×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Okovratnici i povodci

Artikli 65 za 96 od 143 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • NS Novelties Bondage Couture Collar & Leash

    Hoćete li oživjeti svoje tajne želje i tražite li pravu kragnu s povodcem? Zaljubit ćete se u Bondage Couture! Ovratnik i povodac izrađeni su od prvoklasnih materijala i imaju prekrasne detalje, koji zajedno čine savršeno elegantan komad. Neka obuče vaš pandan i neka postane vaš gospodar.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Deluxe Collar SLAVE

    Savršeno obilježavanje vašeg roba! Ova kvalitetna PVC ogrlica s nazivom "slave" izgleda vrlo senzualno i primamljivo! Osim toga, lako se uključuje, čisti i podešava po potrebi.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Lock-It Heart Choker with Lockable Heart

    Tražite li slatku kragnu koja je prikladna i kao kinky dar? Locking Heart Choker je ugodno mekan, relativno lagan i prije svega udoban za dulje nošenje. Dizajniran je tako da bude malo slobodniji na vratu od ostalih ogrlica i svojom blistavom srebrnom bravom privlači pažnju. Crni pojas tada dodaje željenu BDSM atmosferu.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dominate Me Leather Leash 120cm

    Kvalitetan kožni povodac po pristupačnoj cijeni. Dominate Me Leather Leash je povodac izrađen od prvoklasne kože u Češkoj. Njegova duljina od 120 cm je sasvim dovoljna, učinkovita, taman. Krajnji karabin je tada vrlo praktičan, jer omogućuje udobno i jednostavno pričvršćivanje na ovratnik.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Cock Ring with Leather Leash

    Treba li pričvrstiti kurac svog zločestog kolege na povodac? Samo stavite ovaj erekcioni prsten od PU kože i kao ogrlicu za penis te na njega pričvrstite uzicu od istog materijala. Jednostavno zakopčajte karabiner i krenite!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Sweet Anticipation Collar & Lead

    Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje kako biste otkrili nova iskustva? Samo uz lijepa i kvalitetna pomagala brenda Fifty Shades! Ovaj šarmantni povodac s ovratnikom ima prekrasan crno-crveni dizajn koji će vas očarati na prvi pogled! Stavite ga na svoj pandan i slušajte svoje želje!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Vegan Fetish Collar and Leash Black

    Čak i vegani imaju svoje fetiše! I zato brend Vegan Fetish dolazi na tržište s ovim kompletom s ovratnikom i povodcem, koji izgledaju poput kože, ali definitivno nisu ni prošli pored kože, jer su 100% vegani! Opremite se savršenim priborom za uzbudljive robne igre i ispunite svoje fantazije. Kad još, ako ne sada?

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Gothic Heart Chain Choker

    Tražite li dodatak koji će podcrtati vaš gotički stil i privući pažnju? Ovaj šarmantni ovratnik ukrašen je lancima i srcima u gotičkom stilu. Podcrtat će vašu ljepotu i ukusno nadopuniti vaš seksi izgled.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Devil Sticks Octane Crystal Collar Hot Pink

    Tražite li ovratnik koji će ujedno biti i šarmantan dodatak? Upravo je to ovratnik Devil Sticks ukrašen ružičastim kristalima. On je izazovan, fin i zgodan u isto vrijeme. Izrađena je od kvalitetne kože, a duljina joj je nepodesiva. Praktični prsten u sredini omogućuje vam da pričvrstite vodilicu ili što god želite. Nosite ga u spavaću sobu ili jednostavno tako!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Elegant Collar with Leash Titanium Grey

    Udoban, elegantan, ali u isto vrijeme robustan i ovratnik s vodilicom lanca, s kojim preuzimate kontrolu nad svojim pokornim kolegom. Izrađena je od kože, neoprena, PVC-a i metala, šarmantne je sivo-crne boje i svakako ne smije nedostajati u vašoj kolekciji SM pomagala. Ovratnik ima podesivu veličinu za udobno pristajanje svih veličina.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Leather Collar 5cm

    Vrhunski kožni ovratnik popularnog brenda Kiotos idealan je za robove početnike, ali i za iskusne ljubavnike koji znaju što žele.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Strict Collar with Cuffs Restraint Set Black

