×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Lisice

Artikli 97 za 128 od 233 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Taboom Bondage in Luxury O-Ring Collar and Chain Leash Red

    Luksuzna kolekcija stylish BDSM dodataka i Taboom igračaka oduševit će sve one koji me vole lijepim, sofisticiranim i kvalitetnim stvarima. To uključuje ovu ogrlicu s povodcem. I lanac i ovratnik izrađeni su od sigurnog i izdržljivog materijala te će osim što će podržati vašu BDSM igru, istaknuti i vaš ukus i stil. Stavite ovratnik, pričvrstite lanac na O-prsten, uhvatite omču i poslušno idite u spavaću sobu!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sportsheets Soft Cuffs Black

    Bit će u tvojoj milosti. Fine podesive manžete za zglobove i gležnjeve za muškarce i žene. Lisice su međusobno povezane jednostranim karabinom koji također možete kliknuti u krevet.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bijoux Indiscrets Magnifique Metallique Chain Handcuffs Silver

    Dodajte metalne rukave na pramac ... Elegantni rukavi i preše za svaki previše za oslobađanje vaših tajnih snova. Slušajte svoje ljude!

    30,90 €

    21,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • OhMama Fetish Hand Cuffs With Chain and Anal Plug

    Vrti li se vaš seksualni život oko BDSM-a i želite li svoj fetiš pretvoriti u užitak? Kolekcija OhMama donosi dodatke koji nisu samo funkcionalni, već i kvalitetni i ukusni. Što kažete na ovaj čep s lisicama? Jedva čekate da ga pokažete svojoj submisivnoj kolegici?

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Devil Sticks Leather Cuffs

    Iznimno fine kožne manšete Devil Sticks s ugodno mekanim krznom. Volite ne samo njihov seksi izgled, već prije svega uzbudljiva iskustva koja ćete doživjeti s njima!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Neck-Wrist-Ankle Restraint 0538540 Black

    Za učinkovito vezivanje cijelog tijela lisicama! Ova kombinirana naramenica iz Bad Kitty pristaje ispod vašeg vrata i povezuje se manšetama za gležnjeve i zapešća. Ugodna podstava s mekanim plišem osigurava maksimalnu udobnost i jake čičak zatvarače te savršeno pristajanje. Trake koje vode do manžeta na gležnju mogu se podesiti na željenu duljinu, a manšete na zglobu se mogu skinuti zahvaljujući karabinerima. U pakiranju je i maska za oči!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Submissive Ankle Cuffs Vegan Leather

    Fetish Submisive predstavlja kolekciju prekrasnih i kvalitetnih BDSM dodataka od veganske kože! Jeste li čeznuli za strastvenom večeri, kada dijelite uloge sa svojim kolegom i upoznajete tajne senzualnog ropstva? Svakako ne smijete propustiti lisice za gležnjeve!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Label Stainless Steel Police Handcuffs

    Čini li se krznene lisice kao igračka u priči? U tom slučaju vrijeme je za kupnju kvalitetnih policijskih lisica od Black Labela od nehrđajućeg čelika. Svoj pandan vežete za krevet ili bilo gdje drugdje. Lisice su u prekrasnoj luksuznoj kutiji i njihovo raspakiranje postat će uzbudljiv uvod.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Complete Arm Restraints Black

    Ovi potpuni držači za ruke vam daju potpunu moć nad rukama vašeg partnera, onemogućujući im da se pomiču. Ovaj opasan vezivni pojas omotava njihove nadlaktice i leđa, držeći im ruke sigurno na mjestu.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Easytoys Thigh and Wrist Cuff Set Black

    Poseban set lisica za sve ljubitelje ropstva! Samo s ovim lisicama možete spojiti zapešća i bedra i postići nove seksi položaje. Osvojite punu kontrolu nad erotskom BDSM situacijom i uživajte u osjećaju kada je sudbina vašeg pokornog partnera samo u vašim rukama!
    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Triune Genitals to Arms Pillory

    Brutalno sredstvo za sve koji ga se ne boje i ne boje, ali taj strah im se sviđa! Povežite ruke i penis sa skrotumom u ovom jedinstvenom dizajnu teškom 856 g od visokokvalitetnog drva.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bijoux Indiscrets Desir Metallique Mesh Handcuffs Silver

    Dodajte metalne rukave na pramac ... Elegantni rukavi i preše za svaki previše za oslobađanje vaših tajnih snova. Slušajte svoje ljude!

