×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

BDSM i fetiš za zahtjevne

Artikli 65 za 96 od 280 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • World Cage Bangkok Penis Chastity Set

    Chastity kavez brenda World Cage! Zašto ga oduzeti? Održavat će vas hladnim, dizajniran za dugotrajno nošenje i ima inovativni silikonski sigurnosni štit koji olakšava korištenje. U slučaju ostalih materijala, izrađeni su od polikarbonata i koriste se u plastifikatorima, World Cage je izrađen od ABS plastike bez BPA. U kompletu se nalazi i dosta prstenja, tako da ne treba kupovati hranu.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mystim Thin Finn e-stim Urethral Sound

    Thin Finn je dugačak i glatki dilatator uretre za elektroseks. Savršeno pristaje za posebnu stimulaciju penisa.

    95,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Belted Chastity Device with Ball Divider

    Držite pticu pod ključem s ovim kavezom za čistoću od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika. Osim što zaključava penis, također graciozno dijeli testise i izgledat će vrlo prekrasno za nošenje! Njegova korisna veličina je oko 7 cm i zapamtite da u njemu sigurno nećete dobiti erekciju.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Silicone Gag 4cm Black-Rose Gold

    Elegantan gag u elegantnom dizajnu! Ovaj gag je nevjerojatno seksi, a njihov izgled kože u kombinaciji s metalnim detaljima u ružičasto zlatnoj boji doprinosi njegovom šarmu. S unutarnje strane remen je ugodno podstavljen plišom pa je ugodan za nošenje. Lopta je tada tvrdo okrugla i napravljena od silikona.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Label Wooden Scrotum Clamp Black

    Jesu li vaše igre u posljednje vrijeme bile malo ekstremne? U tom slučaju treba mu i ekstremni pribor poput ovog dobro izrađenog drvenog zgloba i testisa. Možete ga sigurno i zaključati, stoga ne oklijevajte i udahnite život svojim fantazijama!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sex & Mischief Enchanted Spreader Bar

    Zavežite zapešća ili gležnjeve i uživajte u neobičnim erotskim igricama za večeras. Enchanted Spreader Bar je jaka i jaka šipka koja povezuje udobne lisice koje će izgledati stvarno baršunasto na vašoj koži. Lisice se vrlo jednostavno pričvršćuju čičak trakom i imaju podesivu veličinu. Dakle, jedva čekate da date prostora svojoj mašti ili dobijete savjet od nas i svoju partnericu stavite u lisice s podignutom notom kako biste joj kroz njezinu G-točku mogli pokazati raj?

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Thai Double Stick 12cm

    2 akrilna tajlandska štapa za razne igre! Idealne su za bradavice i druge dijelove tijela. Dugi su 12,5 cm i lako se podešavaju prstenovima. Uživajte u nježnom podešavanju i ultra grubom užitku!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Submissive Neck, Handcuffs & Leg Belt Vegan Leather

    Fetish Submisive predstavlja kolekciju prekrasnih i kvalitetnih BDSM dodataka od veganske kože! Jeste li čeznuli za strastvenom večeri, kada dijelite uloge sa svojim kolegom i upoznajete tajne senzualnog ropstva? Definitivno ne smijete propustiti ovaj set za stavljanje lisica i pronalaženje savršenog položaja za prodor!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Body Bag Full Cover Straitjacket M

    Biste li radije svezali svog napaljenog submisivnog dvojnika u vreću? Pa kako hoćete! Ova luđačka košulja ispunit će vam želje o kojima možda niste ni razmišljali. Izrađena je od kvalitetnog PVC materijala, lako se oblači, kopča se patentnim zatvaračem, povlači se trakicama. Ima 2 otvora za disanje i nos, tako da je sigurnost također zajamčena.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Obsessive Hunteria Cuff & Chocker

    Želite se nestašno zabaviti? A tko ne bi! Za vruću atmosferu u spavaćoj sobi pobrinut će se ovi pikantni dodaci iz kolekcije Hunteria. Sastoji se od razigranog ovratnika i lisica koje će oživjeti vaše divlje erotske fantazije. Želite li doživjeti ludu noć punu uzbuđenja? Ne morate više čekati!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doc Johnson Japanese Drip Candles 3 pack

