×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Bondage setovi

Artikli 129 za 160 od 214 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Fetish Submissive Bondage Adjustable Harness Torso & Arms Black

    FETISH SUBMISSIVE prilagodljivi pojas za fiksiranje torza i ruku savršen je izbor za one koji traže autentično i sigurno iskustvo u igrama dominacije i podnošenja. n.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Supreme Under The Bed Bindings Kit Black

    Kako bi bilo da svoju već dosadnu spavaću sobu pretvorite u zabavnu igraonicu za odrasle? Uz ovaj set nećete propustiti ništa što je potrebno za uživanje u uzbudljivim igrama koje mogu naštetiti. Nije važno jeste li početnik ili napredni, kvaliteta pomagala će vas usrećiti, iritirati i beskrajno uzbuditi.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zado Leather Restraint Set 2030659

    Ljubitelji ropstva oprez! Ovaj kvalitetni kožni set upravo je ono što vam je potrebno da vaše igre budu profesionalne. Sadrži manžete za gležnjeve i zapešća, koji su glatki s unutarnje strane i zakopčanja izvana. Uz pomoć križa ispunit ćete sve svoje maštarije, robustan je i izdržljiv, pričvrstite mu lisice i uživajte u nevjerojatnim ropskim strastima.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Liebe Seele Vivid Rainbow Soft Bondage Set 8 Pieces

    Tražite li pribor za ropstvo? Obavijest! Pribor iz ovog seta Laibe Seele očarat će vas svojom neobično lijepom bojom! Svaki od proizvoda je udoban za nošenje i živahno dugi. Uživajte u svih 8 sjajnih komada koji će vam pomoći da ispunite sve svoje BDSM fantazije, bilo da ste početnik ili iskusan ljubavnik.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Whipsmart Diamond Bed Restrain Kit Black

    Pretvorite svoj krevet u ropsko igralište! U tome će vam pomoći ovaj dijamantni set koji uključuje manšete na zapešćima i gležnjevima. Tako se vaši udovi mogu rastegnuti i spremni na ljutnju prema vašim uzbudljivim fantazijama!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Easytoys Under the Bed Restraint System

    Doživite uzbudljive robe igre s ovim univerzalnim sustavom za zadržavanje iz Easytoysa. Zahvaljujući podesivoj duljini naramenica, pristaje na svaki madrac. Njegova primjena je vrlo jednostavna i ne oduzima vam više od nekoliko minuta, samo trebate pričvrstiti sustav ispod madraca i ništa vas ne sprječava da svog kolegu zavežete za ruke i gležnjeve i pokažete mu što sve kriju vaše erotske fantazije. . Lisice su također podesive za savršeno pristajanje, izrađene su od robusne i izdržljive umjetne kože te podstavljene pjenom za ugodnu udobnost.
    80,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Secret Play Secret Bondage Kit Collection Black

    Sve što ste ikada željeli isprobati u BDSM-u, u jednom setu iz Secret Playa! Dođite i uživajte u ograničenjima slobode, preuzimanju vlasti i malo boli. Svi dodaci u šarmantnoj metalnoj kutijici izrađeni su od 100% veganske kože i u njima će uživati početnici i napredni. Pobijedite granice svoje mašte!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Soft Bondage Upperleg to Wrist Cuffs 7003

    Vezanje za učinkovito pričvršćivanje zapešća na noge.

    49,90 €

    32,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Bondage Bar Feet

    Čvrsta čelična šipka dizajnirana za stavljanje lisica na noge marke Kiotos. Štap je završen velikim prstenovima, na koje su pričvršćene izdržljive kožne manžete za gležnjeve. Lisice imaju brave, tako da možete genijalno staviti lisice na svog roba i spriječiti pomicanje nogu. Imate li sve vrste fantazija koje bi se mogle izvesti s tim štapom? Ne čekajte i udahnite im život, sada ili nikad!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bedroom Fantasies Total Restraint Complete Set Black

    Imate li često pohotne divlje fantazije u glavi? Pretvorite ih u stvarnost! Jedinstvena kolekcija Bedroom Fantasies ispunit će sve vaše želje i pružiti vam vrhunsko iskustvo BDSM igre.
    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Label Wooden Pillory Genital Handcuffs

