×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

BDSM i fetiš za zahtjevne

Artikli 97 za 128 od 280 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Zado Leather Flogger Beginner 2040565 Black

    Premium bič za nagrade i kazne! Ovaj visokokvalitetni bič marke Zado ima šarmantan crno-kraljevski plavi dizajn, a njegova ručka udobno leži u ruci zahvaljujući praktičnoj završnoj petlji. Široke mekane naramenice osiguravaju da dobijete upravo ono o čemu sanjate - tvrde ili nježne.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Bed Restraint Set Red

    Set za uzbudljive trenutke zadivljujuće strasti! Pogodan je za znatiželjne početnike kao i za iskusne profesionalce koji vole biti vezani lisicama. Postavite podesivu poprečnu traku ispod madraca i odjednom pretvorite svoj krevet u S/M igralište! Povežite gležnjeve i zapešća od imitacije kože i počnite igrati koliko god vam mašta dopušta.

    41,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Teasing Wax Candles Parafin 4-pack Mixed Colors

    Ovaj set svijeća neće biti samo ekscentričan ukras u boji, već i dodatak za vaše BDSM igrice. Otkrijte senzualno opasne igre s vatrom i vrućim voskom. Usmjerite svijeću u partnerova leđa, ramena, stražnjicu, bedra ili trbuh i nakapajte vrući vosak.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Perfect Fit Ball Stretcher PF Blend Clear

    Ima li probali rastezač testisa? Jeste li ikada imali razliku između jednog i intenzivnog poremećaja kože? Bilo da ste iskusni ili medicinska sestra, nova Perfect Fit Ball Stretcher definitivno vam neće dopustiti da privučete vašu pažnju, jer već sada možete živjeti puno pojedinačnih korisnika.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Ball Buster Testicle Vice

    Igračka koja će vas zgnječiti, zadiviti i sigurno neće razočarati.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Cruve Torture Chastity Device

    Je li mučenje penisa vaša omiljena disciplina? Dakle, ovaj kavez za čednost je pravi za vas! Kombinira bol i užitak i namijenjen je prvenstveno naprednim ljubiteljima BDSM-a. Njegova korisna veličina je 6 do 8 cm i s unutarnje strane ima 2 točke koje možete koristiti priloženim imbus ključem za povećanje razine boli.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Extreme Ballstretcher 60mm

    Testni nosač od luksuzne glave za nepušače popularnog brenda Kiotos.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Taboom Heavy D-Ring Collar Black

    Luksuzna kolekcija stylish BDSM dodataka i Taboom igračaka oduševit će sve one koji me vole lijepim, sofisticiranim i kvalitetnim stvarima. To uključuje ovaj podesivi ovratnik s praktičnim D-prstenom. Izrađena je od veganske kože i za udobno nošenje podstavljena je baršunom koji sprječava iritaciju kože. Tako je lijepo da ga možete nositi baš kao modni dodatak! Pripremite se za nezaboravna iskustva!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Taboom Hemp Rope 7mm 10m

    Luksuzna kolekcija stylish BDSM dodataka i Taboom igračaka oduševit će sve one koji me vole lijepim, sofisticiranim i kvalitetnim stvarima. To uključuje ovo visokokvalitetno uže od prirodne konoplje. Povežite njome svog kolege i potražite inspiraciju u Shibariju, na primjer!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Magna-Chute Magnetic Ball Stretcher

    Želite li otkriti nove osjećaje kroz svoje testise? Stavite na njih ovu luksuznu robusnu mašinu za namotavanje od nehrđajućeg čelika i uhvatite ih snažnim magnetom. Dok masturbirate, ševate ili se igrate na neki drugi način, gravitacija uzima svoj danak kako bi stvorila intenzivan osjećaj koji poboljšava seksualno iskustvo. Rastegnite testise do orgazmičke sreće!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Bound to You Riding Crop

    Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje kako biste otkrili nova iskustva? Samo uz lijepa i kvalitetna pomagala brenda Fifty Shades! Ovaj ručno izrađeni bič za jahanje ispunit će svoju svrhu zahvaljujući fleksibilnoj završnoj obradi i praktičnom remenu za zapešće. Njegova crno-zlatna izrada upada u oči na prvi pogled, pa ga zgrabite i udarite!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Penis-Ball Divider with Press Studs 7459

