×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Seks igračke odgađanje orgazma

Artikli 65 za 96 od 243 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • The Screaming O Charged Ohare Rabbit Vibe Pink

    Oboje ćete uživati u ovom zecu! Ugodno povlači korijen svog penisa i oko testisa, a njezine uši će uzbudljivo vibrirati na njezinom klitorisu. Izrađena je od silikona pa je izvanredno fleksibilna i ne samo da savršeno pristaje na penis, već se i ušima prilagođava ženskom tijelu. Ima 10 moćnih funkcija vibriranja, puni se putem USB-a i jedva čeka voditi ljubav s vama!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Heavy Gear Cock Ring & Ass Plugs

    Erekcijski prsten s teškim čepovima za (analnu) stimulaciju!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Casual Love Vibrating Ring Purple

    Želite li pojačati užitak vođenja ljubavi? Vibrirajući prsten Casual Love je simpatičan alat s dizajnom medvjedića, prikladan ne samo za početnike. Izrađen je od fleksibilnog TPR-a, tako da se prilagođava bilo kojoj veličini, a medvjedić će svojim vibracijama oduševiti klitoris. Isprobajte nešto novo i uživajte u dosad neotkrivenim iskustvima.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Elastic Game Dark Blue

    Već izrađen od silikona, model Satisfyer Elastic Game može se koristiti za maksimalnu fleksibilnost: pojačivač s 2 motora i unutarnja fleksibilnost unutrašnjosti, ovaj univerzalni prijatelj može se koristiti kao vibrator za nanošenje, erekcijski prsten ili vibrator partnera.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Vibrating Double Penis Ring with Remote Black

    Vjerojatno već znate da će uz vibrirajući prsten vaše vođenje ljubavi biti još bolje i intenzivnije, ali vjerojatno samo tražite onaj pravi. Imamo sjajne vijesti za vas - već ste ih pronašli! Dvostruki vibrirajući prsten Poloqueth ima sve što vam treba od takvog pomagala. Ima prsten za penis i testise, snažan motor, osjetljivo vibrira na klitorisu, izvrsno pristaje, fleksibilan je, vodootporan i daljinski upravljan. On je taj!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Classix Couples Vibrating Starter Kit Pink

    Početni komplet za otkrivanje vibracijskog uzbuđenja! Ovaj trodijelni set erotskih pomagala uključuje vibrator s ciljanjem na G-točku, fleksibilni prsten za erekciju sa stimulatorom klitorisa i mini vibrator. Igračke možete koristiti sami ili svi zainteresirani! Dakle, što prvo probati?

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NS Novelties Renegade Fantasy Extension Transparent S

    Želite da vaš penis bude ne samo veći i širi, već i da izgleda sjajno? Ugurajte ga u prozirni Renegane rukav i pohvalite se pojačanim opsegom i dužinom, kao i pogledom na svoje posuđe koje će biti nevjerojatno zavodljivo u rukavu!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NS Novelties Renegade Infinity Ring Black

    Otvorite intenzivniji raj s ovim duplim prstenom iz NS Novitete. Flexibilene se koristi tako da vaše količine mogu udobno sletjeti. Izrađen je od visokokvalitetnog silikona, koji je također siguran za tijelo. Stvorite svoju erekciju i recite dobro.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Admiral Beaded Extension Blue

    Sanjate li o većem užitku, doslovno? Rukav čvrsto grli vaš penis, povećavajući obujam i maksimizirajući uzbuđenje. Njegova globularna tekstura u kombinaciji sa senzualnim stiskom koji povećava erekciju pripremit će zapanjujuće iskustvo za njega i nju. U izuzetno fleksibilan materijal zaljubit ćete se na prvi dodir, a završni prsten pružit će dovoljnu potporu i potporu.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Hot Octopuss Pulse Solo Lux

    Svestran i svjetski popularan muški stimulator sada u Luxe setu! Octopuss Pulse je popularna oscilirajuća igračka koja se ističe nepogrešivim funkcijama i potpuno se razlikuje od svih ostalih muških igračaka na tržištu. U ovom setu, osim samog stimulatora, pronaći ćete i praktičnu kontrolnu narukvicu s kojom ćete još više uživati u savršenim oscilacijama.

