×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Bondage setovi

Artikli 97 za 128 od 214 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Brutus Sling Stand Kit

    Želite li uvijek iznova doživjeti najbolji seks u svom životu? Samo s ovim Brutovim zamahom. To je kompletan set koji uključuje sve što vam je potrebno za apsolutni užitak. Nema potrebe za bušenjem zidova i stropa, nećete čuti zveckanje lanaca, veselite se minimalnoj buci, a time i diskreciji. Štoviše, postavljanje je brzo i vrlo praktično, stoga samo napred!

    1.229 €

    689 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Liebe Seele Vivid Sakura Soft Bondage Set 8 Pieces

    Tražite li pribor za ropstvo? Obavijest! Pribor iz ovog seta Laibe Seele očarat će vas svojom neobično lijepom bojom! Svaki od proizvoda je ugodan za nošenje i prirodno je ružičast. Uživajte u svih 8 sjajnih komada koji će vam pomoći da ispunite sve svoje BDSM fantazije, bilo da ste početnik ili iskusan ljubavnik.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Blaze Bed Restraint Set

    Volite li se igrati s lisicama i svim ostalim što dolazi uz to? Ovaj set će čuti vaše želje i ispuniti vaše strastvene želje! Umetnite naramenice ispod madraca i jednostavno i brzo ga prilagodite njegovim specifičnim dimenzijama. Zatim stavite manšete od umjetnog krzna koje su mekane i prozračne i prepustite se svojoj strasti.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Submissive Bound 4-Way Hogtie Vegan Leather

    Fetish Submisive predstavlja kolekciju prekrasnih i kvalitetnih BDSM dodataka od veganske kože! Jeste li čeznuli za strastvenom večeri, kada dijelite uloge sa svojim kolegom i upoznajete tajne senzualnog ropstva? Hogtie Cross svakako ne smijete propustiti!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Bondage Plugs with 10m Rope

    Zadivljujuća plug-play igra za iskusne BDSM stručnjake! Osim čepića, ovaj set ima i uže od 10 m. Koristite vaginalni i analni čepić, dodajte uže i pazite da ostanu na mjestu!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos BDSM Luxury 9 Item Kit Black

    Sve što mu treba da ispuni vaše uzbudljive BDSM želje! Ovaj luksuzni set će vas osvojiti svojim lijepim i elegantnim dizajnom. Diskretna crna torba sadrži naramenicu, ovratnik, štipaljku, masku za oči, križ s kravatom, uzicu i manšete za ruke i gležnjeve. Sve pažljivo izrađeno s pažnjom na detalje i fokusom na luksuz i funkcionalnost.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Masters St. Andrew's Cross Black

    Sanjate li da vas netko pribija na križ i potom muči? Ili, naprotiv, želite biti taj koji nekoga muči? Bilo kako bilo, bez križa neće ići! Što kažete na ovaj križ svetog Andrije? Ugodno je podstavljena i prikladna i za manje prostorije. Sastoji se od 5 zasebnih dijelova i možete ga jednostavno i brzo sastaviti prema svojim željama, uzmite samo bušilicu kao pomoć.

    1.049 €

    649 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Sweet Anticipation Spreader Bar with Cuffs

    Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje kako biste otkrili nova iskustva? Samo uz lijepe i kvalitetne alate marke Fifty Shades! Ove šarmantne lisice s klipnjačom imaju prekrasan crno-crveni dizajn koji će vas očarati na prvi pogled. Stavite ih svom kolegi i slušajte svoje želje!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Kennel Adjustable Bondage Cage

    Želite li svog pokornog kolegu dovesti točno tamo gdje zaslužuje biti? Da, govorimo o kavezu i vaše želje se konačno mogu ispuniti. Podesivi kavez s podstavljenom pločom i šipkama za pozicioniranje podržat će vašu kreativnost. Dopuštaš li da ti glava viri? Hoćete li kazniti svog ljubimca? Podržavate li to u nekoj posebnoj poziciji? S ovim kvalitetnim kavezom možete isprobati sve!

