×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

BDSM i fetiš za zahtjevne

Artikli 129 za 160 od 280 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Black Label Stainless Steel Police Handcuffs

    Čini li se krznene lisice kao igračka u priči? U tom slučaju vrijeme je za kupnju kvalitetnih policijskih lisica od Black Labela od nehrđajućeg čelika. Svoj pandan vežete za krevet ili bilo gdje drugdje. Lisice su u prekrasnoj luksuznoj kutiji i njihovo raspakiranje postat će uzbudljiv uvod.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Intermediate Bondage Kit Black

    Ništa vas ne peče kao BDSM igrice? I imate li sve što vam treba? S ovim ćete kompletom još intenzivnije istraživati svoje strasti jer sadrži sve što je potrebno u kvalitetnom i zavodljivom dizajnu. Dođite uživati u svemu odjednom!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Sweet Anticipation Under Mattress Restraint Set

    Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje kako biste otkrili nova iskustva? Samo uz lijepe i kvalitetne alate marke Fifty Shades! Ove šarmantne lisice s povezujućim remenima ispod madraca imaju prekrasan crno-crveni dizajn koji će vas očarati na prvi pogled. Stavite ih svom kolegi i slušajte svoje želje!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Taboom Riding Crop Black

    Luksuzna kolekcija elegantnih BDSM dodataka i Taboom igračaka oduševit će sve one koji vole lijepe, sofisticirane i kvalitetne stvari. Ovaj šarmantni i opasan bič također pripada ovamo. Izrađen je od veganske kože i nezaobilazan je dio vaše BDSM opreme. Pripremite se za nezaboravna iskustva!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • CB-X Mr Stubb Chastity Cock Cage Pink

    gosp. CB-X's Stubb sljedeća je razina igre koju volite! Provjerit će vaše granice jer vas još čvršće zaključava. Kao i drugi kavezi za čednost, i ovaj je siguran i kvalitetan. Povjerite ključeve svojoj ljubavnici ili gospodaru i uživajte u osjećaju kada bijeg nije moguć!

    229 €

    139 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Teasing Wax Candles Parafin 4-pack Black

    Ovaj set svijeća neće biti samo ekscentričan elegantan ukras, već i dodatak za vaše BDSM igrice. Otkrijte senzualno opasne igre s vatrom i vrućim voskom. Usmjerite svijeću u partnerova leđa, ramena, stražnjicu, bedra ili trbuh i nakapajte vrući vosak.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs Nutter Ball Sling Black

    Revolucionarna navlaka za loptu svjetski poznatog brenda Oxballs. Progutat će vas svojim dizajnom, najugodnijim materijalom i osjećajima koje ćete doživjeti kada ga nosite.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Bizarre Nipple Pullers

    Proizvodi Kiotos Steel izrađeni su od 100% nehrđajućeg čelika, što osigurava najvišu kvalitetu proizvoda od čelika dostupnih danas.

    91,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Bondage Board

    Bol, poniznost, očaravajuća iskustva. Ograničenje slobode, poslušnost, nezaboravan orgazam. Da li Vi to želite? Želite li ispuniti i najtajnije snove i uživati u malo surovijoj zabavi bilo kada i bilo gdje? Bondage Board sa svim svojim dodacima udahnut će život svim vašim fantazijama! Osim toga, praktičan je na cesti, uvijek spreman, čvrst, udoban i multifunkcionalan. Zato dopustite da budete vezani i podlegnite…

    489 €

    309 €

    +

    -

    Na zalihi

  • E-Stim Python Ball Torture Board

    2 pozlaćena električna kontaktna jastučića i podesivi pritisak, što mislite da će to učiniti s penisom i testisima? Samo zamisli! Python može savršeno stisnuti i još uvijek dati elektrostimulirajuće udarce. To je opasan alat, stoga pazite da zauvijek ne mučite svoj ponos ili svog kolege!

