×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Masaža prostate

Artikli 129 za 160 od 260 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • LateToBed Rellis Prostatic Massager Black

    Ovo nije bilo kakav analni čepić, to je dobro osmišljen stimulator prostate, koji će vas svojim posebnim oblikom iritirati upravo tamo gdje je najpotrebnije. Zaobljeni vrh i materijali vrhunske kvalitete taman su za udobno umetanje i nošenje. Priuštite si savršenu stimulaciju sa svakim pokretom i dopustite da Rellis postane dio vas!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Mr. Play Prostate Massager

    Želite li nešto više za svoju prostatu? Ovaj vibrator za prostatu od crnog mekog silikona ima pomičnu kuglicu u gornjem dijelu za dodatni stimulirajući osjećaj. Pomoću daljinskog upravljača birat ćete između 7 načina rada vibracije i 4 načina rada za otkucavanje. Stoga ne čekajte i zabavite se s Mr. Igra.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Eclipse Wristband Remote Thrusting Rotator Probe

    Senzualna silikonska igračka za apsolutni užitak u vašem analnom za vašu prostatu! Ima elegantan daljinski upravljač nalik satu i nudi vam 12 snažnih funkcija vibracije s intenzivnim sinkroniziranim rotirajućim i odgovarajućim funkcijama s 2 snažna motora.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Anos RC Rotating Prostate Plug with Vibration Blue

    RC rotirajući čep za prostatu s vibracijom iz ANOS-a ima izraženu teksturu i rotirajući vibro vrh koji stimulira prostatu. Široki čep pruža dodatnu sigurnost i sprječava klizanje igračke, čineći ovu sofisticiranu igračku nosivom dulje vrijeme.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Alpha-Pro 10X P-FLEXER Prostate Stimulating Plug Black

    Je li tvoj analni malo tužan? Napunite ga i razmazite svoju rupu vibracijama ne samo izvana nego i iznutra. Stimulator prostate 10x P-Flexer ima daljinski upravljač, koji možete birati između 3 brzine vibracije i 7 pulsirajućih obrazaca, u čijem će ritmu zvučati 2 motora. Fleksibilni vrat prilagođava se vašim proporcijama i više ne morate oklijevati!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doc Johnson Kink Ultimate Rim Job Silicone Prostate Massager with Rotating Ridges

    Pokažite svojoj prostati novu razinu stimulacije s ovim alatom iz kolekcije Kink od Doc Johnsona. Stimulator prodire duboko u vaš anus i svojim vrhunskim silikonskim tijelom i preciznim ergonomskim oblikom neće samo pokazati vašu prostatu, već će obratiti pažnju i na branu koja će pokvariti kraći pokretni dio igračke. Kontrole su odvojene i možete birati između 10 funkcija vibracija s jednostavnošću ciljanja, 10 funkcija vibracija s ciljanjem brane i 3 razine kretanja ovog dijela.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rebel Rechargeable Prostate Stimulator 595390

    Želite sretnu prostatu? Razveselite je i mazite je ovim učinkovitim stimulatorom koji će branu odvesti u show. Ima 10 načina intenzivnih vibracija i super fleksibilan vrh za udobno punjenje. Uzbudljiv oblik gadgeta razumjet će vaše potrebe, stoga mu dajte priliku da vam pokaže.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series P-Spot Plugger Anal Plug with Harness & Remote Control

    Želite li se počastiti nevjerojatnom dugom stimulacijom? S ovim stimulatorom prostate na praktičnom pojasu, moći ćete uživati u zadirkivanju na stražnjim vratima danima! Stimulator kao takav izrađen je od vrhunskog silikona i pogodan je i za potpune početnike. Zakrivljeni oblik ugodno doseže prostatu i vrši uzbudljiv pritisak na nju. Osim toga, zahvaljujući tankom vrhu, lako se stavlja i kada dodate kap gela za podmazivanje, ide kao po maslu.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY Duke Black

    Duke - vibrirajući stimulator prostate i kralj među stimulatorima! DUKE je stručnjak za muški analni užitak! Ne propustite iskustvo koje će vam ponuditi!

    76,90 €

    62,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Eclipse Roller Ball Probe Black

    Doživite pravu orgazmičku eksploziju uz Eclipse Roller Ball Probe Stimulator prostate Ne samo da vam daje 12 intenzivnih vibracijskih funkcija, već vas iznenađuje i snažnom loptom skrivenom neposredno ispod površine. Uživajte u orgazmičkim iskustvima sami ili u društvu svog kolege!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Vector+ Royal Blue

    Želite li se prepustiti milovanju i uživati u vibracijama na najosjetljivijim mjestima? Pozovite se da posjetite We-Vibe Vector čije ćete vibracije odabrati putem aplikacije na svom telefonu. I pazite, čak i vaš kolega može preuzeti ovu aplikaciju i diktirati vam jačinu stimulacije s drugog dijela svijeta. Stoga dođite i uživajte u senzualnim trncima u području prostate i perineuma!

