×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Masaža prostate

Artikli 97 za 128 od 260 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Ibiza Anal Massager Remote Control 10x3.5cm Black

    Odmor na Ibizi može imati različite oblike, ali najbolje ga možete zamisliti kao uzbudljivo putovanje uz ovaj stimulator prostate i perineuma! Lijepog je oblika za ugodno ciljanje P-točke i teksturirani dio na vanjskom ramenu za iritaciju perineuma. Njegove funkcije se jednostavno biraju putem daljinskog upravljača, koji možete zadržati ili povjeriti svom kolegi!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rebel P-Spot Vibrator Black

    Za intenzivan backdoor užitak!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Afterdark Delzis Anal Prostate P-Spot Vibrator Black

    Delzis je analni vibrator za prostatu za točku P s vibracijom. Njegovo tijelo ima zakrivljenost dizajniranu da stimulira prostatu i točku P. U isto vrijeme, ima još jedno teksturirano područje za dodatnu stimulaciju.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Alpha-Pro 7X P-STRAP Milker Vibrating Prostate Stim with Cock & Ball Harness

    Prepustite se ispunjenju i uživajte u osjećaju kada se vaša prostata intenzivno zaglađuje apsolutno preciznim pokretom. A želiš li nešto više? Alpha-Pro 7X P-STRAP također masira vašu branu i steže vaš penis i testise u odgovarajuće rupe. Uživajte u jačim i dužim erekcijama, senzualnim vibracijama i što je najvažnije preciznom pokretu vrha uređaja koji cilja na vašu prostatu.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Prostatic Play Pro-Digger 7x Silicone Stimulating Beaded P-Spot Vibe

    Želite li samo najbolje za sebe? Takvu masažu prostate jednostavno nećete doživjeti! Digger 7x ima inovativnu tehnologiju koja će vam pokazati istinsko blaženstvo, snažne vibracije ciljaju na prostatu i branu, a najbolje od svega, pokretna perla je najpreciznije milovanje. Prepustite se svojim strastima i povjerite svoje zadovoljstvo jedinstvenom Diggeru!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Loki Wave 2 Prostate Massager Black

    Hoćete li prihvatiti izazov da iskusite raskošan užitak uz novu generaciju legendarnog Loki Wave 2 vibratora za prostatu? Ako je tako, veselite se još većoj fleksibilnosti i 2 snažna motora koji će ostvariti san svima koji žele doživjeti duge i intenzivne orgazme. Igrajte s njim solo ili sa svojim kolegom i otključajte nove uzbudljive tajne svog tijela.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Yale Purple

    Želite li i svaki dan uživati u vibracijama u analnom dijelu? Yale će biti vaš omiljeni pomagač! Njegovo fleksibilno tijelo s glatkom silikonskom površinom oduševit će i početnike i iskusne ljubitelje. Birajte između 12 postavki vibriranja i krenite na uzbudljivo putovanje do maksimalnog analnog užitka!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sono No.93 Prostate Stimulation Set 3-Piece Black

    Bilo da ste novi u muškoj analnoj igri ili ste potpuni P-Play-Pro, elegantni suženi oblik ovih masažera osigurava da se lako umeću i savršeno stimuliraju vašu P-točku!

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Ultimate Expand Black

    Silikonski vibrator na napuhavanje koji će vam pokazati nove visine užitka! Prilagodit ćete ga svojoj mašti i daljinskim upravljačem prebacivati između 7 načina napuhavanja i vibracija. Napunite svoju vaginu ili rektum užitkom i pustite Ultimate Expand da se bavi i klitorisom ili nasipom.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sinner Gear The Curvey G-Spot Metal Dildo

    Želite luksuzno erotsko pomagalo za život? Curvey je dildo izrađen od prvoklasnog nehrđajućeg čelika, ima dva upotrebljiva kraja i može se lako grijati ili hladiti. Njegov je oblik idealan za stimulaciju G-točke ili prostate, pa će se ona i on igrati s njom. Uživajte u svojim omiljenim igrama uz kvalitetan metalni dildo!

