×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Okovratnici i povodci

Artikli 97 za 128 od 143 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Kiotos Collar with Leash Reptile Black/Silver

    Volite li luksuzne i prekrasne stvari? Ova ogrlica s povodcem oduševit će vas svojim nevjerojatnim dizajnom! Izrađena je od kvalitetne veganske PVC kože s prekrasnim zmijskim uzorkom koji ima sjajne svjetlucave srebrne boje, svidjet će vam se!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Leather Leash Black L

    Elegantna, robusna vodilica koja se lako može pričvrstiti praktičnim okretnim karabinom.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Diamond Studded Collar with Leash Black

    Očekuje vas strastvena večer? Definitivno zahtijeva i strastvene dodatke! Ovaj ukrasni ovratnik je šarmantna kombinacija čvrste (umjetne) kože i šarmantnih svjetlucavih nitni. Postat ćeš kraljica noći i uistinu ćeš zablistati! Što ako mu dodate uzicu!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Torquator Collar Topped

    Pritisnite i osjetite! Ova je ogrlica prilično opasna jer ima 16 tupih šiljaka koji će se polako zabiti u vrat ovisno o potezu lanca za spajanje. Gumeni vrhovi na šiljcima malo ublažavaju bol, ali ako želite biti super zlobni, možete ih jednostavno skinuti.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dominate Me Leather Collar D34 Red-Black

    Mecana, imamo li još kakvu i trajnu njegu kože proizvedene u Češkoj. Započnite svoje igre s škampima, postavite preše sa svojim kolegama ili ih dovedite do hvatača. Vaša mast nema granice, ali možete je koristiti u ovom prekrasnom krugu. Skela je izvrsna za udobno slijetanje, a žilav filc čini kožu udobnom samo da biste mogli nositi kralježnjaka na vratima dana.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dominate Me Leather Collar D35 Deluxe Black-Red

    Mecana, imamo li još kakvu i trajnu njegu kože proizvedene u Češkoj. Započnite svoje igre s škampima, postavite preše sa svojim kolegama ili ih dovedite do hvatača. Vaša mast nema granice, ali možete je koristiti u ovom prekrasnom krugu. Skela je izvrsna za udobno slijetanje, a žilav filc čini kožu udobnom samo da biste mogli nositi kralježnjaka na vratima dana.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Taboom Malibu Collar and Leash Pink

    Dodajte dašak ljupkosti i seksipilnosti svojoj bondage kolekciji s Taboom Malibu ogrlicom i povodcem. Prošećite po nestašnoj strani s ovim neodoljivo seksi ovratnikom, ukrašenim simpatičnom mašnicom i luksuznim pozlaćenim metalnim detaljima.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • 26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Label Leather Studded O-Ring Collar Black

    Prekrasna crna kragna od kvalitetne kože. Na vratu će izgledati nevjerojatno sjajno, jer je ukrašena srebrnim ukrasnim čavlima, a ima i O-prsten na koji možete jednostavno pričvrstiti, primjerice, povodac. Stavite ga na svog roba i prepustite se svojim fantazijama!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Strict Diamond Choker with O-Ring Black-Red

    Ukrasite se ovom ekscentričnom kragnom i dajte svijetu do znanja što volite. Crveno svjetlucavo kamenje stvara nevjerojatan izgled, a zahvaljujući njima, ovratnik je prikladan ne samo za nestašne večeri, već i kao dodatak svakoj odjeći. Uživajte u tom tajanstveno zavodljivom osjećaju kada ga nosite!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zado Wild Thing Leather Collar plus Leash Red

    Stavite seksi elegantnu crvenu ogrlicu s povodcem i dopustite da se vaše fantazije ostvare. Ovaj crveni ovratnik od vinil kože s crnim rubom izgledat će apsolutno divlje. Na prednjoj i bočnoj strani ima prstenove za pričvršćivanje vodilice kroz karabiner. Stoga neka vaš gospodar zgrabi tragove i uživa u uzbuđenju koje će sigurno doći i otići.

