×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Lisice

Artikli 65 za 96 od 233 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Sex & Mischief Enchanted Spreader Bar

    Zavežite zapešća ili gležnjeve i uživajte u neobičnim erotskim igricama za večeras. Enchanted Spreader Bar je jaka i jaka šipka koja povezuje udobne lisice koje će izgledati stvarno baršunasto na vašoj koži. Lisice se vrlo jednostavno pričvršćuju čičak trakom i imaju podesivu veličinu. Dakle, jedva čekate da date prostora svojoj mašti ili dobijete savjet od nas i svoju partnericu stavite u lisice s podignutom notom kako biste joj kroz njezinu G-točku mogli pokazati raj?

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dominate Me Leather Handcuffs D11 Black-Red

    Meke, ali čvrste i izdržljive kožne manšete proizvedene u Češkoj. Začinite svoje igre u krevetu i potaknite svog partnera. U mašti se granice ne postavljaju, pa je na Vama da u njima uživate. Za udobno pristajanje, manšete su podesive veličine i spojene su pomoću 2 karabina (bez lančića) tako da ih možete praktično odvezati kako biste pričvrstili svaku ruku zasebno, na primjer, za krevet ili grijač.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Gag + Cuffs 2493390 Black

    Nevjerojatna kombinacija lisica i čepa! Ova loptica s lisicama iz Bad Kitty je moderan BDSM dodatak u izgledu kože (imitacija kože) s metalnim detaljima u ružičastoj boji. Zatezač se veže za lisice s leđa, pa se prvo stavlja, a zatim se ruke vežu na leđima. Oba komada su iznimno udobna i savršeno seksi!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Submissive Neck, Handcuffs & Leg Belt Vegan Leather

    Fetish Submisive predstavlja kolekciju prekrasnih i kvalitetnih BDSM dodataka od veganske kože! Jeste li čeznuli za strastvenom večeri, kada dijelite uloge sa svojim kolegom i upoznajete tajne senzualnog ropstva? Definitivno ne smijete propustiti ovaj set za stavljanje lisica i pronalaženje savršenog položaja za prodor!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Taboom Spreader Bar with Ankle Cuffs Silver-Black

    Taboomova luksuzna kolekcija modernih BDSM dodataka i igračaka oduševit će sve koji vole lijepe, sofisticirane i kvalitetne stvari. To uključuje ovu šipku za širenje opremljenu manžetama za gležnjeve. Iako je dizajniran za istezanje nogu, zahvaljujući prstenovima u središnjem dijelu na njega možete lako pričvrstiti ostale dodatke iz svoje kućne kolekcije. Nakon događaja možete ga jednostavno i brzo podijeliti na 3 dijela. Pripremite se za nezaboravna iskustva!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Body Bag Full Cover Straitjacket M

    Biste li radije svezali svog napaljenog submisivnog dvojnika u vreću? Pa kako hoćete! Ova luđačka košulja ispunit će vam želje o kojima možda niste ni razmišljali. Izrađena je od kvalitetnog PVC materijala, lako se oblači, kopča se patentnim zatvaračem, povlači se trakicama. Ima 2 otvora za disanje i nos, tako da je sigurnost također zajamčena.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Obsessive Hunteria Cuff & Chocker

    Želite se nestašno zabaviti? A tko ne bi! Za vruću atmosferu u spavaćoj sobi pobrinut će se ovi pikantni dodaci iz kolekcije Hunteria. Sastoji se od razigranog ovratnika i lisica koje će oživjeti vaše divlje erotske fantazije. Želite li doživjeti ludu noć punu uzbuđenja? Ne morate više čekati!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bijoux Indiscrets Magnifique Handcuffs Gold

    Dodir metalne narukvice budi maštu... Elegantna narukvica i lisice za svaku priliku koja će ispuniti vaše tajne snove. Slušajte svoja osjetila!