    109 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rocks-Off Bad-Boy 7-Speed

    Bad-Boyev silikonski analni stimulator posebno je oblikovan da iritira analni nasip, a kod muškaraca da dosegne njihovu osjetljivu točku na stražnjoj strani prostate.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nexus Simul8 Vibrating Dual Prostate and Perineum Cock and Ball Toy

    Nexus Simul8 pružit će maksimalno zadovoljstvo i Vama i Vašem partneru. Izuzetno rastezljivi prsten za penis i testise držat će Vas tvrđim dulje, dok će ergonomski oblikovana vibrirajuća osovina i baza stimulirati Vašu prostatu i perineum dok potiskujete.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nomi Tang Spotty Revolving P-Spot Massager RC

    Dvostruka stimulacija i iznimno zadivljujući orgazam? Neće biti problema sa Spotty RC! Brend Nomi Tang dolazi na tržište i, za razliku od svog prethodnika, obogatio ga je daljinskim upravljačem, a također i mogućnošću rotacije pomične glave do 360°. Tijelo ovog stimulatora sadrži dva motora koji rade neovisno jedan o drugom. Prvi će milovati vašu prostatu kroz rotirajuću glavu, a drugi će vibrirati vašu branu kroz vibracije. Zahvaljujući ergonomskom obliku, možete biti sigurni u precizno ciljanje, performanse koje oduzimaju dah i nevjerojatan orgazam.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • NS Novelties Renegade Mach 2 Prostate Stimulator Blue

    Želite li doživjeti orgazmičku eksploziju? Snažni stimulator prostate Mach 2 masirati će vaše mjesto užitka s apsolutnom preciznošću, što donosi nevjerojatne rezultate. Njegov lijep i moderan dizajn izrađen od mekog i fleksibilnog silikona ugodno će se opustiti u vašem anusu, a snažan motor će ga iznervirati intenzivnom stimulacijom. Ne čekajte potres, učinite to sami!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots Toys Divine Touch Black

    Uživajte u intenzivnom uzbuđenju koje će vam pružiti samo stimulacija prostate. Ovaj klin je idealan za početnike koji su odlučili otvoriti svoja stražnja vrata i eksperimentirati s iskustvima. Plastični materijal u kombinaciji sa silikonom učinit će vas udobnim, a robusna ručka omogućit će vam jednostavno korištenje.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Prostate Massager

    Neka vam se ovaj stimulator vrti u anusu, poigra se s vašom prostatom i pokaže vam raj koji se zove orgazam.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ElectroShock Remote Controlled E-Stim & Vibrating Prostate Massager Black

    Oduvijek ste željeli udarac u dupe? Ne tražite dalje, jer ovaj nevjerojatni masažer prostate s dvostrukim motorom je sve što trebate! Gumbi Vam omogućuju reguliranje vibracije od 10 brzina, 5 brzina u elektro načinu rada, kao i 2 područja laganih elektrošokova za dodatnu stimulaciju.

    179 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nalone Marley Prostate Vibrator Pink

    Marley Pink stimulator prostate savršeno razumije obrise vašeg tijela. Bit će ugodan za kopirati, stajat će vam u guzicu kao rukavica i iritirati će vas vibracijama. Njegov fleksibilan dizajn ima blago zakrivljenu realističnu glavu, lako se ubacuje i ugodno stimulira. Otkrijte njegov šarm i uživajte u funkciji zagrijavanja.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Alpha-Pro 10X P-MASSAGE Prostate Stimulator with Stroking Bead Black

    Dopustite da se ispunite i uživajte u osjećaju kada je vaša prostata intenzivno zaglađena apsolutno preciznim pokretom male kuglice. A želiš li nešto više? Za 10x P, također senzualno vibrira za vas brzinom koju odaberete putem daljinskog upravljača. Stoga nemojte tjerati svoju prostatu da dugo čeka.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Anos Flexible Prostate Stimulator with 3 Motors Black

    Anatomski savršeno oblikovan stimulator prostate s 3 ANOS motora s 3 ruke za intenzivne analne užitke. Njegova valovita središnja osovina s glavom koja se širi prema gore zajamčeno doseže P-točku. Ali ne samo da prostata i analni kanal uživaju u dubokoj vibraciji, već i anus i perineum također stimuliraju vibrirajući čep u obliku sidra.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Alpha-Pro 7X P-BENDER Bendable Prostate Stimulator with Stroking Bead Black

    Prepustite se ispunjenju i uživajte u osjećaju kada se vaša prostata intenzivno zaglađuje uz apsolutno precizan pokret. A želiš li nešto više? P-Bender možete saviti u bilo koji položaj i vaša brana će vam dobro doći zahvaljujući senzualnim vibracijama čiji ćete intenzitet diktirati putem kontrolera. Stoga nemojte tjerati svoju prostatu da dugo čeka.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Hugo 2 Green

    Pripremite se za senzacionalnu analnu stimulaciju s HUGO™ 2 masažerom prostate povezanim s aplikacijom s dva snažna motora. HUGO™ 2 je idealan za one koji žele unaprijediti solo igru ili igru u paru, budući da omogućuje potpuno prepuštanje bez ruku spektakularnim vibracijama. Ima više snage s produljenim trajanjem baterije za neograničen pristup orgazmima prostate i kompatibilan je s aplikacijom LELO, gdje možete isključiti dodatne načine rada.