    Želite li nešto neobično za svoj penis? Ovaj genijalni dodatak okružuje korijen penisa, ali i testise, koje čak i cijepa. Ukrašena je srebrnim klinovima, a primijetit ćete i dvije zgodne ušice na koje možete objesiti utege. Naoružajte se!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Modern Chastity Device

    Držite pticu pod ključem s ovim jedinstvenim kavezom za čistoću. Izrađen je od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika, ima vrlo moderan i ekstravagantan izgled i izgledat će vrlo prekrasno za nošenje! Njegova korisna veličina je oko 6,5 cm i zapamtite da u njemu sigurno nećete dobiti erekciju.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Bondage Hook 40mm

    Proizvodi Kiotos Steel izrađeni su od 100% nehrđajućeg čelika, što osigurava najvišu kvalitetu proizvoda od čelika dostupnih danas.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Triune Auto Bondage Ice Ball Lock Stainless Steel

    Prekrasna, sjajna i opasna lopta od nehrđajućeg čelika. Djeluje na principu topljenja ležanja i idealan je za vezanje sebe. Napunite ga vodom, stavite drugi dio i stavite u zamrzivač. Nakon smrzavanja ovisi o temperaturi okoline kada će se brava početi otvarati, ali obično je to nakon 2,5 sata na temperaturi od oko 20°C. Krajnje ušice tada služe ništa osim dodataka.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Alive Discretion Breathable Ball Gag Red

    Privlači li vas uzbudljiva čarolija tišine? S ovim gegom vaš pokorni kolega neće ni čekati! Zahvaljujući prozračnosti gaga, dobro će disati i s njim će trajati duge sate. Adrenalin raste, a vi ga samo želite? Onda ga kupi!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Liebe Seele Vivid Sakura Soft Bondage Set 8 Pieces

    Tražite li pribor za ropstvo? Obavijest! Pribor iz ovog seta Laibe Seele očarat će vas svojom neobično lijepom bojom! Svaki od proizvoda je ugodan za nošenje i prirodno je ružičast. Uživajte u svih 8 sjajnih komada koji će vam pomoći da ispunite sve svoje BDSM fantazije, bilo da ste početnik ili iskusan ljubavnik.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Handcuffs 2493284 Black-Rose Gold

    Klasične lisice u elegantnom dizajnu! Čudesno su jake, a njihov izgled kože u kombinaciji s lančićem i metalnim detaljima u boji ružičastog zlata doprinose njihovom šarmu. Ugodno su podstavljene plišom s unutarnje strane i svaki od njih ima prsten za pričvršćivanje lančića kroz karabinere.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs Probe Sound Black

    Dajte novi zvuk svojim zvučnim igrama, odnosno stimulirajte mokraćnu cijev iznutra. Probe Sound je izrađen od super jakog i istovremeno fleksibilnog silikona koji je ugodno gladak na dodir i brzo se zagrijava na tjelesnu temperaturu. Probe Sound je jako dug, ali to ne mora značiti da je samo za iskusne ljubitelje, u njemu će uživati i početnici. Ne zaboravite koristiti sterilna maziva i higijenski očistiti igračku nakon svake upotrebe.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Submissive Bound 4-Way Hogtie Vegan Leather

    Fetish Submisive predstavlja kolekciju prekrasnih i kvalitetnih BDSM dodataka od veganske kože! Jeste li čeznuli za strastvenom večeri, kada dijelite uloge sa svojim kolegom i upoznajete tajne senzualnog ropstva? Hogtie Cross svakako ne smijete propustiti!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • COLT Weighted Ring Large

    Uživajte u senzualnom užitku uz ovu genijalnu igračku marke Colt. Stavite prsten oko penisa, gdje će vam ojačati erekciju, a zatim sakrijete lopticu na mjestima gdje ne sja sunce. Zahvaljujući fleksibilnosti i ugodnom, neopasnom materijalu, igračka je vrlo ugodna za nošenje, bilo da s njom izlazite van ili cijeli stan.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Bondage Plugs with 10m Rope