    76,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • NS Novelties GLO In The Dark Bondage Collar and Leash

    Ne želi zablistati svoje strasti! GLO In The Dark kolekcija predstavlja prekretnicu u vašoj fetiš divljoj avanturi. Svi proizvodi koje sadrži senzualno svijetle u mraku! Uključujući i ovu ogrlicu s povodcem, koja ne smije nedostajati u opremi nijednog BDSM entuzijasta.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Strict Diamond Choker with O-Ring Black-Transparent

    Ukrasite se ovom ekscentričnom kragnom i dajte svijetu do znanja što volite. Prozirno svjetlucavo kamenje stvara nevjerojatan izgled, a zahvaljujući njima ovratnik je prikladan ne samo za nestašne večeri, već i kao dodatak svakoj odjeći. Uživajte u tajanstveno zavodljivom osjećaju kada ga nosite!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sportsheets Saffron Leash & Collar

    Sanjate li o nezaboravnim erotskim iskustvima? Potrebno ih je pripremiti i opremiti! Ova ogrlica s crno-grimiznim povodcem svakako će biti prikladan dodatak. Izrađen je od visokokvalitetne veganske kože i izgleda vrlo luksuzno, tako da će vaše igre biti ne samo seksi, već i sofisticirane.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Vegan Fetish Collar with Leash Natural

    Čak i vegani imaju svoje fetiše! Zato brend Vegan Fetish dolazi na tržište s ovim prekrasnim kompletom ovratnika i uzica od održivog prirodnog pluta tipično lijepog izgleda. Opremite se savršenim priborom za uzbudljive robovske igre i ispunite svoje fantazije. Kad još, ako ne sada?

    45,90 €

    15,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Strict Locking Heart Collar Black

    Dajte svom partneru ovu ogrlicu i samo zaključajte malo srce kao znak ljubavi! Na vratu izgleda nevjerojatno seksi, a srce koje ga krasi ujedno je i brava od koje ćete samo vi imati ključ. Ovratnik je izrađen od PU kože, a unutarnji dio je ugodno mekan i ugodan za nošenje.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Label Leather Studded O-Ring Collar Red

    Prekrasna crno-crvena kragna od kvalitetne kože. Na vratu će izgledati nevjerojatno sjajno, jer je ukrašena crvenim ukrasnim čapicama, a ima i O-prsten na koji možete jednostavno pričvrstiti, primjerice, povodac. Stavite ga na svog roba i prepustite se svojim fantazijama!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Taboom Statement Collar and Leash Rose Gold

    Taboomova luksuzna kolekcija modernih BDSM dodataka i igračaka oduševit će sve koji vole lijepe, sofisticirane i kvalitetne stvari. Također uključuje ovu preslatku ogrlicu s povodcem. Kombinacija veganske kože i sjajnog ružičasto-zlatnog metala vrlo je elegantna, a svojom ekscentričnošću izravno potiče na otkrivanje erotske avanture, pa se prepustite iskušenju!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • OhMama Restraint Leather Necklace and Metallic Chain Black

    Vrti li se vaš seksualni život oko BDSM-a i želite li svoj fetiš pretvoriti u užitak? Kolekcija OhMama donosi dodatke koji nisu samo funkcionalni, već i kvalitetni i ukusni. Što kažete na ovu ogrlicu s povodcem? Uživajte u dodiru kvalitetne kože i ostvarite svoje najluđe snove.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Silicone Collar Deluxe Black

    Zamislite kako svoj vrat milujete ovom silikonskom ogrlicom dok vaš gospodar preuzima vodstvo, a vi morate slušati njegovu riječ. Je li ovo tvoj san? Oživite ga ovom ogrlicom s lančićem s petljom na kraju.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sex & Mischief Orbit Day Collar

    Ostavite svog partnera bez daha u prekrasnom dnevnom ovratniku Orbit! Izrađen od luksuzne umjetne kože, ovaj ovratnik ima jarke dugine bisere koji će uhvatiti svjetlost i učiniti da zablistate poput zvijezde. Glatki, podatni materijal nevjerojatno prianja uz vašu kožu, dok čvrsta kopča osigurava sigurno prianjanje. Nosite li ga kao modni izričaj ili kao simbol svoje predanosti, Orbit Day Collar zasigurno će privući pozornost i učiniti da se osjećate u središtu pozornosti.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sex & Mischief Double Buckle Day Collar

    Od uobičajenog do izvanrednog uz dnevni ovratnik s dvostrukom kopčom! Izrađen od meke i podatne umjetne kože, ovaj ovratnik nema jednu, već dvije podesive kopče za prilagođeno pristajanje koje će zasigurno privući glave. Bez obzira nosite li je u grad ili se prepuštate svojim najluđim fantazijama, ova je ogrlica dizajnirana kako bi pružila vrhunski stil i seksipil. Dodajte dnevnu ogrlicu s dvostrukom kopčom u svoju kolekciju i oslobodite svoju unutarnju lisicu!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Leather Collar with Leash Rainbow

    Volite luksuzne, a istovremeno elegantne i učinkovite dodatke? Ovo će oboje zadovoljiti vaše zahtjeve! Izrađena je od visokokvalitetne kože i ima povodac koji se može skinuti. Ipak, najbolja je lijepa kopča u duginom izgledu. I vašem pokornom kolegi će se svidjeti, to je sigurno!

