×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

BDSM i fetiš za iskusne

Artikli 65 za 96 od 116 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Boneyard Piss Holer Black

    Hoćete li otkriti čaroliju prosuđivanja ili produbiti svoje iskustvo u tom smjeru? Ovaj set je pogodan za početnike i napredne entuzijaste. Sadrži 3 silikonska alata različitih duljina i debljina. Cijenit ćete njihovu fleksibilnost, jednostavnost korištenja i uzbudljivu teksturu. Uživajte u svakom inču i uđite koliko god želite!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Premium Deep Throat Trainer Gag Kit Pro

    Osjećate li da vam grlo nije dovoljno duboko? A jeste li čuli da trening čini majstora? Postanite profesionalni stručnjak za duboko grlo uz ovaj set! Osim toga, također je nevjerojatan alat za BDSM igre. Možete zaključati geg i vaš pokorni kolega vam neće moći zatvoriti usta. Usuđuješ li se?

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • OhMama Head Harness with Muzzle Cover Ball Gag Black

    Vrti li se vaš seksualni život oko BDSM-a i želite li svoj fetiš pretvoriti u užitak? Kolekcija OhMama donosi dodatke koji nisu samo funkcionalni, već i kvalitetni i ukusni. Što kažete na ovu čašu i brnjicu u isto vrijeme? Pristaje preko cijele glave i može se prilagoditi za udobno pristajanje.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Whipsmart Diamond Bed Restrain Kit Black

    Pretvorite svoj krevet u ropsko igralište! U tome će vam pomoći ovaj dijamantni set koji uključuje manšete na zapešćima i gležnjevima. Tako se vaši udovi mogu rastegnuti i spremni na ljutnju prema vašim uzbudljivim fantazijama!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Darkness Flexible Cock Rings Triple

    Želite li uživati u nezaboravnoj noći punoj strasti? Potrebno je opremiti se čvrstom i dugotrajnom erekcijom! U tome će vam pomoći ovaj trostruki prsten od visokokvalitetnog TPR-a i gume. Ostvarite nevjerojatne osjećaje s njim i nosite ga oko dna penisa i testisa.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Label Stainless Steel Spiked Ball Crusher with Scrotum Separator

    Je li mučenje penisa i testisa vaša omiljena zabava? Ne smijete propustiti ovaj kvalitetni alat od nehrđajućeg čelika!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Silicone Remote Nipple Clamps Black

    Jeste li u iskušenju balansirati na rubu boli i zadovoljstva? Za to su dizajnirane ove luksuzne silikonske stezaljke za bradavice s daljinskim upravljanjem. Budite hrabri i isprobajte svih 12 funkcija vibracije!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Leather Poing

    PVC trska popularnog brenda Kitos polako, ali sigurno ruši granicu između užitka i kazne.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Vibrating Speculum with LED Light

    Nova razina doktorskog igranja! Ovaj alat vibrira i također svijetli, tako da vam pomaže da vidite točno gdje želite ili trebate vidjeti. Dakle, ima integrirano LED svjetlo i možete ga unijeti vaginalno ili analno. Pomoći će vam da proširite rupu do 2 cm, a gornja oštrica je prozirna za bolji pregled!

    91,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Strict Parachute Ball Stretcher with Spikes

    Tražite li elegantan i kvalitetan rastezač testisa? Ovaj iz Stricta izrađen je od kože i ne samo da izgleda sjajno, već vašem posuđu daje pravi štih! Samo ga stavite oko testisa, zatvorite kopčama i osigurajte sigurno prianjanje. A onda dolazi trenutak kada možete objesiti uteg ili možda pričvrstiti povodac na krajnji prsten koji povezuje 3 lanca!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ElectraStim Silicone Noir Flexible Sound 5mm

    Jeste li iskusni drznik i volite elektro-seks kao i stimulaciju mokraćne cijevi iznutra? Ova fleksibilna sonda će vas jako razveseliti! Izrađen je od patentiranog vodljivog silikona i njegova je misija donijeti ugodne elektro-osjećaje. Nije bitan oblik i veličina penisa, sonda se savršeno prilagođava vama, uživat ćete u svakom djeliću!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Vegan Fetish Bed Restraint Set Black

    Čak i vegani imaju svoje fetiše! I zato brend Vegan Fetish dolazi na tržište s ovim prekrasnim kompletom za lisice na krevet s lisicama, koji izgledaju poput kože, ali definitivno nisu prošli ni kožu, jer su 100% vegani! Opremite se savršenim priborom za uzbudljive robovske igre i ispunite svoje fantazije. Kad još, ako ne sada?

