×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Lisice

Artikli 129 za 160 od 233 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Zado Leather Restraint Set 2030659

    Ljubitelji ropstva oprez! Ovaj kvalitetni kožni set upravo je ono što vam je potrebno da vaše igre budu profesionalne. Sadrži manžete za gležnjeve i zapešća, koji su glatki s unutarnje strane i zakopčanja izvana. Uz pomoć križa ispunit ćete sve svoje maštarije, robustan je i izdržljiv, pričvrstite mu lisice i uživajte u nevjerojatnim ropskim strastima.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dominate Me Leather Ankle Cuffs D21 Black-Red

    Meke, ali u isto vrijeme jake i izdržljive kožne manšete za gležnjeve proizvedene u Češkoj. Začinite svoje igrice u krevetu i stavite lisice svom kolegi. Vaša mašta nema granica, pa na vama je u kojoj ćete poziciji uživati u njima. Za udobno pristajanje, lisice su podesive veličine i povezane su s 2 karabina (bez lančića), tako da ih možete odvezati i svaku nogu vezati posebno, npr. za krevet ili za grijanje.

    45,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Taboom Bondage in Luxury Wrist To Thigh Cuff Set Red

    Luksuzna kolekcija stylish BDSM dodataka i Taboom igračaka oduševit će sve one koji me vole lijepim, sofisticiranim i kvalitetnim stvarima. To uključuje ovaj modni set manžeta za zapešća i tregera za bedra. Oba su dodatka nevjerojatno jaka i izdržljiva i prikladna su ne samo za robne igre, već i kao seksi dodaci za ležernu odjeću. Pripremite se za nezaboravna iskustva!

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Tie Me Up Black

    Takvu kravatu još nemate u svom ormaru! Veže se oko vrata, ali oko ruku vaše pokorne polovice. Zavežite joj ruke iza njegovih leđa i budite erotski kreativni, vaša će vam dominacija šaptati što dalje, pa je poslušajte.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Padded Thigh Sling with Hand Cuffs Black

    Jeste li spremni za užitak nove razine? Ova promjena pravila omogućuje vam da savršeno postavite svoje tijelo za duboku, zadovoljavajuću penetraciju i prepustite se uzbuđenju ograničenja. S podesivim trakama za zapešće i bedra, ovaj BDSM dodatak savršen je za dinamiku razmjene snage.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bedroom Fantasies Faux Leather Ankle Cuffs Black

    Ove podesive manšete izrađene su od izdržljive umjetne kože i opremljene kopčama i lančićem. Manžete su podesive između 21-33 cm i lako se čiste vlažnom krpom.
    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Metal Handcuffs Metal

    Što je apsolutno neophodno na vašem noćnom ormariću? Uostalom, ove metalne lisice iz ToyJoya! Izrađene su od čvrstog i kvalitetnog metala, podesive su i klasične su i elegantne srebrne boje.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bedroom Fantasies Collar & Wrist Cuffs Black

    Ispunite svoje najluđe snove s ovim nastranim ovratnikom i manžetama za zapešće! Komplet je izrađen od izdržljive umjetne kože i ugodan je za nošenje. Narukvice su podesive od 21-33 cm, a ovratnik od 39-47 cm. Kombinirajte set sa seksi donjim rubljem ili dodacima za ultimativnu BDSM večer.
    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Kneeling Thigh Cuff Set Black

    S ovim setom manšeta za bedra koja kleče, možete pristupiti tijelu i intimnim područjima svog ljubavnika kada pričvrstite ove manšete oko njihovih bedara i gležnjeva, bez napora otvarajući njihove noge za istraživanje.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Taboom Wrist Cuffs Black

    Luksuzna kolekcija elegantnih BDSM dodataka i Taboom igračaka oduševit će sve one koji vole lijepe, sofisticirane i kvalitetne stvari. To uključuje ove snažne i praktične manšete za zapešće. Izrađene su od veganske kože i imaju D-prstenove i karabine za spajanje. Pripremite se za nezaboravna iskustva!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Triune Peerless Link Chain Handcuffs

    Izdržljive lisice od čvrstog nehrđajućeg čelika marke Triune. Uživajte u svojim omiljenim igrama uz ove kvalitetne lisice koje su napravljene tako da su udobne za svog nositelja, a ujedno ispunjavaju svoju svrhu.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dominate Me Leather Handcuffs D14 Red-Black