    Stavite svog pokornog partnera u ove lisice s ovratnikom. Njihova meka unutarnja podstava vrlo je ugodna i nježna za kožu, stoga se nemojte bojati pravilno zategnuti manšete. PU koža također je prikladna za vegane, lako se čisti i održava klasičan seksi izgled kože. Veliki O-prstenovi izrađeni su od čvrstog metala bez nikla i mogu se pričvrstiti na druge elemente iz vaše kućne zalihe BDSM pribora!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zado Leather Collar 0254207 Black

    Crno. Prava koža. Podstavljeni okovratnik.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Submissive Origin Collar with Leash Vegan Leather

    Fetish Submisive Origin predstavlja kolekciju prekrasnih i kvalitetnih BDSM dodataka od veganske kože! Jeste li čeznuli za strastvenom večeri, kada dijelite uloge sa svojim kolegom i upoznajete tajne senzualnog ropstva? Svakako ne smijete propustiti ogrlicu s povodcem!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bijoux Indiscrets Maze Leash Black

    Doživite svoje najtajnije fantazije i odaberite ulogu koja vas najviše uzbuđuje. Ovaj proizvod marke Bijoux Indiscrets inspiriran je klasičnim BDSM-om i predstavlja svu senzualnost ropstva. Maze Leash je izrađen od poliuretana i recikliranih materijala, tako da je 100% veganski. Pratite aktualne modne trendove i tradicionalnu erotiku u obliku ovog elegantnog i senzualnog dodatka.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Zado Leather Leash

    Metalni povodac s karabinom na jednom kraju i kožnom omčom za udobnije držanje na drugom kraju.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Satin Look Collar Red

    Prekrasan, moderan i romantičan, ovo je satenski bend! Naramenice i čipka zajedno čine šarmantni komad koji će vam ukrasti vrata na elegantan način. Praktični prsten ovdje vam omogućuje da zategnete gazni sloj ili bi to bilo drugo po želji. U fantazijama nema granica.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Play Nice Satin & Lace Collar & Nipple Clamps

    Čak i nestašni dodaci mogu biti lijepi i elegantni, a ovaj ovratnik je dokaz tome. Izrađena je od srebrnog satena i crne čipke i povezana je stezaljkama za bradavice. Nosite ih ispod odjeće kao svoju uzbudljivu tajnu i probudite sve svoje erotske želje!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Dog Leash Chain

    Držite svoje nestašno štene pod kontrolom uz ovaj genijalni povodac od Master B. Ručka mu je izrađena od kože, a metalni povodac je dovoljno jak i dugačak da vašem psu pruži malo "slobode".

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Wide Collar 2493462 Black

    Pokažite svoju odanost ovim ovratnikom! Njegov široki i zaobljeni dizajn u elegantnom izgledu crne kože jednostavno je fantastičan. Ukrašena je metalnim elementima, a iznutra je podstavljena za maksimalnu udobnost. Prednji D-prsten poziva vas da pričvrstite povodac ili što god želite.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Collared Temptress Collar with Nipple Clamps

    Uživajte u pogledu na svog pokornog dvojnika s ovom super ogrlicom s crnim lancem koji ide sve do stezaljki za bradavice. Ovratnik je podesiv i ima D-prstenove, tako da mu možete dodati još dodataka ako želite. Na središnjem prstenu pričvršćen je lanac koji završava stezaljkama za bradavice, čiji se pritisak lako podešava pomoću vijaka.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Satin Look Collar Black

    Prekrasan, moderan i romantično opasan, takav je ovaj satenski bend! Traka i čipka zajedno čine šarmantan komad koji će na elegantan način ukrasiti vaš vrat. Praktični prsten vam tada omogućuje da pričvrstite uzicu ili bilo što drugo što želite. U fantaziji nema granica.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Taboom Bondage in Luxury D-Ring Collar Deluxe Red

    Luksuzna kolekcija stylish BDSM dodataka i Taboom igračaka oduševit će sve one koji me vole lijepim, sofisticiranim i kvalitetnim stvarima. To uključuje i ovaj moderan ovratnik, koji ne samo da će vam poslužiti tijekom vaših omiljenih BDSM igrica, već će biti prikladan i za ležernu odjeću. Ima 3 D-prstena, pa dajte prostora mašti i na njih pričvrstite lisice ili užad i zadovoljite sve svoje ekscentrične želje.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Taboom Elegant Collar and Chain Leash Black

