×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

BDSM i fetiš za iskusne

Artikli 33 za 64 od 116 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Mister B Hardware Ball Crusher and Stretcher with Pins

    Ova ultimativna sprava za mučenje testisa je rastezač i drobilica testisa u jednom s posebnom značajkom mučenja šiljcima.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Cock Cage Snake

    Ako je kavez za penis, onda lijepo i kvalitetno! Kao ova podsjećajuća zmija, koja će tvome robu ograničiti slobodu, koju on još uvijek ne zaslužuje. Zaključate ga u ovaj metalni kavez i spriječite ga da postigne erekciju i zadovoljstvo. U tvojim je rukama, drži svog roba lijepo zaključanog!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Triune Rectal Speculum 3 Way Mechanism

    Želite li se igrati doktora ili samo začiniti svoju BDSM zabavu? Triune pomagala namijenjena su naprednijim ljubiteljima, izložena su opasnosti i izrađena su od luksuznog nehrđajućeg čelika. Ovaj spekulum se sastoji od 3 šiljka, koji zajedno tvore okruglu sondu. Hoćeš li probati s njim?

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Bondage Bar Hands and Feet

    Čvrsta čelična šipka dizajnirana za lisice na ruke i noge marke Kiotos. Štap ima ušice i karabinere, koji su pričvršćeni na izdržljive kožne manžete za zapešća i gležnjeve, koji su dio paketa. Lisice su crno-crvene, a udoban kroj je blago podstavljen. Imate li sve vrste fantazija koje bi se mogle izvesti s tim štapom? Ne čekajte i udahnite im život, sada ili nikad!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Bed Restraint Set Red

    Set za uzbudljive trenutke zadivljujuće strasti! Pogodan je za znatiželjne početnike kao i za iskusne profesionalce koji vole biti vezani lisicama. Postavite podesivu poprečnu traku ispod madraca i odjednom pretvorite svoj krevet u S/M igralište! Povežite gležnjeve i zapešća od imitacije kože i počnite igrati koliko god vam mašta dopušta.

    41,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fist It Silicone Stimulation Glove Black

    Zamislite kako bi bilo imati jednu erotsku igračku umjesto svakog prsta! S ovom poticajnom rukavicom, FISTIT će imati prednost u spavaćoj sobi. Svakom će vašem prstu dati drugačiji uzbudljiv oblik i teksturu za vaginalne i analne iritacije. Isprobajte svaki od pet prstiju i probudite svoje osjetljive točke na strast!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Darkness Flexible Cock Rings Double

    Dvostruki prsten za penis izrađen od visokokvalitetne kože i gume. Uz nju ćete ojačati i produžiti erekciju, a uživat ćete i u intenzivnijem vrhuncu. Uživajte u nošenju ovog elegantnog i učinkovitog gadgeta i prekrasno dugog seksa.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Grappling Hook Hollow Penisstick

    Zadivljujući čep za penis od nehrđajućeg čelika s neobičnim oblikom kuke inspiriran slavnim superherojem u crnoj boji! Čim ga stavite u penis, ne samo da ćete biti preplavljeni prekrasnim osjećajima, već ćete i uživati u tome kako ovaj uređaj izgleda sjajno. Vrijedi spomenuti i da je čep šupalj tako da čak i spermij lako može izaći!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Darkness Metallic Cock Rings Double

    Dvostruki prsten za penis izrađen od visokokvalitetnog metala bez nikla. Uz nju ćete ojačati i produžiti erekciju, a uživat ćete i u intenzivnijem vrhuncu. Uživajte u nošenju ovog elegantnog i učinkovitog gadgeta.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Bondage Hook 40mm

    Proizvodi Kiotos Steel izrađeni su od 100% nehrđajućeg čelika, što osigurava najvišu kvalitetu proizvoda od čelika dostupnih danas.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Bound to You Riding Crop

    Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje kako biste otkrili nova iskustva? Samo uz lijepa i kvalitetna pomagala brenda Fifty Shades! Ovaj ručno izrađeni bič za jahanje ispunit će svoju svrhu zahvaljujući fleksibilnoj završnoj obradi i praktičnom remenu za zapešće. Njegova crno-zlatna izrada upada u oči na prvi pogled, pa ga zgrabite i udarite!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Triune Auto Bondage Ice Ball Lock Stainless Steel