    30,90 €

    21,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Furry Fun Cuffs Purple

    Praktičan alat za nježne SM igre romantičnih partnera. Ove prekrasne plišane lisice u ljubičastoj boji su prekrasno mekane, tako da se ne morate brinuti o neželjenim modricama i drugim ozljedama. Možete ih koristiti kao lijep dar i možda ćete se iznenaditi koliko će vaš partner biti sretan.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Beginner's Handcuffs Furry Red

    Želite li napraviti nešto novo sa svojom spavaćom sobom ili više nemate iskri? Počnite s prešama! Apsolutno su idealni za sva računala, ne samo zato što se lako otvaraju, već i zbog izgleda lijepog dizajna. Igrajte i otvorite!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • OhMama Fetish Beginner Hand Cuffs Black

    Vrti li se vaš seksualni život oko BDSM-a i želite li svoj fetiš pretvoriti u užitak? Kolekcija OhMama donosi dodatke koji nisu samo funkcionalni, već i kvalitetni i ukusni. Što mislite o ovim minimalističkim lisicama? Posebno su prikladni za početnike, ali ne samo za njih!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LateToBed BDSM Line High Padded Hand Cuffs Black-Red

    Linija namijenjena ljubiteljima najintenzivnijih i najmračnijih uživanja, uđite u Latetobed Bdsm Line i uživajte u svojoj seksualnosti kao nikada prije.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zado Leather Spreader Bar Black

    Sanjate li ograničiti kretanje? Ostvarite svoje snove s ovom podesivom šipkom za širenje s kožnim manšetama iz Zado. Drži vas ili vašeg partnera u željenom položaju s ispruženim nogama ili rukama. Spreader Bar je čvrsta metalna šipka s mekim podstavljenim lisicama sigurno pričvršćenim za nju, pokušajte i prestanite sanjati.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Pleasure Handcuffs Furry Black

    Želite li uživati u romantičnim i nestašnim igrama s dlakavim lisicama i tražiti bolji proizvod? Pleasure Handcuffs razumije vaše želje i potrebe! Mogu se zaključavati, ali imaju i sigurnosnu bravu, ugodne su, mekane i potiču na zabavu. Uživajte s njima prema svojim erotskim idejama.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Strict Collar with Cuffs Restraint Set Black

    Stavite svog pokornog partnera u ove lisice s ovratnikom. Njihova meka unutarnja podstava vrlo je ugodna i nježna za kožu, stoga se nemojte bojati pravilno zategnuti manšete. PU koža također je prikladna za vegane, lako se čisti i održava klasičan seksi izgled kože. Veliki O-prstenovi izrađeni su od čvrstog metala bez nikla i mogu se pričvrstiti na druge elemente iz vaše kućne zalihe BDSM pribora!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Black Zip Tie Police Cuffs

    Obožavate li kada su vaše igre opasno autentične? Nabavite ove profesionalne policijske lisice, koje su lagane i jednostavne, ali i vrlo učinkovite! One su jednokratne, pa će ih trebati rezati kako bi se optuženi oslobodio. Više volite vezati gležnjeve ili zapešća? Vjerojatno će biti najbolje kupiti dva.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sportsheets Saffron Thigh Sling

    Sanjate li o nezaboravnim erotskim iskustvima? Potrebno ih je pripremiti i opremiti! Ovaj će proizvod zasigurno biti prikladan dodatak za snimanje u savršenim položajima za najukusnije kutove prodiranja. Sastoji se od mekanog naslona za vrat i podstavljenih oslonaca za noge. Držat će vaše noge podignutima, a unatoč slobodi kretanja, pružit će vam mogućnost senzualno dubokih penetracija.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Bound to You Wrist Cuffs

    Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje kako biste otkrili nova iskustva? Samo uz lijepa i kvalitetna pomagala brenda Fifty Shades! Ove ručno izrađene lisice od podstavljene veganske kože izgledaju luksuzno i zavodljivo zahvaljujući zlatnim detaljima. Obucite ih sebi ili svom kolegi i ispunite svoje erotske snove.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sportsheets Edge Hand Grip Wrist Cuffs

    Lisice od kravlje kože pričvršćene na ručke i karabine nosivosti do 90 kg. Priuštite si ovaj učinkovit dodatak i dajte sok svojim seksualnim igrama. Cijeli proizvod ističe se visokom kvalitetom, jer je u njegovoj proizvodnji korištena samo goveđa koža i metal bez nikla. Veličina lisica je podesiva.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Taboom Vogue Studded Wrist Cuffs Set Black-Gold

    Otkrijte vrhunac elegancije i senzualnosti s ovim TABOOM manžetama za zapešće. Dizajnirane za sve koji žele prigrliti svijet ropstva i BDSM-a s njuhom, ove manšete savršen su spoj privlačnosti i sofisticiranosti.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Bondage Bar Feet Small Black

    Raširite noge svoje druge polovice i pričvrstite ih za ovaj stup tako da ostanu raširene koliko god želite! Ova praktična šipka za širenje ima manšete za gležnjeve koje udobno drže noge i, zahvaljujući visokokvalitetnoj PU koži, bit će udobne čak i za duže nošenje.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Taboom Bondage in Luxury Ankle Cuffs Red

    Luksuzna kolekcija stylish BDSM dodataka i Taboom igračaka oduševit će sve one koji me vole lijepim, sofisticiranim i kvalitetnim stvarima. To uključuje ove manžete za gležnjeve, koje su jednostavne za korištenje i izrađene od jake i izdržljive veganske kože. Služit će i kao seksi dodatak za ležernu odjeću, ali prije svega uživajte s njima u priželjkivanim robovskim iskustvima.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Cuff Double Lock with Hoop Steel

    Držite svog partnera pod ključem! Mister B Cuff Double Lock će biti savršen za to! Središnji rotirajući dio ne sprječava pomicanje ručnog zgloba, međutim, ruke korisnika se definitivno ne razmiču. Lisice kao takve su veličanstven komad koji će izgledati sjajno u svim okolnostima.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Beginner's Handcuffs Black

    Želite li igrati na pomalo opasan način? Opremite se lisicama i vežite svog ljubavnika za krevet te ga mazite, zadirkujte i, što je najvažnije, uživajte! Lisice su metalne i idealne su za početnike, čak imaju i sigurnosni uređaj za brzo otpuštanje.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Metal Police Thumb-Cuffs 7610

    Masivne metalne policijske manžete za palac s 2 ključa.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dominate Me Leather Ankle Cuffs D22 Black-Black

    Meke, ali u isto vrijeme jake i izdržljive kožne manšete za gležnjeve proizvedene u Češkoj. Začinite svoje igrice u krevetu i stavite lisice svom kolegi. Vaša mašta nema granica, pa na vama je u kojoj ćete poziciji uživati u njima. Za udobno pristajanje, lisice su podesive veličine i povezane su s 2 karabina (bez lančića), tako da ih možete odvezati i svaku nogu vezati posebno, npr. za krevet ili za grijanje.

    49,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Master Series The Key Holder Deluxe Clear Case with Lock Transparent

    Da li često zatvarate pticu u kavez? Također zaključajte ključeve kaveza! Ova prozirna kutija opremljena je timerom koji odbrojava vrijeme do otvaranja. Vaše igre će postati još ekstremnije i zabavnije!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Taboom Bondage in Luxury Wrist Cuffs Red

    Luksuzna kolekcija stylish BDSM dodataka i Taboom igračaka oduševit će sve one koji me vole lijepim, sofisticiranim i kvalitetnim stvarima. To uključuje ove manžete za zapešća koje su jednostavne za korištenje i izrađene od jake i izdržljive veganske kože. Služit će i kao seksi dodatak za ležernu odjeću, ali prije svega uživajte s njima u priželjkivanim robovskim iskustvima.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 97 za 128 od 233 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.