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Aneros Trident Helix

    Uživajte u savršenoj stimulaciji prostate! Ovaj revolucionarni uređaj pod nazivom Aneros Trident Helix osvojit će vas na prvi pogled svojim jedinstvenim dizajnom, kao što će vas baciti na koljena svojom učinkovitošću i mogućnostima koje oduzimaju dah pri prvoj upotrebi. Model Helix pogodan je za analne početnike i iskusne ljubitelje stimulacije prostate.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Anos Prostate Butt Plug with Vibration Black

    Uživajte u ukusnim iskustvima koja dolaze iz vašeg anusa, a posebno vaše prostate. Ovaj mali i kompaktni stimulator prostate jednostavan za korištenje oduševit će vas svojim savršenim oblikom i vibracijama u donjem fleksibilnom dijelu. Ugodi prostati i perineumu u isto vrijeme!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rocks-Off Rude-Boy Xtreme Black

    Udarite u crno i uživajte u apsolutno preciznom užitku! Čuveni Rude-Boy Xtreme ovdje je za vaš bučni užitak od intenzivne stimulacije prostate i lebdeća. Namješten je do apsolutnog savršenstva, moćan je, sadrži dva neovisna motora, udoban je i prilagođava se vašem tijelu. Zato zgrabite vozača i učinite dobro sebi ili svom partneru!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Magic Motion Solstice X App Controlled Prostate Vibrator

    Solstice X je podesivi i fleksibilni vibrator za prostatu, koji korisnicima omogućuje prilagodbu oblika i veličine kako bi odgovarali njihovom tijelu i željama te prilagođavanje kuta i zakrivljenosti uređaja kako bi se optimizirala udobnost i učinkovitost.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Aneros Eupho Syn Trident

    Uživajte u savršenoj stimulaciji prostate! Ovaj revolucionarni uređaj pod nazivom Aneros Eupho Son osvojit će vas na prvi pogled svojim jedinstvenim dizajnom, baš kao što će vas baciti na koljena svojom učinkovitošću i vještinama koje oduzimaju dah. Model Eupho prikladan je za iskusnije ljubavnice koje se vole igrati svojom prostatom i preferiraju maksimalnu udobnost te duže i intenzivnije orgazme tijekom spolnog odnosa.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Anos Cock Shaped Butt Plug with Vibration Black

    Otkrijte ugodne vibracije (ne samo) u svom anusu! Ovaj fleksibilni vibrator ciljanog oblika na prostatu ima zavodljiv oblik penisa i ne ugađa samo prostati i perineumu, već i G-točki i klitorisu. Birajte između 10 načina vibracije i uživajte u dodiru mekog silikona, točno tamo gdje vam se sviđa.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Magic Motion Solstice App Controlled Prostate Vibrator

    Držite prostatu pod kontrolom! Ovaj dragi stimulator pod nazivom Solstice kontrolira se putem mobilne aplikacije i oduševit će vas ne samo svojom inteligentnom tehnologijom, već i ergonomskim oblikom. Njegov snažni motor skriven u silikonskom tijelu vibrira unaprijed postavljene načine rada, glazbu, glas ili vaše ručno nacrtane uzorke. Hajde, igraj se!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Swell Inflatable & Vibrating Prostate Plug + Cock & Ball Ring Remote Control Black

    Sanjate li o ugodnom ispunjenju? Ugodite sebi ovim čepom za guzu koji nježno bubri i snažno vibrira. Izrađen je od vrhunskog silikona, stoga je siguran za tijelo i svilenkasto gladak. Njegov zakrivljeni oblik će senzualno stimulirati prostatu i ponuditi vam 3 brzine vibracije i 7 uzoraka. Izvrsni su i fleksibilni silikonski prstenovi koji se omotaju oko testisa i penisa i još više pojačavaju vaše uzbuđenje. Stoga zgrabite daljinski upravljač i učinimo to!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream 3Some Wall Banger P-Spot Blue

    Analna zabava sama i s partnerom! Ovaj vibrirajući analni stimulator očarat će vas svojim oblikom, koji savršeno cilja na osjetljivu prostatu, a također i snažnom vakuumskom čašicom koja se može skinuti. Koristite daljinski upravljač za odabir između 10 načina vibracija i uživajte u njima gdje god želite, čak i u kadi ili pod tušem, jer je Wall Banger P-Spot vodootporan.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zero Tolerance Strapped & Tapped Black

    Ništa nije tako seksi kao trenutna stimulacija penisa i prostate. A upravo to će vam donijeti ova igračka! Bit ćete zadovoljni kombinacijom vibracije i topline, a njegov je oblik dizajniran tako da precizno dopire do vaše prostate i stimulira P-točku zagrijanim vrhom. Vibracija također uživa penis kroz teksturirani prsten i sve ćete kontrolirati putem kontrolera. Ili to povjeravate svom kolegi?

