×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Seks igračke upravljanje putem aplikacije

Artikli 33 za 64 od 297 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Lovense Calor Depth-Controlled Heating Male Masturbator

    Još uvijek tražite način da premostite udaljenost između vas i vaše djevojke? Upoznajte Calora, masturbatora koji će vas razveseliti ugodnom funkcijom zagrijavanja i, naravno, pametnim vibracijama. Njegovo tijelo je istovremeno stisljivo i perceptivno – što dublje ubacujete, to su intenzivnije vibracije. Uživajte u dugim usamljenim večerima.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Sam Neo Masturbator

    Gospodo, tražite li modernog i zgodnog pomoćnika za svoje trenutke samoljublja? Brend Svakom donosi ovaj inovativni Sam Neo masturbator s kontrolom putem aplikacije, koji će vam ponuditi uzbudljiv učinak usisavanja u kombinaciji s jakim vibracijama! Saznaj više!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • The Handy 1.1 Interactive Stroker

    Želite nešto više od običnog masturbatora? Handy je najnapredniji interaktivni alat za seks koji je svijet ikada vidio! Slijedi filozofiju sex pozitivnosti i donosi nove nevjerojatne mogućnosti užitka. Prilagodite ga svojim željama, postavite hvat i duljinu zaveslaja točno onako kako želite i trebate!

    549 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Arcwave Double the Fun Set Voy + We-Vibe Sync 2 Black

    Gdje se strast susreće sa zadovoljstvom. Arcwave Voy ručni stroker sa sustavom za podešavanje čvrstoće i We-Vibe Sync 2 podesivim vibratorom za parove s mogućnošću povezivanja s aplikacijom.

    269 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • InToYou App Series Vibrating Egg with App Double Layer Silicone Purple-Blue

    Serija aplikacija Intoyou® predstavlja avangardnu i suvremenu liniju koja besprijekorno spaja dizajn i tehnologiju na izniman način. Uronite u jedinstveno iskustvo dok otkrivate našu ponudu naprednih tehnoloških igrača.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Royal One Ring

    Dajte svojoj muškosti senzualnu nadogradnju s našim Royal One. Ugodno fleksibilan, naš prsten se prilagođava svim veličinama i obuhvaća Vaš penis stvarajući učinak zastoja krvi za produženi užitak i senzualnu izdržljivost.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • HiSmith WDA025-M Wildolo Silicone Vibrating Monster Dildo with App 24cm Blue-Purple

    Sanjate li o monstruoznom seksualnom užitku? Osigurajte si vječno zadovoljstvo uz vrhunski Hismith vibrating Monster Dildo, koji omogućuje i kontrolu putem aplikacije za pametni telefon. Ovo je komad pametnog dizajna koji će poslušati vaše želje i odmah ih ispuniti, dođite i saznajte više o njemu!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • HiSmith WDA028-M Wildolo Huge Massive Fantasy Girthy Silicone Dildo Vibrator with App 20.9cm Pink

    Kao tehnološka tvrtka, naši dizajneri neprestano teže stvaranju boljih iskustava za klijente. Uvijek nudimo vrhunske i fantastične proizvode, kako bismo zadovoljili želje većine ljudi, pružili pogodnost za interakciju i suzili jaz među vezama na daljinu između ljubavnika, smanjili bol od nedostatka voljenih i ponudili beskrajnu izvanrednu zabavu.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Mora Neo Interactive Thrusting Vibrator Peach Pink

    Stigao je vaš savršeni vibrator u obliku Mora Neo, SVAKOM-ovog interaktivnog vibratora za zeca s kuglicama. Napravljen od mekog na dodir tekućeg silikona, Mora Neo ima prsten s kuglicama, koji se uvlači unutar njegove polukrute osovine, i neovisni stimulator klitorisa.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Magic Motion Bunny App Controlled Vibrating Bunny Tail Anal Plug

    Prvi analni čep kojim se može upravljati putem aplikacije! Iznenadit će vas prekrasnim i pahuljastim repom rex zečjeg krzna. Uživajte u nošenju, gdje će njegova kontrola biti pod kontrolom vašeg kolege putem aplikacije. Snažni motor vas tada neočekivano rastrgne divljim vibracijama i možete zadržati pribadaču u analnom dijelu čak i tijekom seksa!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Hug Me Pink

