×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

BDSM i fetiš za iskusne

Artikli 97 za 116 od 116 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Chisa Sins Inquisition Double Thorn Finger Pinwheel Black

    Volite li malo bolnog uzbuđenja? Stavite ovaj dosad neviđeni rukav na svoj prst i stimulirajte kožu svog dvojnika malim oštrim šiljcima. Savršeno leži na prstu i vrlo je jednostavan za rukovanje. Osim toga, izrađen je od plastike pa je ugodno lagan.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Chisa Sins Inquisition Spring Metal Nipple Clamps

    Tko ne voli uzbudljivu stimulaciju bradavica! A s ovim stezaljkama za bradavice bit će nešto. Njegova prekrasna izrada upada u oči već na prvi pogled jer je izrađen od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika. Izazivaju zadovoljavajući stalni pritisak na bradavice i izgledaju vrlo zavodljivo. Opustite se i uživajte u senzualnoj ljubavnoj igri.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ElectraStim Silicone Noir Flexible Sound 7mm

    Jeste li iskusni drznik i volite elektro-seks kao i stimulaciju mokraćne cijevi iznutra? Ova fleksibilna sonda će vas jako razveseliti! Izrađen je od patentiranog vodljivog silikona i njegova je misija donijeti ugodne elektro-osjećaje. Bez obzira na oblik i veličinu penisa, sonda će se savršeno prilagoditi vama i uživati ćete u svakom njezinom djeliću!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Bed Bindings Restraint System Black

    Pretvorite svaki krevet u zemlju čuda i ostvarite svoje snove! Ovaj set uključuje izdržljive najlonske trake koje se spajaju na 4 meke i udobne lisice. Trake se jednostavno i brzo pričvršćuju ispod madraca, a u pakiranju ćete pronaći i seksi kocke za igranje te masku za oči.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Pinch Mawa Nipple Clamps

    Želiš li malo boli? Ove stezaljke za bradavice iz Mister B ispunit će vaše želje i mučiti vaše sise. One su Roll Royce stezaljke za bradavice i dizajnirane su da vam pruže intenzivan pritisak. Povucite seksi lanac i gledajte što će se dogoditi!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Kits Bed Bindings Restraint System Limited Edition Gold

    Kada vaše želje uporno mole za ispunjenje, poslušajte ih! Sanjate li da vam stavljaju lisice? Pretvorite svoj krevet u uzbudljivo carstvo i prepustite se prekrasnom osjećaju koji doživljavate samo kada ispunjavate svoje tajne erotske fantazije.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Nippel Clamps with Peacock Feather Trim

    Najljepše stezaljke za bradavice u našoj ponudi! Slažeš li se? Ako da, onda vas definitivno privlači pahuljasto paunovo perje, koje je nevjerojatno graciozno i elegantno, baš poput nas. Prikladni su i za početnike i za napredne ljubavnike i izvrsno pojačavaju osjećaj erotske stimulacije. Osim toga, idealne su i kao erotski poklon vašem partneru.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Deep Throat Screwed Ball Gag

    Dokle ćeš dopustiti da ide ova glupost? Ovisi koliko vam je grlo duboko. Deep Throat Screwed geg podići će vaše BDSM igre na novu razinu. Izrađen je od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika i kože, što ga čini izdržljivim i udobnim za nošenje. Lopta se podešava pomoću vijaka, a na vama je hoćete li osigurati udobnost nositelju ili nositelju gage ili obrnuto.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Label Mega Pinwheel Set

    Volite li osjećaj zupčanika koji klizi po vašoj koži? Sada zamislite kako bi bilo uzbudljivo da postoji 9 tih kotača odjednom? Vaša mašta može postati stvarnost s ovim savršenim alatom izrađenim od kvalitetnog nehrđajućeg čelika. Kombinacija milovanja i bockanja pri svakom dodiru bit će istinski opojna.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Titty Taunter Nipple Clamps with Weighted Bead

    Pričvrstite ove stezaljke na svoje bradavice i dobro ih povucite! Ili prepustite elegantno oblikovanom krajnjem utegu koji će sam izvršiti dobar pritisak. Stezaljke imaju gumirane krajeve za zadovoljavajući zahvat, a završna kugla djeluje kao uteg za dodatni pritisak pri svakom pokretu! Podesite držanje vijcima i uživajte u estetici ovih stezaljki!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Chisa Sins Inquisition 12 Row Spiky Pinwheel Black