    219 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rebel Plug with Perineum Stimulator

    Stimulira prostatu, anus i perineum odjednom!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Prostate Massager

    Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje kako biste otkrili nova iskustva? Samo uz lijepa i kvalitetna pomagala brenda Fifty Shades! Ovaj relativno mali stimulator prostate posebno će cijeniti početnici, ali i iskusniji ljubitelji. Idealan je za uvertiru i solo igre, tijekom kojih će vam ponuditi 15 uzoraka vibracija i 5 razina intenziteta. Uživajte u njegovoj mekanoj silikonskoj površini i prepustite se uzbuđenju povezanom s ciljanjem unutarnje masaže.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Vector+ Charcoal Black

    Želite li se prepustiti maženju i uživati u vibracijama na najosjetljivijim mjestima? Pozovite se da posjetite We-Vibe Vector čije ćete vibracije odabrati putem aplikacije na svom telefonu. I pazite, i vaš kolega može preuzeti ovu aplikaciju i diktirati vam snagu stimulacije s drugog kraja svijeta. Stoga dođite i uživajte u senzualnim trncima u području prostate i perineuma!

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots Simplicity Geron Anal vibrator Black

    Je li analna stimulacija vaša omiljena zabava? Geron će biti vaša omiljena seks igračka! Ima ergonomski oblik i 10 načina intenzivnih vibracija. Površina mu je izrađena od mekog silikona i zahvaljujući USB punjenju bit će spremna u svakom trenutku izaći u susret vašim željama. Dotaknite prostatu i eksplodirajte od blaženstva.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Alpha-Pro 7X P-STROKE Silicone Prostate Stimulator with Stroking Shaft

    Žudi li vaša prostata za nečim intenzivnim i nevjerojatno ugodnim? Ovaj stimulator će je uzbudljivo kucati sve dok ne dođe do orgazma koji oduzima dah. Istovremeno, njegov vanjski dio će senzualno vibrirati na vašoj brani i samo će vam diktirati snagu stimulacije kroz kontroler. Stoga nemojte tjerati svoju prostatu da dugo čeka.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Anal Fantasy Hyper Pulse P-Spot Massager Black

    Uzbudljiv napad na prostatu! Ovaj ergonomski oblikovan analni vibrator jednostavno je izvrstan! Njime možete jednostavno ciljati točno mjesto na kojem se nalazi vaša prostata i stimulirati je na način koji će vas ubrzo dovesti do vrhunca. Mekana silikonska membrana na vrhu daje pulsirajuće impulse u 10 načina.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NS Novelties Renegade Sphinx Prostate Massager

    Upoznajte ovu elegantnu Sfingu, koja će na najučinkovitiji način ugoditi svakom čovjeku, jer ne samo da nudi vibracije, već se može i zagrijati na ugodno toplu temperaturu. Uživajte u genijalnoj stimulaciji prostate i penisa i prepustite se snazi 2 motora najviše kvalitete. Sphinx je izrađen od visokokvalitetnog silikona koji je svilenkasto mekan i siguran za tijelo, upravlja se daljinskim upravljačem i tako s njim možete uživati u prekrasnim hands-free igrama.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NMC Invader Silicone Prostate Plug 3.5" Black

    Zadovoljstvo za prostatu? Da, s ovim posebnim stimulatorom možete uživati u stvarno super ugodnim osjećajima. Zahvaljujući savršenoj i sofisticiranoj zakrivljenosti, dodiruje prava mjesta i pruža nježnu, ali intenzivno uzbudljivu stimulaciju. Uživajte iza svojih stražnjih vrata uvijek iznova.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Joydivision XPANDER X4+ Medium

    Najnovija generacija stimulatora prostate koji uz učinkovito širenje vlastite seksualnosti nudi i mogućnost istraživanja. X2 pruža savršenu ravnotežu između stimulacije prostate, anusa i perineuma.

    119 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Hueman Tapping Buttplug

    Doživite optimalnu stimulaciju s ovim elegantnim čepom za guranje iz kolekcije Hueman. Čep je izrađen od mekanog silikona i ima 10 različitih načina vibracije, uključujući 3 brzine i 7 uzoraka. Drška utikača je zakrivljena kako bi stimulirala prostatu i pružila ugodne osjećaje tijekom umetanja i uklanjanja utikača
    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 97 za 128 od 260 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.