    Meke, kao i isto kao i dugotrajne ljuskice kože proizvedene u Češkoj. Započnite svoje igre s škampima i izgradite tisak sa svojim kolegama. Vaša mast nema granice, ali je u vašoj poziciji da je iskoristite. Za udobno slijetanje, preše su zastrašujuće veličine i pričvršćene su s 2 karabina (bez užeta), tako da ih i svoju ruku možete uzeti na poseban način, primjerice za škampe ili roštilj.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Leather Hand And Legcuffs Black

    Tražite li učinkovite lisice čak i za grublje igre? Imate ih! Lisice Jao! Izrađene su od kvalitetnih kožnih naramenica i imaju elegantne šavove po cijeloj dužini. Također su udobne i sigurne. Zahvaljujući 6 rupa, možete podesiti željenu duljinu prema veličini vašeg zapešća. Uživajte u tome što nemate ili nemate moć u spavaćoj sobi!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Play Nice Satin & Lace Wrist Cuffs

    Volite elegantne i elegantne dodatke? Upravo takve su ove senzualne lisice od ugodnog satena iz kolekcije Pedeset nijansi sive. Ukrašene su crnom čipkom te su šarmantne i moderne. Doživite osjećaj vezanih ruku i prepustite se svim svojim strastima.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Modern Steel Handcuffs

    Volite li opasnosti? Svidjet će vam se i ove teške čelične lisice! Ni pod kojim uvjetima nećete izaći iz njih, robusni su i profesionalni. Ujedno su i vrlo lijepe, jer su izrađene od visokokvalitetnog ručno poliranog nehrđajućeg čelika. Za sve one koji misle da su njihove BDSM igre ozbiljne!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Sweet Anticipation Wrist Cuffs

    Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje kako biste otkrili nova iskustva? Samo uz lijepe i kvalitetne alate marke Fifty Shades! Ove šarmantne manžete za zapešće imaju prekrasan crno-crveni dizajn koji će vas očarati na prvi pogled. Stavite ih svom kolegi i slušajte svoje želje!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Metal Handcuffs Black

    Što je apsolutno neophodno na vašem noćnom ormariću? Uostalom, ove metalne lisice iz ToyJoya! Izrađene su od čvrstog i kvalitetnog metala, podesive su i šarmantno opasne crne boje.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Vegan Fetish Hand Cuffs Black

    Čak i vegani imaju svoje fetiše! I zato brend Vegan Fetish dolazi na tržište s ovim prekrasnim lisicama, koje izgledaju poput kože, ali definitivno nisu ni prošle kroz kožu, jer su 100% veganske! Opremite se savršenim priborom za uzbudljive robne igre i ispunite svoje fantazije. Kad još, ako ne sada?

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Triune Adjustable Darby Style Handcuffs

    Zavežite svog pokornog kolegu u ove lisice i uživajte u uzbudljivim erotskim trenucima. Otvaraju se ključem i možete ih postaviti u 5 različitih položaja. Otkrijte ljepotu i funkcionalnost kvalitetnog nehrđajućeg čelika.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Padded Thigh Sling Black

    Tražite više zadovoljstva između vas i vašeg partnera? Izrađena od PU kože, ova podstavljena remen za bedra dizajnirana je za pružanje maksimalnog užitka. Podstavljena potpora za vrat i bedra osigurava da vi i vaš partner možete provesti cijelu noć bez ikakve nelagode.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NS Novelties Bondage Couture Wrist Cuff

    Hoćete li oživjeti svoje tajne želje i tražite li prave lisice? Zaljubit ćete se u Bondage Couture! Izrađene su od prvoklasnih materijala i imaju prekrasne detalje, koji zajedno čine savršeno elegantan komad. Neka ih koristi vaš kolega i dopustite mu da ih poveže zajedno zahvaljujući karabinu.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Velcro Hand and Leg Cuffs Black

    Tražite li spone s kojima biste ispunili sve svoje erotske želje, pa i one malo teže? Imate ih! Riječ je o udobnim kožnim lisicama s krznom, koje se zahvaljujući čičaku prilagođavaju veličini vaših zapešća i gležnjeva. Pričvrstite lisice na križ ili bilo gdje drugdje, karabineri vam daju puno opcija!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Sweet Anticipation Ankle Cuffs

    Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje kako biste otkrili nova iskustva? Samo uz lijepe i kvalitetne alate marke Fifty Shades! Ove šarmantne manšete za gležnjeve imaju prekrasan crno-crveni dizajn koji će vas očarati na prvi pogled. Stavite ih svom kolegi i slušajte svoje želje!

