×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Okovratnici i povodci

Artikli 129 za 143 od 143 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Sex & Mischief Sheer Day Collar

    Dodajte dašak senzualnosti i privlačnosti svojoj odjeći s prozirnim dnevnim ovratnikom! Ovaj zapanjujući prozirni ovratnik ima crno-zlatni prsten okovratnika i delikatno je završen luksuznom baršunastom vrpcom. Jedinstvena kombinacija materijala čini Sheer Day Collar jedinstvenim komadom koji će podići svaki ansambl, u spavaćoj sobi i izvan nje. Prepustite se Sheer Day Collar-u i doživite vrhunsku pokornost i glamur!

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Fluffy Inside Black Leather Collar

    Možete li odoljeti ovoj neodoljivoj kragni? Kombinira elegantni šarm kože s udobnošću umjetnog krzna. Vaše BDSM igranje i iskustvo vezanja bit će još bolje, ugodnije i ugodnije s njim. Uživajte u zavodljivom zagrljaju luksuza i užitka!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bedroom Fantasies Faux Leather Collar & Chain Black

    Ova nastrana ogrlica s povodcem savršena je za bilo kakvu BDSM igru! Ovratnik je izrađen od izdržljive umjetne kože i podesiv između 39-47 cm. Dugi metalni lanac dugačak je 73 cm i ima praktičnu omču za nošenje oko zapešća. Neka vaše najluđe fantazije ožive!
    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Addict Collar with Bow and Bell 29cm Size M Black

    Želite li kušati najmračnija, a ujedno i najintenzivnija seksualna iskustva? Odaberite iz kolekcije Fetish Addict ono što vam je najbliže srcu i užitku! Što kažete na ovaj šarmantni ovratnik s mašnom i zlatnim zvonom? Njime upotpunite bilo koji svoj look, prekrasan je, elegantan, duhovit, ali i senzualan, jer podsjeća nositeljicu na njenu seksualnu ulogu!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Addict Collar with Heart Shaped Hoop Adjustable 41,5cm Black

    Želite li kušati najmračnija, a ujedno i najintenzivnija seksualna iskustva? Odaberite iz kolekcije Fetish Addict ono što vam je najbliže srcu i užitku! Što kažete na ovaj preslatki ovratnik sa srcem u sredini? Upotpunite njime svaki svoj izgled, prekrasan je, sladak i također senzualan!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Addict Collar with Hoop Adjustable 38cm Black

    Želite li kušati najmračnija, a ujedno i najintenzivnija seksualna iskustva? Odaberite iz kolekcije Fetish Addict ono što vam je najbliže i koristite! Što mislite o ovoj šarmantnoj ogrlici s prstenom? Upotpunite svoj look njima, elegantne su, seksi i praktične jer na prsten možete pričvrstiti špagu!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Addict Collar with Hoop and Bell Black

    Želite li kušati najmračnija, a ujedno i najintenzivnija seksualna iskustva? Odaberite iz kolekcije Fetish Addict ono što vam je najbliže i koristite! Što mislite o ovoj šarmantnoj ogrlici s prstenom? Njima upotpunite svoj look, elegantne su, seksi i praktične jer na prsten možete pričvrstiti špagu!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Addict Collar with Spikes Adjustable 43cm Black

    Želite li kušati najmračnija, a ujedno i najintenzivnija seksualna iskustva? Odaberite iz kolekcije Fetish Addict ono što vam je najbliže srcu i užitku! Što kažete na ovu ogrlicu sa šiljcima? To je seksi dodatak koji će naglasiti karakter vašeg outfita i izgledat će sjajno u svim okolnostima.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Deluxe Pup Arsenal Set Black

    Stani na sve četiri i laj! Ovaj Deluxe Pup Arsenal set ima sve što je potrebno vama ili vašem partneru da uskočite u igru psića! Bez obzira na to uzimate li stvari grube ili nježne, pomoću ove opreme možete oživjeti svoju maštu.

    229 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Full Pup Arsenal Set Neoprene Puppy Hood, Chest Harness, Collar with Leash & Arm Bands Black

    Kada se igrate kao štene, prava oprema je važna! Nabavite sve što vam je potrebno za početak u jednom kompletu i oživite svoju fantaziju! U komplet je uključena kapuljača za štene, ogrlica i povodac, trake za ruke i pojas za prsa.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Tracer Tracking Collar Black

    Pronaći svoj telefon? Kako bi bilo da pronađete svoju podmornicu s ogrlicom? S ovom elegantnom ogrlicom za praćenje od umjetne kože možete diskretno pratiti svoju podmornicu gdje god bila. Podesiv je, može se zaključati i ima mekanu unutarnju podstavu kako bi im bilo udobno dok ga nose.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • STD Choker Metal Heart Fetish Love

    Tražite šarmantan dodatak koji govori sve za vas? Ova ogrlica s lancem i srcem je slatka i seksi u isto vrijeme. Izrađena je od kvalitetne umjetne kože i ima podesivu duljinu za udobno nošenje. Upotpunite njime svaki outfit, istaknut će vašu osobnost u svakom trenutku!

    11,90 €

    7,90 €

    Nema na skladištu

  • STD Metal Collar with Chains

    Kakav je vaš ukus i stil? Jesu li to ogrlice, prstenje i lanci? Imamo dodatak samo za vas! Ovaj ekskluzivni i odvažni ovratnik izrazit će vaše želje i naglasiti vaš karakter. Predstavlja kombinaciju grube elegancije i primamljive gipkosti.

    14,90 €

    10,90 €

    Nema na skladištu

  • Bad Kitty Collar with Leash 2493276 Black-Rose Gold

    Elegantna kragna u elegantnom dizajnu! Ovratnik i povodac su predivno seksi, a njihov izgled kože u kombinaciji s metalnim detaljima u boji ružičastog zlata pridonosi njihovom šarmu. Ovratnik je s unutarnje strane ugodno podstavljen plišom pa je ugodan za nošenje. Pričvrstite povodac kroz karabin omčom i provucite zapešće.

    49,90 €

    17,90 €

    Nema na skladištu

    Rasprodaja
  • Dominate Me Leather V-Collar D41 Black-Black

    Mekana, ali u isto vrijeme jaka i izdržljiva kožna kragna proizvedena u Češkoj. Začinite svoje igrice u krevetu, stavite ovu ogrlicu na svoj parnjak i pričvrstite je na povodac. Vaša mašta nema granica, pa na vama je kako ćete uživati u ovoj prekrasnoj kragni. Ima podesivu veličinu za udobno pristajanje, a unutarnji filc učinit će kožu toliko udobnom da ćete moći nositi ovratnik na vratu satima.

    30,90 €

    18,90 €

    Nema na skladištu

Artikli 129 za 143 od 143 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.