    Luksuzna kolekcija elegantnih BDSM dodataka i Taboom igračaka oduševit će sve one koji vole lijepe, sofisticirane i kvalitetne stvari. To uključuje ovu ogrlicu s vodilicom lanca. Sviđa li vam se ideja da vas kolega vodi, kontrolira i tjera na nestašne stvari? Pripremite se za nezaboravna iskustva!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • OhMama Fetish Neck Collar and Chain

    Vrti li se vaš seksualni život oko BDSM-a i želite li svoj fetiš pretvoriti u užitak? Kolekcija OhMama donosi dodatke koji nisu samo funkcionalni, već i kvalitetni i ukusni. Što kažete na ovu ogrlicu s povodcem? Prikladan je i za iskusne i za ljubitelje početnike i jedan je od bitnih dodataka koje vaša BDSM kolekcija treba sadržavati.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Taboom Vogue Studded Collar and Leash Black-Gold

    TABOOM ogrlica i povodac dizajnirani su za one koji žele istražiti ropstvo i BDSM s neusporedivim stilom. Ovaj zadivljujući set ima elegantni crni ovratnik ukrašen luksuznim detaljima s zlatnim nitnama, zračeći aurom senzualnosti, sofisticiranosti i privlačnosti.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dominate Me Leather Collar D36 Deluxe Black-Black

    Mecana, imamo li još kakvu i trajnu njegu kože proizvedene u Češkoj. Započnite svoje igre s škampima, postavite preše sa svojim kolegama ili ih dovedite do hvatača. Vaša mast nema granice, ali možete je koristiti u ovom prekrasnom krugu. Skela je izvrsna za udobno slijetanje, a žilav filc čini kožu udobnom samo da biste mogli nositi kralježnjaka na vratima dana.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bedroom Fantasies Collar & Wrist Cuffs Black

    Ispunite svoje najluđe snove s ovim nastranim ovratnikom i manžetama za zapešće! Komplet je izrađen od izdržljive umjetne kože i ugodan je za nošenje. Narukvice su podesive od 21-33 cm, a ovratnik od 39-47 cm. Kombinirajte set sa seksi donjim rubljem ili dodacima za ultimativnu BDSM večer.
    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Coquette Fantasy Vegan Leather Collar Black

    Što ne smije nedostajati nijednoj opremi BDSM entuzijasta? Pa ovratnik s povodcem! Ovaj brend Coquette ima metalni lanac bez nikla, izdržljiv je, siguran i savršenog izgleda. Bilo da želite biti dominantni prema svom ljubavniku ili mu više volite pasti pred noge, seksi ovratnik Coquette Fantasy savršen je dodatak.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Taboom Bondage in Luxury O-Ring Collar Red

    Luksuzna kolekcija stylish BDSM dodataka i Taboom igračaka oduševit će sve one koji me vole lijepim, sofisticiranim i kvalitetnim stvarima. To uključuje i ovaj moderan ovratnik, koji ne samo da će vam poslužiti tijekom vaših omiljenih BDSM igrica, već će biti prikladan i za ležernu odjeću. Ima jedan D-prsten pa dajte prostora mašti i na njega pričvrstite povodac ili uže i zadovoljite sve svoje ekscentrične želje.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Glow in the Dark Collar and Leash

    Malo vam je dosadno u posljednje vrijeme? Stavite tome na kraj uz proizvode iz jedinstvene kolekcije Glow in the Dark by Ouch!. S njima ćete sve dane pretvoriti u posebne jer ćete doslovno zablistati. Samo ga uključite, isključite i uživajte u onome što volite uz ovu ogrlicu s povodcem, koju moraju imati svi ljubitelji BDSM-a! Kombinirajte ga s ostalim dodacima iz kolekcije Glow in the Dark i uživajte u prekrasnim strastvenim iskustvima.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Collar with Leash Reptile Gold/Pink

    Volite li luksuzne i prekrasne stvari? Ova ogrlica s povodcem oduševit će vas svojim nevjerojatnim dizajnom! Izrađena je od kvalitetne veganske PVC kože s prekrasnim zmijskim uzorkom koji ima neonsko ružičaste odsjaje, svidjet će vam se!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 143 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.