×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Masaža prostate

Artikli 65 za 96 od 260 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • LoveToy Flawless Clear Prostate Plug 6.0"

    Ispunite svoje erotske fantazije s ovim analnim čepom! Ima savršeno zakrivljen oblik za precizno ciljanje prostate i ugodnu stimulaciju. Zaljubit ćete se u njegov seksi prozirni dizajn, jer izgleda apsolutno prekrasno i svi volimo ukusne igračke.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nomi Tang P-Spot Wave Black

    P-Spot Wave je revolucionarni masažer prostate koji kombinira funkcije grijanja, migoljenja i vibracije. Ono što ga izdvaja je njegova napredna tehnologija grijanja, koja pruža inteligentnu i ugodnu toplinu stražnjoj regiji bez ikakvog osjećaja stranog tijela.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zero Tolerance Intro To Prostate Kit Black

    Otključajte tajne užitke igranja prostate s ovim kompletom koji se kreće od početnika do naprednog sa svakom stimulirajućom fazom između.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Power Plug Prostate Massager Black

    Želite li otkriti orgazmički potencijal koji skriva vaša prostata? Ovaj stimulator izrađen od čvrste plastike ima ergonomski oblik za precizan kontakt s protezom i istovremeno ruku za stimulaciju brane. Također ćete cijeniti jednostavno rukovanje i pristupačnost.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Hugo 2 Remote Green

    HUGO™ 2 Remote je poboljšani masažer prostate na daljinsko upravljanje s 20% više snage i dva motora u bazi i vrhu za stimulaciju perineuma i prostate. Njegov prepoznatljivi švedski dizajn savršeno odgovara svim anatomijama, dok raspon raspona postavki pruža više prostora za igru za intimno istraživanje.

    269 €

    199 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nexus Ace Remote Control Vibrating Butt Plug M

    Nexus je stvorio Acea. Sve što ste ikada željeli od analnog čepa. Ovaj SREDNJI vibrirajući analni čep izrađen je od udobnog silikona, a njegovi stimulativni učinci pojačani su izbočinama na peti.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rocks-Off Rude-Boy 7-Speed

    Rude-Boy je iznimno pametan dvostruki stimulator P-točke koji je tako jednostavan za korištenje. Srednji obujam Rude-Boya osigurava čvrstu i namještenu stimulaciju zajedno s masažom perineuma.

    80,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nexus Revo Embrace Waterproof Remote Control Rotating Prostate

    Nema veće opklade na užitak osjetljivih muških mjesta od Nexus Revoa! Ovaj novi dodatak velikoj obitelji punoj kvalitetnih i učinkovitih erotskih pomagala klasično će vam pružiti maksimalno zadovoljstvo. Zahvaća ne samo prostatu na kojoj će se ugodno okretati, već i branu koja je iritirana vibracijama, te penis i testise koji hvataju elastične prstenove.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Anal Fantasy Elite Remote Control P-Spot Pro Black

    Ako želite doživjeti intenzivnije osjećaje u svojim analnim igrama, ne biste trebali propustiti ovaj jedinstveno moćni stimulator prostate Anal Fantasy Elite Remote Control P-Spot Pro. Izrađena je od higijenskog i visokokvalitetnog silikona (Elite Silicone), punjiva je i prije svega ergonomski oblikovana kako bi vam osigurala ne samo udobnost, već prije svega zadovoljstvo. Prepustite se značajkama koje oduzimaju dah, nevjerojatnom uzbuđenju i eksplozivnim orgazmima.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Under Control Silicone Prostate Vibrator with Remote Control

    Ovaj prekrasni stimulator prostate će vam pasti u guzicu kao rukavica! Njegov kontrolor tada pada u ruke ili vama ili vašem kolegi, koji može preuzeti kontrolu nad vama. Uživajte u 7 uzoraka vibracija, 4 brzine i predivno mekom silikonu od kojeg je napravljen stimulator.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Anal Fantasy AssGasm Pro P-Spot Milker Black

    Pametan užitak za muškarce koji brine i za penis i za prostatu. Ovaj analni vibrator iz linije Anal Fantasy Elite zadovoljit će sva osjetljiva područja. Njegov učinkovito zakrivljeni vrh domišljato dodiruje prostatu svojom funkcijom pokreta, a prsten za erekciju još više povećava ovo iskustvo. 2 motora s 10 načina vibracije su tu samo za vas i vaše zadovoljstvo!