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos BDSM Cotton Rope Purple 20m

    Planirate li zabavu sa svojom dragom i razmišljate li o tome što bi vam moglo biti od koristi? Poslušajte naš savjet i dodajte ovo visokokvalitetno uže ugodno mekane teksture u svoju košaricu. Bez užeta sigurno neće!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Bizarre Catnail

    Stavite ovaj naizgled opasan prsten na prst, pustite maštu i probudite sebe. Zadirkivati, štipati i bockati svog kolegu gdje god to zaslužuje. Visokokvalitetni nehrđajući čelik vam to omogućuje. Uz Kiotos Bizarre Catnail imat ćete oštriju kandžu od bilo koje mačke!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Submissive Bound Neck to Wrist Restraints Vegan Leather

    Fetish Submisive predstavlja kolekciju prekrasnih i kvalitetnih BDSM dodataka od veganske kože! Jeste li čeznuli za strastvenom večeri, kada dijelite uloge sa svojim kolegom i upoznajete tajne senzualnog ropstva? Svakako vam ne smije nedostajati ovratnik s lisicama na zapešću!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Play Nice Satin & Lace Wrist Cuffs

    Volite elegantne i elegantne dodatke? Upravo takve su ove senzualne lisice od ugodnog satena iz kolekcije Pedeset nijansi sive. Ukrašene su crnom čipkom te su šarmantne i moderne. Doživite osjećaj vezanih ruku i prepustite se svim svojim strastima.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Hardware Spike Ball Stretcher

    Želite li malo gnjaviti svoje ili svoje kolege? Ova Spike Ball Stretcher će biti savršena za to! Predivno je sjajna i ima šiljke iznutra koji iritiraju i muče u isto vrijeme. Također ga možete zaključati u dvorac i uživati u pogledu na zarobljene testise u luksuznom, ali i opasnom dodatku.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Paddle Spank Me

    Spank me ostat će utisnut na zadnjici onoga koji dobije rit! Izrađena je od crne umjetne kože i ukrašena kontrastnim crvenim detaljima. Krajnja omča je udobna za držanje i olakšava rukovanje. Uživajte u uzbudljivom zvuku udaraca i naknadnih otisaka!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Weighted Disc Nipple Clamps

    Granica između boli i užitka zamagljena je lančanim stezaljkama za bradavice i utezima. S njima ćete istraživati različite osjećaje i prilagoditi hvat prema svojim željama. Osim toga, izgledaju stvarno prekrasno zahvaljujući kombinaciji srebrne i crne. Uživajte u uzbudljivoj razigranoj zadirkivanju.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Bound to You Small Paddle

    Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje kako biste otkrili nova iskustva? Samo uz lijepe i kvalitetne alate marke Fifty Shades! Ova manja ručno rađena dvostrana šamara služi svojoj svrsi broj jedan, a i dalje će vas oduševiti svojim minimalističkim i elegantnim izgledom. Uzmi ga u ruku, omotaj remen oko zapešća i slušaj svoje želje!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Hardware Oval Spike Ball Stretcher

    Želite li malo gnjaviti svoje ili svoje kolege? Ova Spike Ball Stretcher će biti savršena za to! S jedne strane izgleda apsolutno super, ali prije svega jako smeta testisima. Sjajna je, konusnog oblika i ima šiljke s unutarnje strane koji će iritirati i mučiti vašu torbu. Također ga možete zaključati u dvorac i uživati u pogledu na zarobljene testise u luksuznom, ali i opasnom dodatku.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Leather Lead Weighted Ball Bag 2kg