    369 €

    229 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs Nutter Electro Ball Sling Transparent

    Dajte svojim testisima nevjerojatan šok uz Nutter Electro Sacksling. Ovaj genijalni uređaj donosi najbolje od različitih svjetova i tako stvara jednu apsolutno fantastičnu seks igračku.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Latrine Extreme Funnel Gag

    Naziv ovog proizvoda točno odgovara njegovoj namjeni! Napunite usta svom robu tekućinom koju zaslužuje i natjerajte ga da proguta svaku kap. Ovaj neobičan i inovativan gag udobno se prilagođava veličini glave, možete ga samo pravilno zategnuti i također zaključati. Fleksibilni lijevak će se držati uspravno zahvaljujući remenu za držanje, stoga probudite svoj sadizam i javite nam kojom ste tekućinom kaznili svog roba.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • CB-X CB-3000 Chastity Cock Cage Pink

    Slatke ružičaste klice za vašu pticu! Samo će vam vaš gospodar ili gospodarica omogućiti da oslobodite pticu i postignete erekciju. Zahvaljujući rupicama, ne sprječava fiziološke potrebe i stoga je pogodan za dugotrajno nošenje. Dakle, mučenje može potrajati jako dugo. Daj ključeve.

    229 €

    139 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Torture Chastity Device

    Je li mučenje penisa vaša omiljena disciplina? Dakle, ovaj uređaj za mučenje je pravi za vas! Kombinira bol i užitak i namijenjen je prvenstveno naprednim ljubiteljima BDSM-a. Ima 4 točke s unutarnje strane, koje možete koristiti priloženim imbus ključem za povećanje razine boli.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Steel Ball Stretcher with Sharp Spikes

    Budi loš. Budi jako loš, ovo će stvarno boljeti. Da li na testisima ili na penisu, nije važno. Oštri šiljci se zabijaju u kožu i ako koristite bravu, neće biti izlaza. Uživajte u boli, patnji i opasnosti upravo onako kako volite!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Silicone Rope 5m Black

    Silikonsko uže dužine 5m! Izrađen je od kvalitetnog silikona te je vrlo ugodan i mekan na dodir. Savršeno za vaše omiljene igre vezivanja, a crna boja je super seksi.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Alive Fantasy Long Leather Flogger Red

    Volite li nježno maženje ili grube udarce? Ovaj bič će vam stati u ruku kao rukavica i ispunit će vam svaku želju. On će biti nježan i zao, baš kao i vi. Zahvaljujući završnoj petlji, lako ga možete objesiti na kuku ili povući preko zapešća i dobit ćete još veću stabilnost u njegovom držanju. Želite li da kaže "gospodine" ili "damo"? Cijena mu je povoljna pa ga s njim gurnite u košaru!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sportsheets Edge Hand Grip Wrist Cuffs

    Lisice od kravlje kože pričvršćene na ručke i karabine nosivosti do 90 kg. Priuštite si ovaj učinkovit dodatak i dajte sok svojim seksualnim igrama. Cijeli proizvod ističe se visokom kvalitetom, jer je u njegovoj proizvodnji korištena samo goveđa koža i metal bez nikla. Veličina lisica je podesiva.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Noir Soft Feather Tickler Black

    Otkriti! Luksuzni Noir Feather pomoći će vam s vašim omiljenim zadirkivanjem. Udobno leži u ruci, lako se drži i više je nego ugodan za korištenje. Milujte kožu svog kolege i ne zaboravite se izgubiti na osjetljivim područjima.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Teasing Wax Candles Parafin 4-pack Red

    Ovaj set svijeća može biti samo ekscentrična ljepotica u borbi i dodatak vašim BDSM igricama. Otvorene senzualne igre pojaseva s vatrom i voskom za ruke. Pomirite svijeću na partnerovu ledu, ramenima, gardu, bokovima ili tržnici i nakapajte ručke.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Penisstick Vader Round Tip