    Volite li malo bolnog uzbuđenja? Ovaj poseban kotač je posebno dizajniran za to. S 12 redova vrhova, cilj mu je stimulirati kožu i pružiti dodatni osjećaj. Lagan je, jednostavan za rukovanje, a sitni vrhovi su prilično oštri. Uživajte u njegovom dodiru punim plućima!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doc Johnson in a Bag Ball Gag Black

    Začepi mala! Izrađena od kvalitetne veganske kože, ova čepa je dizajnirana da izaziva poštovanje! Istodobno se miluje po licu i stavlja mu u usta lopticu s rupicama koje omogućuju disanje. Nije važno jeste li novi u BDSM-u ili napredni, svidjet će vam se ova šala!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Ashtray Mouth Ball Gag

    Ostvarenje sna za sve dominantne pušače! Sada, s pepeljarom kraj usta, vaš rob će vam uvijek biti pri ruci kada je poželite zapaliti bez riječi. Stavite mu/joj ovu kožnu i inox čepu i on/ona neće reći ni riječ i dalje će ponizno držati vašu pepeljaru.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty 8-piece Fetish Set with Bag Black

    Prekrasan i kvalitetan set nestašnih dodataka za vaše uzbudljive fantazije! U njemu ćete pronaći 7 neizostavnih komada + luksuznu torbu u elegantnom kožnom izgledu s metalnim elementima u zlatnoj boji. Spremite u njega sve što vam treba i krenite na erotski susret.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Pinch Extreme Nipple Clamps Adjustable Black

    Želiš li malo boli? Ove stezaljke za bradavice iz Mister B ispunit će vaše želje i mučiti vaše sise. One su Roll Royce stezaljke za bradavice i dizajnirane su da vam daju intenzivan pritisak koji regulirate praktičnim vijcima. Povucite seksi lanac i gledajte što će se dogoditi!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Stainless Steel Adjustable Pussy Clamp

    Čak i patnja može biti kreativna! To je upravo ono što vam je nedostajalo na stezaljci za vaginu. Raširite ga i osigurajte udoban pristup klitorisu. Zategnite usne vijcima i radujte se! Visokokvalitetni nehrđajući čelik se ne uništava samo i ova igračka vam može intenzivno služiti nekoliko dugih godina.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Bondage Tape 3 pack

    Volite li zločeste igrice? Ove samoljepljive trake otvorit će vam nove mogućnosti! Apsolutno su senzualni i lijepe se samo jedno za drugo, tako da nema povlačenja za kosu ili kosu. Izradite svoje načine vezanja s njima, zalijepite ih očima ili ih omotajte oko tijela umjesto odjeće, mogućnosti su beskrajne.

    26,90 €

    14,90 €

    Nema na skladištu

  • Dusedo Model X Sling Frame Classic Size with Bag

    Klasični okvir ljuljačke provjeren godinama i iskustvom strastvenih i divljih ljubavnika. Uživajte u svojim omiljenim igrama s ovim profesionalnim, robusnim dodatkom koji će svaku sobu odmah pretvoriti u profesionalnu sobu za igre.

    919 €

    579 €

    Nema na skladištu

  • OhMama Fetish Red Lips Gap with PU Strap

    Vrti li se vaš seksualni život oko BDSM-a i želite li svoj fetiš pretvoriti u užitak? Kolekcija OhMama donosi dodatke koji nisu samo funkcionalni, već i kvalitetni i ukusni. Što kažete na ovaj seksi otvoreni čep za usne? Upravo te usne ponudit će vam novu paletu mogućnosti da udahnete život svojim nestašnim fantazijama, stoga samo naprijed!

    18,90 €

    10,90 €

    Nema na skladištu

  • Fifty Shades of Grey Bound to You Hog Tie

    Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje kako biste otkrili nova iskustva? Samo uz lijepa i kvalitetna pomagala brenda Fifty Shades! Ovaj ručno rađeni veganski križ opremljen je sa 4 zlatna karabina za lisice. S njim ispunite svoje erotske snove.

    49,90 €

    17,90 €

    Nema na skladištu

    Rasprodaja

Artikli 97 za 116 od 116 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.