    Volite li avanture u spavaćoj sobi? Ove japanske svijeće će vas zaista zagrijati svojim voskom koji kapa. Topli vosak super zadirkuje i iritira, pa će svi doživljaji biti potpuno nezaboravni. U pakiranju ćete pronaći 3 svijeće različitih boja i namijenjene su iskusnijim ljubiteljima.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Plush Leather Hand Cuffs Black

    Tražite li kvalitetne lisice koje su ujedno i udobne za nošenje? Ovaj od Ouch! iznutra su predivno plišane i stoga su vrlo ugodne za nošenje i nećete osjećati nikakav pritisak ili trenje u njima. Podesivu veličinu prilagodite svom kopčanju i po želji spojite manšete.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Submissive Luxury Multi-Function Bed Binding Set with Adjustable Rings Vegan Leather

    Fetish Submisive predstavlja kolekciju prekrasnih i kvalitetnih BDSM dodataka od veganske kože! Jeste li čeznuli za strastvenom večeri, kada dijelite uloge sa svojim kolegom i upoznajete tajne senzualnog ropstva? Definitivno ne smijete propustiti ovaj set za držanje kreveta!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Submissive Ankle and Wrist Cuffs & Hogtie Set Vegan Leather

    Fetish Submisive predstavlja kolekciju prekrasnih i kvalitetnih BDSM dodataka od veganske kože! Jeste li čeznuli za strastvenom večeri, kada dijelite uloge sa svojim kolegom i upoznajete tajne senzualnog ropstva? Definitivno ne smijete propustiti set za držanje ruku i stopala!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Noir Silky Blinkfold Black

    Otkriti! S luksuznom satenskom maskom Noir Blindfold pokrivate oči svog ljubavnika ili ljubavnika i tako jačate ostala osjetila. Vidjeti manje znači osjećati više!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Sweet Anticipation Collar and Wrist Cuffs

    Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje kako biste otkrili nova iskustva? Samo uz lijepe i kvalitetne alate marke Fifty Shades! Ovaj dodatak u obliku manžeta za zapešća spojenih s ovratnikom ima prekrasan crno-crveni dizajn koji će vas očarati na prvi pogled! Zavežite svoj pandan u to i slušajte svoje želje!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Rainbow Pinwheel 5 Wheels

    Luksuzni dugin mjenjač s 5 kotača. Puno je intenzivniji od ostalih aparata ove vrste, no ponajviše o vama ovisi koliki ćete pritisak vršiti na partnerovu kožu. Izrađena je od 100% nehrđajućeg čelika prvoklasne kvalitete. Povežite oči partneru i trčite mu po koži, stimulacija živaca bit će maksimalna!

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Deluxe Locking Plug 3.0

    Želite li svojim analnim igricama dati nenadmašnu dimenziju? Ovaj analni čep od prvoklasnog kirurškog čelika pružit će vam okus ne samo osjećaja punjenja, već i otvaranja. Nakon što ga umetnete u analni prostor, polugama možete raširiti iglicu i pravilno je zategnuti! Jeste li ozbiljni u vezi svojih analnih igrica? Ako je tako, ne biste trebali propustiti ovaj luksuzni proizvod!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Heavy Hitch Ball Stretcher Hook with Weights Silver

    Želite li znati svoje granice? Ova težina testisa bit će savršena za to! Zemljina gravitacija će djelovati i izdržljivi metalni materijal će uzeti svoj danak. Možete li uopće dodati završne kuglice lancima? Probajte gdje sada možete ići!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Collection Dog Mask

    Ukrotite svog psa i pokažite mu tko je ovdje gospodar. Pseća glava s ušima, njuškom i patentnim zatvaračem preko njuške, koja se može otvoriti. Sprijeda se nalazi i D-prsten iza kojeg psa možete pričvrstiti na npr. povodac.