    259 €

    159 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Alpha-Pro 7X P-STRAP Milker Vibrating Prostate Stim with Cock & Ball Harness

    Prepustite se ispunjenju i uživajte u osjećaju kada se vaša prostata intenzivno zaglađuje apsolutno preciznim pokretom. A želiš li nešto više? Alpha-Pro 7X P-STRAP također masira vašu branu i steže vaš penis i testise u odgovarajuće rupe. Uživajte u jačim i dužim erekcijama, senzualnim vibracijama i što je najvažnije preciznom pokretu vrha uređaja koji cilja na vašu prostatu.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zero Tolerance Black Tie Affair Cock Ring

    Želite li uživati u duljoj erekciji i senzualnim vibracijama? Stavite ovu klasičnu erekcijsku petlju, prilagodite hvat svojim potrebama i uključite vibracije u kojima će vaš partner uživati dok vodite ljubav. Uživajte u svim svojim erotskim fantazijama i vodite ljubav uzbudljivo i dugo!

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NS Novelties Renegade Fantasy Extension Transparent M

    Želite li da vam penis bude i velik i širok i izgledate li dobro? Čuvajte Reneganove ticale i hvalite se povezanom pulpom i mesom, kao i pogledom na vlastite čarape, što može biti nevjerojatno uvjerljivo na rukavici!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Welded Metal Cockring Set 7370 30 + 35mm

    Čvrsto zavareni metalni prstenovi na penisu, koji su dizajnirani za održavanje i intenziviranje erekcije.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • The Screaming O The Two-O

    Volite li koristiti vibrirajuće prstenove, ali se često svađate oko vibracija? Isprobajte vibrirajući prsten s dva motora! Jedno za njega, a drugo za, vibraciju za sve. Prsten je izvanredno fleksibilan i pružit će vam ne samo dugu i čvrstu erekciju, već i ugodnu stimulaciju ne samo klitorisa već i testisa. Konačno zajedno možete doći do vrha, stoga ne propustite ovu priliku.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Welded Metal Cockring Set 7370 40 + 45mm

    Četvrti zavareni metalni prstenovi na penisu, koji su dizajnirani za održavanje i intenziviranje erekcije.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Love To Love Flux Ring Cockring Black

    Flux Ring je prekrasan prsten za penis i testise, koji će vam pružiti ugodnu stimulaciju prilikom nošenja. Omogućit će vam lagani pritisak na vaš penis, što će ojačati i produžiti vašu erekciju i ujedno odgoditi vrhunac. Nevjerojatno je fleksibilan i udoban za nošenje, stoga ga isprobajte!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zero Tolerance Teal Tickler

    Uživajte u stilu, intenzivno i razigrano. Ovaj erekcijski prsten jača vašu erekciju i intenzivno trza partnerov klitoris. Izrađen je od svilenkasto mekog silikona koji je fleksibilan i prilagođava se vašoj veličini. Tada ćete jednim gumbom pokrenuti intenzivnu vibraciju i dobra vožnja može početi!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Latex Play Quatro Cock Ring and Ball Splitter Black

    Prsten za penis i testise koji se sastoji od 4 prstena različitih veličina! Najveći prsten (4 cm) nosite tik uz tijelo, drugi oko penisa i preostala dva mala dijela testisa. Uživajte u osjećaju ograničenog protoka krvi, što će osigurati još čvršću i tvrđu erekciju kao i intenzivniji vrhunac.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Rubber Cockring Set 7373 30 + 35mm

    Pojačajte svoju erekciju i orgazam s Rimba erekcijskim prstenovima. Izrađene su od gume, zahvaljujući kojoj savršeno pristaju. Odaberite veličinu koja vam najviše odgovara!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Velv'Or Rooster Ragnar Lasso Design Cock Ring Black

    Želite li biti ponosni na svoju čvrstu erekciju? U tome će vam pomoći Rooster Ragnar petlja. Zahvaljujući kliznom dijelu, držač možete podesiti prema vašim zahtjevima. Vrlo je jednostavan za rukovanje, a zahvaljujući kvalitetnim materijalima bit će vrlo udoban za nošenje. Otkrijte dinamična iskustva!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Welded Metal Cockring Set 7370 50 + 55mm