    Opasni dodaci i BDSM alati su upravo ono što tražite u našoj e-trgovini? Zato imamo ovu drvenu kutiju za genitalije samo za vas.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Padded Thigh Sling with Hand Cuffs Black

    Jeste li spremni za užitak nove razine? Ova promjena pravila omogućuje vam da savršeno postavite svoje tijelo za duboku, zadovoljavajuću penetraciju i prepustite se uzbuđenju ograničenja. S podesivim trakama za zapešće i bedra, ovaj BDSM dodatak savršen je za dinamiku razmjene snage.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Bondage Board 2.0

    Bol, poniznost, očaravajuća iskustva. Ograničenje slobode, poslušnost, nezaboravan orgazam. Da li Vi to želite? Želite li ispuniti i svoje najtajnije snove i uživati u malo žešćoj zabavi bilo kada i bilo gdje? Bondage Board sa svim svojim dodacima udahnut će život svim vašim fantazijama! Osim toga, praktičan je i za putovanja, uvijek spreman, jak, udoban i multifunkcionalan. Dakle, dopustite sebi da budete vezani i podlegnite...

    799 €

    499 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Door Restraint Set Black

    Što kažete na uživanje u malom uzbudljivom ropstvu? Ovaj set pretvara vaša vrata u opasno seksi mjesto. Zavežite svoj pandan i uživajte prema najluđim idejama.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Door/Bed Restraints 538434 Black

    Set za seksi lisice za vrata ili za krevet! S ovim setom svaki krevet ili vrata možete pretvoriti u profesionalno robovsko igralište kod kuće i u pokretu. Uključuje 2 duga remena, 1 remen oko struka i 4 lisice. Trake su podesive i izdržljive, lisice su vrlo udobne i kopčaju se na čičak. Može ih nositi i on i ona!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Xtreme Body Bag with Nylon Straps Black

    Želite li zaključati svoju podmornicu i pokazati im tko je gazda? Pozdravi ovog lošeg dečka.

    80,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Vegan Fetish Bed Restraint Set Black

    Čak i vegani imaju svoje fetiše! I zato brend Vegan Fetish dolazi na tržište s ovim prekrasnim kompletom za lisice na krevet s lisicama, koji izgledaju poput kože, ali definitivno nisu prošli ni kožu, jer su 100% vegani! Opremite se savršenim priborom za uzbudljive robovske igre i ispunite svoje fantazije. Kad još, ako ne sada?

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Submissive Bound Neck to Wrist Restraints Vegan Leather

    Fetish Submisive predstavlja kolekciju prekrasnih i kvalitetnih BDSM dodataka od veganske kože! Jeste li čeznuli za strastvenom večeri, kada dijelite uloge sa svojim kolegom i upoznajete tajne senzualnog ropstva? Svakako vam ne smije nedostajati ovratnik s lisicama na zapešću!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rianne S Kinky Me Softly Black

    Patite od stilskih dodataka? Nitko se ne može mjeriti s ovim čudnim skupom! Diskretna i lijepa torbica sadrži 7 različitih proizvoda za nestašnu BDSM zabavu. Idealno za otkrivače ovih igara, otvorit će vrata u BDSM svijet na nježan, ali strastven način. Nemojte se uvjeravati i otkrijte nove načine uzbuđenja.

    68,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Bondage Bar Hands

    Čvrsta čelična šipka dizajnirana za lisice na rukama marke Kiotos. Štap je završen velikim prstenovima, na koje su pričvršćene izdržljive kožne lisice na zapešću. Lisice imaju brave, tako da možete genijalno staviti lisice na svog roba i spriječiti pokrete ruku. Imate li sve vrste fantazija koje bi se mogle izvesti s tim štapom? Ne čekajte i udahnite im život, sada ili nikad!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Padded Thigh Sling Black

    Tražite više zadovoljstva između vas i vašeg partnera? Izrađena od PU kože, ova podstavljena remen za bedra dizajnirana je za pružanje maksimalnog užitka. Podstavljena potpora za vrat i bedra osigurava da vi i vaš partner možete provesti cijelu noć bez ikakve nelagode.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Orion Fetish Bag

    Uživajte u svojim tajnim fantazijama, ne skrivajte svoj samoljubivi fetiš – naprotiv! Pustite ga van i iznenadite ga! Iznenadite ga ovim setom koji je zbog svog sadržaja po vrlo niskoj cijeni. A što se u njemu krije? Nećemo reći! Pustite se iznenaditi. Ako volite fetiš i uzbuđenje, jednostavno morate voljeti iznenađenja.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Body Bag