    109 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Loki Blue

    Postoji potreba za otkrivanjem nove dimenzije korisnosti. Poboljšani anatomski oblik i zakrivljeni zakrivljeni za intenzivnu masažu mušne prostate.

    199 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Joydivision XPANDER X4+ Large

    Najnovija generacija stimulatora prostate koji uz učinkovito širenje vlastite seksualnosti nudi i mogućnost istraživanja. X2 pruža savršenu ravnotežu između stimulacije prostate, anusa i perineuma.

    129 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • PowerBullet Rechargeable Booty Beads Black

    Predstavljamo Booty Beads - fleksibilne i zabavne analne perle koje će vam se svidjeti! Imaju snažan PowerBullet motor i tako vam pružaju intenzivne vibracije cijelom dužinom. Birajte između 7 nevjerojatnih funkcija i rotirajte fleksibilne perle kako biste dobili maksimalnu stimulaciju.

    72,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Aneros Helix Syn Trident

    U 2012. godini Aneros je predstavio Helix Syn. Uz savršenu kombinaciju odziva i fokusirane stimulacije uparene s udobnošću i elegancijom silikona, Helix Syn postao je najpopularniji masažer G točke za muškarce bez ruku na svijetu. Danas s ponosom predstavljamo Helix Syn Trident, sintezu naših najnovijih inovacija serije Trident s našim najraskošnijim baršunastim dodirnim silikonom dosad.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FeelzToys Black Jamba Anal Vibrator Black

    Toplo elegantno za G-točku ili prostatu, dakle za njega i nju! Istodobno će stimulirati prostatu i nasip i pojesti G-točku i klitoris. U svom mekom tijelu ima dva moćna motora skrivena, što će vam se sigurno svidjeti! Dopustite sebi da budete zadovoljni!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Hugo 2 Black

    Pripremite se za senzacionalnu analnu stimulaciju s HUGO™ 2 masažerom prostate povezanim s aplikacijom s dva snažna motora. HUGO™ 2 je idealan za one koji žele unaprijediti svoju solo igru ili igru u paru, budući da omogućuje potpuno prepuštanje bez ruku spektakularnim vibracijama. Ima više snage s produljenim trajanjem baterije za neograničen pristup orgazmima prostate i kompatibilan je s aplikacijom LELO, gdje možete otključati dodatne načine rada.

    219 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sono No.27 Prostate Massager Black

    Ova zgodna igračka bit će najbolji vodič početnicima u otkrivanju ljepotica za stimulaciju prostate. Izrađen je od plastike u kombinaciji sa svilenkasto mekim i glatkim silikonom, a zakrivljenost stimulatora obećava savršeno ciljanje prostate. Robusna ručka je ovdje za sigurnu i jednostavnu upotrebu.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nexus Simul8 Wave Edition Black

    Dizajniran da pokrije sve baze s četiri točke dizajna zadovoljstva, Simul8 pruža ciljanu stimulaciju prostate uz vibracije perineuma i prstenove za penis/loptu. Samo ozbiljni orgazmi!

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Thump It Kinetic Thumping 7x Large Anal Plug

    Na prvi pogled običan analni čep klasičnog oblika. Na prvi pogled, genijalna igračka koja će ispuniti vaše snove i pružiti vam uistinu duboka i intenzivna iskustva. Ima Kinetic tehnologiju koja simulira super snažne pokrete gore-dolje unutar stimulatora i u isto vrijeme unutar vašeg analnog dijela. Zahvaljujući daljinskom upravljaču, bit će ugodno i lijepo igrati se s partnerom.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Alpha-Pro 7X P-GYRO Silicone Prostate Stimulator with Gyrating Shaft