    Uživajte u svojim strastima i ispunite svoje želje s ovim visokokvalitetnim uređajem za penis od nehrđajućeg čelika. Penisstick utikač iz Kiotosa je lijep na pogled, jer je nevjerojatno sjajan i također prilično dug. Lako ga je predstaviti i izravno potiče nestašne igre, stoga nemojte da vas nagovaraju!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Thai Single Stick 40cm with Hook White

    1 POW Single štap s kukom i dužinom 40 cm. Ima gumene prstenove koji se slobodno kreću, tako da možete podesiti pritisak prema svojim potrebama. Njegov promjer i 5 mm i krajnja kuka služe za vješanje utega. Proizvod je hipoalergen i idealan za područje prsa.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sport Fucker Adjustable Travel Sling

    Putujete li puno i sviđa li vam se? Ne smijete propustiti ovaj nevjerojatan dodatak, koji su iskusili iskusni stručnjaci iz Sport Fuckera. Ovaj alat je kompaktan, stane u kofer ili ruksak, a također je nevjerojatno moćan, praktičan i s njim ćete se jako zabaviti.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Bondage Bar Feet Small Black

    Raširite noge svoje druge polovice i pričvrstite ih za ovaj stup tako da ostanu raširene koliko god želite! Ova praktična šipka za širenje ima manšete za gležnjeve koje udobno drže noge i, zahvaljujući visokokvalitetnoj PU koži, bit će udobne čak i za duže nošenje.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Label Black Chastity Series Brutus Stainless Steel 50mm

    Stainless Steel Black Chastity brutus kavez za penis tvrtke Black Label izrađen od nehrđajućeg čelika pruža vama i vašem seksualnom partneru sate užitka. Zbog blago zakrivljenog oblika, odmah je jasno da je erekcija ovdje teško moguća.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Black Adjustable Spreader Bar

    Šipka za širenje uvijek dobro dođe! Osim toga, ovako je jako lijep i izrađen od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika s crnom površinom za savršen BDSM dojam. Ima 4 fiksna prstena na koje možete pričvrstiti svoje omiljene lisice. Obavezno nabavite sve BDSM kolekcije!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Premium Deep Throat Trainer Gag Kit Pro

    Osjećate li da vam grlo nije dovoljno duboko? A jeste li čuli da trening čini majstora? Postanite profesionalni stručnjak za duboko grlo uz ovaj set! Osim toga, također je nevjerojatan alat za BDSM igre. Možete zaključati geg i vaš pokorni kolega vam neće moći zatvoriti usta. Usuđuješ li se?

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Modern Torture Chastity Device

    Je li mučenje penisa vaša omiljena disciplina? Dakle, ovaj kavez za čednost je pravi za vas! Kombinira bol i užitak i namijenjen je prvenstveno naprednim ljubiteljima BDSM-a. Njegova korisna veličina je oko 7 cm, a s unutarnje strane ima 4 točke, koje možete koristiti priloženim imbus ključem za povećanje razine boli.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Vibrating Urethal Sound 2413 30cm

    Osjetite uzbuđenje koje vam može dati stimulacija uretre.

    99,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Torture Glans Ring 34mm

    Ovaj čelični prsten za penis nije prikladan za nježnu i nježnu prirodu. Idealan je za one kojima je životna svrha mučiti penis i ničega se ne boje! Prsten s unutarnje strane ima 6 točaka, čiju razinu stezanja možete ispraviti pomoću priloženog imbus ključa.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Silicone Rope 5m Red

    Silikonsko uže dužine 5 m! Izrađena je od visokokvalitetnog silikona te je vrlo udobna i mekana na dodir. Idealno za vaše omiljene robne igre, plus crvena boja je super ekscentrična.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Cockring with Rubber Ring and Ballstrap 7425 40mm

    Želite li nešto neobično za svoj penis? Ovaj dodatak se sastoji od kožnih remena i gumenog prstena, a ima i kopču, zahvaljujući kojoj ga možete prilagoditi veličini koju želite. I najbolje od svega - senzualno podijelite testise!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 129 za 160 od 280 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.