    119 €

    43,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Master Series Royal Vixen Leather Collar with Rhinestones Purple

    Ukrasite se ovom ekscentričnom kragnom i dajte svijetu do znanja što volite. Ljubičasto svjetlucavo kamenje stvara nevjerojatan izgled, a zahvaljujući njima, ovratnik je prikladan ne samo za nestašne večeri, već i kao dodatak svakoj odjeći. Uživajte u tom tajanstveno zavodljivom osjećaju kada ga nosite!

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Punk Spiked Necklace Silver

    Je li vaša punk energija upravo ono što želite prenijeti na prvi pogled? Nosite ovu srebrnu ogrlicu izrađenu od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika bez nikla. Ima 6 stožastih šiljaka koji dodaju opasnu oštricu vašem izgledu. Savršen je za ljubitelje grubih igara i punk glazbe!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Label Stainless Steel Puppy Bone Necklace

    Tražite ogrlicu za svog nestašnog psića? Ova šarmantna ogrlica od kosti ima jedinstven dizajn i izrađena je od kvalitetnog nehrđajućeg čelika. Pričvršćuje se O-ringom kroz koji provučete zadnju perlicu. Hoće li ova ogrlica biti vaša nova omiljena igračka za nastrane igre ili radije komad nakita koji će upotpuniti vaš outfit!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Narrow Collar with Lock Reptile Gold/Pink

    Volite li luksuzne i prekrasne stvari? Ova ogrlica će vas osvojiti svojim nevjerojatnim dizajnom! Izrađena je od kvalitetne veganske PVC kože s prekrasnim zmijskim uzorkom koji ima neonsko ružičaste odsjaje, svidjet će vam se!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sex & Mischief Heart Day Collar

    Pojačajte toplinu s ovratnikom Heart Day i dodajte dašak tajanstvenosti i zavodljivosti svom svakodnevnom izgledu. Izrađena od raskošne umjetne kože, ova ogrlica u stilu ogrlice dizajnirana je s povezanim srcima i može se zaključati na mjestu za vrhunsku kontrolu i pokornost.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sex & Mischief Pearl Day Collar

    Živite u pokornom luksuzu uz Pearl Day Collar. Osjećajte se kao da živite na visokoj nozi s raskošnim umjetnim biserima i zlatnim lancem koji vam ovija vrat dok ste povezani tajanstvenom bravom i ključem koji pokazuje da pripadate svom partneru. Budite diskrecijski tako da omotate bisere oko zapešća i zaključate ih za lanac kako biste stvorili novi ovratnik narukvice i proširili svoju podložnost u svakodnevnom nošenju.

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sportsheets Sex & Mischief Amor Collar and Leash

    Istražite neodoljivu privlačnost Amor ogrlice i povodca koji će vas voditi prema opojnim osjećajima! Uronite u svijet primamljivog užitka s ovim izvrsno izrađenim dodatkom, ukrašenim zadivljujućom crvenom veganskom kožom i ukrašenim blistavim srebrnim ukrasom u obliku srca. Osjetite kako magnetska privlačnost želje postaje jača sa svakom sekundom koja prolazi, dok se prepuštate ekstazi.

    49,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Taboom Statement Leash Rose Gold

    Taboomova luksuzna kolekcija modernih BDSM dodataka i igračaka oduševit će sve koji vole lijepe, sofisticirane i kvalitetne stvari. To uključuje i ovaj lijepi vodič. Kombinacija veganske kože i sjajnog ružičasto-zlatnog metala vrlo je elegantna, a svojom ekscentričnošću izravno potiče na otkrivanje erotske avanture, pa se prepustite iskušenju!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Taboom Statement Collar Rose Gold

    Taboomova luksuzna kolekcija modernih BDSM dodataka i igračaka oduševit će sve koji vole lijepe, sofisticirane i kvalitetne stvari. Ovaj lijepi ovratnik je također uključen. Izrađena od sjajnog ružičasto-zlatnog metala, vrlo je elegantna i svojom ekscentričnošću izravno vas potiče na otkrivanje erotske avanture, pa se prepustite iskušenju!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 97 za 128 od 143 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.