    Dopustite da vas zavede dvostruka stimulacija ovog šarmantnog Satisfyera. Vanjsko zakrivljeno rame leži na vašem klitorisu i daje mu uzbudljivu vibracijsku masažu. Drugi motor brine o unutrašnjosti vagine, a ako želite, možete povezati Hug Me s aplikacijom na svom telefonu i pustiti da vibrira u ritmu vaše omiljene glazbe ili jednako intenzivno kao vaš partner s druge strane svijet određuje.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Novo
  • Satisfyer Epic Duo

    Dvije petlje za penis i testise stvaraju impresivan učinak zadržavanja krvi, dok stimulator klitorisa daje dodatnu stimulaciju. Vibracije Satisfyer Epic Duo također se mogu kontrolirati putem aplikacije Satisfyer Connect.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Pivot

    Uđite u ring i otkrijte novi svijet intimnog užitka. Pivot iz We-Vibea pruža udobnost, stabilnost i iznad svega beskrajno uzbuđenje i zadivljujući orgazam. Koristite ga tijekom seksa, djelovat će kao prsten za erekciju i vaša će erekcija biti puno jača. Istovremeno će stimulirati partnerov klitoris intenzivnim vibracijama čiju razinu sami postavite.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovense Quake

    Quake je super-moćna igračka koja pruža dvostruku stimulaciju i klitorisa i G-točke u isto vrijeme - podesivi vrat omogućuje Vam da prilagodite savršeno pristajanje i osigurate pomiješane intenzivne orgazme.

    209 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Plug-ilicious 2 Black

    Želite koristiti novu poticajnu zabavu na nove i bolje načine? Upoznajemo se s Plug-ilicious 2 pin, koji ne razbija samo svoje dodatne vibracije, već i koliko se njime može kontrolirati aplikacija na vašem telefonu, tabletu ili Apple Watchu. I to nije sve što trebate znati o njemu!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Double Wand-er White

    Double Wand-er osmišljen je da vam pomogne istražiti mogućnosti svog tijela s vlastitom hrabrošću. Opremljen je s dvije izmjenjive glave: klasičnim okruglim nastavkom za masažu i nastavkom za stimulaciju G-točke Kompatibilno s besplatnom aplikacijom Satisfyer - dostupno za iOS i Android Uključuje 2 izmjenjive glave. Zahvaljujući vodootpornoj obradi (IPX7), ova igračka se može sigurno koristiti u vodi i lako se čisti.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovense Sex Machine

    Solo i vožnja u paru, stroga kontrola i s druge strane svijeta, to je jebeni stroj iz Lovensa. Njegovu stabilnu, robusnu konstrukciju lako je sastaviti, a stroj je iznimno tih u uporabi, tako da je vaša privatnost očuvana. Osim toga, to je i prvi sex aparat na svijetu koji ima dva kraja, pa ga mogu koristiti dvije osobe istovremeno. Dođite otkriti više detalja.

    1.539 €

    959 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zalo Aya Wearable Massager Turquoise Green

    Elegancija i bezvremenost u kombinaciji s udobnim ergonomskim dizajnom, to je Aya. Zahvaljujući svom zaobljenom i kompaktnom obliku, razumije vaše tijelo. Istodobno ga možete prilagoditi svojim trenutnim potrebama. Uživajte u vanjskoj stimulaciji vulve kao iu dubokom unutarnjem zadovoljstvu.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Double Joy Black

    Naš Double Joy snažno stimulira oba partnera tijekom seksa. U-oblik je postavljen i iznutra i izvana - osiguravajući zavodljiv osjećaj za klitoris, G-točku i penis. Omogućena aplikacija, ova visokotehnološka igračka poboljšana je igranjem na daljinu i više!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Rotator Plug 2+ Black

    Žudite li za nečim više? Možda nakon gromoglasne analne stimulacije? Rotator Plug je tu za vas i vaše neispunjene snove! Opremljen je s dva motora, jedan je odgovoran za vibracije, a drugi upravlja rotirajućim kuglicama koje se nalaze u donjem dijelu. I što više? Njegovim funkcijama se može upravljati putem aplikacije!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Chorus Cosmic Pink

    Najintuitivniji vibrator za parove tvrtke We-Vibe® ikad — s podesivim pristajanjem, kontrolama koje reagiraju na dodir i vibracijama bez upotrebe ruku koji podiže seks na potpuno novu razinu.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovense Ferri Remote Controlled Panty Vibrator

    Sigurna magnetska kapica osigurava da igračka ostane na mjestu tijekom korištenja i stimulira v+Vaš klitoris dok hodate, sjedite, plešete ili ležite. Odličan izbor za zadirkivanje ili potpuni orgazam bez obzira u kojem se okruženju nalazite!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe 15 Year Anniversary Collection Sync 2 + Tango X Black

    Otključajte vrhunsko iskustvo užitka uz We-Vibe Limited Anniversary Edition. Proslavljajući 15 godina inovacije, set ograničenog izdanja sadrži naša dva bestselera, vibrator za parove Sync 2 i vibrator Tango X, u jednoj kolekcijskoj kutiji.