    Četvrti zavareni metalni prstenovi na penisu, koji su dizajnirani za održavanje i intenziviranje erekcije.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Power Stretchy Rings Transparent 2 pcs

    Set od 2 elastična prstena dizajnirana za njegovo zadovoljstvo marke ToyJoy. Svaki od prstenova ima drugačiji oblik i teksturu, što znači da će vam svaki od njih pružiti različite osjećaje. Izrađene su od visokokvalitetnog TPE materijala, koji je siguran za tijelo, ne sadrži ftalate i vodootporan. Istražite svoje uzbuđenje i umnožite ga s Manpower ToyJoy prstenovima.

    3,79 €

    2,69 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NS Novelties Renegade Fantasy Extension Transparent L

    Želite li da vam penis bude i velik i širok i izgledate li dobro? Čuvajte Reneganove ticale i hvalite se povezanom pulpom i mesom, kao i pogledom na vlastite čarape, što može biti nevjerojatno uvjerljivo na rukavici!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots Toys Double Ring Booster Black

    Zašto je erekcijska petlja zajamčeno udobna za sve? Zato što je podesiv i prilagođava se svakoj veličini. Ova petlja je čak dvostruka! Izrađen je od visokokvalitetnog crnog silikona i podržat će vašu erekciju do maksimalne tvrdoće. Brzo se i jednostavno oblači i skida te je savršen za dugotrajno nošenje.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Maximize Ring

    Patite li od preuranjene erekcije ili jednostavno želite potrajati još malo? Nudimo vam jednostavno, ali učinkovito rješenje, a to je ovaj erekcijski prsten, zahvaljujući kojem ćete svoje performanse podići na maksimalnu razinu.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zero Tolerance Ultimate Silicone Lasso

    "Kupite čips, čeka vas produžena vožnja !!!" Kupite erekcijsku petlju za produženo jahanje! Njime povucite penis u korijenu i osigurajte čvršću i dužu erekciju te intenzivniji orgazam.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NS Novelties Renegade Dyno Rings Black

    Tri oraha za Pepeljugu, tri zlatne dlake djeda Vševede, Tri veterana i također 3 erekcijska prstena za vašu erekciju, do tri puta jaču, jaču i dužu! Pojačajte svoja iskustva i vrhunce i priuštite sebi i svojoj voljenoj princezi nevjerojatno dugi seks.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs Ringer Cockring Clear 3 Pack

    Jedinstveni ili uklonjeni prsten za erekciju popularne marke Oxballs u setu od 3 seta za izvrsne treninge.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Adrien Lastic Lingus Max Powerfull & Irresistible Cockring Violet

    Snažni Lingus vibrirajući prsten brenda Adrien Lastic učinit će erotska iskustva ugodnijima svim strastvenim parovima. Ima snažan motor koji za vas vibrira u 3 različita načina rada, izrađen je od super mekog, udobnog i fleksibilnog silikona, ergonomskog je oblika i diskretno je tih. Zato ga obucite i dopustite da vaše svakodnevno vođenje ljubavi učini izvanrednim iskustvima!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Darkness Flexible Cock Rings Double

    Dvostruki prsten za penis izrađen od visokokvalitetne kože i gume. Uz nju ćete ojačati i produžiti erekciju, a uživat ćete i u intenzivnijem vrhuncu. Uživajte u nošenju ovog elegantnog i učinkovitog gadgeta i prekrasno dugog seksa.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Cockring Black Aluminium 50mm

    Tražite učinkovit i ujedno sjajan prsten za erekciju? Ovaj crni dragulj izrađen je od visokokvalitetnog aluminija i ugodan je za nošenje. Ravnog je oblika i ugodnih zaobljenih rubova te će vam pružiti dužu i jaču erekciju koja će zadovoljiti vas i vašeg kolege. Isprobajte, bilo da ste početnik ili iskusan nositelj prstena za penis!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 243 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.