    Udvostručite blaženstvo guzice s analnim dodatkom koji zuji i vrti se. 7x P-Gyro se može koristiti sa ili bez daljinskog upravljača za kruženje kroz 7 postavki vibracije koje pulsiraju i pulsiraju unutar Vaše rupe. U međuvremenu, vrh će se vrtjeti u krugovima u Vama vrteći se oko Vaše omiljene točke.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Special Anal Massager Black

    Je li vam iritacija prostate dobra i želite li probati nešto bolje od prsta? Ovaj stimulator prostate pružit će vam nevjerojatno uzbuđenje zahvaljujući vibracijama! Ima idealan oblik za ove igre, koji će vas odvesti u raj. Isprobajte svih 12 funkcija vibracije!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Prostatic Play Mega Maverick 10X Rotating Vibrating Prostate Stimulator Black

    Želite li kušati još intenzivnije orgazme koji proizlaze iz stimulacije prostate? Za Mega Maverick, vaše će želje biti red! To je moćan analni alat sa sposobnošću truljenja i vibriranja. Sakriva 2 motora, a užitak će doživjeti ne samo vaša prostata, već i brana na koju su usmjerene vibracije. Otkrijte 3 moćna načina vibracije i 4 zabavna uzorka i iznad svega 3 načina rotacije.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zeus Electrosex E-Stim Pro Silicone Prostate Vibe with Remote

    Doživite uzbuđenje elektrostimulacije s ovim šokantnim i vibrirajućim stimulatorom prostate koji će vam pokazati vrhunac muškog užitka. Nevjerojatno je razigran, izrađen od visokokvalitetnog silikona i opremljen funkcijom elektrostimulacije, za koju vam neće trebati nikakav izvor energije, jer će dva snažna unutarnja motora podnijeti sve. Zato zgrabite kontroler i prepustite se "zagolicanju".

    159 €

    99,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Alpha-Pro 7X P-MILKER Silicone Prostate Stimulator with Milking Bead

    Prepustite se ispunjenju i uživajte u osjećaju kada se vaša prostata intenzivno zaglađuje uz apsolutno precizan pokret. A želiš li nešto više? Uz Pro 7x P Milker dobro će vam doći i vaša brana, zahvaljujući senzualnim vibracijama čiji ćete intenzitet diktirati putem kontrolera. Stoga nemojte tjerati svoju prostatu da dugo čeka.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • XouXou RC E-Stim G&P-Spot Vibrator Black

    E-stimulacija i vibracija – u jednoj otmjenoj igrački!

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Playboy Trust The Thrust Black

    Samo s ovom iglom uživat ćete u super snažnim udarcima iza stražnjih vrata! Izludit će vas, vjerujte nam. Moći ćete birati između 10 različitih ritmova i brzina, stoga uživajte i istražite svoj užitak bez ruku uz jednostavan daljinski upravljač!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tardenoche Ampex P-Spot Anal Massager with Thrusting Black

    U Tardenocheu znamo da je analna stimulacija dio seksualnosti koji volimo iskusiti, zato smo donijeli Ampex, jedinstven i neusporediv stimulator prostate.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Easytoys Silicone Prostate Vibrator

    Elegantni crni analni vibrator popularnog brenda EasyToys pružit će vam fantastičnu stimulaciju prostate.
    34,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Cheeky Love Remote P-Pleaser Black

    Osjetite uzbuđenje gdje god možete s ovim stimulatorom Dream Toysa, koji ne samo da će vibrirati na vašoj osjetljivoj p-točki, već će se i uhvatiti iza penisa i testisa. To će povećati erekciju do maksimuma i samo će uzeti vozača u ruke i diktirati vrstu vibracije za kojom čeznete.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nexus Revo Extreme Supersized Rotating Prostate Massager

    Nexus Revo Extreme nije za one sa slabim srcem!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Cheeky Love Swirling P-Pleaser Black

    Ovaj Swirling P-Pleaser je dizajniran za analnu stimulaciju i stimulaciju prostate. Uz najduži kraj u obliku penisa u muškom 'plijenu', najkraći rebrasti kraj stimulirat će međicu. Posebna značajka Swirling P-Pleasera je mogućnost rotacijskih pokreta.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 260 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.