    1.149 €

    919 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Bondage Set BDSM Starters Kit

    Započnite svoje avanture u ropstvu s ovim atraktivnim početnim kompletom koji ima sve!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • InToYou BDSM Line Diannia Bondage Breast Harness Black

    Znate li kakav je osjećaj osjećati se privlačno i moćno? Možete isprobati ovaj pojas za prsa koji se zove Diannia! Učinit će vas još dominantnijim i dinamičnijim, a vaš jadni i dosadni seksualni život pretvoriti u nešto na što možete biti ponosni!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Intermediate Bondage Kit Black

    Ništa vas ne peče kao BDSM igrice? I imate li sve što vam treba? S ovim ćete kompletom još intenzivnije istraživati svoje strasti jer sadrži sve što je potrebno u kvalitetnom i zavodljivom dizajnu. Dođite uživati u svemu odjednom!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Secret Play Secret Bondage Kit Collection Purple

    Sve što ste ikada željeli isprobati u BDSM-u, u jednom setu iz Secret Playa! Dođite i uživajte u ograničenjima slobode, preuzimanju vlasti i malo boli. Svi dodaci u šarmantnoj metalnoj kutijici izrađeni su od 100% veganske kože i u njima će uživati početnici i napredni. Pobijedite granice svoje mašte!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Neck-Wrist-Ankle Restraint 0538540 Black

    Za učinkovito vezivanje cijelog tijela lisicama! Ova kombinirana naramenica iz Bad Kitty pristaje ispod vašeg vrata i povezuje se manšetama za gležnjeve i zapešća. Ugodna podstava s mekanim plišem osigurava maksimalnu udobnost i jake čičak zatvarače te savršeno pristajanje. Trake koje vode do manžeta na gležnju mogu se podesiti na željenu duljinu, a manšete na zglobu se mogu skinuti zahvaljujući karabinerima. U pakiranju je i maska za oči!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Sweet Anticipation Under Mattress Restraint Set

    Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje kako biste otkrili nova iskustva? Samo uz lijepe i kvalitetne alate marke Fifty Shades! Ove šarmantne lisice s povezujućim remenima ispod madraca imaju prekrasan crno-crveni dizajn koji će vas očarati na prvi pogled. Stavite ih svom kolegi i slušajte svoje želje!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Under The Bed Binding Restraint Kit Black

    Kad vaše želje neprestano traže ispunjenje, poslušajte ih! Sanjate li o lisicama? Pretvorite svoj krevet u uzbudljivo carstvo i dopustite da vas ponese prekrasan osjećaj koji ćete doživjeti tek kada ispunite svoje tajne erotske fantazije.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Complete Arm Restraints Black

    Ovi potpuni držači za ruke vam daju potpunu moć nad rukama vašeg partnera, onemogućujući im da se pomiču. Ovaj opasan vezivni pojas omotava njihove nadlaktice i leđa, držeći im ruke sigurno na mjestu.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Easytoys Thigh and Wrist Cuff Set Black

    Poseban set lisica za sve ljubitelje ropstva! Samo s ovim lisicama možete spojiti zapešća i bedra i postići nove seksi položaje. Osvojite punu kontrolu nad erotskom BDSM situacijom i uživajte u osjećaju kada je sudbina vašeg pokornog partnera samo u vašim rukama!
    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Bondage Board

    Bol, poniznost, očaravajuća iskustva. Ograničenje slobode, poslušnost, nezaboravan orgazam. Da li Vi to želite? Želite li ispuniti i najtajnije snove i uživati u malo surovijoj zabavi bilo kada i bilo gdje? Bondage Board sa svim svojim dodacima udahnut će život svim vašim fantazijama! Osim toga, praktičan je na cesti, uvijek spreman, čvrst, udoban i multifunkcionalan. Zato dopustite da budete vezani i podlegnite…

    489 €

    309 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Xtreme Zip-up Full Sleeve Arm Restraint Black

    Zakoračite u svijet intenzivnog BDSM-a s ovim narukvicom s punim rukavima.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Xtreme Belt with Vibrator Holder Black

    Želite li zadovoljiti svog partnera i zadržati kontrolu nad njegovim orgazmom? Ovaj remen ima držač prstena od visokokvalitetne PU kože dizajniran za pričvršćivanje snažnog štapića za masažu koji ga drži uz njihovu vaginu.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Strict Arm Binder

    Čvrsto zavežite ruke svom robu iza leđa i pametno ga spriječite da se pomakne, u tome će vam pomoći Strict Arm Binder, koji odgovara svom nazivu i nije samo strog nego i beskompromisan! Naramenica je opremljena praktičnim kopčama, zahvaljujući kojima će stati apsolutno svima, bez obzira na veličinu bicepsa i podlaktica. Stavite novu razinu u svoje iskustvo igranja, učinite ga nezaboravnim i uživajte u kvaliteti i jedinstvenom dizajnu ovog proizvoda.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Scandal Bed Restraints