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • PowerBullet Rechargeable Booty Beads Purple

    Predstavljamo Booty Beads - fleksibilne i zabavne analne perle od kojih ćete zablistati! Imaju tvrdi PowerBullet motor i također vam daju intenzivnu vibraciju ciljanog mesa. Uklonite 7 nepostojećih funkcija i rotirajte fleksibilne perle čim dobiju maksimalnu stimulaciju.

    72,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Heavy Hitters Premium Silicone Weighted Prostate Plug Medium

    Pozovite Heavy Hit na svoja stražnja vrata i nećete požaliti! Genijalno je zakrivljen i vrlo udoban za nošenje. Ugodno će se trljati o vašu prostatu i milovati je svojom baršunasto mekom vanjštinom i velikom težinom unutarnjeg metala. Ne želi se napuniti!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Rechargeable Curved Probe Black

    Doživite veći užitak s punjivom zakrivljenom sondom, dizajniranom s udobnom krivuljom koja cilja na vaša najosjetljivija područja. Uz 10 intenzivnih funkcija vibracije, pulsiranja i eskalacije, možete istražiti niz osjeta koji odgovaraju vašim željama.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Anal Stimulator with Rolling Beads Black

    Ponekad samo vibracija nije dovoljna! Za zahtjevan i znatiželjan anal, tu je ovaj stimulator s rotirajućim kuglicama za najdivnija iskustva. Nemojte se nagovarati i zadovoljite svoju prostatu vibracijama, a anus slasnim rotacijama.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Iker Black

    Privlače li vas nove divne visine i tražite kvalitetnu i modernu igračku koja bi mazila vašu prostatu? Iker prestižnog brenda Svakom svakako je vrijedan vaše pažnje! Nudi vam 7 načina rada vibracije, mogućnost upravljanja putem aplikacije, 2 motora i revolucionarne orgazme. Ne možete odbiti ovu ponudu!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zero Tolerance Tunnel Teaser Remote Controlled with Rotating Beads Purple

    Je li vaš anal spreman za pravo uzbuđenje? Ova igračka će ga potresti! Njegov vrat sadrži perle koje će uz vibracije ispuniti sve vaše unutarnje želje. Konusni vrh olakšava umetanje i također udobno cilja na osjetljivu prostatu. Otkrijte radost i uživajte u njoj punim plućima!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Aneros Progasm Ice Intermediate Prostate Massager Black

    S izgledom crnog sportskog automobila i dojmom Anerosovog popularnog Progasm Icea, najnovije izdanje spremno je za utrku doma do Vas. Najnoviji crni Progasm ima iste kvalitete kao staklo, a pritom ostaje neslomljiv! Naručite već danas i budite prvi koji će ga imati u svojoj 'garaži'!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Langloys Prostatic Vibrator with Remote Control

    Čujete li često hitan glas u svojoj bačvi koji vas moli za stimulaciju? To govori o vašoj prostati! Želite li je smiriti? Oduševite je ovim luksuznim stimulatorom od svilenkasto mekog silikona i daljinskim upravljačem. Zadovoljava vašu prostatu s 10 vibrirajućih modova, zadovoljava njezine potrebe i zvoni orgazmičnim zvonom užitka u vašem tijelu. Slušajte svoje tijelo i prepustite se beskrajno ugodnoj stimulaciji.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Aneros MGX Syn Trident

    Najbolje što možete ugoditi svojoj prostati u novom kaputu! Ciljana i precizna stimulacija slušanja osjetljivih područja i elegantan silikon, to je minimalizam, ljepota i učinkovitost koju predstavlja Aneros MGX Son Trident. Maksimizirajte svoje zadovoljstvo i dopustite da vas upije orgazmička ekstaza.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nexus THRUST Remote Control Thrusting Prostate Massager Black

    Volite luksuz i želite samo najbolje za sebe i svoja osjetljiva područja? To je ono što želite Nexus! To je najluksuzniji brend kada je riječ o erotskim proizvodima za stimulaciju prostate, a mi ćemo staviti ruke na vatru zbog njega. Obitelj Nexus također uključuje ovaj masažer za prostatu s udarcima i vibriranjem na daljinsko upravljanje.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Billy 2 Prostate Massager Black

    Sanjate li o istraživanju vlastitog tijela i otkrivanju odvažnijeg užitka? Otkrijte 8 uzbudljivih postavki vibratora za prostatu Lelo Billy 2. Njegova nevjerojatna snaga zadovoljit će vas intenzivno, ali i nježno, a vjerujte, nema luksuznije igračke koja bi vam omogućila tako savršenu masažu osjetljive prostate.

    239 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 129 za 160 od 260 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.