    41,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Penis Plug 14-Piece Dilator Set

    Luksuzni set za sve ljubitelje sondiranja, odnosno stimulacije mokraćne cijevi iznutra. Sadrži 14 dilatatora marke Penisplug izrađenih od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika u prekrasnoj kutiji za odlaganje. Svi dilatori su glatki, polirani i izravno kreirani za užitak. Svaki od njih ima ugraviran promjer za bolji pregled i sigurno ćete cijeniti zaobljene vrhove za jednostavno umetanje i ravne ručke za jednostavno rukovanje.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • CB-X CB6000S Chastity Cage Solid Pink

    Ništa ne ispunjava Vašu potrebu da budete feminizirani kao princeza-ružičasta kita. CB-6000S u ružičastoj boji savršen je instrument koji će pomoći Vašem Dominantu da Vas transformira iz muškarca u curicu.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Alive Fantasy Long Leather Flogger Black

    Birate li niskotlačno podmazivanje ili grube pušače? To je bič koji će vam kao rukavica stajati u ruci i dati vam do znanja želite li to. On je blagoslovljen i ti imaš, kao i ti. Odobravanje posljednjih pet, jer možete objesiti kukuruz ili kopčati kako biste sačuvali i napunili više stabilnosti u svom posjedu. Želite li svaku "damu" ili "damu"? Cijena mu je dopuštena s njenim gurnitom u košari!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zado Leather Flogger 2040573 Black

    Bič za gorko-slatki užitak! Mali je i ugodan za rukovanje. Drška mu je ukrašena prekrasnim čavlima i ima puno žica od mekane kože. Ako ste početnik, apsolutno je idealan za vas. Njime se možete nositi s blagim udarcima i vrućim udarcima.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Liebe Seele Bound You Bondage Set Black 12 Pieces

    Sve što trebate da ostvarite svoje BDSM snove! Ovaj set je idealan za sve početnike, ali i za iskusnije ljubitelje koji trebaju promijeniti opremu. Dodaci su elegantno crni, a u setu ćete ih pronaći 12. Od čega ćete početi?

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Cock Cage Snake

    Ako je kavez za penis, onda lijepo i kvalitetno! Kao ova podsjećajuća zmija, koja će tvome robu ograničiti slobodu, koju on još uvijek ne zaslužuje. Zaključate ga u ovaj metalni kavez i spriječite ga da postigne erekciju i zadovoljstvo. U tvojim je rukama, drži svog roba lijepo zaključanog!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Sweet Anticipation Collar Nipple Clamps

    Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje kako biste otkrili nova iskustva? Samo uz lijepa i kvalitetna pomagala brenda Fifty Shades! Ove šarmantne kopče za bradavice s ovratnikom imaju prekrasan crno-crveni dizajn koji će vas očarati na prvi pogled! Stavite ih svom kolegi i slušajte svoje želje!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Wax Play Candle Rose Scented

    Želite doživjeti novu avanturu? Ova svijeća će biti apsolutno idealna za to. Izrađen je od voska, koji se topi i na niskim temperaturama i u dodiru s kožom, pa ne izgori. S njima ćete doživjeti intenzivne osjećaje i uživati u nenadmašnom uzbuđenju s njima.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Lid Head Harness Gag Black

    Izgleda opasno, ha? A to je upravo svrha! Ovaj pojas za glavu je samo za one koji znaju što žele i kako to dobiti. Ima poseban čep za usta za čep. Lako se i udobno stavlja na glavu i izgleda super brutalno!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Bondage Bar Hands and Feet

    Čvrsta čelična šipka dizajnirana za lisice na ruke i noge marke Kiotos. Štap ima ušice i karabinere, koji su pričvršćeni na izdržljive kožne manžete za zapešća i gležnjeve, koji su dio paketa. Lisice su crno-crvene, a udoban kroj je blago podstavljen. Imate li sve vrste fantazija koje bi se mogle izvesti s tim štapom? Ne čekajte i udahnite im život, sada ili nikad!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Big Lips Penis Gag Black

    Hoće li vam ovaj geg izmamiti osmijeh na lice? Pa, radije ćete imati malu kopačicu u obliku penisa u ustima i velike usne preko usta! Ali jedno je sigurno, bit će tiho i bit će glasno!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Anal Spreader Device

    Otkrijte nova analna iskustva! Uz ovaj uređaj doživjet ćete senzualno otvaranje anusa. Umetnite 3 zupca i okrećite maticu dok se kundak ne otvori prema želji. Napravu za istezanje možete koristiti i vaginalno! Izrađen je od 100% glatko poliranog nehrđajućeg čelika.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 280 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.