    299 €

    209 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Hot Lover with Bluetooth and App Pink/Dark Pink

    Vrlo korisno za jedan vibrator! Nazovite se Hot Lover i pobrinite se da se naviknete na svoju G točku i klitoris. Skriva dva motora s dva motora. Njegova druga nepostojeća sposobnost je sposobnost zagrijavanja do opojnih 40 stupnjeva, što ostavlja miksere na dnu želuca i povećava cirkulaciju krvi. Vaša orgazmična iskra je očigledna! A ako ne dobijete tortu, možete to provjeriti dobrom aplikacijom Satisfyer Connect.

    53,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Realov Lydia I Smart Butterfly Vibe Purple

    Leptir vibrator kojim se upravlja pametnim telefonom (iPhone i Android).

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology, Vibration and Bluetooth/App Lilac

    Jeste li spremni za novi val pogodnosti? Stigao je Satisfyer Pro 2 Generation 3, najnovije izdanje Satisfyerovog kultnog Air Pulsea! Čekić sa svojom jedinstvenom tehnologijom Liquid Air stvara osjećaj senzualnog naleta vode. Radujte se uz 11 načina rada valjka za pritisak, 12 programa vibracije i kontrolu putem aplikacije!

    109 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Chika App-Controlled Warming G-spot & Clitoris Vibrator Turquoise

    Neka vaš intimni užitak svaki put poprimi novi oblik uz Chiku, SVAKOM-ov fleksibilni vibrator za zeca koji se kontrolira pomoću aplikacije. Chika ima podstavljenu glavu oblikovanu tako da pritišće vašu G-točku i neovisni stimulator klitorisa, a sve je izrađeno od tekućeg silikona mekanog na dodir.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO F1S V2 Masturbator Black & Red

    Gledajte svoje uživanje uz ovaj moderni masturbator s fleksibilnim casual rukavima i širokim rasponom intenziteta zvuka i 4 pulsirajuća programa. S 10 najsuvremenijih senzora za povratne informacije u kućištu opterećenja, aplikacija LELO dizajnirana je da vam pomogne u izradi najnaprednijeg skupa programa. Dajte život svojim fantazijama!

    399 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Magic Motion Flamingo Vibrating Bullet

    Osjetite adrenalin u svom tijelu zahvaljujući našem najnovijem vibratoru Flamingo. Ovaj vibrirajući metak obećava vam najuzbudljivije i najintenzivnije vibracije G-točke. Flamingo je posebno dizajniran za parove koji se vole seksati u javnosti i žene koje vole izlaziti i navlažiti svoju mačkicu.

    129 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Erica Wearable Vibrator with App Control Light-Pink

    Usrećite se! Kad god i gdje god. Kod kuće ili u pokretu. Sami ili u paru. Erica je nova inovativna igračka luksuznog brenda Svakom koja sadrži dva snažna motora za vanjsku i unutarnju stimulaciju. Njime se u potpunosti može upravljati putem aplikacije u kojoj ćete pronaći puno opcija i inspiracije na svoje zadovoljstvo. Učinite sebi uslugu ili pustite drugu da kontrolira vaše zadovoljstvo.

    119 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovense Diamo Vibrating Cock Ring

    Prva nosiva vanjska muška igračka tvrtke Lovense

    219 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Sync O Purple

    Sync O je nova vrsta vibratora u obliku slova C za one koji traže užitak i savršeno pristaju. Vanjski krak se naslanja na klitoris, dok fleksibilni unutarnji krak u obliku slova O udobno pristaje u vaginu osiguravajući da vibracije ostanu točno tamo gdje želite. We-Vibeova jedinstvena inovacija u obliku slova C daje stimulaciju bez napora, bez upotrebe ruku koja nudi sigurne, ukusne vibracije u kojima mogu uživati oba partnera.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 33 za 64 od 297 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.