    30,90 €

    21,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Ouch! Beginner's Handcuffs Metal

    Želite li igrati na polako preplavljeni način? Čuvajte svoje obraze i namamite svog ljubavnika na škampe i namažite ih, zajebite i one najozbiljnije, uživajte! Listovi su i metalni i idealni za računala, jer imaju sigurnosni uređaj za ranu implementaciju.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Plush Leather Hand Cuffs Black

    Tražite li kvalitetne lisice koje su ujedno i udobne za nošenje? Ovaj od Ouch! iznutra su predivno plišane i stoga su vrlo ugodne za nošenje i nećete osjećati nikakav pritisak ili trenje u njima. Podesivu veličinu prilagodite svom kopčanju i po želji spojite manšete.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Submissive Luxury Multi-Function Bed Binding Set with Adjustable Rings Vegan Leather

    Fetish Submisive predstavlja kolekciju prekrasnih i kvalitetnih BDSM dodataka od veganske kože! Jeste li čeznuli za strastvenom večeri, kada dijelite uloge sa svojim kolegom i upoznajete tajne senzualnog ropstva? Definitivno ne smijete propustiti ovaj set za držanje kreveta!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Sweet Anticipation Collar and Wrist Cuffs

    Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje kako biste otkrili nova iskustva? Samo uz lijepe i kvalitetne alate marke Fifty Shades! Ovaj dodatak u obliku manžeta za zapešća spojenih s ovratnikom ima prekrasan crno-crveni dizajn koji će vas očarati na prvi pogled! Zavežite svoj pandan u to i slušajte svoje želje!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey You Are Mine Cuffs

    Klasične metalne lisice za vezanje u spavaćoj sobi ili kao dodatak predigri.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Submissive Ankle and Wrist Cuffs & Hogtie Set Vegan Leather

    Fetish Submisive predstavlja kolekciju prekrasnih i kvalitetnih BDSM dodataka od veganske kože! Jeste li čeznuli za strastvenom večeri, kada dijelite uloge sa svojim kolegom i upoznajete tajne senzualnog ropstva? Definitivno ne smijete propustiti set za držanje ruku i stopala!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Intense Fetish Vegan Leather Handcuffs Black

    Dobrodošli u uzbudljivi svijet intenzivnog fetiša! Ovdje možete izraziti svoje najdublje želje, jer su proizvodi u ovoj kolekciji dizajnirani da ispune vaše nestašne fantazije. To uključuje ove narukvice u crnoj boji izrađene od visokokvalitetne veganske kože. Pojačajte svoja erotska iskustva bez ugrožavanja svojih etičkih vrijednosti!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Totally His

    Dajte se svom ljubavniku s mekim lisicama Totalno Njegovim. Čvrste su i ujedno vrlo udobne, imaju čičak i karabinere, s kojima možete spojiti ne samo njih, već i druge bondage dodatke lancima. Idealne su čak i ako se tek počinjete vezati i lagano vezati. Otkrijte svoje skrivene strasti!

    22,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Cuff Double Lock Rigid Black

    Prepustite se lisicama i držite ih pod dvostrukom čvrstom bravom koju imaju ove prekrasne lisice Mister B Cuff! Zapešća će vam biti čvrsto povezana i nećete imati nikakve šanse dok vas vlasnik ključa ne odluči osloboditi.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Cuff Double Lock with Hoop Black

    Držite partnera pod ključem! Mister B Cuff Double Lock biti usisan zbog toga! Srednja rotacija dana ne uzrokuje uklanjanje ruke, usput, ruke korisnika se definitivno neće slomiti. Pisma kao što su jedno drugom veličanstvo smatraju se dobrim u svim okolnostima.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Blaze Handcuff Black

    Imate li stila? Onda ćete voljeti ove elegantne crne lisice s crnim metalnim detaljima bez nikla. Podstavljene su mekim, ali izdržljivim neoprenskim materijalom, tako da su u isto vrijeme predivno udobne i seksi. Prilagodite ih prema vlastitim željama i povežite ih lancem duljine 10 cm.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Graffiti Printed Hand Cuffs Love Street Art Fasion Black

    Tražite li originalne lisice za teže igre? Našli ste ih! Ove udobne lisice se lako podešavaju zahvaljujući čičak traku i udobno pristaju. Osim toga, imaju originalan dizajn u kojem ćete jednostavno uživati. Igrajte se, ljutite se i što je najvažnije uživajte.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Fantasy Gold Deluxe Furry Cuffs Gold

    Zavedite svog partnera ovim luksuznim plišanim lisicama. Zlatne metalne lisice obložene su baršunasto mekanim krznom. Lisice su povezane trajnim metalnim lancem tako da vaš partner ne može pobjeći.