    Prekrasan i svestran set za robne igre. Ponašajte se kako vam želja nalaže, budite razigrani, preuzmite kontrolu i upotrijebite svoj skandal da privežete svog partnera za bilo koji krevet.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sportsheets Saffron Thigh Sling

    Sanjate li o nezaboravnim erotskim iskustvima? Potrebno ih je pripremiti i opremiti! Ovaj će proizvod zasigurno biti prikladan dodatak za snimanje u savršenim položajima za najukusnije kutove prodiranja. Sastoji se od mekanog naslona za vrat i podstavljenih oslonaca za noge. Držat će vaše noge podignutima, a unatoč slobodi kretanja, pružit će vam mogućnost senzualno dubokih penetracija.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Temptasia Bondage Safety Scissors

    Brzo i sigurno oslobodite svog vezanog ljubavnika od užeta, trake, polietilenskog omota, zip vezica ili mekih materijala za vezivanje. Bondage Safety Scissors imaju zaobljeni, zaštićeni vrh i nagnutu ručku koja osigurava da nećete ozlijediti kožu. Idealno za situacije u kojima ćete možda morati brzo osloboditi svog zarobljenika, za scene medicinskog fetiša i za rezanje odjeće. Držite škare u noćnom ormariću, torbi za igračke ili bilo gdje gdje se volite igrati! Neophodan alat za nove i iskusne entuzijaste vezivanja.

    7,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sportsheets Edge Hand Grip Wrist Cuffs

    Lisice od kravlje kože pričvršćene na ručke i karabine nosivosti do 90 kg. Priuštite si ovaj učinkovit dodatak i dajte sok svojim seksualnim igrama. Cijeli proizvod ističe se visokom kvalitetom, jer je u njegovoj proizvodnji korištena samo goveđa koža i metal bez nikla. Veličina lisica je podesiva.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Xtreme Lace-up Full Sleeve Arm Restraint Black

    Od Ouch! Xtreme, žestoki naslon za ruke pune dužine s vezicama na vezanje i remenima. Prikladno kako za početnike koji žele isprobati intenzivniji bondage, tako i za iskusnije koji žele proširiti svoju kolekciju.

    57,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sport Fucker Adjustable Travel Sling

    Putujete li puno i sviđa li vam se? Ne smijete propustiti ovaj nevjerojatan dodatak, koji su iskusili iskusni stručnjaci iz Sport Fuckera. Ovaj alat je kompaktan, stane u kofer ili ruksak, a također je nevjerojatno moćan, praktičan i s njim ćete se jako zabaviti.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • InToYou Shining Line Glow in the Dark Bondage Set 5pcs

    Intoyou Shining Line redefinira osobni izričaj i zadovoljstvo, dizajniran za one koji svoju seksualnost i fetišizam prihvaćaju potpunim intenzitetom.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos BDSM Deluxe 5 Item Kit Red

    Ono što mu je najvažnije da ispuni vaše uzbudljive BDSM želje! Ovaj luksuzni set će vas osvojiti svojim lijepim i elegantnim dizajnom. Strastvena i šarmantna crvena torba/torbica sadrži ovratnik, povodac, lančić za spajanje i manšete za zglobove i gležnjeve. Sve pažljivo izrađeno s pažnjom na detalje i fokusom na luksuz i funkcionalnost.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos BDSM Bowties 10 Item Kit Pink

    Predstavljamo BDSM Bowties 10 Item Kit u ružičastoj boji, otmjenu kolekciju osmišljenu da podigne vaša BDSM iskustva. Ovaj komplet uključuje torbu za pohranu, bič, ovratnik, čep za usta, povez za oči, povodac, lisice, manšete za gležnjeve, pero za golicanje i par stezaljki za bradavice, a sve je izrađeno s pažnjom posvećenom detaljima i fokusom na stil, udobnost i zadovoljstvo.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tease & Please Master & Slave Bondage and Adventure Game

    Kako će izgledati večer u društvu igračaka iz ove kutije i kartica sa zadacima za hrabre? Kako danas dijelite uloge? Koristite li užad ili bolje rečeno lisice? Hoćeš li se ljutiti ili slušati? Hoće li vam bič samo sletjeti na stražnjicu ili će vam trebati cijelo tijelo da se pokaže? Na ova pitanja je teško odgovoriti dok ne isprobate ovaj uzbudljivi set.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 97 za 128 od 214 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.