power Wand. Ugodno je uzak, fleksibilan i teksturiran da probudi zapanjujuće orgazme. Njegova prozirna boja omogućuje vam da gledate što se događa unutra, a otvoreni krajevi vam daju izbor na kojoj ćete strani prodrijeti u prilog.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • BodyGliss Massage Collection Silky Soft Oil Cocos & Rum 150ml

    Otkrijte nove uzbudljive visine i prepustite se čarima senzualnih masaža! Dodiri vašeg dvojnika, njihova iznimna mekoća i čista radost, upravo to vas očekuje s ovim luksuznim uljem za masažu, koje je prikladno i kao lubrikant za najljepše vođenje ljubavi. Miris kokosa i ruma prekrasno osvaja i budi zločeste misli. Neka vas zavedu.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Smart Wand 2 Massager Medium Deep Rose

    Želite li najbolju bol za sebe? Uz Lelo Smart Wand 2, možete uživati u besplatnom napuštanju, najluksuznijoj masaži na svijetu, intimnoj stimulaciji i lakom napuštanju. Koncentrirani snijeg 10 uzrokuje vibracije za ublažavanje napetosti i stresa, fitnes ruka stoji u vašoj ruci s potrebom za učenicama, a održivost je stvar velike radosti.

    259 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Control 2in1 Intimacy & Moisturizing Massage Gel Exotic Escape 200ml

    Vaši trenuci strasti bit će obavijeni čarolijom karipske noći ako odaberete ovaj 2 u 1 gel za masažu s mirisom južnoameričkog voća. Izaziva osjećaj ugode, mira i ravnoteže, a ima i nevjerojatne hidratantne i mazive učinke. Pogodan je za senzualne masaže svih dijelova tijela koje će vas razmaziti svojom mekom i svilenkastom teksturom.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Smart Wand 2 Massager Medium Black

    Želite li samo najbolje za sebe? Uz Lelo Smart Wand 2 doživjet ćete opuštanje bez premca, najluksuzniju masažu na svijetu, savršenu stimulaciju i ugodno opuštanje. Koncentrirana snaga 10 načina vibracija ublažava napetost mišića i stres, udobna ručka staje u vašu ruku poput školjke, a duža izdržljivost obećava beskrajne sate radosti.

    259 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Le Wand Ripple Weighted Silicone Attachment

    Silikonski nastavak za punjivu Le Wand masažnu glavu. Dodajte novu dimenziju svom omiljenom uređaju s ovim nastavkom i uživajte u šarmantnim osjećajima koje će vam donijeti stimulacija tako osjetljive G-točke ili P-točke.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Joydivision BIOglide Lubricant & Massage Oil 125ml

    Zaljubit ćete se u 100% prirodno i ulje za podmazivanje i masažu u jednom za prvu upotrebu. Tijekom masaže dubinski hidratizira kožu i čini ljubav ugodnijom za tijelo na siguran način. Njegov prirodni sastav razmazit će vaše tijelo, a posebno njegove intimne dijelove. Povjerite svoje zadovoljstvo kvalitetnom prirodnom proizvodu koji vas neće razočarati.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Sex & Massage Gun

    Za intenzivne ne samo intimne masaže!

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Saloos Apricot Oil 125ml

    Vrlo njegujuća koža i ulje za masažu, pogodno za sve tipove kože. Pogodan je za njegu nježne, vrlo osjetljive kože, najbolji je za dječju kožu, pogodan za bebe i malu djecu.

    7,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fist It Inflatable Play Sheet Black

    Fist It Ultra Glide Body Slide, sa svojim stranicama na napuhavanje, može se staviti na vrh kreveta ili na pod, za neobuzdanu igru podmazivanja! Dolazi s bocom koncentriranog lubrikanta koji daje, kada se pomiješa s vodom, izdašnih 5 litara lubrikanta!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Beetle Massager

    Ova slatka sedmerosjeda sjedit će na vašim leđima, vratu ili ramenima te će ih u nedogled masirati svojim nogama. Opustite se, stisnite nos svojoj bubamari i prepustite se maženju. Bubamara će također biti prekrasan poklon. Stavite ovu masažnu bubu u svoju bubu, na primjer pod drvo!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Control 2in1 Intimacy & Moisturizing Massage Gel Sweet Vanilla 200ml

    Želite li probuditi svoje trenutke strasti novom energijom? Isprobajte ovaj 2 u 1 gel za masažu sa slatkim mirisom madagaskarske vanilije i šarmantnim učinkom zagrijavanja. Izaziva osjećaj ugode, mira i ravnoteže, a ima i nevjerojatne hidratantne i mazive učinke. Pogodan je za senzualne masaže svih dijelova tijela koje će vas razmaziti svojom mekom i svilenkastom teksturom.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ROMP Flip Massage Wand Blue

    Tražite li kompaktnu, ali moćnu glavu za masažu? Flip će ispuniti vaše želje! Skriva pravu snagu i zahvaljujući svojoj fleksibilnoj glavi moći će uživati ne samo u stimulaciji erogenih zona, već i u opuštajućoj masaži ukočenih mišića cijelog tijela. Priuštite si nevjerojatne vibracije skrivene u ovoj šarmantnoj bojevoj glavi!

    80,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • MyMagicWand Wand Massager Purple

    Upoznajte jednu od najmoćnijih masažnih glava - tu je svjetlosna ikona. MyMagicWand ima motor velike snage i također nudi nekoliko načina da popravi svoje funkcije. Možete stimulirati svoje erogene zone i živjeti orgazam koji vas čini dahom, ili čak možete masirati svoje umorne ili bolne miksere i tako dalje kako biste ublažili napetost i bol. Blagoslov pomoćnika nije za žene, nego za muškarce.