    26,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Body Harness with Thigh and Hand Cuffs Black

    Ovo će biti divlja vožnja! Široko raširite te noge i uhvatite ta zapešća za neku ozbiljno nastranu BDSM igru. Lako možete podesiti stražnji remen kako biste povukli partnerova zapešća gore ili dolje po leđima.

    91,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Velcro Cuffs Red

    Volite li senzualnu crvenu boju? Dopustite da vas zavede strastvene opasnosti ovih crvenih lisica. Udobne su, mekane, mekane i na čičak, tako da divno pristaju. Osim toga, dovoljno su velike da se mogu nositi i na zapešćima i na gležnjevima.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Cuff Couble Lock Chain Black

    Neka vaš toranj gleda u elegantne Mister B radije! Usne su super, hvale spojnu liniju s dva crtića, tako šarmantne. A kako dolaze od njih? Jedini način je ključ!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Bed Restraint Set Red

    Set za uzbudljive trenutke zadivljujuće strasti! Pogodan je za znatiželjne početnike kao i za iskusne profesionalce koji vole biti vezani lisicama. Postavite podesivu poprečnu traku ispod madraca i odjednom pretvorite svoj krevet u S/M igralište! Povežite gležnjeve i zapešća od imitacije kože i počnite igrati koliko god vam mašta dopušta.

    41,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Luxury Hand Cuffs Black

    Želite li obogatiti svoje BDSM igre? Ove lisice su prekrasno elegantne, ali su također jake i učinkovite. Za udobno pristajanje duljina im je podesiva, a za razne ludorije obogaćene su lančićem za spajanje s karabinom. Dopustite da vas zavede njihov moderan dijamantni izgled!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Beginner's Handcuffs Furry Pink

    Želite li napraviti nešto novo sa svojom spavaćom sobom ili više nemate iskri? Počnite s prešama! Apsolutno su idealni za sva računala, ne samo zato što se lako otvaraju, već i zbog izgleda lijepog dizajna. Igrajte i otvorite!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Wrist-To-Neck Restraint Stainless Steel

    Bondage set za profesionalne robove igre. Pogledajte samo kako sjaji! Ovo postolje s lisicama i ovratnikom je komplet izrađen od najkvalitetnijeg poliranog nehrđajućeg čelika. Elementi za pričvršćivanje su za jake magnete i igle, što je vrlo praktično, a karabineri se mogu i odvrnuti. Isprobajte svoje omiljene igre na profesionalnoj razini.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zado Leather Waist Belt with Hand and Leg Cuffs Black

    Zadivljujući način da ostvarite svoje BDSM fantazije. Ovaj remen oko struka s manžetama koji se mogu skinuti u potpunosti je izrađen od visokokvalitetne kože. Lisice su podesive i opremljene karabinerima. Gore spomenuti remen oko struka ili bedrene trake pružaju čvrstu osnovu. Prilagodite ga svojim potrebama i ostvarite svoje snove!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dominate Me Leather Handcuffs D12 Black-Black

    Meke, kao i isto kao i dugotrajne ljuskice kože proizvedene u Češkoj. Započnite svoje igre s škampima i izgradite tisak sa svojim kolegama. Vaša mast nema granice, ali je u vašoj poziciji da je iskoristite. Za udobno slijetanje, preše su zastrašujuće veličine i pričvršćene su s 2 karabina (bez užeta), tako da ih i svoju ruku možete uzeti na poseban način, primjerice za škampe ili roštilj.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Taboom Spreader Bar with Ankle Cuffs Gold-Red

    Taboomova luksuzna kolekcija modernih BDSM dodataka i igračaka oduševit će sve koji vole lijepe, sofisticirane i kvalitetne stvari. To uključuje ovu zlatnu šipku za širenje opremljenu crvenim manšetama za gležnjeve. Iako je dizajniran za istezanje nogu, zahvaljujući prstenovima u središnjem dijelu na njega možete lako pričvrstiti ostale dodatke iz svoje kućne kolekcije. Pripremite se za nezaboravna iskustva!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bedroom Fantasies Faux Leather Handcuffs Black

    Zavežite svoje podređene ruke zajedno ili ih zavežite za krevet za uzbudljivo iskustvo vezivanja! Manžete se mogu podesiti od 11 do 28 cm i stoga uvijek savršeno pristaju. Manžete su pričvršćene jedna za drugu metalnim lančićem, no kopče vam također omogućuju da ih odvojite i koristite u kombinaciji s drugim igračkama
    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 233 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.