    Želite li preuzeti potpunu kontrolu nad svojim robom? Ova genijalna vreća za spavanje će vam to omogućiti! Neće se moći pomaknuti i na vama je da se pozabavite njegovim licem koje jedino gleda iz vreće za spavanje. Kiotos Body Bag izrađena je od čvrstog materijala, patentni zatvarač i kopče su izrađene od kože. Možete biti sigurni u prvoklasnu kvalitetu i dizajn.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Taboom Bondage in Luxury Hogtie Red

    Luksuzna kolekcija stylish BDSM dodataka i Taboom igračaka oduševit će sve one koji me vole lijepim, sofisticiranim i kvalitetnim stvarima. To uključuje ovaj križić s lisicama za kravatu, koji će u kombinaciji s lisicama stvoriti uzbudljivu i seksi avanturu. Povećajte svoje uzbuđenje i zaljubite se u seksi dizajn sa šarmantnim zlatnim elementima.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Hook Up 10-Piece Plush Bondage Set Black

    Sve što vam je potrebno da svoju BDSM igru podignete na višu razinu! Manšete na gležnjevima i na zapešćima s ugodnim krznom i PU kožom udobno će vam pristajati i teško ćete pronaći udobnije. Ogrlica s povodcem izaziva željeno poštovanje, a to sigurno nije sve!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Introductory Bondage Kit #4 Black

    Vrte li se vaše erotske fantazije oko podložnosti i dominacije? Ispuni svoje snove, život je kratak! I ovaj set je savršen za to, pomoći će vam da zavedete, odredite svoje uloge i osluškujete svoje strasti. Zahvaljujući prekrasnom pakiranju, set je prikladan i za poklon i vjerujte da će to biti nezaboravan poklon koji vam neće samo dosaditi!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Hanging Strap Cage Black

    Neka tvoj pokorni pandan dahće u ovom kavezu! Brend Bad Kitty donosi genijalan novitet – viseći kavez od traka. Čudesno je jak i ne nudi mogućnost bijega. Možete ga pričvrstiti na čvrstu okruglu drvenu podlogu zahvaljujući karabineru. 4 okomite trake od tkanine otporne su na trganje i pričvršćene su na karabiner koji možete objesiti na stropnu kuku (nije uključena) ili čak na stablo po želji!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Bed Bindings Restraint Kit Black

    Kad vaše želje neprestano traže ispunjenje, poslušajte ih! Sanjate li lisice i vrući vosak ili trnce? S ovim kompletom vaš san postaje stvarnost, dopustite da vas ponese prekrasan osjećaj koji ćete doživjeti tek kada ispunite svoje tajne erotske fantazije.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Fetish Set Glow in the Dark

    Želite li doći do vrha svojih erotskih fantazija? Kvalitetna fetiš oprema bit će neophodna za to! A ako još uvijek graciozno svijetli u mraku, vaše će putovanje postati odredište! Ovaj set iz Bad Kitty sadrži sve što vam je potrebno za vaše BDSM igrice - lisice, masku za oči i šamar!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Speader Bar for Dildo & Ankle Cuffs

    Za neke komad metala, za druge ispunjenje njihovih erotskih fantazija! Ovaj savršeni uređaj za mučenje svidjet će se svim BDSM entuzijastima! Izrađena je od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika opojnog sjaja. Pričvrstite svoj omiljeni dildo usisnom čašom i manžetama za gležnjeve i mučna praksa može početi.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Bondage Barrel Black

    Ne poznaje li vaša želja za ropstvom granice? Ostvarite uz ovaj zadivljujući set Bondage Bareel iz Bad Kitty. Sadrži sve što vam je potrebno za uživanje u ugodnim i uzbudljivim igrama vezanja i različitim seksualnim položajima.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NS Novelties Bondage Couture 6 Piece Kit Blue

    Hoćete li oživjeti svoje tajne želje i tražite li prave alate? Zaljubit ćete se u Bondage Couture! Izrađene su od prvoklasnih materijala i imaju prekrasne detalje, koji zajedno čine savršeno elegantan set. Dopustite da se ponesete onim što i kako želite koristiti, postoji mnogo opcija!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 129 za 160 od 214 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.