    Zadivljujuća plug-play igra za iskusne BDSM stručnjake! Osim čepića, ovaj set ima i uže od 10 m. Koristite vaginalni i analni čepić, dodajte uže i pazite da ostanu na mjestu!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Kennel Adjustable Bondage Cage

    Želite li svog pokornog kolegu dovesti točno tamo gdje zaslužuje biti? Da, govorimo o kavezu i vaše želje se konačno mogu ispuniti. Podesivi kavez s podstavljenom pločom i šipkama za pozicioniranje podržat će vašu kreativnost. Dopuštaš li da ti glava viri? Hoćete li kazniti svog ljubimca? Podržavate li to u nekoj posebnoj poziciji? S ovim kvalitetnim kavezom možete isprobati sve!

    1.149 €

    919 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Taboom Silicone Ball Gag Black

    Luksuzna kolekcija elegantnih BDSM dodataka i Taboom igračaka oduševit će sve one koji vole lijepe, sofisticirane i kvalitetne stvari. To uključuje šarmantni silikonski čep. Izrađena je od veganske kože koja je podstavljena udobnim baršunom. Povećat će vaš osjećaj bespomoćnosti, fizičkog uzbuđenja i sposobnosti govora. Pripremite se za nezaboravna iskustva!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Sweet Anticipation Collar & Lead

    Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje kako biste otkrili nova iskustva? Samo uz lijepa i kvalitetna pomagala brenda Fifty Shades! Ovaj šarmantni povodac s ovratnikom ima prekrasan crno-crveni dizajn koji će vas očarati na prvi pogled! Stavite ga na svoj pandan i slušajte svoje želje!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Head Stocking Hood Black

    Želite li malo prekriti lice, ali ne potpuno? Ova crna maska za cijelu glavu blago je prozirna i ugodno tanka kako bi vam omogućila disanje kroz nos bez ograničenja vida. Savršena je za fetiš zabave, a posebno će je cijeniti početnici u bondage igrama.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Sweet Anticipation Spreader Bar with Cuffs

    Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje kako biste otkrili nova iskustva? Samo uz lijepe i kvalitetne alate marke Fifty Shades! Ove šarmantne lisice s klipnjačom imaju prekrasan crno-crveni dizajn koji će vas očarati na prvi pogled. Stavite ih svom kolegi i slušajte svoje želje!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Jaw Lock

    Pažnja, ovaj uređaj izrađen od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika definitivno nije prikladan za osjetljive i osjetljive duše. Ovdje je za najveće zlikovce koji se ničega ne boje i s lakoćom će imati zakucane čeljusti. Stavite nastavak za usta u usta, isprobajte ga i imbus ključem namjestite veličinu otvora i zategnite ga.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Weighted Lasso Ring

    Uživajte u užitku koji ćete doživjeti s ovim erekcijskim prstenom obogaćenim kuglicom od 110 g. Prsten hvata vaš penis u korijenu i tako vam pruža apsolutno uzbudljiv orgazam. Ovaj prsten spriječit će vašu erekciju! Zahvaljujući podesivoj duljini, prikladan je za sve veličine, jednostavan za korištenje i održavanje.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Cock Cage Lion

    Ako je kavez za penis, onda lijep i kvalitetan! Kao ovaj lavovski, koji će tvome robu ograničiti slobodu, koju on još uvijek ne zaslužuje. Zaključate ga u ovaj metalni kavez i spriječite ga da postigne erekciju i zadovoljstvo. U tvojim je rukama, drži svog roba lijepo zaključanog!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Devil Sticks Leather Cuffs

    Iznimno fine kožne manšete Devil Sticks s ugodno mekanim krznom. Volite ne samo njihov seksi izgled, već prije svega uzbudljiva iskustva koja ćete doživjeti s njima!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Bound to You Flogger

    Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje kako biste otkrili nova iskustva? Samo uz lijepa i kvalitetna pomagala brenda Fifty Shades! Ovaj ručno rađeni bič u stilu biča ispunit će svoju svrhu zahvaljujući luksuzno mekanim žicama koje mogu udarati i udarati ili golicati. Zato zgrabite i dopustite da vas ponese vaša želja.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 97 za 128 od 280 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.