×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Seks igračke odgađanje orgazma

Artikli 129 za 160 od 243 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Sport Fucker Revolution Ring Stretch Combo Set Red

    Dva revolucionarna prstena za penis i testa dizajnirani da nadahnu vaše tijelo. Prekrivaju obline ovih intimnih mjesta, povećavajući vašu održivost i korisnost. Nosite samo jedan ili oba i učinite dobro sebi i svojim kolegama, gledajući svoje ocjene s ovim komadićima za prsten, provjerite da nisu otporni.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Velv'Or JBoa 304 Adjustable Cock Ring

    Patite li od dizajnerskih dodataka, čak i kada su u pitanju erotska pomagala? JBoa je podesiva erekcijska petlja koja zateže penis u korijenu i tako učinkovito podupire erekciju. U isto vrijeme, ova petlja je jednostavno elegantna! Tražite erotski, ali istovremeno i ukusan poklon za muškarce? JBoa u poklon kutiji oduševit će vas oboje!

    41,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish bcharmed Basic Plus Sea Foam

    Želite li ga koristiti? Donesite ovaj dvostrani vibrirajući prsten od 100% silikona svojoj ljubavi. Također je teško opteretiti svoj penis u korijenu ove erekcije. Drugi prsten tada škljocne s testera i vibrira rezonator natrag do klitorisa. Testirajte kako prsten može držati na mjestu i koliko može zadržati ubijanje i patnju.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs WILLY RINGS 3-pack Cockrings Clear

    Tri super elastična prstena za penis za korištenje pojedinačno ili sve odjednom! Svaki od prstenova je visoke kvalitete i također fleksibilan kako bi odgovarao vašim potrebama. S njima povucite penis u korijenu i osigurajte dužu i čvršću erekciju.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Elastic Game Dark Blue

    Već izrađen od silikona, model Satisfyer Elastic Game može se koristiti za maksimalnu fleksibilnost: pojačivač s 2 motora i unutarnja fleksibilnost unutrašnjosti, ovaj univerzalni prijatelj može se koristiti kao vibrator za nanošenje, erekcijski prsten ili vibrator partnera.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Toylie Latex Sleeve with Penis and Testicle Ring Gil Black

    Želite naoružati i ukrasiti svoju muškost? Gil iz Toylies će biti savršen dodatak! Podržat će vašu erekciju, odgoditi ejakulaciju i izgledat ćete sjajno. Anatomski je udobnog oblika, ugodan je za nošenje i uz njega ćete doživjeti intenzivne trenutke i stimulaciju. Odaberite pravu boju i uživajte u novoj dimenziji intimnog života!

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Hueman Saturn Vibrating Cock/Ball Ring

    Sanjate li o tvrđoj i dugotrajnijoj erekciji? Saturn će vam ga dati jer uvlači penis u korijenu, sprječavajući protok krvi. Možete ga staviti na penis ili testise i prepustiti se vibracijama koje će vam se nuditi u 3 brzine i 7 uzoraka. Prsten je iznutra jak i ugodno mekan na površini te također vodootporan. Ne oklijevajte i radujte se!
    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Trinity Vibes Power Performance Ring 7x Silicone Cock & Ball Ring with Remote

    Naoružajte se ovim vibrirajućim silikonskim prstenom, koji će zabaviti vas i vašeg kolege! Ima snažnu vibrirajuću jezgru, koja je prekrivena svilenkasto mekanim silikonom i donosi luksuzne osjećaje. Osim toga, produljuje erekciju, jača je i pojačava vrhunac. Začinite svoje ljubavne igre u paru!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Elastic Joy Dark Yellow

    Model Satisfyer Elastic Joy opremljen je s 2 motocikla i fleksibilnom žicom, tako da se može savijati u razne oblike. Koristit ćete ga kao partnerski vibrator, erekcijski prsten i vibrator za nanošenje - Elastic Joy je spreman na sve.