    Torba do torbe i utezi za to! Ova luksuzna torba izrađena od visokokvalitetne mekane kože tu je da stavite svoje testise u nju i isprobate kako podnosi olovo od 2 kg koje torba sadrži. Dakle, usuđuješ se? Usudi se!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Noir Flinch Crop Black

    Volite li opasne BDSM igrice ili ih tek namjeravate isprobati? U oba slučaja, ovaj lijepi i efektni bič ne bi trebao izmaći vašoj pozornosti. Duga i udobna ručka dovršena je s 2 trake od umjetne kože, koje će pri udarcu stvoriti zapanjujući seksi zvuk. Uhvatite ga u ruku, upotrijebite završnu petlju i pokažite svom kolegi kako savršeno možete kontrolirati svoje novo oružje.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Hardware Adjustable Spike Ball Stretcher

    Želite li malo gnjaviti svoje ili svoje kolege? Ova Spike Ball Stretcher će biti savršena za to! Prekrasno je sjajna i s unutarnje strane ima podesive vrhove koji istovremeno iritiraju i muče. Također ga možete zaključati u dvorac i uživati u pogledu na zarobljene testise u luksuznom, ali i opasnom dodatku.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Introductory Bondage Kit #4 Black

    Vrte li se vaše erotske fantazije oko podložnosti i dominacije? Ispuni svoje snove, život je kratak! I ovaj set je savršen za to, pomoći će vam da zavedete, odredite svoje uloge i osluškujete svoje strasti. Zahvaljujući prekrasnom pakiranju, set je prikladan i za poklon i vjerujte da će to biti nezaboravan poklon koji vam neće samo dosaditi!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Bed Bindings Restraint Kit Black

    Kad vaše želje neprestano traže ispunjenje, poslušajte ih! Sanjate li lisice i vrući vosak ili trnce? S ovim kompletom vaš san postaje stvarnost, dopustite da vas ponese prekrasan osjećaj koji ćete doživjeti tek kada ispunite svoje tajne erotske fantazije.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Speader Bar for Dildo & Ankle Cuffs

    Za neke komad metala, za druge ispunjenje njihovih erotskih fantazija! Ovaj savršeni uređaj za mučenje svidjet će se svim BDSM entuzijastima! Izrađena je od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika opojnog sjaja. Pričvrstite svoj omiljeni dildo usisnom čašom i manžetama za gležnjeve i mučna praksa može početi.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Triune Pratt Rectal Speculum

    Želite li se igrati doktora ili samo začiniti svoju BDSM zabavu? Triune pomagala namijenjena su naprednijim ljubiteljima, izložena su opasnosti i izrađena su od luksuznog nehrđajućeg čelika. Ovaj Rectal će vam pomoći da istražite svoj kolega, želite li ga stvarno?

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doc Johnson in a Bag Spanking Paddle Black

    Volite li jake i grube udarce? Stoga budite oprezni, ova šamara ima povišene bodove za precizan i vrlo oštri ubod. Tanak je, ali savršeno učinkovit! Čista srca preporučujemo ga uglavnom srednje ili naprednim ljubiteljima.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Bound to You Blindfold

    Pripremamo etiketu. Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje otkrivanja novih iskustava? Samo uz lijepa i kvalitetna pomagala brenda Fifty Shades! Ova ručno rađena maska od veganske kože prekriva oči i ističe sva ostala osjetila. Pogledajte koliko će intenzivnije biti nadražene oči.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NS Novelties Bondage Couture 6 Piece Kit Blue

    Hoćete li oživjeti svoje tajne želje i tražite li prave alate? Zaljubit ćete se u Bondage Couture! Izrađene su od prvoklasnih materijala i imaju prekrasne detalje, koji zajedno čine savršeno elegantan set. Dopustite da se ponesete onim što i kako želite koristiti, postoji mnogo opcija!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Metal Penis/Scrotum/Breast Squeezer 8cm

    Žudite li za stvarno iritantnom i možda malo bolnom stimulacijom? I usudite li se isprobati ovaj Rimbin metalni cijedilac? Možete ga koristiti na penisu, testisima ili grudima. Samo ga zavrnite i prilagodite pritisak dok ne postignete svoj maksimum!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 116 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.