    Prekrasna, sjajna i opasna lopta od nehrđajućeg čelika. Djeluje na principu topljenja ležanja i idealan je za vezanje sebe. Napunite ga vodom, stavite drugi dio i stavite u zamrzivač. Nakon smrzavanja ovisi o temperaturi okoline kada će se brava početi otvarati, ali obično je to nakon 2,5 sata na temperaturi od oko 20°C. Krajnje ušice tada služe ništa osim dodataka.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Liebe Seele Vivid Sakura Soft Bondage Set 8 Pieces

    Tražite li pribor za ropstvo? Obavijest! Pribor iz ovog seta Laibe Seele očarat će vas svojom neobično lijepom bojom! Svaki od proizvoda je ugodan za nošenje i prirodno je ružičast. Uživajte u svih 8 sjajnih komada koji će vam pomoći da ispunite sve svoje BDSM fantazije, bilo da ste početnik ili iskusan ljubavnik.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Hegar Sound Set 14pcs

    Hegar set uretralnih zvukova kolekcija je vrhunskih uretralnih zvukova stvorenih za mnoge različite osjećaje.

    139 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Submissive Bound 4-Way Hogtie Vegan Leather

    Fetish Submisive predstavlja kolekciju prekrasnih i kvalitetnih BDSM dodataka od veganske kože! Jeste li čeznuli za strastvenom večeri, kada dijelite uloge sa svojim kolegom i upoznajete tajne senzualnog ropstva? Hogtie Cross svakako ne smijete propustiti!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Hardware Sounds Devil

    Jeste li isprobali stimulaciju uretre i tražite li savršenu igračku da svoje trenutke strasti podignete na sljedeću razinu? Ovaj alat se ne zove Đavo ili vrag tek tako! Izrađen je od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika, elegantan je, čvrst i pružit će vam intenzivan doživljaj. Prepustite se luksuzu i savršenoj stimulaciji uretre u isto vrijeme.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Weighted Lasso Ring

    Uživajte u užitku koji ćete doživjeti s ovim erekcijskim prstenom obogaćenim kuglicom od 110 g. Prsten hvata vaš penis u korijenu i tako vam pruža apsolutno uzbudljiv orgazam. Ovaj prsten spriječit će vašu erekciju! Zahvaljujući podesivoj duljini, prikladan je za sve veličine, jednostavan za korištenje i održavanje.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Cock Cage Lion

    Ako je kavez za penis, onda lijep i kvalitetan! Kao ovaj lavovski, koji će tvome robu ograničiti slobodu, koju on još uvijek ne zaslužuje. Zaključate ga u ovaj metalni kavez i spriječite ga da postigne erekciju i zadovoljstvo. U tvojim je rukama, drži svog roba lijepo zaključanog!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Bound to You Small Flogger

    Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje kako biste otkrili nova iskustva? Samo uz lijepe i kvalitetne alate marke Fifty Shades! Ovaj ručno rađeni bič u stilu biča ispunit će svoju svrhu zahvaljujući luksuzno mekanim žicama koje mogu udarati i udarati ili golicati. Zato zgrabite i dopustite da vas ponese vaša želja.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Intermediate Bondage Kit Black

    Ništa vas ne peče kao BDSM igrice? I imate li sve što vam treba? S ovim ćete kompletom još intenzivnije istraživati svoje strasti jer sadrži sve što je potrebno u kvalitetnom i zavodljivom dizajnu. Dođite uživati u svemu odjednom!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Bound to You Flogger

    Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje kako biste otkrili nova iskustva? Samo uz lijepa i kvalitetna pomagala brenda Fifty Shades! Ovaj ručno rađeni bič u stilu biča ispunit će svoju svrhu zahvaljujući luksuzno mekanim žicama koje mogu udarati i udarati ili golicati. Zato zgrabite i dopustite da vas ponese vaša želja.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Bound to You Ball Gag

    Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje kako biste otkrili nova iskustva? Samo uz lijepa i kvalitetna pomagala brenda Fifty Shades! Ovaj ručno izrađeni veganski kožni gag ima udobnu silikonsku kuglicu koja pokornog kolegu čini ugodnim za dulje nošenje. S njim ispunite svoje erotske snove.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • MOI Submission Army Gas Mask

    Volite li miris nove gume? Ova maska za lice će vas doslovno oduševiti! Jedna veličina odgovara svima, a maska je podesiva za udobno pristajanje. Maska je namijenjena za fetiš igrice i nije prikladna za zaštitu dišnih organa. Također, ne zaboravite da je igra s dahom odlična, ali može biti i opasna.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Under The Bed Binding Restraint Kit Black

    Kad vaše želje neprestano traže ispunjenje, poslušajte ih! Sanjate li o lisicama? Pretvorite svoj krevet u uzbudljivo carstvo i dopustite da vas ponese prekrasan osjećaj koji ćete doživjeti tek kada ispunite svoje tajne erotske fantazije.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Darkness Adjustable Leather Penis and Testicles Ring

    Noć puna beskrajne strasti također treba beskrajno dugu erekciju. U tome će vam pomoći ovaj podesivi erekcijski prsten od visokokvalitetne umjetne kože, koji će također šarmantno podijeliti testise. Uživajte u dugom seksu i nezemaljskom vrhuncu!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Bizarre Nipple Pullers

    Proizvodi Kiotos Steel izrađeni su od 100% nehrđajućeg čelika, što osigurava najvišu kvalitetu proizvoda od čelika dostupnih danas.

    91,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Latrine Extreme Funnel Gag

    Naziv ovog proizvoda točno odgovara njegovoj namjeni! Napunite usta svom robu tekućinom koju zaslužuje i natjerajte ga da proguta svaku kap. Ovaj neobičan i inovativan gag udobno se prilagođava veličini glave, možete ga samo pravilno zategnuti i također zaključati. Fleksibilni lijevak će se držati uspravno zahvaljujući remenu za držanje, stoga probudite svoj sadizam i javite nam kojom ste tekućinom kaznili svog roba.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Alive Fantasy Long Leather Flogger Red

    Volite li nježno maženje ili grube udarce? Ovaj bič će vam stati u ruku kao rukavica i ispunit će vam svaku želju. On će biti nježan i zao, baš kao i vi. Zahvaljujući završnoj petlji, lako ga možete objesiti na kuku ili povući preko zapešća i dobit ćete još veću stabilnost u njegovom držanju. Želite li da kaže "gospodine" ili "damo"? Cijena mu je povoljna pa ga s njim gurnite u košaru!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Single End Dilator Set 14pcs

    Luksuzni set od 14 dilatatora od nehrđajućeg čelika popularnog brenda Kiotos.

    129 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Bound to You Wrist Cuffs

    Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje kako biste otkrili nova iskustva? Samo uz lijepa i kvalitetna pomagala brenda Fifty Shades! Ove ručno izrađene lisice od podstavljene veganske kože izgledaju luksuzno i zavodljivo zahvaljujući zlatnim detaljima. Obucite ih sebi ili svom kolegi i ispunite svoje erotske snove.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sportsheets Edge Hand Grip Wrist Cuffs

    Lisice od kravlje kože pričvršćene na ručke i karabine nosivosti do 90 kg. Priuštite si ovaj učinkovit dodatak i dajte sok svojim seksualnim igrama. Cijeli proizvod ističe se visokom kvalitetom, jer je u njegovoj proizvodnji korištena samo goveđa koža i metal bez nikla. Veličina lisica je podesiva.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sport Fucker Adjustable Travel Sling

    Putujete li puno i sviđa li vam se? Ne smijete propustiti ovaj nevjerojatan dodatak, koji su iskusili iskusni stručnjaci iz Sport Fuckera. Ovaj alat je kompaktan, stane u kofer ili ruksak, a također je nevjerojatno moćan, praktičan i s njim ćete se jako zabaviti.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 33 za 64 od 116 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.