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Boners V-shape Ball Splitter

    Ovaj silikonski dodatak graciozno dijeli vaše testise i zateže penis u korijenu, čime potiče erekciju. Dajte svojim testisima iritantan osjećaj povlačenja i stiskanja i udobno prilagodite veličinu točno svojim zahtjevima. Na vama je hoćete li penis i testise stegnuti jače ili samo lagano, u svakom slučaju silikonski materijal će vam biti apsolutno ugodan jer je fleksibilan, mekan i podatan.
    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Power Clit Phospho

    Brend Dorcel je najdalje od svih kada je u pitanju zadovoljavanje raznih strastvenih potreba. Trenutno je na tržištu predstavljena nova kolekcija erotskih uređaja koji su izrađeni od silikona koji svijetli u mraku.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey A Perfect O Silicone Love Ring

    Uživajte u jačoj erekciji i duljem vođenju ljubavi uz jednostavan, ali vrlo učinkovit erekcijski prsten od ugodnog medicinskog silikona.

    13,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Cockring Black Aluminium 40mm

    Imate li dobar prsten za erekciju? Ovo crno lijevano željezo izrađeno je od visokokvalitetnog aluminija i nosi se za vrijeme nošenja. Dobra je ideja učiniti da se osjećate kao vi i vaš kolega. Provjerite jeste li konobar ili insajder koji nosi prsten za penis!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots Toys Double Booster Black

    Šivaći prsten od ukrasnog silikona za tvrdu i beskrajno dugu erekciju. Čudi se, boji se, boji se. Što drugi mogu poželjeti?

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Love Ring

    Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje kako biste otkrili nova iskustva? Samo uz lijepe i kvalitetne alate marke Fifty Shades! Ovaj vibrirajući prsten izvrstan je dodatak vođenju ljubavi! Pomilovat će klitoris s 15 uzoraka vibracija i 5 intenziteta vibracija, a razveselit će ga i penis koji vješto uvlači prsten. Igrajte se s njim tijekom predigre ili solo igrica, ali svakako isprobajte kako je to doživjeti zajednički orgazam.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Rubber Cockring Set 7373 50 + 55mm

    Povežite svoju erekciju i orgazam s Rimba erekcijskim prstenovima. Izrađene su od gume, što hvali njihovu zemlju. Pretplatite se na iznos vašeg odgovora!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • The Screaming O Charged Big O Purple

    Za sve one koji pate od kvalitete i učinkovitosti po razumnoj cijeni, evo ovog šarmantnog vibrirajućeg prstena. Snažan je, ali u isto vrijeme i izvanredno fleksibilan, pa odgovara svim veličinama. Ima snažan vibrirajući motor koji se udobno puni i usmjeren je izravno na klitoris. Neka BigO prsten postane neizostavan dio vaše ljubavi!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Hueman Neptune Vibrating Cock Ring + Remote

    Sanjate li o tvrđoj i dugotrajnijoj erekciji? Neptun će vam ga dati jer će zategnuti penis u korijenu i tako spriječiti protok krvi. Osim toga, ili vi ili vaš partner također ćete uživati u vibracijama. Uhvatite daljinski upravljač za odabir između 4 brzine i 6 uzoraka vibracija.
    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs WILLY RINGS 3-pack Cockrings Hot Pink

    Tri super elastična prstena za penis za korištenje unikat ili sve zajedno! Svaki prsten je visoke kvalitete i fleksibilan jer će zadovoljiti vaše potrebe. S njima možete dobiti penis u korijenu i zašiti pulpu i četvrtu erekciju.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Label The-O C-Ring 50mm

    Drži i drži svoju tvrdoću! Najkvalitetniji erekcijski prsten iz neuništive čeljusti može biti vaša smrtonosna erotska pomoć za cijeli život. Drži vaš penis u korijenu i dobivate erekciju i intenzivno grlo, jer ga možete koristiti za pretrage. Također, trebali bi imati prsten da bi vam mogli dati posao, ili ako ga želite upotrijebiti po drugi put probajte svoju mast.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Kiotos Cockring Black Aluminium 45mm

    Imate li dobar prsten za erekciju? Ovo crno lijevano željezo izrađeno je od visokokvalitetnog aluminija i nosi se za vrijeme nošenja. Dobra je ideja učiniti da se osjećate kao vi i vaš fakultet. Provjerite jeste li konobar ili insajder koji nosi prsten za penis!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Silicon Cock Lasso Black