    149 €

    119,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bodywand Plug-In Multi Function Wand Massager White-Purple

    Sanjate li o jakim vibracijama? Ovu vibrirajuću glavu prestižnog brenda Bodywand rado će vam dati! Snažan je, precizan i glava mu je super glatka, tako da na dodir izgleda prekrasno luksuzno. Ekstra dugi kabel za utičnicu neće vas razočarati kao i fleksibilna silikonska glava.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Saloos Ricin Oil 1000ml

    Osigurava suhu kožu, poboljšanu regeneraciju i zaglađivanje kože konačno ciljanih životinja.

    26,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY VIM Sunrise Orange

    Tražite najsjajniju zvijezdu među vibrirajućim glavama? Fun Factoryjev VIM ističe se na nekoliko načina. Dat će vam čistu snagu koja može biti i zujavo iritantna i nježno nježna. VIM se može pohvaliti tehnički naprednim snažnim motorom i jedva čeka da vam pruži okus njegovih snažnih vibracija. Dođite naučiti više o ovoj igrački!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Joydivision SexMax WetGAMES Sheet White

    Neka vaši seksualno kreativni sokovi poteku i držite ih podalje od tepiha s JoyDivision Sex Max Wet Games vodootpornom plahtom

    33,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Joydivision WARMup Caramel Massage Oil 150ml

    Fascinantan učinak visokokvalitetne recepture osjeti se odmah i na najzahtjevniji način. Različiti mirisi također će vas dovesti u raspoloženje da date mašti na volju.

    14,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cleopatra Secret Pleasures Wand Massager Black

    Luksuzni užitak? Da! Masažna glava iz kolekcije Cleopatra će se istaknuti na vašem noćnom ormariću zahvaljujući kombinaciji crnog mekog silikona i svjetlucavih kamenčića sa zlatnim rubovima, s kojima ćete se prebacivati između 10 načina vibracija. Igračka svojom fleksibilnom glavom može zadovoljiti ne samo vaša intimna mjesta, već i umorne mišiće po cijelom tijelu. Učinite to luksuzno, zaslužili ste!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Bed Sheet Cover Thin Black

    Volite mokru igru, ali ste zabrinuti za svoju posteljinu i plahte? Pokrijte ga ovom posebno tankom folijom izrađenom od visokokvalitetnog PVC-a. Njegova veličina od 200 x 130 cm savršeno štiti vaš krevet od tekućina, vlage, maziva i ulja. Osim toga, super je gladak i ugodan na dodir te se lako čisti vodom.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Dual Orgasms Pink

    Dorcel Vam ponovno nudi novi proizvod koji će Vas natjerati da pričate o njemu i vrištati od užitka!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Saloos Macadamia Oil 125ml

    Iznimno hranjivo biljno ulje s visokim udjelom palmitoleinske kiseline. Sastavni je dio najkvalitetnijih osnovnih masažnih smjesa.

    6,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Le Wand Die Cast Rechargeable Vibrating Massager Silver

    Naš nagrađivani punjivi vibrirajući masažer upravo je dobio nadogradnju. Punjivi vibrirajući masažer Le Wand Die Cast moćan je, svestran štapić s ojačanom metalnom osovinom za teške, jake udare. Uz 10 brzina vibracija i 20 uzoraka vibracija, ovaj elegantni i elegantni masažer savršen je za one koji žele svom zadovoljstvu dodati još malo više omaha.

    249 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Exotiq Nuru Gel 500ml

    Želite li otići u egzotični raj? A tko ne bi! Zaljubit ćete se u ovaj Nuru gel jedinstvene konzistencije! Značajno je gušći od većine drugih masažnih gelova i ulja, a također je divno gladak i sklizak. Uživajte u uzbudljivoj masaži tijela s njim i uđite u raj.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovely Lovers HotUP Massage Lube 150ml

    Inovativni sastav HotUP proizvoda za masažu 150 ml omogućuje vam da spojite prednosti tri proizvoda u jednom zahvaljujući jedinstvenom sastavu! Namijenjen je svima koji žele diverzificirati intimnu atmosferu u spavaćoj sobi.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Joydivision AQUAglide 2in1 Massage + Glide Neutral 200ml

    Tražite li univerzalni i kvalitetan lubrikant koji biste mogli koristiti i za masaže? Uz Joydivision Aquaglide 2u1 moći ćete uživati u senzualnim iskustvima na svim dijelovima tijela! Idealan je ne samo za ljubavne igre zahvaljujući uravnoteženom pH, već i za masaže. Svoj užitak i zadovoljstvo povjerite popularnom i kvalitetnom njemačkom proizvodu.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Evolved Wanderful Sucker Teal

    Ova vrijedna igračka je štapić koji intenzivno vibrira na jednom kraju i zadovoljavajuća igračka za usisavanje na drugom kraju. Uživajte u 10 brzina vibracija i uzoraka u okrugloj glavi štapića s teksturom koja se pomiče zajedno s tijelom na fleksibilnom vratu.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Power Wand Black

    Pretty Love na tržište dolazi s novom kolekcijom luksuznih igračaka, u kojoj se nalazi i ova vrlo moćna masažna glava. Izrađena je od visokokvalitetnih materijala, a sama glava je od svilenkasto mekog silikona. Uživajte u njegovoj snazi koja oduzima dah i mirno masirajte svoje intimne dijelove i cijelo tijelo.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 97 za 128 od 653 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.