    87,90 €

    31,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Taboom Luxury BDSM Handcuffs Silver Plated

    Luksuzna kolekcija elegantnih BDSM dodataka i Taboom igračaka oduševit će sve one koji vole lijepe, sofisticirane i kvalitetne stvari. Ove elegantne srebrne lisice također spadaju ovdje. Podesivi su, a njihov paket također uključuje ključeve i vrećicu za pohranu.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Fetish Set Glow in the Dark

    Želite li doći do vrha svojih erotskih fantazija? Kvalitetna fetiš oprema bit će neophodna za to! A ako još uvijek graciozno svijetli u mraku, vaše će putovanje postati odredište! Ovaj set iz Bad Kitty sadrži sve što vam je potrebno za vaše BDSM igrice - lisice, masku za oči i šamar!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dominate Me Leather Handcuffs D13 Red-Red

    Meke, kao i isto kao i dugotrajne ljuskice kože proizvedene u Češkoj. Započnite svoje igre s škampima i izgradite tisak sa svojim kolegama. Vaša mast nema granice, ali je u vašoj poziciji da je iskoristite. Za udobno slijetanje, preše su zastrašujuće veličine i pričvršćene su s 2 karabina (bez užeta), tako da ih i svoju ruku možete uzeti na poseban način, primjerice za škampe ili roštilj.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Obsessive A746 Cuffs

    Savršen dodatak za strastvenu večer? Seksi elegantne lisice! Pripremite večeru, zapalite svijeće i onda se prepustite strastima. Ove lisice su nestašno šarmantne, kombiniraju zlatnu i crnu čipku – vrhunac elegancije. A kako se nosite s odvojivim lancem?

    45,90 €

    15,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • OhMama Fetish Nylon Wrist and Thigh Restraints Black

    Vrti li se vaš seksualni život oko BDSM-a i želite li svoj fetiš pretvoriti u užitak? Kolekcija OhMama donosi dodatke koji nisu samo funkcionalni, već i kvalitetni i ukusni. Što kažete na ove manšete za zglobove i bedra? Omogućit će vam savršeno ograničenje pokreta nogu!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Devil Sticks Hand Cuffs 049 Black

    Želite li svoje uzbudljive nestašluke unovčiti kvalitetnim lisicama? Ove crne kožne lisice od Devil Sticka sigurno će vam se svidjeti! Njihov minimalistički dizajn je univerzalan i crn, a izrađeni su od visokokvalitetne kože. Unutarnje udobno krzno osigurat će vam udobnu i odabranu duljinu udobnog kroja. Pustite da vam se stave lisice!

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Classic Cops Handcuffs

    Već dugo eksperimentirate s plišanim lisicama i tražite nešto profesionalno? Ove policijske lisice vas neće razočarati! Kvalitetne su i lijepe, jer su izrađene od ručno poliranog nehrđajućeg čelika i najbolja stvar kod njih je što se ni pod kojim uvjetima ne otvaraju spontano. Najvažnije je da ne izgubite ključ!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Leather Single Handcuff & Thumb Lock

    Jesu li vam obične narukvice malo previše? Sumnjali smo i zato smo u naš asortiman uvrstili ove posebne lisice za zahtjevne osobe. Stavljaju lisice na zapešća (očito) i također lisice na palčeve. Samo totalno ropstvo!

    53,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Submissive Origin Handcuffs Vegan Leather

    Fetish Submisive Origin predstavlja kolekciju prekrasnih i kvalitetnih BDSM dodataka od veganske kože! Jeste li čeznuli za strastvenom večeri, kada dijelite uloge sa svojim kolegom i upoznajete tajne senzualnog ropstva? Lisice svakako ne smijete propustiti!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 129 za 160 od 233 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.