    Mala petlja za puno zabave! Ovaj laso od Master B pomoći će vam prilagoditi hvat penisa prema vašim potrebama. Udoban je i tako lagan da zaboravite da ga nosite. Neka vaš penis pulsira i ponosno se pohvalite dugotrajnom erekcijom!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Solid Metal Cockring 6mm Thick 7371 50mm

    Metalni prsten za penis. Zavaren i pozlaćen.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Cockring Gold Aluminium 50mm

    Tražite učinkovit i ujedno sjajan prsten za erekciju? Ovaj zlatni dragulj izrađen je od visokokvalitetnog aluminija i ugodan je za nošenje. Ravnog je oblika i ugodnih zaobljenih rubova te će vam pružiti dužu i jaču erekciju koja će zadovoljiti vas i vašeg kolege. Isprobajte, bilo da ste početnik ili iskusan nositelj prstena za penis!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Rubber Cockring Set 7373 40 + 45mm

    Povežite svoju erekciju i orgazam s Rimba erekcijskim prstenovima. Izrađene su od gume, što hvali njihovu zemlju. Pretplatite se na iznos vašeg odgovora!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sport Fucker Silicone Steel Fusion Ring Boost Xlarge

    Revolucionarni i zvjezdani erekcijski prsten! Fusion kolekcije su erekcijski prsten od visokog i mekog tzv. tekućeg silikona i neutralnih metalnih dijelova za četvrto tromjesečje. Ne vaša erekcija će postati četvrtina, a bacač će se pojačati!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ElectroShock Cock Ring C-spot Massager Black

    Svaka igračka iz nove kolekcije erotskih uređaja ElektroShock spremna je stimulirati vaše živčane završetke električnim impulsima koji će vam pokazati potpuno novu i jedinstvenu razinu uzbuđenja. Glavna prednost ElektroShock proizvoda, kao i ovog prstena za erekciju, je u tome što vam neće trebati nikakav dodatni vanjski izvor, tako da možete uživati u funkcijama elektrostimulacije bez dodatne opreme.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Partner Box 3

    Uživajte u senzualnoj promjeni dok vodite ljubav - uz Satisfyer Partner Box! Kutija sadrži parni vibrator Double Joy, vibrator za gaćice Sexy Secret i prsten za penis Royal One, koji su svi kompatibilni s aplikacijom Satisfyer Connect.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs BALLSLING Ball-Split-Sling Clear Ice

    Sve što volite u jednom dodatku iz Oxballsa. Ovaj Cocksling je prekrasno debeo, snažan i savitljiv u isto vrijeme. Izrađen je od visokokvalitetnog FlexTpr materijala i podijelit će vaše testise, a pritom će ih lagano potisnuti. Pitate li se kako će to izgledati? Super seksi!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots Toys Erection Booster Black

    Podesivi prsten od udobnog silikona za zaista tvrdu i beskonačno dugu erekciju. Lako se oblači i skida, podesiva mu je veličina, a cijena povoljna! Što biste drugo mogli poželjeti?

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Anal Adventures Platinum Anal Plug with Vibrating C-Ring Black

    Tražite li nove mogućnosti za analni užitak? Isprobajte jedan od proizvoda iz kolekcije Anal Adventures! Ova igla za igre u paru i solo igre genijalno je povezana s vibrirajućim prstenom za penis jednom snažnom brzinom vibracije. Uživajte u kombinaciji osjećaja gdje se igla opušta u guzici, a prsten jača i produžuje erekciju!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Happy Rabbit Rechargeable Vibrating Rabbit Cock Ring Purple

    Ako želite napraviti nešto novo sa svojim kolegama, želite li spavati? Prsten za erekciju je odličan za sve! A kako se radi o prstenu, Sretni Zec će sa svojim meko zarađenim ušima zadržati klitoris i moliti da sustigne ljubav ljubavi. Na isti način lagani prsten gura penis, čime se održava njegova erekcija i umnožava grlo. Nema potrebe da se klonite!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 129 za 160 od 243 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.